Jag vet vad du gjorde förra sommaren

Var - som planerat - med Johanna idag. Gjorde inget särskilt. Tog det bara lugnt här hemma. Ganska skönt ändå faktiskt med tanke på att min förkylning börjar komma tillbaka. Har ont i ögonen också, fast det har i och för sig börjat gå över lite nu. Hoppas jag i alla fall. Hon blev i varje fall hämtad någon gång senare på kvällen, för att hon skulle på någon tidig träning imorgon bitti. Och sedan dess har jag bara kollat på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" med mam. och pap. och ätit en bulle. Haha! Ska sova nu. Mår inte sådär jättebra. Sov gott.

Outfit:


Wakie, wakie

Godmorgon, sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Vaknade/gick upp strax efter elva, åt frukost och gjorde te - kunda inte somna om. Sitter i min säng och lyssnar på Lady GaGa. Ska alldeles snart börja fixa mig. Men måste först borsta nötterna (som min pappa säger, haha!) och byta om. Men först och främst ska jag dricka upp min B-vitamin som ligger nere i köket och väntar på mig. Uppdaterar mer senare. Puss!

Dags att sova

Sitter och gör ingenting i mitt rum. Har precis borstat tänderna och tvättat bort mitt smink. Efter senaste inlägget somnade jag i soffan i kanske tre timmar. Åt sushi till middag och efteråt åkte jag och pappa till coop. Köpte Blue Keld och en Half Baked. Kom hem, tittade på "Year One", åt glass och hade det allmänt mysigt med Petro, mamma och pappa. För i övrigt ska jag träffa Johanna imorgon/idag. Något att se fram emot! Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Gått upp 06:00 varje dag den här veckan - vilket inte är likt mig - så jag är jättetrött. Hörs imorgon! Natti.

Right here, right now

Snyggis-bild.


Tummen upp för:


Ben Cohen och Jerry Greenfield - skaparna av B&J, världens godaste glass. Cred!


Apornas värld

Hejhejhej! Nu är jag hemma från skolan - äntligen! Slutade 13:25 och blev hemskjutsad av pappa. I skolan hände det inte särskilt mycket. Pluggade engelska i hagen nästan hela dagen tills jag inte längre kände min rompa. Sitter just nu och tittar på Animal Planet, där "Apornas värld" går. Så gulligt program! ♥ Dricker även te och käkar macka. Mumma! Längtar till ikväll. Dräggel...


"Snart är det fredagsmys.."

Första och sista inlägget för idag. Goder afton i denna sal, föresten. Torsdag idag vilket betyder att det är fredag imorgon! Och fredag för mig innebär sushi, Ben & Jerrys och Blue Keld - himmelskt va? Nog talat om det. Idag har jag för i övrigt varit i skolan, as usual. Slutade 13:50 då jag blev hämtad av pappa. Kom hem, åt och åkte sedan till Fanny. Och nej, det blev ingen stan idag på grund av vädret, till stor del. Drack varm choklad  med grädde och degade framför TV:n. Blev hämtad vid 19:00 och åt middag. Har även hunnit med att göra klart steg 22 i matte. Tummen opp! Jaja, nu ska jag strax sova så.. godnatt på er ♥


Äntligen klar!

Pust... efter att ha ansträngt mig till max och gjort klart min läsförståelse om Robinson Crusoe så är jag äntligen klar! Superduper (kille, number one). Nej men, jag är faktiskt jävligt nöjd. Orkade inte skriva klart slutreflektionen idag, så det får bli imorgon istället. Hur som haver så åt vi spagettigryta till middag. Sedan så har jag inte gjort så mycket mer än att dricka te och, som ni vet, plugga. Imorgon är det skola som vanligt - 8:25 till 13:50 - och efteråt ska jag träffa finaste FH. Vi ska till stan - hon ville shoppa. Hoppas bara på att vädret är bättre imorgon än det varit idag. *Håller tummarna*. Nu: skriva ut min läsförståelse, borsta tänderna, byta om och sedan gå och lägga mig.


Dagens tråkiga:


Robinson Crusoe

Hola amigos! Slutade en timme senare idag, eftersom att jag hade PH-samtal. Gick väl bra. För i övrigt så har jag, sedan jag kom hem, hunnit med att äta, dricka te och tittat på "Made". Ska alldeles strax göra min läsförståelse till svenskan som handlar om Robinson Crusoe, så att jag kan lämna in det steget den här veckan. Nu kom mamsi hem. Bra att veta va? En stor, fet tumme ner för vädret just nu förresten! :O


Ren och fräsch

"Gamla" bilder, från i fredags I think. Sista inlägget för idag..! Finns inte så mycket mer att göra än att blogga, förstår ni. Sitter just nu och deppar i mitt rum; har precis matat håret med lite hårolja. Ska snart ta fram de kläder jag ska ha på mig imorgon och borsta gaddarna, så att jag har det gjort. Måste även måla om mina naglar, som just nu ser ut lite som hej-kom-och-hjälp-mig. Ska smörja in mig och göra klart min matte också. Oj.. märkte nu att jag har ganska så mycket att göra i alla fall. Haha! Bäst att jag börjar redan nu, så att jag kan gå och lägga mig en hyfsad tid. Godnatt och sov sött, cuties.

Förtvivlad


Åh! Nu är jag allt annat än glad, kan jag säga. Satt och var jättesugen på något gott och kom på att jag fortfarande hade kvar lite av min B&J i frysen. Så jag sprang ner för att äta upp det sista. Men till min förtvivlan så hittade jag den inte. Rotade igenom varenda sån där box och lyfte på alla möjliga saker. Var är den?! Antingen så har jag ätit upp den och sen glömt det, eller så har någon slängt den. Fick i alla fall nöja mig med en kopp te istället..

Duschdags!

Jag idag! Har städat upp i mitt rum nu, vilket jag egentligen skulle gjort redan igår kväll, men bättre sent än aldrig. Eller hur? Ätit plättar också - mmm. Hur som helst så ska jag precis hoppa in i duschen. Skönt. Kanske skriver mer sedan, men om inte så önskar jag er en fortsatt trevlig kväll!

Plugg, plugg, plugg

Morsning, korsning. Idag har jag pluggat jättemycket! Först i skolan hela dagen, och nu engelska och matte sedan jag kom hem. Har ju missat en hel vecka i skolan, som sagt. Och jag vet att ni bryr er. Ska alldeles strax göra klart min svenska - tror jag - men kände att jag behövde lite "rast" innan jag fortsätter. Har precis kollat klart min Bloglovin, och ska när som helst gå ner och koka lite mer te. Nomnom. Ja.. finns inte så mycket mer att säga. Ville mest bara uppdatera. Bloggar troligtvis mer senare/ikväll! ♥


Kom nyss hem!

Åkte till Johanna ett litet tag, och bara var. Kollade på gamla bilder från bl.a. 5:an, 6:an och 7:an och herre jösses så man såg ut... Hemskt! Hur som haver så ligger jag just nu i min säng och dricker te. Älskar't! Läser bloggar och lyssnar på musik också. Ska alldeles strax ta fram kläder till imorgon och så, annars kommer jag aldrig hinna till skolan i tid! Är så jävla seg på att bestämma mig, förstår ni. Hihi! Nu: dricka upp mitt te och städa upp i mitt rum. Ciao!

Dagens måndag:


Allmänt ointressant

Goddag pluttisar! Slutade skolan för lite mer än en timme sedan. Mådde väl sisådär, men gick hela dagen ändå. Tog i alla fall bussen hem på direkten, och nu sitter jag och värmer mig med en filt och en kopp chaite. Har inte gjort så mycket mer än att äta mellis och tittat en stund på tv - The F Word. Ska heller inte göra något särskilt idag; bara plugga och ta det allmänt lugnt. Måste bli frisk. Nu ska jag dricka upp mitt te och gå ner och hämta mig en B-vitamin tablett. Puss!


Flickr


Inte nu igen!

Åh, orkar inte! Hela min näsa värker + en stor del av halsen. Idag, eller rättare sagt ikväll, har jag gått omkring och nyst som en jag-vet-inte-vad. Har även dunkande huvudvärk och ont i mina ögon. Har inte varit i skolan på drygt 1 och ½ vecka, så jag hoppas att det bara är en engångsgrej. Känner liksom att jag måste dit... Men precis när jag blivit frisk så blir jag sjuk(?) igen. Bra immunförsvar jag måste ha... Nej. Nu ska jag ta näsdroppar, sova och hålla tummarna för att det här inte blir värre. Mår skit just nu :( Jaja. Godnatt allesammans..!


Hos Johanna

Just nu: Sitter i Johannas säng och spelar spel på datan (haha). Har precis ätit middag och fikat med Ben & Jerrys, sån där "Wich" ni vet? Den var jättegod! Hur som haver så blev jag hitskjutsad runt 13-tiden. Och sedan dess har vi bl.a. gottat oss med supersöta donuts! Dom var dock inte så goda som dom såg ut att vara... Men nu ska vi baka Scones! Simma lugnt.

Jag idag!


To good to be true to me


Missbrukar'n herself

Godkväll! Sitter just nu och dricker te och äter läkerol. Jag är fan missbrukare av bådadera... Har ätit upp två paket läkerol bara idag och druckit så mycket te den här veckan att jag blivit uttorkad. Inte bra(!) För i övrigt så har jag ätit sushi och B&J idag. Åh, så gott! Mina två andra droger - seriöst! Har i alla fall duschat och ska alldeles strax städa upp lite i mitt rum. Mår mycket bättre nu, och är inte alls lika hängig som förut. Skönt! Nu får vi bara hoppas på att pappsen inte smittar mig med sin förkylning, eftersom han går runt och nyser och har sig hela tiden; det smittar ju genom luften...


Ge mig ♥


Jag har inte anorexia!


För det första: Nej. Jag har INTE anorexia(!) - eller någon annan form av ätstörning. Vem vill se ut som ett vandrande skelett liksom? Och för det andra: OM det skulle vara så att jag hade det, så hade jag antagligen inte "erkänt" det i min blogg. Eller? Äsch. Orkar inte sitta och försvara mig själv/intala er om att jag inte har det; för jag vet nog ändå bäst själv.

Men en grej som ni borde tänka på (som jag även skrev för ett tag sen) är: att kalla en person för äckligt smal, benig osv är exakt samma sak som att säga 'fetto' till en större. Så tänk efter lite innan ni öppnar käften!


Getting better

Hejhopp! Stannat hemma från skolan idag också vilket har resulterat i att jag måste plugga som en galning nästa vecka. Hur som haver så mår jag i alla fall lite bättre nu. Är fortfarande hängig, och har heller inte återfått min "normala" aptit än - men det kommer. Annars så har jag bara tagit det lugnt idag, som vanligt. Serverades frukost på sängen av min söta pappa både igår morse och idag! <3 Finns inte så mycket mer att säga. Så nu ska jag slå på någon film, tror jag. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig fredag!


Svar och så

Emelie: Vart piercade du din läpp, och vad var åldersgränsen?
Jag piercade mig i något ställe som låg på Odenplan och hette något i stil med "Lenas piercingstudio" (om jag minns rätt). Sedan så har jag ingen aning om vad det var för åldersgräns, bara att man behövde sina föräldrars tillåtelse om man var under 18 år - vilket jag hade.

Tisdag idag. Och herre-min-gud vad den här veckan går sakta... Men jag antar att det är/känns så p.g.a. att jag knappt gjort någonting alls i snart två dagar nu. Jag har fortfarande ingen aptit heller, men har tvingat i mig lite mat ändå. Idag, likaså igår, har jag bara tittat på TV, sovit och tagit det allmänt lugnt. Det finns liksom inte så mycket mer att göra - som jag har orkat göra. Hur som haver så blir jag hemma imorgon också. Sedan så får vi hoppas på att jag kan gå till skolan på torsdag!

Bebisss!


Hemma och sjuk...

Idag har jag inte gjort ett skit. Bara lagt och degat i min säng. Orkar inte göra någonting annat. Mår jätteilla. Har bara stoppat i mig några skedar yoghurt hittills och en massa vatten. Magsjuk - inte kul. Har ingen matlust alls. Jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör i alla fall. Stannar hemma imorgon också. Nu: Stänga av datorn.

Snabb update

Hej på er! Är just nu hos Johanna. Hon kom hem till mig runt tre eller något, och ett tag senare åkte vi hem till henne. Bakade supergoda cupcakes som dessutom blev hur söta som helst. Lägger kanske in bilder på det sedan! ♥ Ska snart sätta på en film, tror jag, och bara ta det allmänt lugnt. Inte världens längsta inlägg. Skriver kanske mer senare. Pözhäi.

Charmigt








Min stora kärlek



Föresten så var det någon(?) Alexandra som kommenterade och undrade om vart jag fått mitt hår till The Sims 3. Jo, det är såhär: att jag har laddat ner det från en sida - gratis såklart - som heter "www.peggyzone.com". Now you know.

Hej bloggen och ni sötnosar som fortfarande orkar bry sig, Inte skrivit något här på evigheter (känns det som) och tanken slog mig att det kanske var en bra tidpunkt att uppdatera på nu. Gör ändå inget särskilt.
Dagen i sig har varit rätt så ohändelserik. Har bara pluggat svenska och haft spanska kommunikation. Slutade 13:25, tog bussen hem, åt mellanmål, tittade på tv - Jerry Springer bl.a. - och så vidare. Runt 20-tiden kom mamma och Petro hem med sushi(!) som självklart åkte ner i magen direkt. Åkte sedan och handlade Blue Keld och Ben & Jerrys på Coop. Väl hemma duschade jag och drack te. Och nu sitter jag i mitt rum, äter glass, dricker "läsk" och målar naglarna.
Imorgon ska jag vara med sötaste Johanna! Inte umgåtts något med henne (förrutom i skolan alltså) på flera månader! Helt sjukt. Men det ska i alla fall bli kul. Nu ska jag fixa lite i mitt rum och så. Skriver kanske mer snart! Ciao ♥

Sämst uppdatering..!

Hej bloggen och ni sötnosar som fortfarande orkar bry sig, Inte skrivit något här på evigheter (känns det som) och tanken slog mig att det kanske var en bra tidpunkt att uppdatera på nu. Gör ändå inget särskilt. 
Dagen i sig har varit rätt så ohändelserik. Har bara pluggat svenska och haft spanska kommunikation. Slutade 13:25, tog bussen hem, åt mellanmål, tittade på tv - Jerry Springer bl.a. - och så vidare. Runt 20-tiden kom mamma och Petro hem med sushi(!) som självklart åkte ner i magen direkt. Åkte sedan och handlade Blue Keld och Ben & Jerrys på Coop. Väl hemma duschade jag och drack te. Och nu sitter jag i mitt rum, äter glass, dricker "läsk" och målar naglarna. Imorgon ska jag vara med sötaste Johanna! Inte umgåtts något med henne (förrutom i skolan alltså) på flera månader! Helt sjukt. Men det ska i alla fall bli kul. Nu ska jag fixa lite i mitt rum och så. Skriver kanske mer snart! Ciao ♥

Nu:


The Sims 3. Ni vet vart ni hittar mig.


No more blondie!

Hejsan! Ligger just nu i sängen och chattar med lite olika personer. Dagen har jag spenderat i Haninge Centrum tillsammans med min mamma och pappa. Eller inte direkt hela dagen, men en del av den i alla fall. Köpte en långärmad tröja, som jag fick 10 % rabatt på för att den var prydd med en pytteliten smutsfläck, ett armband, ett par svarta, tjocka leggings och ett jättegulligt mobilsmycke. Bokade även tid - 13:00 imorgon - hos frissan för pigmentering(?), färgning och klippning av mitt lilla hår. Till middag åt vi världens godaste sushi och nu på kvällen har jag bara lagt och degat i soffan framför "Fredag hela veckan". Lägger troligtvis in bilder på det jag köpte imorgon.

Hej, jag har tråkigt


Åhå, finns ingenting att göra! Gjort massor med korsord typ hur länge som helst.

Ätit Ben & Jerrys och druckit jättemycket Sprite och Blue Keld. Te med, för den delen. Är hur mätt som helst, typ. Imorgon ska jag kanske färga mitt hår mörkbrunt(!) eller i alla fall kolla frisör/boka tid och så. Liksom, kolla min utväxt. Sprider sig lite si sådär överallt. Charmigt värre. Älskar att vara blond, men det sliter så in i helskottas mycket på håret och jag orkar verkligen inte bleka det hela tiden!

Nu har jag i alla fall borstat tänderna, bytt om och bäddat ner mig i sängen. Ska spela lite på min mobil så jag kan bli trött någon gång. Crazy Penguin 2, ftw! Jaja. Godnatt.

 

 


Morgoninlägg

Godmorgon! Vaknade i och för sig för kanske en eller två timmar sedan, men har legat i soffan och kollat på TV. Druckit te och ätit frukost också. Hur som helst så hade vi det jättetrevligt på nyår. Orkar inte berätta hur vi fick dagen att gå o.s.v. men kul hade vi, det kan jag lova! Igår vaknade vi - jag och Erica - vid 15:11, för att vara exakt. Blev hemskjutsad vid 18-tiden; åt middag, kollade på film, satt vid datorn och så.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle egentligen träffat FH, men hon skulle på någon middag. Men en sak är i alla fall säker: jag ska köpa en Ben & Jerrys ♥! Varit sugen på det i flera dagar nu. Det, eller en fet jävla godispåse. Nomnom.


So I put my hands up, they're playing my song


RSS 2.0