Hola amigos


Svenska ortnamn

Ballekkåtan - Gård i Arjeplog

Balltorp - Ort i Västergötland

Barkön - Ställe i Nässjö

Barslida - Ställe i Gislaved

Bockeboda - Ställe i Kristianstad

Brittas Hål - Myr utanför Ludvika

Bränslida - Ställe i Ljungby

Brösta - By nära Örnsköldsvik

Bögared - Ställe i Alingsås

Bögatan - Gata i Göteborg

Bögholmen - Ställe i Laholm

Bögs Gård - Gård i Järfälla

Fittja - Stadsdel i Stockholm

Flata - Naturobjekt i Arvidsjaur

Fnaskberget - Berg i Ljusdal

Fröslida - By vid Hylte

Gökalund - By nära Torsås

Horda - Ort i Ljungby

Horla - By i Vårgårda

Hornön - By i Örnsköldsvik

Horred - Tätort i Marks kommun

Horsby - Stadsdel i Herrljunga

Horshult - By nära Älmhults kommun

Horsås - By i Skövde kommun

Håmojokk - Fors i Gällivare

Jukkasjärvi - Tätort i Kiruna

Klitten - Tätort i Älvdalen

Krigslida - Pendeltågstation i Stockholm

Kräkångersnoret - By utanför Skellefteå

Kuballe - Ställe i Tjörn

Kukasjärvi - Sjö i Övertorneå

Kukkola - By vid Haparanda

Kåtakyrkan - Kyrka i Storumans kommun

Kåtaliden - By utanför Sorsele

Kåtaselet - By nära Skellefteå

Kåtaträsket - Sjö i Haparanda

Kåtilla - By i Älvdalen

Kåtebo - By i Linköping

Kåtorp - By i Mörbylånga

Kåtån - Å i Ljungby

Könsa - By i Örnsköldsvik

Lem - By i Sandviken

Liggaberget - Baturobjekt i Jokkmokk

Liggestad - By i Vara

Lilla Runken - Sjö i Norrköping

Luderbygget - Fäbod i Orsa

Mensträsk - By i Norsjö

Mors Torva - Ö i Ludvika

Museröd - By i Orust

Mussjön - Sjö i Gagnef

Muslickberget - Berg i Ljusdal

Nuppvarden - Naturobjekt i Älvdalen

Ollongränd - Gata i Sjöbo

Onansbygd - By i Karlskrona

Pickfallet - By i Ludvika

Porrajärvi - Sjö i Kiruna

Porrarp - Ort i Hässleholm

Porris - Ställe i Mölndal

Pullberget - Naturobjekt i Örnsköldsvik

Pung - By i Gislaved

Pungpinan - Område i Stockholm

Pussujärvi - Sjö i Pajala

Pökängsgatan - Gata i Tibro

Rumpebo - Ställe i Åtvidaberg

Rumpeboda - Ställe i Osby

Rumpsjön - Sjö i Hagfors

Runkarp - Ort i Ljungby

Runkesten - Naturobjekt i Eksjö

Ryckepungsvägen - Gata i Falun

Röslida - By utanför Vetlanda

Rövattnet - Sjö i Eda

Satsfjället - Berg i Vilhelmina

Sexberget - Naturobjekt i Bjurholm

Sextantvägen - Väg i Kungsvacka

Sextorp - Ort i Hörby

Skärslida - Ställe i Hultsfred

Slaka - By utanför Linköping

Slinkebo - Gård i Alingsås

Snopptorp - Stadsdel i Eskilstuna

Snorregatan - Gata i Irsta utanför Västerås

Snorrslida - Ställe i Laholm

Snålkuk - Berg i Jokkmokk

Stjärtnäs - Naturobjekt i Stockholm

Stora Runken - Sjö i Norrköping

Stripplekärr - By i Stenungsund

Trekanten - Sjö i Stockholm

Tuttorp - Ställe i Linköping

Valefittan - Ö i Lysekil

Älskogsbräcka - Hållplats i Kungsbacka


Bloggpaus?

Nu är jag tillbaka, igen! Efter en s.k. bloggpaus. Trevligt va, va, va? Inte bloggat på ett tag nu. Har helt enkelt mina perioder då jag bara struntar i stackars lilla bloggen. Inget ni bryr er om. På "senaste tiden" har det i varje fall hänt en del. Jag har bland annat varit i Falun en vecka med skolan (ÅK. 8) där vi hade jätteroligt. Gick till Ica Maxi varje dag o.s.v. Lägger troligtvis in bilder lite senare.
Annars då? Igår, måndag, var vi lediga och idag var det en helt vanlig skoldag. Pluggade engelska, svenska och teknik samt gick på långpromenad med Chester. I fredags (dagen då vi kom hem från Falun) låg jag bara hemma och degade och sedan, på lördagen därpå, sov jag hos Felicia. Intresseklubben antecknar. Och nu har jag precis käkat middag, som jag och min kära fader lagade tillsammans. Smaskens. Nu: städa mitt rum. Hörs!


Falun 09














Ons - fre

Vaknade jättetidigt idag! Runt 09:00. Kunde inte heller somna om. Så har istället suttit och degat framför datorn. Idag ska jag vara med Erica. Och kanske även åka till Nacka Forum en snabbis. Vi får se! Ska i alla fall hoppa in i duschen strax och sen äta frukost.

Igår och iförrgår var jag, som sagt, med Felicia. Vi var i Globen City och shoppade. Lunchade där med. Sushi♥ Köpte lite småsaker som jag kanske lägger upp bild på sedan. Därefter var vi i Haninge Centrum en stund också. Sedan begav vi oss till UMO. Sov i alla fall hos henne på onsdagkvällen. Ringde Heta linjen (haha!) och åt popcorn. Och igår var vi i Globen igen, för att Flisan skulle fixa leg. Blev hemskjutsad vid 16-tiden. Åkte till Ica Maxi med mamma på kvällen; köpte godis och en tidning. Somnade vid tolv. Vaknade för en timme sedan. Intressant, va?


Nattisdags

Har precis laddat upp med ett glas saft + en bit mjuk pepparkaka. Nomi-nom. Har även bytt om och borstat igenom mitt hår. Så nu återstår det bara att borsta gaddarna och tvätta bort mitt smink. Sedan är jag helt klar för att go to bed. Jag ser nog att ni sitter och antecknar! Annars har jag bara lagt hemma och degat. Skulle ju egentligen träffat Flisan, men henne ska jag vara med imorgon istället. Ja, vad mer finns det att säga...? Nada, Nadja. Nu: äta upp - göra i ordning mig - sen sova. Nattinatti! <3

Vackert


I ♥ sova

Vaknade strax efter 15:00 idag. Men har ändå hunnit med en hel del sedan dess; har duschat, sminkat mig, fixat håret, borstat tänderna, ätit frukost, druckit te och varit ute med Chester. Det ni. Ska kanske vara med Felicia idag. Nu ska jag göra saft (Fun Light in my heart) och sedan försöka få tag på F. Puss!

02:06

Godkväll alla nattugglor! Har precis gottat mig med lite cheesecake tillsammans med Petro framför South Park. Ytterst trevligt. Borstat tänderna och bytt om, är något jag också hunnit med att göra. Nu gäller det bara att bli trött så jag kan gå och lägga mig någon gång. Finns liksom ingenting att göra. 2bad. Annars har jag ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon. Men det blir väl av att träffa någon. Vi får, helt enkelt, se! Nu ska jag kolla min FB och Bloglovin. Pussen!

Fråga: Vart har du köpt shortsen och toppen? Och för hur mycket?
Svar: Om du syftar på de gråa sovshortsen och den bruna t-shirten så har jag köpt dem på H&M. Jag kommer däremot inte ihåg vad de kostade, men priset låg i alla fall under hundralappen! :)
var harru köpt shortsen & toppen :)? Kostade? :) kram

Jag saknar er. Jag saknar oss.


Tuggumminarkoman

Fanny åkte hem för lite mer än en timme sedan, och nu sitter jag här och tuggar tuggummi och läser bloggar. För er som inte förstod det så sov hon här igår. Hade jätteroligt, som vanligt. Tittade på film, spelade in massor med videos, var ute/gick till Ica Maxi osvosv. För i övrigt så ska jag, alldeles strax, göra i ordning lite te. Love ♥ Finns inte så mycket mer att säga. För tillfället i alla fall. Så.. hej då!

Gammalt inlägg - kommer ni ihåg?

"Jelena sitter, eller a, står* & läser upp en massa stadar, länder & invånare osv. från kartan. Jag & Andrea sitter typ & asgarvar när hon håller på, haha, så jävla kul de låter. Har saknat dom bajsmycket! Raol/Ralle kom precis in & sa hej & gick sen ut direkt. Fett mobbad. Han brydde sej typ inte om att Jells stog på bordet, höhö. "Isberget. isberget, hur ser isberget ut?", "I Brasilien, tar dom ens kläder ifrån den, om Johanna har en t-shirt så skulle dom ta av henne den & pistolhota henne!", "Nya zeeland är det landet som ligger mitt i ingenstans", "& när jag missade en serie så börja ja gråta", "Men arabien är lite för arabiskt". Haha, så kuuuuuul. Orkade inte äta lunch nu, så vi ska göra de klockan tolv istället. Vill igentligen också va ledig, som åttorna e, men aja, skitsamma. Har rast så ja hann skriva ett inlägg, mhihi. Men nu ska jag jobba & lämna över till Andrea som också vill blogga, pusshej <3"

Tönt


Morgoninlägg

Godmorgon och goddag! Har precis dammsugit i mitt rum, städat på mitt sminkbord och fixat mig. Och med det menar jag klätt på mig och sattit upp mitt hår i en bulle. Snart kommer Fanny hit! Då ska vi... göra någonting. Vad, vet jag inte. Men vi får helt enkelt se. Har i alla fall saknat min älskade Mira. Senare, ikväll alltså, blir det sushi. Åh, nom-nom. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Haha. Nej, men nu ska jag borsta nötterna; som pappa brukar säga. Hare!

Lite av det jag köpte igår/idag:

Orkade inte ta kort på allt. Lata Johanna är i farten, vettni!


Min ögonsten


Påskafton


Åt påskmiddag för några timmar sedan. Men är fortfarande hur mätt som helst! Annars då? Åkte, som sagt, till Haninge centrum runt 13-tiden. Fick två tröjor och ett par sovshorts. Sedan gick vi (jag, mamma, pappa och Petro) på en långpromenad till Ramsjön. Jätteskönt! Kom hem, lagade mat och åt. Nu ska jag spela "Burger Shop 2" och sedan fixa lite mer in my room. Glad påsk, föresten! ♥ Bilder på det jag köpte kommer kanske senare, bara så ni vet!


Sovit gott?

Wakie wakie! Sitter och dricker te samt äter frullis i mitt rum, lyssnar på musik, läser bloggar och bara tar det allmänt lugnt. Satt uppe till kl. 03:00 igår och fixade i min garre, så nu är det riktigt fint där inne. Idag ska jag bara vara hemma, eftersom det är påskafton, och imorgon ska jag träffa finaste FH. Nej, nu ska jag fixa i ordning mig lite snabbt för att sedan åka till haninge centrum (igen). Ha en fortsatt trevlig påsk!

Baby ♥


Långfredagen

Bara tagit det allmänt lugnt idag. Långfredag, påsk och allt. Skönt, faktiskt. Efter det senaste inlägget åkte jag, mamma och pappa till haninge centrum. Köpte två tröjor, en bh, två trosor, ett par skor, ett par örhängen och, slutligen, ett halsband. Och sedan får vi inte glömma att jag också införskaffade mig ett tuggummi. Väldigt viktig information. Kom hem, åkte till Willys, handlade, kom hem igen, bakade cheesecake, gick ut med Chester, tittade på tv, åt middag. Sedan fikade vi framför en film. Eller vi påbörjade en i alla fall. Orkade inte se klart. Är rätt kinkig vad gäller 80-talsfilmer. He-he!


Enkelt:


Ehm... ja. Finaste bilderna. Ja0. Jeans. Tröja. Inget mer med det!


Pippi, för fan

Kom precis ut ur duschen! Och innan det åt jag godis och drack te framför "Pippi på rymmen". Bara en 40 år gammal film. Gulligt. Hur som helst så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag... Vi får helt enkelt se. En sak jag måste göra är i alla fall att städa upp i mitt rum.

Älskar att det för i övrigt är vår nu! Och påsklov med för den delen. Eller i alla fall på god väg. För vår betyder inte långt kvar till sommar som i sin tur innebär Bommersvik, min födelsedag(!), lååångt lov, bruna ben, halvnakna kroppar, jordgubbar, sena utekvällar, tälta. Ja... Allt sånt där. Ni vet. Hihi. Ska göra mig i ordning nu. Borsta tänderna, klä på mig och så vidare. Simma lugnt, så länge.


RSS 2.0