Dör


Dröm sött

Tjenare folket! Trots att jag fortfarande hostar som ett jävla as så gick jag till skolan idag, i totalt 50 minuter, för att sedan åka hem och ta det lugnt i några timmar. Gick bland annat ner till Lidl med Chester där jag köpte läsk. Hihi. Runt tretiden så kom iallafall Fredrik hit. Fikade, spelade kort, gosade och lagade mat, i stort sett. Åkte till Ica Maxi och handlade, jag, baby och mamma, strax efter 21 och nu hade jag tänkt att sova. Snart åtminstone. Så godnatt! Hoppas ni drömmer oläskiga drömmar, allesammans.

Hemma å myser


Jag och pappa...


Day 06: your beliefs


"Your beliefs", alltså vad jag tror på? Hmpf. Helt ärligt så tror jag inte på någonting. Eller. Inte gud iallafall. Tycker bara att hela grejen låter så påhittad. Och otrovärdig. Att en gammal tomteliknande gubbe, bosatt någonstans i himlen, styr och ställer över allt som händer i världen. Eller att jorden skapades av någon överhuvudtaget. Tror inte heller på himmel eller helvete. Eller karma. Eller något sånt. Jag föredrar istället vetenskapliga förklaringar till varför saker och ting händer, framför religiösa. Till exempel: hur jorden skapades.

Tack pappsi


Kvällsgöra


Day 05: a time you thought about ending your life

Jag har aldrig någonsin haft några som helst planer, eller tankar överhuvudtaget, på att ta livet av mig. Och kommer förhoppningsvis aldrig ha det heller. Så den frågan kan jag "tyvärr" inte riktigt svara på. Hehe. Superlångt och superintressant inlägg för tusan men vafalls.

Söt


Hej från oss


Sjukfis


Hejsan. Igår köpte jag och älsklingen hem middag från VKB vilket satt väldigt, väldigt fint, trots att jag fortfarande inte har fått tillbaka min matlust, helt och hållet. Annars låg vi bara och mös hela eftermiddagen & kvällen tills det var dags för honom att röra sig hemåt, och sedan spenderades kvällen framför "Familjen Holstein-Gottorp" med mami.
 
Idag är jag hemma och sjuk. Igen. Har hostat, nyst och spottat slem hela morgonen. Avis? Pratat i telefon med Mimmi också. Hihi. Ska snart ta en promenad med min runda hund och därefter gosa ner mig i mors & fars säng med en kopp te. Och lite Pepsi Max kanske. Och. Om några timmar kommer Fred hit. Ser fram emot det. :)

Min ängel


December tvåtusentwelve


Skön måndag

Oi. Vaknade irriterande tidigt imorse, mellan sju och åtta någon gång, med en hemsk nackvärk. Har även ont i huvudet och ögonen. Fortfarande. Snorar, nyser, hostar. Vilken underbar dag det är idag. Det enda jag ser fram emot är att få träffa mitt hjärta som kommer hit om cirkus tre timmar. Vettefan vad jag ska hitta på tills dess dock.
 
Hittills har jag försökt somna om femtionio gånger, sett på två avsnitt av Dr. Phil, varit ute med Chester och myst med min kära vetekudde. I princip. Borde egentligen plugga men saknar både lust och ork. Tyvärr. Så funtar istället på att bosätta mig i mammas och pappas säng tillsammans med en kopp te. Och en film kanske. Vill bara sova. Men kan inte. Idk.

👍


Godmorgon


Sevärt


Klagar


Hej på er. <3 Jag är fortfarande sjuk, så ska därför inte till skolan imorgon. Kunde knappt sova inatt för att jag hostade så himlans mycket. Så jag (vi) låg vakna i sisådär en till två timmar innan jag, efter hostmedicin, juice och kramar, slocknade. Och just nu har jag en hemsk huvudvärk, ögonvärk och halsvärk. Och mår illa. Jätteroligt, jajamensan. Men. Skriver mer imorgon. Tänkte borsta tänderna och sedan försöka sova. Nattinatti.

Lite bilder bah


Day 04: write 30 interesting facts about yourself


1. Jag har aldrig, i hela mitt 17-åriga liv, gjort en överfull taco. Alltså. Så att brödet inte går att stänga. Eller så att allting bara väller ut. Aldrig.
 
2. När jag var liten, kanske i lågstadiet någon gång, och jag var å handlade med mina päron kunde jag gå omkring och göra en fucked up min så att folk skulle tro att jag var missbildad.
 
3. Jag har väldigt, väldigt mycket underkläder. Säkert mer än 60 bh:ar och otaligt många nederdelar. I just can't get enough.
 
4. Jag har besökt España hela fyra gånger. De första tre gångerna var vi på Mallorca och den senaste @ Gran Canaria. Där var jag med Erica och hennes mor + min mor i somras.
 
5. Jag älskar att borsta/kamma håret. Och hatar, av hela mitt hjärta, att knalla omkring med ickeborstat hår. Lent hår is the shit, helt enkelt.
 
6. Det första jag, i 99% av fallen, gör när jag kommer hem från t.ex. skolan är att byta om till mjukisbyxor för att det är så fucking (ursäkta språket) mysigt. Orgazm.
 
7. En apdålig vana jag har, och har haft ett jäkla bra tag nu, är att jag river upp mina nagelband. Hela tiden. Det är jättefult. Och gör jätteont. Men inte fan slutar jag för det.
 
8. Några av mina absoluta favoriträtter är: caesarsallad, tacos, China Hua Dong-mat, kyckling med jordnötssås, Vegabarens kycklingnuggar och en viss pastarätt från Pizza Hut. Omnom.
 
9. Jag har varken färgat eller klippt mitt hår sedan början av 2010. Det beror på att jag, för det första, hatar att gå till frisören och, för det andra, inte vill att mitt hår ska bli kort. Igen.
 
10. Jag äter endast vitt kött, alltså kyckling och fisk, vilket jag gjort i två och ett halft år nu för att vara exakt. Demi-vegetarian, hejsansvejsan!
 
11. Jag får ont i kroppen av att äta godis eller andra sötsaker. Och den delen/de delarna som drabbas mest är mina tuttar, sad but true. Lol.
 
12. Jag skulle egentligen ha blivit född på samma datum som Fredrik kom till världen, alltså den 30:e maj. Men istället öppnade jag ögonen först sexton dagar senare. Läskigt, ha?
 
13. Hur städat mitt rum än är så ser det alltid ut som en svinstia efter att Fredrik har varit här, och vice versa. Även om det handlar om en vistelse på bara några timmar.
 
14. Jag har tre stycken hundar vid namn Chester, Diesel och Dusty. Chester är åtta år (om jag minns rätt), Diesel är två, snart tre, och Dusty ärlikamed ett och ett halft.
 
15. Jag har två stycken Tumblrs. En svartvit och en vit. Den svarta hittar ni » här « och den vita » här « hihi. Följ mig för fanders.
 
16. Några av de roligaste/bästa filmerna jag sett är: Kung Pow (♥), White Chicks, The Ugly Truth, Mean Girls och Hot Chick.
 
17. Jag har bott på totalt fyra olika ställen (tre som jag kan komma ihåg). Först på Dalarövägen, därefter i Haninge x2 och numera Vendelsö, brur.
 
18. Av mina mor- och farföräldrar så är det bara min farmor som fortfarande lever, synd nog. Och min morfar fick jag aldrig ens chansen att träffa eftersom han dog innan jag fanns.
 
19. Jag är en riktig höjdare på att försova mig på mornarna. Något som kanske inte direkt är en av mina bästa egenskaper. Men vafalls. Jag är ju inte mer än människa.
 
20. Det bästa som finns är: Fredrik, Fredriks pussar, Fredriks kramar, Fredriks allt, te, Pepsi Max, helger, chailatte, sängar, nyrakade ben, nymålade naglar, sommar och fluffstrumpor.
 
21. Jag sväljer sisådär fyra till sex gånger per klunk när jag dricker, vilket antagligen beror på att mina mandlars storlek är over average.
 
22. Jag kan inte kissa utan att sätta på kranen längre. Varför, vet jag inte. Antar att det blivit en vana. Måste jag dock göra't utan vatten kan det ta... ett tag. Hehe.
 
23. Jag fyller arton jäkla barre i sommar, närmare bestämt den 16:e juni. Kan ni fatta eller? Ne. Inte jag heller. Steppar fan in i vuxenlivet. Jeeez.
 
24. Jag älskar stickade och smått översizade tröjor. Så himlans mysigt. Det till leggings och jag mår bra. Riktigt bra. Sjukt bra. Överdrivet bra. Bra helt enkelt.
 
25. Jag tycker väldigt mycket om att dricka juice. Framför allt tropisk och apelsinisk sådan. Av märket "Bravo". Omnomnomnom.
 
26. En sak jag alltid velat göra enda sedan jag var liten är att köpa mig ett belgiskt våffeljärn när jag flyttar/flyttat hemifrån. Ett sånt där som det blir jättestora våfflor av, ni vet.
 
27. Jag har ungefär femton par tofflor som bara, bara, bara är mina. Och they're all fabolouz. Men. Ändå går jag hela tiden och cravear efter nya.
 
28. Jag har bara brytit en sak i hela mitt liv, vilket är min högra pekfingertå. Den gick av i åttan, och läkarna påstod i säkert en månad (om inte mer) att det bara var en inflammation.
 
29. Jag har haft den här bloggen sedan 2007, om jag minns rätt, men har dock (korkat nog) rensat bort allt två gånger. Varför, Johanna. Varför?
 
30. Den här listan tog mig ungefär tre förbaskade dagar att skriva klart. Så jag hoppas att åtminstone någon finner den intressant, eller överhuvudtaget läsvärd. Lol.

Bland det värsta jag sett


November tvåtusentwelve


Idk


Jag är sjuk :(


Hej, ni. Hoppas ni mår bra för det gör fan inte jag. Varför, kan man då fråga sig? Jo. Det är nämligen så att jag gått och blivit sjuk. Väldigt sjuk, sad but true. Det började igår i skolan och när jag sedan kom hem hade jag feber fram tills inatt någon gång. Har även cpont i varenda jävla muskel, huvudvärk och gula fläckar i halsen. Mysigt och så vidare.
 
Hursomhelst så sov iallafall min älskling här inatt vilket satt jävligt fint. Kollade först på film, "Scool Of Life", för att därefter skypea en stund med Anton tills vi gick och la oss. Vaknade flera gånger av att jag drömde jättekonstiga drömmar och inbillade mig att det var något som small till. Hur läskigt som helst. Nu ska jag kolla Youtube. Pöss. ♥ Och krya på mig.

Day 03: what kind of person attracts you


Nu: plugga


I skolan


Torsdag idag vilket ärlikamed fredag imorgon! Woho! Sitter just nu i skolan och bara chillipillar i väntan på att klockan ska bli halv ett så vi kan börja röra oss mot Friskis & Svettis där vi, idag, ska ha idrott. Sedan, efter det, ska jag träffa Emma ett tag och därefter Fredrik.

 

Annars så sov, som planerat, mitt hjärta hos mig igår och vi spenderade kvällen genom att mysa framför en film med coopläsk. Somnade strax innan 01 och vaknade vid åtta. Imorgon har jag föresten bara en lektion, och även sovmorgon till 12:25! Hallelujah moment.


Kuligt


Vecka fyra

Hola guapas! Tänkte berätta lite om idag och även övriga planer för veckan, än så länge. Idag, efter skolan, åkte jag hem en snabbis för att därefter göra Mimmi sällskap i Haninge C. Sedan tillbringade jag de resterande timmarna av kvällen hemma hos bebben, där vi bara mös och tittade på TV. Aldrig fel - nein.
 
Imorgon ska jag, först och främst, dra och gymma med Mimsan och, efter det, vara med min älskade pojkvän. Han ska dessutom sova här då. Gosgosgosgos. ♥ På torsdag ska jag träffa Emma. Och på fredag ska vi, alltså jag och Fred, förmodligen bara ta det lugnt. Kanske åka in till stan någon helgdag. Vi får helt enkelt se. That's all.

Godmorgon babes


Oktober tvåtusentwelve


Dr. Phil


Hej hopp! Just nu sitter jag och kollar på ovanstående program av Dr. Phil som jag numera blivit lite smått 'beroende' av. Ser minst ett avsnitt per dag. På Youtube alltså. Hursomhaver så gick jag i skolan från kl. 08:30 till 15:30 idag. Med en dunkande huvudvärk. Säger bara en sak: tortyr. Efteråt kom iallafall min älskling hit då vi lagade gröna pannkakor till middag. Tog en längre promenad med Chester innan han skulle ta bussen hem, strax innan tio, och nu tänkte jag hoppa in i duschen och därefter sova. Godnatt allihopa!

Idag bre


Bikbok


Helg för fanders


Lördag, ja0. Jag och Fred kom precis hem efter att ha varit och handlat på Willys och nu sitter han och spelar GTA medan jag bloggar. Han sov nämligen här igår men innan det träffade jag min fina Emma en stund, från fyra fram tills sex på ett ungefär. Väl hemma gick jag och älsklingen upp till pizzerian där vi köpte mat och sedan spenderades resten av kvällen framför "Inbetweeners", bland annat. 
 
Planerna för idag är att först laga middag (pommes med nuggar ♥) och därefter rulla hem till Fred och myspysa. Det var det. Pösshäj.

Rea m.m.


Obeskrivligt gott

 

Måste måste måste ses


Moven' on

O'hoj. Idag hade vi matte som förstalektion och idrott som sista, där vi gymmade i cirkus en timme. Slutade runt tre och kom hem strax därpå. Och nu har jag precis fått i mig lite soppa och även ett glas Pepsi Max. Omnom. Om ungefär en halvtimme ska jag ta bussen till Handen för att ta en promenad med Emma och därefter rulla vidare till min kära pojkvän. Men innan dess hade jag tänkt att göra iordning mig lite snabbt, sådär va. Pusssss.

Tres randombilder


:)


Haha alltså


Day 02: where you'd like to be in 10 years

Erh. Jag har inga direkta framtidsplaner men förhoppningsvis har jag pluggat klart till vad jag nu än bestämt mig för att bli och även skaffat ett jobb och boende. - helst inte allt för långt borta. Jag hoppas dessutom att jag fortfarande har kvar alla mina fina vänner, och kanske till & med Freppa. Sedan kommer jag inte på så mycket mer faktiskt. Heh.

x3


Babeh


Te överallt


Hejhej! Hoppas ni har haft en fin tisdag. ♥ Jag kom precis hem efter att ha varit hos min babe och sedan på Ica Maxi med mammi. Och nu spanar jag in randomklipp på Youtube och dricker ett jättegott äppelte. Yumyumyum. För i övrigt så ska jag alldeles strax göra iordning mig inför da bed. - börjar nämligen 08:30 imorgon. Ugh. Ska även försöka komma igång med "30 days" på riktigt. Some day. Aja. Herå.

Never ending story


Vafalls


Monday you bastard


Hejsan! Idag slutade jag inte skolan förräns halv fyra eftersom vårt schema numera är ett rent helvete. Typ. Hursomhelst så tog jag, efter det, bussen från Gullmars till Konsum där jag köpte tacosingredienser och även mötte upp min babyboy. Promenerade hem, lagade mat tillsammans, sa "hejdå" till min far (som idag åker till Thailand i hela 2 veckor), kramades och såg på TV. Kort och gott. Och nu dricker jag mangote. Omnom.

@ school


September tvåtusentwelve


Fre-sön

Fredag: Var hemma från skolan någon gång efter 15 och tog det lugnt fram tills klockan sex då jag tog bussen till Handen. Köpte lite prylar i centrum och mötte sedan upp min älskling för att därefter rulla vidare till Brandbergen där det vankades bowling med Martin & Mimmi! Det var jättekul. Hihi. Väl hemma spelade vi xbox, och mös at the same time, tills vi, några timmar senare, somnade.
 
Lördag: Stressade upp i hopp om att hinna följa med Fredriks familj in till stan, vilket jag gjorde också. Var bland annat inne på en butik där de sålde amerikanskt godis, varifrån jag fick med mig två paket tuggummi för hela 50 riksdaler! Så värt. Var och handlade på Coop framåt kvällen och vid 21-tiden drog vi till Mimmi där även Martin befann sig. Spelade tre olika sällskapsspel, dansade och drack alkohol. Hur trevligt som helst!
 
Söndag: Vaknade, och gick upp, strax innan uret slagit tolv då jag och Fred åt frukost framför femtionio olika djur- och naturprogram. Och där fastnade vi i x antal timmar tills min prins var tvungen att röra sig hemåt. *snyft* Middagen fick iallafall lov att bestå av kycklingbullar med fuskpotatismos och alldeles för mycket ketchup och sedan så har det inte hänt så mycket mer. Faktiskt. Hade tänkt att sova nu. Godnatt.

Lmfao


Helgen i bilder


Fittkallt

It's friday, friday (!) vilket är galet skönt och planerna för idag, eller snarare ikväll, är att röra mig mot min älskling för att sedan, runt åtta, spela bowling med Mimmi och Martin! Dubbeldate, för tusan. Och efter det ska vi bara spendera resten av kvällen, inklusive natten, hemma hos mig. Jag och Fredrik alltså. Superdupermysigt.
 
Annars så började jag 09:30 idag med matte för att därefter åka in till "Universitetet" och "Den bergianska trädgården" med klassen, vilket kott och gott var rätt lame. Skönare än vanliga lektioner men fortfarande... Lame. Det tog dessutom åratal att ta sig hem, men jag lyckades iallafall tillslut! - halvt ihjälfrusen men still. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Mums


Gladis


Julafton #2


Hejsan hoppsan! Jag har verkligen haft det jättemysigt ikväll. Mårten kom, som planerat, hit och det vi gjorde var att, först och främst, äta en hyfsat sen middag på VKB. Själv tog jag en caesarsallad som var hur god som helst! Därefter, när klockan var runt nio, återvände vi hem igen, drack te, tog en promenad med hundarna och öppnade, till sist, julklapparna som jag blev så sjukt glad över! Han åkte iallafall hem för ungefär en halvtimme sedan och nu ska jag alldeles strax sova. Skola imorgon, vettni. Godnatt. <3

Vad jag fick


Pallar inte


Day 01: your current relationship


Som ni alla säkert vet, eller förhoppningsvis iallafall, så är jag tillsammans med världens finaste pojke vid namn Fredrik. Det har nu varit han och jag i tio månader och en dag, för att vara exakt, och han är, med handen på hjärtat, det bästa som hänt mig. For realz. Vi träffades, för första gången, på en fest i mitten av februari år 2012 och sedan dess har det inte gått en enda dag som vi inte har haft kontakt med varandra, på ett eller annat sätt. Och jag ångrar ingenting i vårat förhållande. Ingenting.
 
Jag är löjligt kär i människan och det finns inte på kartan att vara utan honom. Det är svårt att sätta ord på hur jag känner, när jag känner så himlans mycket. Men jag älskar honom av hela mitt hjärta och själ, och jag är världens lyckligaste som fått chansen att vara med en så underbar person, som ger mig så stört mycket glädje i livet. Det finns så himla mycket jag skulle kunna skriva, men jag känner inte riktigt att det behövs. Jag kan verkligen inte se mig själv utan honom. Och jag hoppas inte att jag kommer behöva göra det heller. Over & out.

Augusti tvåtusentwelve



Börjar om


Tänkte börja på en ny sån här utmaning › check it out yo ‹ i och med att jag är klar med den förra. Och anledningen till varför jag aldrig gjorde dag 30, om någon nu lagt märke till det, så var det för att jag inte riktigt förstod den. Simple as that. Men nu kör vi igen, boys and girls.

Oskyldig


Tjocka & glada


Hejsan! Idag spenderade vi våran 10-månadersdag med att köpa hem varsin pizza från VKB, som jag dessutom blev bjuden på, spela xbox (standard) och bara kramas. Jättemysigt faktiskt. Följde med min man till bussen strax innan tio och nu har jag precis druckit te tillsammans med min käre moder. Löwely. Och imorgon kommer Mårten hit för att, femtioåtta år senare, fira jul med oss. Better late than never, liksom. Det var ungefär det jag hade att säga. För nu iallafall.

Färgigt


2 cool 4 school

Vet ni vad? Idag hade jag bara en halvtimmes skola, från 09:30 till 10:00 - hur skönt? Vår engelska var nämligen inställd så jag var i stort sett hemma lika fort som jag kom dit. Sedan dess har jag iallafall lagat & ätit soppa till brunch och även varit ute med Chester.
 
Om några timmar kommer Fredzor hit, vilket jag ser FETT fram emot. Men tills då hade jag tänkt att bädda sängen, dammsuga mitt rum, plocka iordning i köket och borsta tänderna eftersom jag inte hann göra det imorse. Sedan, ikväll, ska vi förmodligen ut och äta. :)

10 mån. med min finaste


Ha to the ha


Tjululu

Hej, snyggisar! Här sitter jag och dricker te, som föresten smakar mango och är hur cpgott som helst, i sällskap av Tumblr och Youtube. Min älskling drog strax innan tio och det vi gjorde var att laga middag (kyckling, ris, jordnötssås & vitlöksbröd omnom), mysa mysa mysa och även röra ihop en varsin smoothie innan det var dags att rulla vidare mot bussen.
 
Imorgon börjar jag, hursomhelst, 09:30 och efter skolan ska jag förstås träffa Fredrik eftersom vi, som jag nämnde igår, firar hela 10 månader togetha! Vad vi kommer hitta på återstår fortfarande att se men det blir väl antagligen att bara vara hemma. Och gosa. Vilket inte skulle sitta helt fel. Nu ska jag återgå till det jag höll på med. Pöss.

Tröttis


Trololol


Hejdå lov


Tisdag, people! Vilket innebär skolstart, för de flesta. Och ja. Det suger förstås. Men what the hell. Om några timmar kommer iallafall Fredrik hit och tills dess ska jag bara dega gärnet för jag är fan löjligt trött efter att ha gått upp 4-5 timmar tidigare än vad jag vanligtvis gör, eller åtminstone gjort nu under lovet. Så tänkte hoppa in i duschen, göra iordning en kopp te och bara mysa. ♥ Hoppas ni får en fin dag (trots omständigheterna, lol).

Juli tvåtusentwelve


Oldie lol


Myspys (tidigare idag)


Taggar till inför skolan :pPp

Jag ber om ursäkt för den lite smått dryga uppdateringen idag men jag har helt enkelt spenderat den sista dagen på lovet med att 1. umgås med min prins och 2. bara slappa, slappa, slappa. Vilket har varit hur skönt och gosigt som helst!
 
Klockan är nu 00:58 och jag har inte ens borstat tänderna än, trots att jag börjar redan vid halv nio imorgon bitti. Vilken rebell, va. Nej, istället sitter jag och rebloggar en massa skit på Tumblah. I brist på annat att göra liksom. Men & men. Imorgon ska jag träffa Fredrik igen och på onsdag firar vi hela 10 månader tillsammans! Tvåsiffrigt och allt. Jag tänkte även försöka klämma in lite gymning i veckan. Men också plugga ihjäl mig lite halft. Röwligt.

Rofl


Hihi


Party people


Sho! Igår, efter senaste inlägget, fick vi, som sagt, gäster. Satt och pratade en stund och rullade sedan vidare till sushibaren där jag (vi) åt sushi för första gången på nästan ett år! De åkte iallafall hem några timmar senare och runt sju-åtta tog jag och min babe en prommis med Mimmi & Martin. Och när klockan var omkring 22-tiden någon gång så drog vi på krök hemma hos Emelie i Vega, där vi hade det jätteroligt! Kom hem strax innan kl. 03 och somnade vid fyra. Och idag ska vi bara ta det lugnt. Nu: åka och handla. Puss!

Underkläder överallt


Comeback bitchez


Gäster ja0


Hejhej! Igår sov Fred hos mig och vi spenderade kvällen genom att äta Vegabaren (♥), spela Far Cry 3 och se på "Pineapple Express". Superdupermysigt! Somnade runt 01 och vaknade strax innan 12. Gjorde toast till mitt hjärta och nu ska vi alldeles strax få besök av mammas gamla BFF + familj. Därför tänkte jag göra iordning mig lite snabbt. Vi höres!

Juni tvåtusentwelve


Två bilder från igår


Exakt 3 år sedan


Morgondagen

Klockan är nu 00:37 och jag ska snart gå och lägga mig. Som det ser ut nu iallafall. Ska nämligen träffa min fina Emma runt ett/två imorgon så känner inte riktigt för att sova bort hela dagen. Sedan ska jag spendera resten av kvällen med Fredrik som, imorgon, jobbar sin sista dag vilket innebär att vi kan sova tillsammans. Woho. ♥ Ska även, eftersom det är fredag, äta ute och efter det kommer vi vara ensamma hemma i några timmar. Gosigt.

Bebispojken


Day 29: one last moment


Första gången då jag och min älskling åkte till hans landställe - åkte någonstans tillsammans överhuvudtaget - med hans familj där även hans farmor och farfar befann sig, vilket var hur mysigt som helst! Tre hela dagar då vi bara, bara, bara ägnade oss åt varandra. Åt jättegod mat, hoppade alldeles för mycket studsmatta, samlade kottar, promenerade omkring on da country, tittade på Bert och så vidare. Vädret var dessutom superfint med tanke på att det var i början av juni och även sommaren. Allt var liksom bara så. Fint. Hihi.

Cha cha


Fint


Idag är det torsdag


Morsning! Här sitter jag och dricker Pepsi Max. Ska alldeles snart börja göra iordning mig för att, klockan 15:30, vara hos BUP och efter det träffa min babe. Tänkte även svänga förbi Haninge centrum däremellan för att nyttja lite presentkort. Hehe. Det är väl, i stort sett, hur min dag kommer se ut. På ett ungefär.

Mina feta babes


Lycka i flytande form


Ensam


God jäkla kväll. Eller natt snarare. Idag gick tiden alldeles för cpfort när jag var hos min älskling. Åt först middag för att sedan ligga och kramas i mer än en timme och därefter ta en långpromenad runt om i Valla. Å plötsligt var det dags att röra sig hemåt. Snyft. Min pojke ska nämligen jobba imorgon och på fredag också. </3 Sover inte alls lika bra ensam som jag gör med honom. Nej. Inte på långa vägar. Blöeh. Nu: sörja.

Maj tvåtusentwelve


Min skatt


Dagens jag


Gäsp

Godmorgon, fina ni. Onsdag idag och jag är så förbaskat trött. Somnade nämligen inte förrän kl. 04 inatt. Duh. Vaknade iallafall strax innan elva och har, sedan dess, hunnit äta frukost och glo på TV en stund. Om några timmar ska jag bege mig hem till min älskling, när han slutat jobbet d.v.s. Nu ska jag göra iordning mig. :) Ha det bäst.

Är jag snygg nu?



Nyårsafton


Upp


Tjabba, tjena, halloj! Efter att jag mött upp Erica tog vi en promenad för att därefter gå hem till mig, dricka te och spela "Upp". Jättemysigt! Hon åkte iallafall hem strax innan 23 och sedan dess har jag bara tittat på TV, i stort sett. Är även tvungen att sova ensam idag, efter en hel vecka med mitt hjärta, eftersom snubben ska upp löjligt tidigt imorgon och jobba. Kul? Svar: nej. Nu ska jag kila. Pusssss.

Hahaha


Bildbomb och så vidare



Hej och hopp! Har haft ett helt underbart lov hittills, med massvis av fina människor. Firade in det nya året hemma hos Robin, där vi hade det superduperkul, och kom inte hem förrän klockan slagit fyra. Och idag blev det pizza till middag, för min del. Annars så kommer snart Erica hit för att göra mig sällskap i några timmar. Hur mysigt? Hihi.

RSS 2.0