El musik


Välkomnar våren

Ohaaa! Om ni bara visste hur babylen min hy är just nu efter att ha haft en ansiktsmask som för 15 minuter förvandlade mig till en mycket mörkyhad människa. Luktar dessutom choklad efter skiten. Hur himmelskt?!

Ikväll ska jag iallafall bara vara hemma och ta det lugnt eftersom jag, av någon anledning, har cpont (träningsvärk?) i hela kroppen. Till & med rumpestumpen är drabbad. This is bad. Men. Något positivt är faktiskt att vädret varit helt amazing hela jävla dagen. Hoppas verkligen, verkligen, verkligen att det håller i sig. Det skulle nämligen göra mig lagom glad.

Dundundundun


Tihihihi


Inget speciellt

Godmorgon, solstrålar. Vaknade för cirkus tre timmar sedan av att en blöt Dusty hoppade runt i min säng. Gick då upp och käkade risifrutti (standard) och nördade Draw Something på paden. Nya Wordfeud typ?!?! Tihi. Har även noppat ögonbrynen vilket tog 189 år. Chillipilli. Nu hade jag tänkt att unna mig ett glas Pepsi Max och sedan måla om mina naglar. Vi hörs ♥

Meow


At måndags


:')


Snabbiz

Hallå i stugan! Tjejmiddagen i måndags var förjävla lyckad och idag, dagen efter, hjälpte jag Mimmi med städningen för att därefter träffa Fredrik. Var med han från 13-tiden fram tills klockan tio ungefär då jag åkte hem, duschade, åt nötter och bara tog det allmänt chillpill. Nej. Nu ska jag börja tänka på refrängen eftersom jag ska upp rätt tidigt imorgon. Godnatt och sov så gott, mina kära vänner.

Senaste dagarna in bilder


Schpegel schpegel


Sleepover

Tjenamors in tha kors. Igår sov jag hos Martins käre mor med Mimmi (därav bristen på uppdatering) där vi spelade in en hel drös av fula videos, planerade massor inför måndagens röj, skrattade halft ihjäl oss och bara hade det allmänt jävla cptrevligt. Somnade runt halv elva och gick upp 06:30, ap-pigga som vi var, när Martini skulle dra till schkålan. Chillade där resten av tiden och följde sedan med Mims till frissan. Blev "hem" skjutsade någon timme senare och nu är jag at home. Ser ut som våren är påväg hit också. Hoppas hoppas hoppas ♥

Snöbullen


Viktväktarna


We're so fat we're gonna die on youtube


Gluten och sånt

Inleder det här söta lilla inlägget med att säga att jag nu har uteslutit gluten från min kost, helt och hållet, vilket jag också ska göra i några veckor framåt. It's fucking gone, ni vet. Jag misstänks nämligen vara intolerant mot just det så fram tills jag fått resultatet av mitt blodprov (som tas den sjunde mars) så blir det no gluten för Hannispannis. Så. Nu vet ni det.

Min kväll har iallafall spenderats hos Ericsson där vi bara har degilegat framför tv:n. Skrattat åt lite allt möjligt och så vidare. Förjävla trevligt. Kom hem strax innan halv elva, drack te och tittade på två avsnitt av BB. Åjuste! Som ni kanske såg så hittade jag även mitt busskort idag. & gissa vart det låg? Jo. I min tröja. Bra jobbat. Nästan så man vill applådera. Hihi. Wie!

Jag + busskortet = återförenade


Matmatmat


Dagens glutenfria mat (haha :3) och pappas übercharmiga sockerkaka.

Kissärta

Guess what, party people? Jag är, i detta nu, förbaskat kissnödig. Men orkar jag förflytta mig några meter till toaletten? Nopilope. Lat power. Woho. ♥

Sååå. BUP-besöket gick väl bra. Och där fick jag även reda på att jag gått upp 1 gram. Oh maj gawd, liksom. Haha. Efteråt bjöd iallafall farsan mig på Subway (!!!) - hade nämligen inte käkat där på säkert tre år. Och det var riktigt gott, må jag allt säga. Maha. :3 Nu ska jag lätta på trycket och sedan glo på Big Brother. Sov sött, vänner.

Dutti nutte



Tre år senare


Lyckad brud

Bambambambam. Vaknade för snart en timme sedan av att Diesel tumlade runt i min säng. Lite sådär lagom charmigt. Hohi. Har iallafall käkat frulle och sitter nu och pratar med Mimmi i el telefon. Klockan 15:30 ska jag vara hos BUP med mor å far men tills dess bara chilla gärnet. Förresten så är mitt busskort så gott som borta. Hann knappt ha det i en vecka innan det for iväg. Hallelujah moment!

At lördags


Grattis vännen ♥


Godnattinlägg

Tjanas bananas, allihopilopa! Den här dagen har spenderats åt att dega, dega och dega tillsammans med min älskade bögvän, Ericuz. Inte den mest roliga söndagen på länge, om jag får säga't själv. Detaljer låter jag bli. Hon sov iallafall här efter att vi först firat Jellispellis med några människor och sedan dragit vidare till Simpan, som också fyllt år. Awesome kväll, som dock slutade lite halvdant. Derp. Nu ska jag slagga gärnet. Sov gott!

Damn görl


Ehehehehe


Stulna bilder från igår


Vafanders anders

Sug, säger jag bara. Skulle egentligen ha träffat Mimsan idag men har bajsont i huvudet och mår även cpilla så det sket ju sig. Rövkorv. Men för att göra det bästa av situationen så har jag precis kokat mig en sto0o0or kopp te som alldeles strax ska få avnjutas. Like a baws, typilyp. Men men. Hoppas ni haft en bättre start på dagen än jag iallafall. Puss på er, guys. ♥

Ord finns inte


Nördig brutta


Tjatjatja. Efter senaste inlägget träffade jag Danni och Jellso en stund för att därefter hänga ett tag med mi amiga, Emma. Blev hämtad av far strax efter nio och ska nu schpela Sims. Standard, ni vet. Till det har jag även laddat upp med mängder av PM. Standard, det med. Hähä. Oh well. Simma lugnt.

Kool



Alla stjärtars dag

Har käkat, plattat håret, borstat gaddarna och promenixat med dogsen och ska nu bara dra på mig några extra par lager kläder för att sedan rulla vidare till Handen och där möta upp min käre systeryster. Om ni inte är helt bortblåsta så är det även "alla hjärtans dag" idag. Big deal. Totally. Senare ska jag iallafall kanske träffa Jelena en stund. Like... Yeah. Hoppas ni får er en fin dag, tuttisar. Puss på knäskålen!

Little toungie


Jerry goes wild


Någon random matbild bah


Tillbakakaka

Nämen tjenare! Det var ett tag sen. Saknat mig? Äsch. Varför ens fråga? Det är klart ni har! Xoxo, the one and only, liksom. Idag har jag iallafall varit med min sötfis Mimmi. Först i centrum och sedan hos Martiniboy. Och till middag bjöds det på sushi. Party, party. Efteråt tog jag en prommis med Emsipemsi, sedan vart det handling på Ica Maxi med mommy och nu är jag hemma! Tänkte dona lite i min garre men först: Pepsi Max. Cherlek. <3

Riktiga korvar


Sushitajm


Mys med min darling

Aloha babies. Ännu en gång har min uppdatering sugit lollipop men det får ni helt enkelt stå ut med ibland. Redigt surt but that's life. Aop. Idag har jag, hursomhaver, träffat Ericafika och imorgon drar jag och Emzi till Nacka Forum för att shoppiloppa. Har ni tur hinner jag kanske slänga in något enstaka inlägg before I take off. Bueno va?!?!?! Jajaja. Nu ska jag iallafall placera min röv i soffan framför något kuligt program med min Pepsi Max. Nattinatt. ♥

Chicken little


Smartie


Mitt huvud gör ont

Mätt som in i helsike, är vad jag är för tillfället. Käkade nämligen middag nyss. Men what to do, pojkar och flickor. Annars har jag spenderat hela denna måndiga dag hos Mimmi framför filmen "Milf". Lagom skum rulle, men förjävla rolig dock. Druckit litervis av Pepsi Max as well. Värt att nämna - jappjappjapp. Nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett. Tjohej, pastej.

Igår bre


Tredje gången gillt



Shallah! Varit med Emsilems i nästan 12 timmar i sträck idag. Från kl. två på förmiddagen till runt 00:30. Väldigt mycket awesome. Även fått med mig en tröja hem. Alltid något! Ah juste. En sushi också (därav bilden obviously). Tredje gången denna vecka. Äckligt underbart. Nu ska jag schlagga gärnet. Ont i både ögon och mage. Kewl. Aja. Godnatt. <3

Halvsliten och fullt seriös


Allt bra?


Burriburr

Den här kylan asså... Helt stört. Nästan läskigt. Nej, fyfan. Då sitter en kopp te jävligt bra efter att ha varit ute, kan jag säga. Var nämligen iväg till Handen med Emma en stund. Promenerade omkring ochsåvidare. Det vanliga, ni vet. Hihi. Och tidigare idag var jag med lilla Mimzo. Riktigt trevliga prickar båda två. :3 Men och kvinnor. Ni får ha det så bra. Pözipöz.

I denna stund


L to the ycka


Awesomely awesome

Holabola, kamratoz. Efter senaste inlägget mötte jag som sagt upp Emmush på en walkie in da snö. Två timmar senare gick vi hem till mig där farsan min hade köpt hem sushi. Gissa om jag blev glad? För det blev jag allt. Och gott som satan vare dessutom! Mmm, liksom. Sedan spenderade vi iallafall resten av kvällen framför tvn som de två degbollar vi var (och än idag är). Yaman!

Nyttiga tjejor


Just druckit te och väntar nu på att Emma ska komma hit på en prommis. Skriver mer sen. ♥

Disseboy


RSS 2.0