Fikadags!

Nu är det inte lång tid kvar tills år 2009 är över... Om bara några timmar är det liksom nytt år! Hur som haver så är jag i alla fall hos Erica just nu, som de flesta redan kanske förstått vid det här laget. Vi har hunnit käka middag, varit ute och smällt lite, tagit massor med webbilder o.s.v. och nu ska vi alldeles strax fika med cheesecake. Mumma! Kommer troligtvis inte bli någon mer uppdatering idag. Men ni får i alla fall ha en fortsatt trevlig kväll och ett gott nytt år!


I love you



Nej men vadå läskigt?


Om idag och så


Victorias Secret Fashion Show 2009!

Hej bloggen och alla icke-existerande läsare. Varit med Fanny idag. Kollade först på film - "The last house on the left" -, åt middag och tog sedan bussen till Mårdv. och mötte Camilla. Gick till Handenterminalen, tog tåget till Västerhaninge och mötte upp Jennifer. Var ute ett tag, åkte till FH, blev hämtad o.s.v. och nu är jag äntligen hemma! Vart det ett tag nu, men i alla fall. Tittat på "VSFS 2009", som mamma spelade in till mig, och druckit vaniljte. Mmmm! ♥


Proppmätt

Nu har Erica åkt hem. Eller hon åkte hem runt 17:30, men ändå. I Haninge Centrum köpte jag två tröjor, två halsband, ett armband och två string. Varken mer eller mindre. Blev hämtade därifrån vid halv fem. Middagen hjälpte jag till med att laga. Bra, ha? Det blev thaimat. Hur gott som helst. Åt så mycket att jag nu har ont i magen. Lyckat... Är jättesugen på Ben & Jerrys, även fast jag inte skulle orka äta någon nu. Åhå! Lägger kanske in bilder på det jag köpte senare. Nu: Facebook!


Cherry cherry bom bom


Älskar dig, världens sötaste.


Ska strax iväg!

Godmorgon.

Skrev att vi skulle gå och lägga oss vid 02:43 igår, men ändå så somnade vi inte förräns efter fyra. Haha. Hur som helst så vaknade vi strax innan tolv idag. Låg då och drog oss en stund och busade lite med Chester tills vi gick upp och åt frullebulle - Macka och te.


Vi ska alldeles strax göra i ordning oss för att sedan åka till Haninge Centrum. Eller vi blir skjutsade dit av pappa, rättare  sagt. Får hoppas på att vi hittar något på mellandagsrean. Har inte varit där än..! Men nu ska jag i alla fall fixa mig. Hörs troligtvis ikväll. Puss!

"Chihuahua från Beverly Hills"


Hej igen! Tittar just nu på film tillsammans med Erica - Chihuahua från Beverly Hills. Vi gick aldrig ut... Åkte istället hem till mig. Eller vi blev hämtade av pappa, rättare sagt. Drack precis te och har även hunnit med att tvätta håret,  annars så har vi inte gjort så mycket mer. Hon ska alltså sova här, för er som inte förstod det. Nu ska vi i alla fall kolla vidare på filmen!

Snabbis

Uppdatering! Är med Erica. Innan var Jelena också med, men hon var tvungen att åka hem runt fem. Har precis käkat mat, druckit jordgubbschampagne (♥) och ska strax röra oss utåt. Vad vi ska göra återstår att se! Men nu ska vi i alla fall ut i kylan. Pussisar.


Sammanfattning:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Oh ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nepp!
4. Dog någon som stod dig nära? Icke sa Nicke
5. Vilka länder besökte du? Inga o.o
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Vet inte...
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Ingen aning
8. Vad var din största framgång 2009? Bättre i skolan!
9. Största misstaget? Hm... att jag förstörde mitt hår så mycket
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Både och
11. Bästa köpet? Min älskade plattång ♥
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Självklart
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Bad romance bl.a.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, tror jag
16. Vad önskar du att du gjort mer? Bra fråga!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? I dont know
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med fam. + Mårten
19. Blev du kär i år? Aa
20. Favoritprogram på TV? Desperate houswifes
21. Bästa boken du läste i år? "14 år till salu"
22. Största musikaliska upptäckten? Haha, va?
23. Bästa filmen du såg i år? Vet faktiskt inte :O
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja?
25. Något du önskade dig men inte fick? Säkert
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Åt tårta och öppnade paket
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Säkert
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Vet inte haha
29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, Chester...
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Justin Bieber, så söt!
31. Vem saknade du? Några stycken..!


Snö snö snö!


Jag, personligen älskar att det kommer bli en "snöig" julafton. Äntligen! Visste ni att det inte varit så här mycket snö sedan 2001? Och innan det 1995? I Stockholm asså. Helt sjukt.


Kortfattat om veckan

Dan före dopparedan idag! Vilket betyder: Bara en dag kvar till jul... Äntligen! ♥

Var tvungen att gå upp tidigt på min första lovdag (måndags) eftersom jag skulle till doktorn med min tå. Röntgade den på Handens Närsjukhus och fick reda på att den var bruten! Jag som trodde att jag aldrig skulle behöva bryta någonting ._. Var i alla fall med Fanny sedan; kollade på Harry Potter och var ute med Ludde.
Igår åkte jag till Farsta Centrum med Petro och Fiia. Där köpte vi ännu mer julklappar och tog sen bussen hem för att slå in dom. Kollade på film - "En natt på museet 2" - tillsammans med mamma på kvällen och åt en massa nötter + pepparkaksdeg. Och idag har jag inte gjort så mycket mer än att titta på tv!


Jordbro United

Vaknade ganska så tidigt idag, runt 10-10:30 ungefär. Åt frukost, fixade mig o.s.v. för att sedan åka till Farsta centrum med mamma och pappa. Kollade nästan överallt, men köpte bara ett fåtal saker. Efter att ha varit där ett tag fortsatte vi till Haninge där jag fick ett par jättesöta underkläder från H&M. En is chai också! Sedan blev jag skjutsad hem till Jelena. Åt middag där och så för att sedan dra iväg till Jordbro för att titta på Millis och Ericas dansuppvisning. De var skitsöta och jätteduktiga! Hihi. Vart hämtad på kvällen, och precis när jag satt mig i bilen kommer det en naken kille utspringandes från ett hus och kastar sig i snön. Vacker syn... Annars så har jag bara ätit tårta, druckit te och myst framför tv:n. Har även hunnit med att jobba på min önskelista. Pöz.

Höstterminen 2009

Bild: MVG. Svenska: VG. Engelska: VG. Matematik: VG. Hem- och konsumentkunskap: VG. Musik: G. Spanska: G. Idrott: G. SO: G. NO: VG. Teknik: VG

Dagens outfit:


Jeans: Cheap Monday, "Tjocktröja": Ohio, T-shirt: H&M


Ont i magen

Slått in en massa julklappar (och en present) nu! Älskar att göra sånt ♥ Hunnit äta Ben & Jerrys också. Och fått ont i magen för att jag käkat för mycket. Har även varit och handlat på Ica Maxi med mamma och pappa. Där köpte jag en hel hög med *********** till min farbror - Mårten - i julklapp. Kan tyvärr inte säga vad ifall han läser min blogg. Och nu sitter jag i min säng, iklädd min mjukisdress och lyssnar på musik. Ska snart städa upp i mitt rum. Jag förstår inte hur jag lyckas...

Imorgon ska jag vara med Jelena. Vad vi ska göra återstår att se, men på kvällen ska vi i alla fall titta på hennes lillasysters, och Ericas, dansuppvisning! Ska även fira Petro imorgon, då hon varit på krogen med Fiia hela kvällen!

Äntligen jullov!

Slutade, som sagt, 10:30 idag. Under den timmen som spenderades i skolan fikade vi, fick våra betyg, lyssnade på Jonas julskämt ("Hur går det med lucia? Lysande!") och lärarnas "zum"-låt. Efter att vi slutat åkte jag till Haninge centrum med Jelena. Köpte en julklapp till min madre. Sedan mötte jag upp pappa och åt sushi för andra dagen  i rad. Åkte hem vid 13-tiden efter att pappa köpt lite grejs till Petro. Slog in det jag köpt, sov i en timme (eller två?) och åt flingor och godis. Ska snart äta middag - kycklingtacos/fahjitas - och i kväll ska vi fira Petro! Nu: Titta på TV.

Inte många dagar kvar nu

Uppdatering! Varit hemma från skolan både igår och idag. Varit sjuk. Typiskt. Men nu är det i alla fall bara i morgon kvar på höstterminen och sedan är det... jullov! Woho! Gud vad jag har längtat. Och gud så det har snöat? Helt otroligt. Inte sett så mycket snö på år och dagar, känns det som. Vårt tak på baksidan är så överbelastat med snö att det är helt böjt. Gulligt värre. Hur som helst så går vi endast en timme imorgon - 9:30 till 10:30. Hur onödigt som helst; vi kommer, får våra betyg, säger hejdå, slutar.

För i övrigt så fyller min bästaste syster 18 år imorgon! Eller ja, idag för att vara exakt. Så ett stort grattis till henne! Sedan så är det inte eller långt kvar till julafton och nyår. Jag hoppas verkligen att snön håller sig tills dess! Julklappar ska jag köpa i helgen. Bara köpt 4 st hittills... Men nu ska jag strax gå och lägga mig så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

Bildbrist...


Bild tagen i somras på ett fik i Gnesta! Saknar dig gumsi, måste ses snart!


Ont i armen

Varit hemma från skolan idag eftersom jag varit hos doktorn och tagit blodprov. På tal om det så gick det jättebra! Satte bedövningsplåster på armarna en timme innan vi åkte, så när jag väl tog sprutan så kändes det ingenting alls. Fick en 'barnnål' också för att mina blodådror var så små och satt långt inne i armen. Det var en fjäril och allt på. Gulligt värre! Bedövningen satt sedan kvar i 3 till 4 timmar. Kändes jätteroligt. Annars så har jag bara pluggat svenska och degat framför tv:n idag. Hur skönt som helst! Middagen - hotdogs med pommes - gjorde Fiia och Petro. Nu ska jag fortsätta med min tidning. Höres ♥


Ska till Farbror Doktorn imorgon

Ska snart städa i mitt rum. Har inte gjort det än. Men duschat har jag i alla fall hunnit med. Imorgon ska jag till doktorn för att ta (blod?)prov. Två stycken till och med, om jag minns rätt. Så runt halv åtta ska jag sätta bedövningsplåster på båda mina armar, åka och lämna Petro till skolan och därefter skumpa vidare till Vendelsö Vårdcentral. Läskigt. Aldrig tagit blodprov i armvecket... Nu: städa! Puss.


I'm good

Sitter just nu och dricker te samtidigt som jag tittar på 'Förlossningsakuten'. Redovisade tre steg igår i skolan; engelska 16 och 18 samt matte 20 (muntliga alltså). Superbra! Nu har jag bara min tidning kvar, sedan är jag helt klar! Annars så har jag bara pluggat kurs och svenska idag. Till middag käkade vi plättar. Smaskens. Ska snart städa upp i mitt rum, men ska först och främst ta mig en varm och skön dusch. Bloggar efter det. Annars så får ni ha en fortsatt trevlig kväll!


Nyduschad

Hej på er! Kom ut ur duschen för snart en timme sedan så nu är mitt hår jättemjukt! För i övrigt så har jag inte gjort speciellt mycket idag. Bara pluggat, plockat in alla kläder i min garderob, städat och tittat på tv. Skönt att bara ta det lugnt.
Imorgon ska jag till doktorn kl. 15:30. Min tå har fortfarande inte blivit bättre. Mamma sa att sjuksköterskan, genom telefon, berättat att de kanske skulle behöva skära(?!) i min stackars fot för att se vet-inte-vad. Euw. Åh. Hoppas inte! Nu: sätta hårolja på mina toppar!


What did she say?


Uppe med tuppen!

Stannat hemma från skolan idag. Skulle egentligen åkt till Farbror Doktorn med min fot, men icke sa nicke. De hade inte tid förrän vid 15:30 imorgon. Hur som helst så vaknade jag för ca två timmar sedan. Har bara lagt och degat i min säng framföri "Pojken som kallades Det". Så jävla bra bok; rekommenderas för de som inte har läst den! Nu ska jag börja på mitt bokreferat i engelska. Simma lugnt!


Sommartider




Herre-min-gud vad jag saknar sommaren! ♥


Kortfattat om igår och idag

God kväll. I stan igår köpte jag en ny piercing, en mjukisdress och några hårspännen. Sedan på kvällen, då vi kommit hem, ätit middag, fixat i mitt rum o.s.v, kom Fanny hit! Vi tittade på film; Fingerprints och fikade med chokladmousse som Fiia och Petro hade gjort. Jättegott! Somnade runt 2-tiden, om jag minns rätt, och vaknade vid ett. Åt frukost och tittade på SAW 3. Vid 19:00 åkte vi - jag, Fanny, mamma och pappa - hem till FH. Där drack vi glögg, åt bullar och kollade på South Park. Åkte sedan och handlade på Coop och nu är jag hemma! Btw: Jag ber om ursäkt för bildlösa inlägg. Ska bli bättre!


Good morning

Morsning, korsning! Vaknade för snart en timme sedan och har hunnit äta frukost och dricka min B-vitamin. Mycket mer har jag inte gjort. Ska alldeles strax börja göra i ordning mig - borsta tänderna, klä på mig, sminka mig, sätta upp håret o.s.v. - för att därefter åka in till stan. Idag blir det Fiia och Petro som gör maten. Efterrätt blir det också (Y) Men vad..? Heh! Nu ska jag i alla fall fixa mig. Höres!


Godnatt på er!


Jag idag! Haha..

Det är dags för mig att börja tänka på refrängen nu. Har precis borstat tänderna, bytt om och satt i min piercing. Har för tillfället en ring (bara när jag är hemma alltså!) eftersom jag tappat bort min kula på min stav. Men ska köpa en ny imorgon! Ska bara måla om mina naglar och sen: läggdags.

Imorgon ska jag till stan med mamma, pappa (och Petro?). Främst för att köpa ny piercing, men även för att titta på julklappar och annat behövligt! Sedan ska vi fortsätta med mitt rum. Men ni får ha det så jättebra så hörs vi troligtvis imorgon. Sov gott! Btw: Fick MVG i bild. Tummen opp!

I left my hand and my heart on the dancefloor


Random saker:

- Jag har aldrig gjort en överfull tacos.
- Jag har aldrig varit inne i ett dagis.
- Jag sväljer alltid 5 gånger per klunk jag dricker.
- Jag är beroende av tuggummi och läkerol.
- Jag sover alltid i mina duntofflor.
- Jag har seriösa problem med att hålla mitt rum städat.
- Jag skulle egentligen hetat Mathilda & Ludvig som kille.

Börjar om på nytt!

Tagit bort alla gamla inlägg! "Ny start" helt enkelt. Orkade inte med dom.

Idag var det skola från 8:25 till 13:25. När vi slutat tog jag bussen hem, åt och somna sedan en stund i soffan. Hur skönt som helst! Runt 7-tiden kom mamma och Petro hem från stallet. Åkte då och handlade mat för att sedan äta. Det blev sushi, som alltid på fredagar! Andra dagen i rad också. Smaskens! Efter middagen åkte vi till Willys och handlade Ben & Jerrys. Kom hem, tittade på Hey Baberiba och fredagsmysade med glass. Har även hunnit duscha och ska strax måla mina naglar samt noppa mina ögonbryn!

Vi är inte helt klara med mitt rum än - vilket vi ska fixa i helgen. Ska sätta lister, lägga det sista golvet och montera upp min garderob. Sedan har jag såklart fortfarande en del grejer som jag inte köpt än, men det kommer! Har i alla fall flyttat in i mitt kära rum, så jag slipper sova i mammas och pappas fotända..! Nu ska jag röja upp lite i mitt rum och göra i ordning mig. Puss! ♥

Saknar dig ♥


RSS 2.0