NY BLOGG JAO

http://johannaolin.blo.gg/
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 
http://johannaolin.blo.gg/ 

Söt


Frukostsallad


No idea


Hej. Så. Min älskling, med andra ord Dusty, fyllde som sagt två år igår och det firades med grisöron för hela slanten! Haha. However. Gårkvällen spenderade jag med mitt hjärta och idag har vi bara varit i centrum och tittat på "The Muppets". Följde med honom till bussen strax innan klockan sex och nu ska jag alldeles snart sova. Vet dock inte om jag ska till skolan imorgon för är fortfarande sjuk, men we'll see about that. Men. Sov gott iallafall. Nattinatti!

Två år igår!


Just nu ✌


Myspyskväll


Hejsan! Jag är fortfarande dålig och ska därför spendera denna kväll hemma tillsammans med den bästa aka Fredzor. Inte helt fel, hihi. Han kommer hit om sisådär tjugo minutrar efter att ha varit iväg i några timmar. Annars har vi bara degat idag. Sett på film, "Flight of the living dead", och kollat igenom mina gamla teckningar och skol- plus dagböcker. Har även städat och dammsugit rummet. Jajamensan! Aja. Vi hörs igen tomorrow. Pusspusspuss!!

Myser med mina godingar


Så kul


Skitkorv också


Så. Jag håller alltså på att bli (eller snarare är?) sjuk. Har haft huvudvärk sedan jag vaknade imorse och har även apont i halsen + känner mig allmänt cpseg. Bra start på helgen! Har dessutom träningsvärk i armarna från igår då vi hade boxning på idrotten, vilket förresten var jäkligt jobbigt. Alltså. Orkar verkligen inte med det här. :( Snyft.
 
Vi har iallafall ätit middag, tacos, och Fredrik är nu iväg och träffar några kompisar medan jag sysselsätter mig med... Ingenting. Så fucking tråkigt att jag vill dö. Oh well. Han ska, hur som haver, sova här inatt. Men tills vidare får jag väl antagligen gå i ide, eller något i den stilen. Jag hoppas att ni har en bättre fredag än vad jag har.

Nattinatti


Dessa bilder alltså


Håltimme


Bild från igår när vi, eller snarare jag, stekte pannkisar. Hihi. 😊 Hej förresten! Hoppas ni mår bra, jao. Idag är det torsdag och jag ska om en timme och fyrtiofem minutrar ha idrott. Och efter det slutar jag för dagen. Så himlahimla skönt! Efter det ska jag hem en stund, äta och så vidare, för att sedan rulla vidare till min babe. Så kommer alltså min dag att se ut. Och imorgon är det äntligen fredag! Can't wait.

Bajsunge


Undies


Tisdagen avklarad


Hejsvejs! Nu är det bara tre dagar kvar tills helg! Jippie. Idag har jag varit i skolan, från halv nio till fem, och sedan här hemma med min pojkvän. Gjorde iordning middag och tittade på alldeles för många avsnitt av "Joe Goes" för att därefter åka och handla med min käraste far.
 
Imorgon går jag endast i skolan mellan elva och tio i ett men jag måste däremot iväg in the morning vilket kind of suger. Menmen. Efter det hade jag iallafall tänkt att gymma och kanske till och med plugga men vi får helt enkelt se, jao. Nu ska jag ta nåt att dricka. Puss!

Mimmis artonårsfest


Hahaha


Orkidé


Sovmorgon


Godmorgon allihopa. Hoppas ni sovit gott! Våran spanska- och psykologilärare är i Spanien hela den här veckan vilket ärlikamed tre extra sovmorgnar för mig, inklusive idag, woho! Så börjar inte förrän 10:30 istället för halv nio. Lml. ♥ Har precis käkat frukost iallafall och även hunnit med att duscha och sminka mig. Hihi. Planerna för idag är att åka hem till, och ta hand om, min sjuka älskling. Annars skola bara. Men vi höres och synes!


Lmao


Gotta get down on friday


Bajsplugg


I en brorschyr från svenska kyrkan. YOLO! Hej föresten! Idag är det fredag - hur skönt?!? Sitter just nu i skolan och ska alldeles strax, typ nu, börja plugga. Ska nämligen lämna in en religionsuppsats idag, senast 23:59, så vill bara få det gjort så fort as possible. Annars slutar jag kvart i tre och då ska jag ta en fika med Ericis. Å ikväll sover min babe hos mig. Imorgon firar vi även ett helt år tillsammans. <3 Tihi. Men vi hörs. Pussisar.

Snuttisar


Vår vår


Dumma skola


Seanfrika åh Seanfrika

Shu breh. Har precis målat naglarna och även stretchat lite, hehe, och tänkte alldeles snart gå och lägga mig. Är inte sådär jättetrött än men ska förmodligen till läkaren imorgon och ta pissprov eftersom det verkar som att urinvägsinfektionen har kommit tillbaka. För som ni kanske minns så hade jag det två gånger för bara några månader sen? Så. Ja. Vi får väl hoppas på att det går över. Eller något.
 
Idag har jag, i varje fall, varit i skolan från 08:30-15:30 och även träffat min babe. Vi gjorde iordning kycklingtacos till middag och glodde därefter på film resten av kvällen. "The 41 year old virgin who knocked up Sarah Marshall and felt superbad about it" och "Sean Banan inuti Seanafrika". Annars ska jag bara träffa Fredzor imorgon också. Som det ser ut ni iallafall. Oh well. Dags att borsta tänderna. Godnatt!

Whattabeep?


Jag har tråkigt ok


Mår som förtjänat


Halli hallå. Då var sista dagen på sportlovet passerad och jag har, tråkigt nog, mått pissdåligt all day long. Jag har varit konstant illamående och haft huvudvärk från morgon till kväll; varit nära på att spy x antal gånger och fryser gör jag hela tiden. </3 snyft.
 
Hade iallafall en jättejättejätterolig gårkväll med en hel drös sköna människor! Kom hem och somnade någon gång runt två inatt och idag kom Freppas farmor, mormor och morfar över på en fika, från klockan två till fyra. Efter det pallrade vi oss upp till Arena med Felle och Robin och sedan dess har vi bara lagt hemma och degat. Kom precis ut ur duschen och nu ska jag äntligen få sova. Så skönt det ska bli! Godnatt babes.

Ain't nobody got time for that


Dör


Igår kväll


Untz untz untz


Hello, pojkar och flickor. Idag är det lördag och den näst sista dagen på lovet vilket förstås är aptråkigt. Men jag har iallafall haft en jättemysig vecka, so far. Och för att inte glömma att vi snart blir lediga igen! - till påsken vilket är om ungefär en månad. Tjoho. 
 
Idag har jag och min älskling, hursomhaver, börjat se på en skräckfilm, svängt förbi mig en snabbis och även varit i centrum där bebben klippte sig och jag köpte ett linne + en vit kajal. Gick, efter det, hem till Fredrik där jag även befinner mig nu och har sedan dess hunnit duscha, raka mig och måla naglarna. Ikväll ska vi nämligen på artonårspartaj! Så det ska bli kul. Nej, nu ska jag börja göra iordning mig. Ha det gött.

Bildisar

 

RSS 2.0