Inbjudare i högra hörnet


Hungrig som en varg

Hehehej. Hehe. Pallade icke (sa Nicke Nyfiken) blogga igår eftersom hela kvällen tillbringades med Erica. Även Simon x 2 och Emma joinade oss ett tag. Och vad gjorde vi då?... Jo, vi kollade, bland annat, på Paranormal Activity och flängde omkring på Coop. Låter kul. Visst? Och idag ska jag kanske förbi Emsi en snabbis för den son of a bitchen är sjuk. Vi som ska på bio imorgon och allt. Morr. Nu ska jag göra mat. But why? Because I'm hungry! Laterooo. ♥

Nya modet


Papa-paparazzi


Knaz ja0

Wohosansa. Äntligen hemma, liksom! Gårkvällen var helt knazzz. Det enda jag har att säga är att det finns riktigt jävla sjuka människor i detta avlånga lilla gurkland. Patetiska också därtill. Usch och fy och blä. Sov iallafall hos Emma, och vaknade strax innan 12. Träffade Jellisen någon timme senare och nu har jag precis duschat. Schõnt.

Mat i mängder


Mina bebisar


Fredag hela veckan

Kom just hem efter att ha varit på någon random "fest" med Emsan och Mimmo. Dött men trevligt var'e. Hehohi. Innan det var jag iallafall och käkade på Pizza Hut med morsi och farsi. Dömätt brutta - hello, hello! Sedan mötte jag upp mina söta tjejor i Handen för att därefter dra förbi mig en snabbis. Och nu är jag hemma. Inget mer med det. Simma lugnt, frendoz!

Tvåtusentio



Tumblr

Planos för idag

Pratade precis med min babe, Jelena, i telefon. Men självklart så ska samtalet brytas. Kul jul! Ja, verkligen. Men iallafall. Sitter, just nu, här framför datorn i min ensamhet och tröstdricker Pepsi Max. Om någon timme ska jag gå en långprommis med syrran fram och tillbaka till Kulfångsgatan för att möta upp my dear motha' med hundarna. Och senare ikväll ska vi gotta oss på Pizza Hut, för att sedan träffa Emzu. Bara så ni har lite koll på var jag kommer hålla hus, denna äckligt varma och soliga dag. Eheho. Det var allt för mig. Herro.

Johanna the man


Sushi asahi <3


Farstafans

Måste bara informera er om att te är så inihelevetesjävlacpstörtgott. + att det hjälper en på traven med att få upp värmen. För de som inte visste det lissåm. (i brist på annat). Te <3

Nej, nu ska vi inte starta igång en massa värdelöst babbel. Denna fina torsdag, i ära, har först och främst spenderats i Farsta med Mimmi & Emma - massamassa trevligt! - och sedan @ Handuw. Allt som allt köpte jag ett par örhängen och, förstås, sushi. Här slår man på stort vettni. Blev hämtad från Emis runt 8 då jag och moder Sollan svängde förbi Ica Maxi en snabbis. Alltid lika roligt. Nurå. Guess what? Jag ska... Wait for it... Simsa! Geekileek. Eheho.

Ni kan inte få nog av mig


Ready, set, go!


Mupbup

Tjena mellan bena, på er alla. Gick upp extra tidigt idag för att besöka BUP med mami och papi. Orkar inte gå in på detaljer men det gick väl... bra. Sedan jag kom hem har jag iallafall hunnit duscha och vara ute med Cherreberre. Bara gaddisarna som behöver rengöras innan jag är totally ready to dra iväg. Ska nämligen till Farsta med Mimsan vid 13-tiden. Asmegakalas. Annars får ni ha en fortsatt fin torsdag. Pussen!

Fullt seriös


Mysigaste strumporna evör


Kisskisskissa

Kissnödig som fa-an är jag, men bloggar gör jag ändå. För så jävla snäll är jag. Hi. Hi. Har precis fixat färdigt mig själv och ska snart pallra mig ner till busshållplatsen. Dagens planer är att möta upp Erica vid Skanstull och sedan bege oss vidare in till stan för en fika. Ja och åter ja - we är back on track! Rätt awesome faktiskt. Nu ska jag lätta på trycket i hemlighuset. <3

Lite undiesar bah


Redo att rulla


Snart klar

Tänkte bara uppdatera er lite snabbt before I take off to Haninge. Ska nämligen möta upp Emma runt 6 ett litet tag innan jag beger mig vidare till Jellzuw's crib. Har både ätit och fixat mig. Två flugor i en smäll. Wohowa! Nu återstår det bara att ta ut mina bebbos på en sväng innan jag kan rulla vidare. Bloggar mer ikväll, när jag är hemma. Again. The end. Peace out.

Full i magen


My babylove


Myser galet

Aloha, mina käraste amigas. Hoppas ni mår bra - för det gör ni väl? Eller? Jahaja. Bra mår iallafall jag, bortsett från att jag är lite halvseg. Idag ska jag bara stanna hemma och ta det lugnt, I believe. Och ikväll blir'e zooomba med Jelena @ Chordbro. Håhå. Någon gång måste ju vara den första. Or whattaya say? Nä, nu ska jag slå på en film och måla om mina naglar ♥

Lalalalalalala


Fet


G O D N A T T P Å E R A L L A N I N A T T U G G L O R


Boooring

God kväll. Har ingenting att göra. Ingenting alls. Fast nu överdrev jag allt. Kan ju alltid simsa eller kolla på tv/film, fast... Ni förstår vart jag vill komma. Så istället för att göra någonting vettigt sitter jag alltså och degar framför datorn tillsammans med min bästa vän, mr. Max. Fryser lite också. Rätt bra att veta. Fan asså. Måste sluta tråka ut er. Och mig själv. Die maddafakka die!! Skoja. Hejdå.

Lingeries


Måndagsbarn


"Min hjärna kommer snart att explodera"

Assåewhz. Orkar inte. Har jättejätteont i huvudet. Och förlåt för att jag klagar hela tiden, men migrän är inget att leka med. Verkligen inte. MEN. Åter till denna vackra måndag. Har tillbringat halva dagen i Farsta med Emma, till att börja med. Köpte lite småsaker och käkade middag på något random café. Var tillbaka i Handen vid sju, mötte upp Danne & Mimmi m.fl. Kom hem strax efter 21, drack te och bytte om. Det var väl det. Åtminstone för tillfället. Puss!

Next stop: farsta centrum

Fil:Farsta centrum 1967.jpg

Jävla väder


Halli, hallå. Har precis stekt pannkakor till mig själv som middag. Kände att jag behövde lite omväxling vad gäller maten, eftersom jag har så jävla lätt att fastna för saker & ting. Men... Sån är jag helt enkelt. Tidigare var iallafall jag med min älskling, Emma, en stund. Det var la mucho nice. Stört jävla kallt, bara. Bäst att jag unnar mig en fet kopp te. Wonderbart. Mhm.

Fluffisar ♥


Hej och hå


Bra att veta

Igår, efter senaste inlägget, mötte jag upp Jelena och Danni i Handen. Var ute en stund och träffade, lite senare, Stefan och Danne vid Torvalla. Även lilla Emmi var med oss ett tag. Några timmar senare tog jag, Jell-o och Daniela bussen hem till mig och bara tog det allmänt chill ute. Kollade på "Baksmällan" och babblade som maniacs innan vi, runt 03, somnade.

Idag råeheh. Vaknade vid 11, gick upp, kollade på TV åsåvidare. Följde med Jullan till the busstation strax efter halv två och nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis plöz fixa mig för att därefter träffa Emma. Frågan är bara vad vi ska hitta på. Hm, hm, hmmm. Stånk å stön å pust. Nä, skojade bara. Såklart. Or? Hähä. Dags att göra sig iordning. VizZzt? Wiwawowa. ♥

Nyisar


Yesterday bitchez


Brådis

Hinner inte skriva så mycket för måste nämligen rusha till bussen om bara några minuter. Ska möta upp Jellisen i Handen och sedan återstår det att se vad kvällen har att bjuda på. Dagen hittills har iallafall spenderats med och hos Emma. Var även i cerre där jag köpte parfym + en stickad tröja. (visar bild senare). Kom hem vid 16:30, käkade middag och dammsög rummet. Och nu måste jag fan kila vidare. Puss och hej och tja och då.

Springa-till-bussen-dags


Ont överallt

Är helt jävla död. Var, i princip, ute från kl. 13-24 igår i den äckliga cpkylan vilket nu har lett till att min kropp är helt off. Har skitont överallt. Speciellt i benet + ryggjäveln. Varför? Jo, p.g.a. att jag går runt och spänner hela mig när jag fryser. Men kul hade vi iallafall! Träffade dessutom lite nya människor. Alltid trevligt!

Vaknade runt 10-tiden, today, och kunde inte somna om. Fät ruwligt. Gick upp, kokade te och tog min B-vitamin (som jag föresten hittade i någon random sminkväska). Idag ska jag, som sagt träffa Mimmi en stund och sedan Jelena. Hon ska faktiskt slagga här ikväll. Gosigt värre. Nu ska jag hoppa in i duschen en quickie samt fixa mig. Pusspusspuss.

Mitt lilla hjärta


Happiness


Wakie wakie

Godmorgon (=god mor gone?) på er, sötisar. Somnade vid 03 igår och vaknade för cirkus en timme sedan. Är bantatrött men kunde icke somna om. Poor little me. Har iallafall klätt på mig och ska alldeles strax göra te och försöka leta reda på mina B-vitaminer. Sedan ska jag bara fixa mig + gå ut med dogzen för att därefter träffa Emmo. Men tills vidare: ha det gött!

Mey todey



Inför helgen

Sådärja. Nu har jag hunnit lira lite Sims, dricka te och hälla i mig tonvis av Fun Light. My drug, bre. <3 Imorgon ska jag träffa Emmisen vid 13-tiden; fixa lite viktigheter och sedan dra ut och cykla. Sushidag, dessutom. Omnomnom. På lördag blire träffa Mimzi en stund. Och på kvällen sover förhoppningsvis Jellzuw hos mig. Så ni har lite koll, lisåm. Men vi hörs. Godnatt!

Jag måste ha världens sämsta humor


Föralltid ensam


Emma pemma fågelskrämma

Förlåt för typ usel uppdatering. Men har haft zero blogglust under de senaste dagarna. Så. Sorry! Igen! Hursomhaver. Dagen, i ära, har spenderats hemma och sedan med Emma. Det rimmar - ballt. Vi tog iallafall en tripp till centrum (coolaste plejset on earth), gottade oss med Pepsi Max, handlade mat och fixade ny mobbe till Emzi. Resten av kvällen spenderades hos henne. Drack te, internet-fönster-shoppade och bara mös lite galet. Now: tedags. Smack!

Glad cheyiley


Apseg


Najs väder

Oi, oi, oi. Riktig segdag, idag. Vaknade vid 11, gick ut, kom in, drack Pepsi Max, kollade på film, käkade nötter, geekade Wordfeud, kokade te, kissade, spelade TSS och nu... Nu sitter jag vid datorn och listenin' to musik. Tänkte göra iordning lite mer T to the E och sedan glida in i duschen. Det regnar ändå ute. Förjävla mycket. Äsch. Goodbye.

Töntizar


Gief me


Städish rummish

Ikväll har jag bestämt mig för att inte åka någonstans. Utan istället stanna hemma, varva ner och städa klart mitt rum framför en trevlig pelicula (alltså film för er icke-spanska-talande människor). Låter trevligt, ha? Och imorgon ska jag bara ta det chill hemma för att sedan träffa snyggot, Mimmi. Hoha! Haho! Blö. Har inget intressant att skriva om. Fy på mig! Well, well. Ska ta en promenad nu. Punkt slut.

Mah favorite


Tusen tack mamma!


Inge vidare glad

Hallåeh. Är så jävla arg. Arg, arg, arg. Inte nog med det så har jag så jävla svårt för att hålla mina nerver i styr. Blir rastlös som in i helvete och gud vet vad. Sitter och skakar som en nybadad chihuahua. Allting på samma fucking gång. Låt mig andas, för fan. Måste gå ut och gå. Det behövs. Måste gå av mig all jävla skit. (Ber om ursäkt för ett dampigt inlägg).
Idag då. Gjorde ingenting fram tills klockan sju då jag drog till Handen och träffade bästaste Emma. Pratade av oss lite och bara umgicks. Däremot inte så länge, men kände att det behövdes. Knappt en timme senare gick jag hem till Limp och umgicks med honom resten av kvällen. Kom hem nyss och nu ska jag gå ut, som sagt. Behöver tid för mig själv. Nu vet ni.

Världens finaste


Mitt livs kärlek


Blablablabla

Jag är så duktig ibland. And I mean it! Kom hem vid 22-tiden idag och har sedan dess varit ute och gått + röjt upp i mitt rum framför "Hannah Montana"-filmen. Druckit PM (=Pepsi Max) & JL (=Julmust Light) har jag också gjort. Tro det eller icke. Eller don't bother, helt enkelt. Det är helt upp till er! Gud, vad jag svamlar om orelevanta grejor. Visst? Visst? Visst? Bäst att jag kollar klart på filmen istället! Sov superdupergott, tötisar.

Jag idag


Chachachacha


Trött as fuck

Godmorgon. Eller goddag kanske jag ska säga. Vaknade för snart en halvtimme sedan men är ändå completely död. Wiho. Har precis kokat te och gett mina söta el perros mat så nu är dom mätta & belåtna. Justja. Idag är det friday (!) vilket innebär sushi och heeeeelg. Härligt, härligt men farligt, farligt. Or what? He ho hi. Ska spela TSS nu. Chachadå.

Misstolkning...


Äckligt söta


ZzzZZzZz

Aaaaaah! Gäsp. Är så trött att jag kommer tuppa av i vilken sekund som helst; även fast jag fick lite sovmorgon idag. Skumt det där. Jag och Emmush har iallafall jobbat skitbra i tvättstugan idag, så cred till oss för fasen! Kom hem strax efter tio, drack te och tittade på "Fråga Olle". Lagom gulligt program. Normalt med för den delen. Höhö. Får se om det blir någon skola imorn. Orkesnivån ligger nämligen på zero just nu. Aja. Godnatt, guys n' gays. ♥

Tvättstugebilder hihi


Perfect size


För er som bryr sig

Haloj. Tänkte berätta lite om igår. Började skolan 08:30 och slutade 10:55 (lagom nödvändig skoldag, jag vet!) län. Åkte hem i 10 minuter och drack saft för att därefter möta upp Emma vid HT. Väl där tog vi bozän till Kunskapsskolan och hälsade på världens bästa, och sötaste, lärare. Kärlek på hög nivå. Big time. Efter det moveade vi oss back to Haninge and chillade like chillingar i centrum. Var hemma vid fyra igen. Åt, var ute, dampade, sov. Mucho nice.

Idag är jag hemma från skolan av olika orsaker. Dels för att jag vaknade kl. 10 (då jag egentligen skulle ha börjat) men även pga stress/ångest. Har hittills hunnit dricka te, vara ute på en prommis med Petson + hot-dogsen och bara ligga å lata mig. Lite senare ska jag träffa Emsi och hålla henne sällskap i tvättstugan. Duktiga görls. Nu ska jag kissa. Pozhey.

Tre flugor i en smäll



Lagom lugn lek



Cykelbruttorna

Helt jävla slutkörd efter en wonderbar dag med min älskade vän Emmapemma; also known as my big sistah. Fast inte biologiskt, dårå. Kaoz. Mötte iallafall upp henne i Handen strax efter fem. Lodade omkring i cerre och pallrade oss sedan hem till henne. Ett tag senare fick vi den briljanta idén att dra ut och cykla - vilket vi gjorde. I 1,5 timme till&med. Fast däremellan träffade vi även Danne å Gustav en liten stund. Höhö. Orkar fan inte skriva något mer. Är så förbaskat trött. Så... Sov gott, käre readers.

I brist på bilder


Inte alls nuttig


Farväl

Hinner inte skriva så mycket för ska strax rulla vidare mot bussen. Men tänkte bara informera er lite om vad jag har haft för mig än så länge. Hade skola från 09:30 till 14:30. Direkt efteråt tog jag bussen hem och lagade mat. Nudlar och lax fick det bli idag. Jag har verkligen fastnat för det. Illa. Pratade med Emzi i 45 minuter @ mobben om everything and nothing. Alltid lika trevligt att snacka med min babe. Jajajaja. Dags att kila vidare. Hejdåw.

7/10-2011


Ut i kylan

Nu drar jag på tjockisjackan, UGG:sen och två extra tröjor för att träffa Emma. Puss. ♥


Like a isbit

Nehepp, ingen skola för mig idag... ("unge dam, vill du verkligen jobba som städerska i framtiden?") Men som ursäkt så mådde jag semzt i bussen påväg dit. ("skyll på det, hörru!") Började gråta över ingenting, eller jo någonting - men det orkar jag inte ta upp just nu. Allt jävla plugg tar kål på mig, kan jag iallafall säga. Är så obeskrivligt stressad. Så ja. Jag åkte hem igen. Sitter här och fryser halft ihjäl trots att jag har två tjocktröjor på mig. Orkar inte med det här förbannade särvädret. ("det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder") Bajs. :(

Det ni


Tröjan <3


Fram å tillbaka kaka

Hei. Hei. Hei. Är jättekissnödig så let's make this quick! Efter senaste inlägget gick jag hem till FH en stund. Sedan mötte jag upp Emma och satt ute med henne i någon timme för att därefter återvända till Fänlän - again. Hängde, som de gangsters vi är, i ett sandlådehus (inte gjort av sand alltså utan en sån där "byggnad" ni vet?) med Jelena och Danni. Mycket najs. Nä nu trycker det på way 2 much. Pussss!

Bakat till papzen


Lite allt möjligt


Skogsmullar hela bunten


Sha sha, bitchez. Ey yo, liksom. Idag har jag varit ute och plockat svamp med pappa, Petro, Robin och hundisarna snabela Rudan. Fick ihop två hela korgar - not bad, not bad... Eller vad säger ni? Var ute i cirkus tre timmar och när jag kom hem var jag heeelt slut. Så nu har jag iallafall fått i mig en del mat. Tänkte fixa mig lite snabbt och sedan ska jag troligtvis träffa Emma. Och ikväll ska jag plugga, hihi. Det var allt för mig. Ha det så goodieloodie.

Bubbelgummi


Slutkörd

Honey, I'm home! Har tillbringat hela den här kvällen hos Rommis med en massa trevliga människor. Hon hade nämligen tjejmiddag idag för att fira sig själv. Askalas. Verkligen. Vi käkade tacos, dansade mucho vackert, spelade twister, körde charader och mycket mer. Riktigt kul var det iallafall. Är helt slut! Det var typ... det. Simma lugnt, folket.

Från ikväll


So cheap


Gåshud

Lite snabb update, sådär va. Idag morse vare möte i skolan med mamsen. Ska tydligen börja gå regelbundet hos Bertil Carlsson (vår skolsyster) av olika anledningar. Men fy vad jag ska börja plugga asså (!); komma ikapp med skiten jag halkat efter med. På eftermiddagen hade vi iallafall prov som gick... sådär. Ser inte fram emot resultatet, kan jag gott säga. Nu ska jag kolla buss för att därefter träffa finisen Emmapemma. Hej så länge.

Tillåt mig att skratta


Dagens bildbomb



Äckligt kallt

Tjabba, tjena, hallå. Vi säger så?... Eller gör vi? That's the beeping question. Min tisdag har iallafall spenderats i skolan, om ni ville veta. Kom hem strax innan fyra, lagade middag och tittade på "Karatefylla" i min, nästintill, lonelyness. Vid sjutiden tog jag bussen till Handen för att träffa Emmush. Mötte även upp Mimmi och tillbringade en del tid med henne. Lite sådär impulsivt. Kom hem för drygt 10 minuter sen och nu ska jag koka te. ♥ Det är fan vinter ute.

Sommartider




30 random sanningar


Te i mängder



Kom alldeles precis hem efter att ha träffat gullbullen Jelena i drygt en timme samt varit och handlat på Coop Forum med mor och en aningens dyster syster. Nä, jag skojade bara. Fick, bland annat, med mig tuggummi, läkerol, Pepsi Max och en termosmugg hem. Så nu kan jag till&med dricka te påväg till skolan. Hur underbart låter inte det? På tal om te så är det precis vad jag ska hälla i mig nu. Hoppas ni har haft en fin tisdag. ♥

Älskade du


Liten gosse


2 cool 4 school

Morsning korsning, frendisar. Sitter, just nu, i mitt mörka rum och tuggar tuggummi, dricker Sprite Zero och spelar WF. Att jag aldrig får nog. Helt crejzy. Eller... Lite åtminstone. Imorgon blir det ingen skola för min del eftersom jag ska till älskade, underbara BUP. <3<3 Fast euw. Sedan ska jag iallafall träffa Emma, my babygörl. Nu ska jag borsta gaddarna och tvätta bort mitt smink. Sov tajt.

Galet gulligt


Lipa betyder kärlekspipa


Förjävla trött

Hallå i stugan. Missade första lektionen idag pga att jag sovit som ett ruttet ägg tonajt, vilket innebär att jag inte börjar förrän kl. 12:30. Askalas, typilyp. Har hittills hunnit sminka mig + dricka te och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Slutar tre idag och då ska jag bara hem och slappa som den slappa slappis jag är. 'Nuff said. Hare bra.

Jag och jag


Halli hallå


Ute är det kallt

Tjena in the snebena. Kom precis in och fy satan så kallt det är ute! Nästan läskigt lissåm. Träffade Danni, Jelena och Mimmi m.fl. vid sju och har varit out sedan dess. Suttit och hängt på olika ställen i brist på annat, tillsammans med alla deras hundra juggepolers. Tog iallafall bussen hem tillsammans med Elvira strax innan elva och nu har jag just tatt på mig världens mysigaste strumpor. Dör lite halft för att dom är så satans sköna. <3

Tjill


Somewhere over the regnbåge


Wöw

Godmorgon alla ni som läser min c00la blogg. Hela gårdagen spenderades med min älskling, Emma. Först var vi i centrum; tittade runt, åt sushi och gick på kavaj-jakt, sedan gick vi hem till Mia för att färga och klippa hennes hår. Det tog dock en jävla tid. Men kul vare! Vid 20-21 gick vi hem till Emzöw och drack te + tog det fät chill. Kom hem några timmar senare och somnade på dirren. Nu har vi precis fått gäster så jag ska gå ner och vara lite socce. PusseN.

Gårdagens lycka


Jelena in action


RSS 2.0