Nyårsafton

Tjallah alla balla! Somnade vid 5-tiden igår, så jag är väl lagom pigg. Låg nämligen och sms:ade med Ibbe halva natten, för er som ville veta. Hur som helst så har jag precis städat rummet, så nu är det rent och fint. Jag har dock fortfarande en hel del kvar att fixa och dona med (som att t.ex. städa min garre & torka av allt på mitt bord + bokhylla) men det är något jag tar tag i imorgon istället. Annars då? Just nu sitter jag och degar i min säng i väntan på att en viss bög ska komma hit. Undrar ni vem det kan vara? Ja, sånafall är ni icke (sa Nicke) ensamma om att tänka så. Ikväll då? Ska inte göra nåt särskilt. Bara dra till Handen och träffa några, sedan sover Ericis här. Ska chäka soshi osså. Det var väl allt jag hade att säga. Posseliposs!

Jost no:


Mot oändligheten och vidare

Chilldag idag. Har inte gjort ett skit förutom att titta på TV, äta och duscha. Ska alldeles strax åka till Tobias. Ska bara fixa lite småsaker. Palla'nte blogga. Hörs ikväll eller imorgon. <3

Nytt

Detta + skor och jeans köpte jag, alltså, igår.


Pensionärsjävlar, för fasen!

Har inte hoppat in i duschen än, busig som jag är, vilket beror på att mamma plötsligt zappade över till Pensionärsjävlar - ett program jag, ärligt talat, älskar. Men nu är det iallafall dags för mig att ta tummen ur rompan och röra mig mot badrummet. Herrå.

Går- och idagdagen

Tjena mittbena, Lena. Lust att lyssna på vad jag tillbringat de senaste två dagarna med att göra? Ah men, då kör vi då. Eller vad säger ni, gubbar?

Gårdagen: Gick upp vid 9-tiden då jag tog en snabb dusch och fixade mig. Åkte sedan in till stan med Jellsi och Ericafika. Köpte, allt som allt, två par trosor (nej, jag får aldrig nog...), en långarmad tröja, en t-shirt, ett par ballerinaskor (till sommar'n dårå), en mascara, ett par jeans och ett nagellack. Sedan fick jag inte handla mer för mitt kort, trots att jag hade massvis med money kvar. Riktigt taskig typ, om jag får säga det själv. Resten av kvällen tillbringade jag iallafall med Erica i Haninge, där vi gick omkring och luffade. Kollade även på "Toy Story 3", som föresten var skitbra (!), innan vi somnade in tha sofa.

Idagdagen: Vaknade strax innan tolv, gjorde te, åt frulle och fixade oss. Därefter tog vi bussen till Handen där Erica åkte vidare hem till sig och jag mötte upp Emma. Gick omkring en stund i centrum i sökande efter en nyårsklänning till henne, vilket vi inte hittade i första taget. Hur som haver så åt vi pizza till middag och pratade om allt från himmel till jord. Var också på besök hos hennes pojkvän framåt kvällen och spelade "Pet Shop Hop". Så typiskt oss. Blev hämtad av dodi kl. 20:45, för att vara exakt. Och nu ska jag dricka te och sedan hoppa in i duschen för jag fryser som in i jag-vet-icke-vad. Ha det bäst, pluttisar!

Dags att rulla

Drar till stan med Erica och Jelena nu. Hörs senare!


Dan efter dan efter dan efter doppardan



Lite nytt bah - orkade inte fota allt.

Nämen tjenare. Var, som sagt, i Haninge centrum igår
med mi madre y padre. Köpte två par mjukisar, tio stycken trosor, ett linne, en långärmad tröja och en t-shirt. Sedan mötte jag upp Fanny, för att därefter återvända till cerre igen. Köpte då två par trosor till och en bh. Käkade sushi till middag och sov hos mig på kvällen. Idag fixade vi oss och åkte vi till HC again (+ ÖB). Köpte två par trosor, en långiströja och en bh. Var även med Yasse och Liza en stund. Blev hämtad vid 5-tiden då jag lagade pannkisar. Och nu ska jag läsa bloggizar. Puss, snyggisar ♥

Annandag jul

Morsning korsning, vänner och god jul i efterskott! Vaknade vid 10-tiden imorse, och har sedan dess hunnit duscha + tvätta håret, äta frukost och sminka mig. Nu återstår det bara att byta om och fixa håret. Jag ska nämligen till Haninge centrum alldeles strax och spana in mellandagsrean som drog igång denna vackra söndag.

Annars hade jag en supermysig julafton med god mat, trevligt sällskap och fina presenter. Jag fick kläder, smink, parfym, en digitalkamera (nikon coolpix s4000), presentkort på femtonhundra spenn, påslakangrejs, godis och choklad. Bilder kommer troligtvis ikväll!

Exakt 1 år sedan


Idag ska jag:

→ Städa och dammsuga mitt rum, för en gångs skull.
→ Duscha, tvätta håret och måla naglarna röda (såklart!)
→ Klä julgranen samt fixa "det sista" inför imorgon.
→ Rensa heeela min garderob. Eller iallafall städa den...

Saknar!


Julavslutning

¡Hola amigos! Vill ni veta en grej? Jag mår riktigt jävla illa just nu. Har ätit to much sockerkakssmet. Äcklas av att tänka på det... Stackars tjej, eller vad säger ni?

För i övrigt är det äntligen, äntligen, äntligen jullov. Och vad som förgyllde min dag ytterligare var att Jonas, min älskade lärare som varit borta i drygt en månad nu, kom tillbaka till skolan idag. Efter avslutningen var jag iallafall i HC med Jelena och Daniela i mer än två timmar. Köpte en julklapp, tuggummin och pepsi max. Inget mer. Uppfattat? Drog därefter till Danni där vi lagade chailatte och tog det allmänt lungan. Sedan gick jag tillbaks till centrum och solade, för att sedan möta upp min mor. Åt zozhy. Det var gott. Ska sova nu. Puss :*

Jetekalt


Heyheyhey. Var i stan idag med min coola skola. Jävligt onödigt, om jag får säga det själv, eftersom vi bara blev uppropade på en massa olika platser. För att inte bortse från att jag nästan frös ihjäl. Bokstavligen. Köpte iallafall 9 trosor och 2 bh:ar (underkläder i mitt ♥) och åt även sushi till lunch med Jelena. Nu ska jag laga mat, dricka te, duscha och därefter städa mitt rum. Om jag hinner alltså. Vilket jag tvivlar på...

Min kära lärare

Vi saknar dig, Jonas. Bli frisk, för sjutton gubbar!


Rich bitch

Goder afton i denna sal, allesammans! Är jättejättejättetrött men skriver iallafall. Riktigt omtänksamt av mig om jag får säga det själv. Duktig flicka som jag var satt jag kvar och pluggade i skolan till kl. 16:30 idag. Så.. jag tycker att ni - ja, ni - ska vara stolta över mig. Okej? Hittade även en gammal spargris som visade sig innehålla över 200 spänn efter att far brutit upp den. Så nu är jag ännu rikare. Hihohe. Nu ska jag sova. Herrå.

Normal som jag är

Nödvändigaste bilden evöh. Visst, gubbar?


Ligger, för tillfället, och halvsover i soffan - söt som jag är. Har ätit alldeles för mycket sockerkaka - snygg som jag är. Det svider i mina bollar till ögon - vacker som jag är. Skämt-o-sido. Eller? Ska iallafall slagga in tha sofa inatt för er som inte förstått det än. Ensam? Skulle inte tro det, va. Bredvid mig ligger nämligen en viss limpliknande sak vid namn Chester. Har, för i övrigt, galet ont i ryggen. Vad det beror på har jag ingen aning om. Nu ska jag läsa bloggar och nörda onlinespel. Goder natte, knatte och fnatte.

K U N G


Glad chey

Okej. Jag har bestämt mig. Jag ska börja blogga igen. Men tänker inte lova något. Hur som helst. Helgen då? I fredags stannade jag kvar i skolan och gjorde klart min idrottsuppgift. Sedan åkte jag hem, helt död, och bosatte mig i soffan för resten av kvällen. Åt sushi ockå. Igår, lördag, åkte jag till Stinsen med mor och far och köpte lite saker. Däribland en tröja, tre bh:ar och tre trosor. Sedan fortsatte jag till Elias. Mös hemma hos honom, och drog sedan till Kista Galleria och mötte upp Ibbe + två andra. Blev hämtad vid 19-tiden, kom hem,  åt sushi (igen), sov. Och idag har jag varit på Länna Sport - där jag ÄNTLIGEN fick min efterlängtade jacka - och HC. Köpte ett par strumptofflor och två par trosor. Nu: göra klart min bild. Pozzzzi.


RSS 2.0