Shopping


Är cool


Julklappar hihi


1k på New Yorker, 1k på Gina Tricot, 1k på H&M och Far Cry 3 (plus en trisslott som jag vann 30 riksdaler på). Och sedan fick jag tofflor, fotkrämer och en borste av Freds mamma och pappa. Men också ett nytt xbox, som sagt. Är supernöjd!
 
Mårten kunde tyvärr inte komma p.g.a. att mamma, tråkigt nog, blev sjuk i sista sekund. Så vi ska istället fira julafton med honom på nyår! Annars har vi bara sett på Kalle Anka, spelat Universe och ätit alldeles för mycket julmat. Och. Och. Jag saknar min älskling.

God jul ♥


Sho


Julafton

Godmorgon, chompizar, men framförallt: god jul! Hoppas ni haft ett fint lov än så länge. Själv har jag, till störst del, umgåtts med min älskling. Fick även ett nytt Xbox med Kinect häromdagen som förtidsjulklapp, så jag och Fred hade fullt upp igår. Haha. :3
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan åka och handla en snabbis med mamma. Och om några timmar, framåt eftermiddagen, kommer Mårtin hit - som alltid. Annars får vi se vad som händer. Och fötter. Skriver troligtvis ikväll. Ha det bäst!

April tvåtusentwelve


Dinnöh


Naw


Äntligen fredag och äntligen jullov! Helt underbart. ♥ Behövde bara spendera en timme i skolan, från 09-10, där vi fick våra nya busskort, drack Smakis och kollade på när lärarna sjöng. Väl hemma gick jag ut med hundarna och ikväll ska jag äta ute och även sova hos mitt hjärta. För att inte glömma att det är jordens undergång. LOL. Nu ska jag raka mina stubbiga ben. Pusspuss.

Random


Säger godnatt med denna söta bild


Day 28: a first

A first. Men. Vadå "a first"? Vad betyder det? En första? Men. En första vadå, liksom? Me no comprende. Betyder det att jag får välja? Or what? Eller. Vi gör såhär istället. Jag skriver ner några egenpåhittade "a first"-punkter. Ja, så får det bli.
 
» Mitt allra första husdjur var, om jag minns rätt, en sköldpadda vid namn Skalman som jag hade när jag gick i... förskolan kanske? Antingen det, eller en fisk av sorten "ballongmolly" (haha) som fick heta Polly, tror jag. Om inte Molly till & med. Påhittigt, Johanna.
 
» Min allra första bästa vän var lilla Emma som jag känt så länge jag kan minnas. På den tiden bodde vi bara med en port emellan varandra, på Vallavägen, och umgicks, i stort sett, varenda jävla dag. Och träffas gör vi än idag, som ni säkert vet. Hihi.
 
» Min allra första mobiltelefon fick jag runt andra klass, maybe, och var en Nokia 3330. Tyckte förstås att det var supermegacoolt med en helt egen mobbe, trots att det enda jag gjorde var att spela Snake (åh, nostalgi <3), smsa en gång i halvåret och ringa mamma.
 
» Min allra första (riktiga) fylla hade jag i åttan då jag och Felicia, av någon korkad jäkla anledning, bestämde oss för att supa till det hemma hos henne med en varsin hälft vodka, i sällskap av 4-5 "vänner". Jag kan gott säga att den kvällen inte slutade sådär jättebra.
 
» Min allra första utlandsresa var till Mallorca, alltså España med andra ord, i början av år 2000 någon gång, med mamma, pappa, Petro och Mårten - min farbror. Höjdpunkten under den resans gång måste nog varit barnshowerna som tog plats varje kväll. #taggadsnorunge

Mars tvåtusentwelve


Nedräkning


Go'kväll! Nu är det endast en dag kvar tills lovet drar igång, fyra dagar kvar tills julafton och elva/tolv dagar kvar tills det är dags att välkomna år 2013! Nays.
 
Fredrik sov, som sagt, hos mig igår och idag har vi bara tagit det lugnt här hemma. Var nämligen ledig idag. Tjoho. Han drog iallafall för ungefär en timme sedan och nu ska jag göra teee. <3 Och snart kommer även Mimmi hit för att ta en prommis med moi. Annars har jag avslutning imorgon kl. 09 till innan lunch någon gång. Så himlans skönt.

#lurartjejerna


Feta


Äntligen (!) hemma


Nu är jag, efter en väldigt, väldigt lång dag, hemma. At last. Dagen började med att jag tog mig till skolan som sedan fick bli mammas jobb istället p.g.a. en helt hemsk huvudvärk, där jag tog det lugnt i några timmar. Hjälpte till, köpte sallad & pluggade psykologi, i stort sett. Återvände till la escuela strax innan provet som höll på från 15-17, och nu har jag precis bytt om till mina fashionabla mjukisbrallor. Och ikväll sover min älskling här. <3


Februari tvåtusentwelve


Dagens mmmm


Day 27: your favorite birthday


Jag har faktiskt inte den blekaste aning vad jag ska svara på den här frågan. Men min senaste födelsedag var iallafall fin. Åt lunch/middag på Pizza Hut med underbart sällskap i form av mamma, pappa, Petro och Fredrik. Och fick även min älskade iPhone den dagen, och en hel del annat förstås. Hade det allmänt mysigt, kort sagt. Ingenting utöver det vanliga egentligen, men ändå.
 
Sedan, kvällen innan om jag minns rätt, 'firade' jag, älsklingen och mina söta vänner mig på Rudan. Inte värsta grejen där heller. Men fortfarande väldigt roligt. En bra dag, helt enkelt. :3

Dumma vinter


Ching chong


Kinamat för tusan


Cha cha. Erh. Slutade 11:45 idag och tog då bussen till Handen direkt för att möta upp mitt hjärta. Pallrade oss hem till honom i den förbannade snön och nu har jag precis bytt om till mjukisar i väntan på att babe ska sluta skolan. Och komma hit. Och bädda ner sig hos mig. Och bara mysa. Ti to the hi.
 
För i övrigt är det inte vilken tisdag som helst idag utan min systers b-day, wopwop! Hela tjugoen barre. Inte illa ja0. Det ska förstås firas med middag på China Hua Dong (kinabuffé <3) vilket jag och Fred ser FETT med fram emot eftersom deras mat är så rackarns god. Så. Stoooooort grattis till henne! Nu: vet inte.

Jag idag


:D:D:D


Hej hopp! Fick sluta hela tre (!!!!) timmar tidigare idag då jag passade på att svänga förbi H&M en snabbis och köpa en grej. Hihi. Väl hemma tog jag det lugnt ett tag innan Fred kom hit och gjorde mig sällis. Öppnade varandras julklappar, eftersom vi båda var för nyfikna för att orka vänta till jul, lagade wok och bara gosade x 123456789. Nu: sova. Nattinatti. ♥


Januari tvåtusentwelve


PizZzZza


Är så trött att jag vet-icke-vad. Varit uppe sedan klockan sex av någon knäpp anledning, och börjar gör jag inte förrän 09:30. Skön... t. Inte nog med det så slutar jag först h a l v f e m. Så roligt. Efter skolan tänkte jag iallafall springa förbi Globen en snabbis och köpa the last julklapp till mitt hjärta. Vi ska nämligen öppna våra paket idag (tror jag iallafall). Huehuehue. Annars får jag önska er en fortsatt hemsk måndag.

Hur coolt?!?


Day 26: another moment


Tredje advent


Tjenamors! Hade jätteroligt igår kväll, med en hel mängd fina människor. Orkar inte gå in på några vidare detaljer men kul var det i varje fall! Jag och Fredrik vandrade hem strax efter klockan slagit 01 och somnade gjorde vi nästan direkt.

 
Och idag har vi bara gosat här hemma. Käkade middag på våran pizzeria, tog en promenad och kollade på massor av Youtubeklipp innan min älskade begav sig hemåt. Imorgon är det måndag (snyft) men också sista skolveckan innan lovet. So happy I could die. ♫

Day 25: something you regret


Bilder från helgen


Partaj


Hos Robin förra helgen! ^ Hejsvejs, vänner och ovänner. Igår sov vi, som sagt, hos Fred och idag tog vi det bara lugnt i några timmar för att sedan åka och handla med mina päron. Väl hemma tog vi båda en dusch och nu sitter bebben och spelar medan jag kollar Tumblr. Och läser bloggar. Och kollar FB. Och allt det där. Vidare planer för kvällen är att 1. äta middag och 2. dra på fiesta hos Robin (Hood). Å efter det sover älsklingen här. :)

Mister cool


Vem annars?


Day 24: something that makes you cry

Oj... Svår fråga tbh. Det beror helt på hur jag mår. Ibland har jag perioder då jag kan börja gråta för, i stort sett, vad som helst & bara vara allmänt cpkänslig, och i andra fall raka motsatsen. Något som däremot alltid får mig att braka ihop är om/när någon närstående dör. Vilket inte är så konstigt, iochförsig. Och annars kan det, som sagt, bero på vad som helst, i princip. Allt från bråk med kompisar till... Erh. Jag vet inte. Hähä.

Lovelovelove


Fint


@ skolan


Hejsan! Sitter nu och pluggar (eller halft iallafall) i skolans bibliotek i hopp om att döda lite tid så det, äntligen, kan bli fredag på riktigt! Har inga direkta planer för kvällen, egentligen, bortsett från att jag ska sova hos min älskling och även äta ute, men vi får helt enkelt se vad som happenz. Nej, nu måste jag jobba vidare *stön*, slutar om bara en timme! Puss.


Day 23: something that upsets you


Hurrburr


Sho bre. Torsdag idag vilket innebär en dag närmare helg. - tjoho! Kom precis ut ur duschen och planerna för idag är att myspysa hemma hos min älskling eftersom det är äckligt kallt ute. Snöar gör det dessutom. Uäk. Var på långpromenad med min fina syster i det här vackra vädret och det var inte det skönast jag varit med om, ska ni veta. Nu ska jag iallafall göra i ordning mig och dricka f1 med apelsinjuice. PusseN.

Sötis


Till mor


Day 22: this month


Den här månaden har än så länge bestått av snö, snö och ännu mer snö, kort och gott, vilket i sin tur lett till kaos med trafiken som in i asdfghjkl. Annars har dessa tolv, numera tretton, dagar spenderats med min fina pojkvän till stor störst del och även hemma eftersom jag nu varit cpförkyld i sisådär en vecka. Har dessutom hunnit köpa en hel del julklappar, varit på fezt hos Robbebobbe, där jag dock fick feber framåt slutet av kvällen, chillkrökat hos Mimmi och spelat alldeles för mycket GTA med min babe, haha! That's it, damer och herrar.

Day 21: your fears


12/12/12


Min feta babe som liten! ^ Hejsvejs, allihopa! Idag är det, som alla förmodligen redan vet, den tolfte i tolfte i tolfte. Det sista repetitiva datumet vi kommer att se. Hursomhelst så stannade jag hemma idag igen eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Nej, istället ska Fred komma hit och umgås med sjuka lilla mig. Skriver mer senare! :)

Day 20: your favorite memory


Gamer


Tråk

Heipa! Hoppas ni sovit gott. Vaknade strax efter elva och har inte gjort ett skit sedan dess. Hähä. Eller bortsett från att sitta vid datorn, äta yoghurt och dricka apelsinjuice så... nada. Idag är det alltså tisdag och jag är fortfarande sjuk. LML. ♥ Men något positivt är iallafall att Fredzor ska komma hit om några timmar. För i övrigt måste jag ut med mina vovsingar snart och även ta en dusch (& allt vad det innebär). Mer om mitt fett intressanta liv latör.

Day 19: your favorite place


Utfyllnad


Stackars mig


Jag är fortfarande förkyld. Väldigt, väldigt förkyld. Galet förkyld. Vaknade för en timme sedan och har redan nyst säkert 20 gånger. Så förbaskat jobbigt. Stannade alltså hemma från skolan idag. Och har jag tur kommer min babe hit lite senare och gör mig sällis. ❤ Nu ska jag, hursominihaver, dricka upp mitt te, borsta tänderna & byta om för att därefter ge mig ut i snön med hundarna. Hoppas ni mår bättre än jag.

Mine


Godmorgon


Day 18: something that you miss

Sommar. <3

Day 17: something that makes you feel better

Först och främst så är det Fredrik som får mig att må så satans jävla cpbra, men även mina fina vänner, mina feta hundar och min söta familj. Att shoppa är inte heller helt fel. Eller bara begrava sig i sängen. Dricka Pepsi Max, te, chailatte eller kaffe. Eller bara spendera timmar på Tumblr. Och. Och. Ja. Typ det. :3

Sjukling


Myser


Fml


Bild från i fredags ^ Ursäkta den dåliga uppdateringen men det är faktiskt så att jag inte har haft tid, helt enkelt. Blev sjuk i torsdags, var på fest i fredags då jag även fick feber (yey!) å besökte läkaren i lördags. Och idag har jag bara varit hemma och gullat med min älskling fram till klockan två, någon gång, då han rullade hemåt.
 
Mår, för i övrigt, inte sådär jättebra. Näsan bara rinner. Och rinner. Och rinner. Och min hals ska vi inte ens tala om. Har nysigt (stavning?) så mycket att jag har ont i huvudet. Och dragit in så ofta att jag börjat få sår i näsan. Har dessutom ont i nacken. O r k a r i n t e. Asdfghjkl.

9 mån. ♥


Tors-lör


Mumma


Hejhejhejhej. Idag var jag i centrum med mamma, pappa och Fred på förmiddagen, innan klockan tolv till och med, där jag köpte lite juklappar men även lite smått å gott till mig själv. Hihi. Åkte sedan och handlade på Ica Maxi för att därefter rulla hemåt. Spelade GTA med min babe, lagade mat, såg på TV, gjorde smoothie (↑) och så vidare.

 

Kan även tillägga att jag har blivit väldigt förkyld. Trots att jag var en av de få människor som stannade hemma igår. Ironiskt? Ja. Är däremot f1 med glad över att det är fredag imorgon då planerna är att 1. käka ute och 2. kröka hos Martin med lite kul folk. Nu ska jag vara social med min älskling. Ha det fint. Och sov gott. ♥


Nytt


Day 16: your best friend


Uppe med tuppen


Sha sha. Fråga mig fan inte vad gör jag vaken nu för jag har ingen jävla aning. Eller jo. Vaknade av att det var någon som ringde på min systers mobil en miljon gånger. Och efter det kunde jag inte somna om. Jag som är ledig idag. Typiskt...!
 
Idag ska iallafall Fredrik komma hit och även sova här. <3 Superdupermyspys. Vet dock inte när än eftersom lokaltrafiken fortfarande knasar men. Aa. Vi får helt enkelt se. Nu ska jag koka te och bädda rent i min säng. Ta en dusch också. Hoho. KramizZzZz.

6y teacher


I brist på annat


Day 15: your dreams

Mina drömmar. Hmpf. Jag vet faktiskt inte. Eller. Såklart gifta mig någon gång i livet och, troligtvis, skaffa ett, eller flera, barn. Flytta till en egen lägenhet. Få ett hyfsat bra jobb med en skaplig lön. Åtminstone. Skaffa något slags husdjur kanske? Köpa mig ett belgiskt våffeljärn. <3 Resa runt, till ett flertal länder, städer och ställen. Som typ. USA. Och Frankrike. Och London. Och. Eh. Där tog fantasin slut. Hähä.

Kaoz


Bra val


Tycker fan grovt synd om alla de människor som beslöt sig för att gå till skolan eller jobbet imorse. Och som nu har fastnat någonstans och inte kommer hem. För vet ni vad? Själv stannade man hemma. Nog bästa valet jag gjort på länge. Gick alltså och la mig igen istället för att kämpa mig ut i snön när bussarna, redan då, var redigt försenade. #tänkersmart
 
Idag har jag, iallafall, kollat på fyra avsnitt av julkalendern, sovit, ätit, druckit te, slått in lite presenter och suttit vid datorn. I princip. Skulle egentligen träffa min babe men det går inte jö. Så ska måla naglarna, instead. Och storstäda rummet. Och plugga. Allt för att sysselsätta mig. - döda lite tid. Skriver mer senare. Okeyyy.

Hemma å myser


Nu:

http://www.svt.se/barnkanalen/cachable_image/1351157314/incoming/article381537.svt/BINARY/mysteriet-pa-greveholm2-480.jpg

Tisdag

christmas-cream:

love &lt;3
Tjolahopp! Tänkte berätta lite om min dag innan jag går och lägger mig. Gick först och främst i skolan fram till 12:20 då jag åkte in till stan med Erica och handlade julklappar till mitt hjärta, men även min syster. Vad det var kan jag förstås inte säga/visa. Hähä. Efter det tog vi iallafall en fika på Wayne's i en timme, eller två. Var hemma runt 15-16 då min käre pojkvän kom hit. Lagade middag, såg på tv och gjorde smoothie. Bland annat. Tog en promenad med M&M kl. nio och nu ska jag ta en dusch. Puss å krammmm. <3

Wonderbart


Sov sött


Thug life


Tjänamors. Nu har Fredrik dragit, vilket han gjorde för lite mer än en timme sedan. Så jag sitter då här, i mitt rum, och dricker apelsinjuice i sällskap av T to the umblr.
 
Han kom iallafall hit runt 17-tiden då vi lagade middag för att sedan myspysa en stund. Kollade även på en hel mängd Youtubevideos, däribland trailers & gameplays på spel från när man var liten, i säkert minst en timme. Hehe. :3 Nu ska jag koka te, tror jag.

Du är bäst


Day 14: what you wore today


Skjut mig


Oi. Sitter nu i skolan och väntar på att våran BG ska börja, vilket den gör om ungefär 5 minutrar. Efter det har jag PH-samtal och därefter psykologi fram tills h a l v f e m. Kommer alltså inte vara hemma förrän fem/halv sex... Lika hemskt varje gång. </3 Annars ska jag träffa min babe ikväll, plugga och även se på Julkalendern från igår å idag. Jag. Vill. Hem.

Frukost (+ te)


Fettis


Day 13: your first kiss


Om man inte räknar med alla miljontals pussar man fått av mamma och pappa genom åren, haha, så fick jag min första, riktiga kyss (=världens fulaste ord) någonstans mellan femman och sexan av min dåvarande pojkvän som också hette Fredrik. Vad mer kan man tillägga? Uh. Det skedde i Småland. Och. Jag vet faktiskt inte. Det får duga. Okidok.

Julklappar


Tralala


I don't ork

 
Och så var det söndag igen!... Ble. Vaknade runt tio/elva då jag och älsklingen gick upp och käkade frukost. Någon timme senare kom Freds mormor och morfar på besök vilket var jättemysigt! Drack massor av julmust bland annat. <3 Omnom. Åkte därefter och handlade på Coop och nu är jag hemma. Och pluggar. Duh.

Pluggtajm


Bilder från igår


Planer för fan


Halloj. Vaknade runt 10-tiden idag, tror jag, efter att ha somnat strax innan 01. Gick i varje fall upp och åt frullis och nu sitter bebben å lirar CoD medan jag checkar Tumblah och läser bloggar. Ska alldeles snart hoppa in i duschen och göra iordning mig för att sedan åka till antingen Farsta eller stan med Fred och kolla julklappar, bland annat. Och ikväll ska vi kanske, kanske dra ut med M&M.
 
Annars träffade jag, som sagt, sötfisen Emma igår! Lallade omkring i centrum i en timme, eller två, och hade därefter te- och tvmyspys hemma hos henne fram till tio ungefär då jag mötte upp min älskling. Tog en promenad med Mimsan och Marre, köpte en Cola till min far (haha) och tog sedan bussen hem. Det var väl det. Typ. Hoppas ni får en skön lölölördag.

Nerrrrrd


Dududu


RSS 2.0