Godisrea


"All at once seems I had it all, but it doesn't mean anything now that you're gone"
From above seems I had it all, but it doesn't mean anything since you're gone"


Hej svejs! Kom precis hem efter att ha varit på Ica Maxi och handlat, tillsammans med momi och papi. Köpte även en fet jävla godispåse som ska tas fram på påsk. Det var mer än hälften så billigt - endast 29 kr/kg. Så passa nu på innan allt godis tar slut! Snacka om att jag kommer få ont i kroppen efter, alltso... Men det är ju inte påsk varje dag! Har inte så mycket mer att säga. Ska dricka te med min kära madre nu. Och sedan tvätta mitt löshår. Suckelipucko. Hejdo.


From above seems I had it all


Jag idag! Gillar min fettohand som tar upp halva bilden.

Skola idag. Och måndag. Igen. Suck. Men något positivt är i alla fall att det är lov nästa vecka - någonting att se fram emot, visst? Hann tvätta håret idag också. På morgonen alltså. Coolt. Gjorde i alla fall inget speciellt under dagen. Pluggade svenska och hade bildföreläsning. Blev hämtad av pappa efter skolan. Låg bara och degade i soffan tills vi åt middag; korv med mackisar. Sedan så har jag bara varit och handlat på Coop med mamma. Älskar att handla! Nu ska jag sminka av mig och borsta gaddarna.

Godnatt och sov gott ♥


Risifrutti Manna

God kväll. Sitter och äter Mannafrutti. Lyssnar på musik också. Har inte så mycket bättre för mig. Mina ögon känns helt svullna; det har de varit hela dagen. Icke roligt. Imorgon är det torsdag, och torsdag betyder en dag innan fredag som innebär HELG! Längtar. Vill sova ut. Det behöver jag. Så jävla trött på snön, kylan - vintern i över huvud taget. Att det aldrig försvinner?! Jag förstår inte... Får snart spatt. Blir så emo. Typ isolerar mig inomhus. Icke roligt, det heller. Ja-ja. Nu ska jag sluta klaga och gå och göra något vettigt istället. Som att... göra i ordning mig. Sov gott ♥ Ni gillar min bildlösa blogg.


I miss you


<3


PH-samtal

Hej på er!

Sitter just nu i skolan och väntar på att få ha PH-samtal. Slutar inte förräns om drygt en halvtimme. Orkar inte!! Är hungrig, frussen och trött plus att jag knappt har någon känsel i min rompa. Fint. Försöker jobba svenska, men det går inte särskilt bra. Kan inte koncentrera mig. Vill bara ha mat, te och värme ♥ - men det verkar tyvärr som att det får vänta en stund till... Ja-ja. Ska försöka komma igång med pluggandet nu, de sista 30 minutrarna. Bara så ni vet.


Snark...


Svar:

Varför tar du blodprov hela tiden? Öhm, jag förstår inte riktigt med vad du menar att jag tar blodprov "hela tiden"; jag bara gjort det två gånger de senaste månaderna. Men i alla fall så var första gången var för att vi skulle kolla upp om jag hade någon inflammation i tån - när jag i själva verket hade brutit den. Och varför jag tog det igen, här om dagen, var för att jag blir öm i hela kroppen dagen efter att jag har ätit godis.

Jag har tråkigt


Slumpad bild. Gillar munnen.

Precis druckit chaite. Ska alldeles strax göra i ordning mig. Börjar redan bli trött. Knarkar "try sleeping with a broken heart" med Alicia Keys. Pratar med Andrea på msn - den jäveln har dessutom bytt skola. Ska borsta tänderna och plocka fram kläder till imorgon nu. Hej så länge.

Jag älskar dig med, Erica. Saknar dig också för den delen ♥


Bagar'n herself

Nyduschad! Var på vårdcentralen idag och tog blodprov. Hela sex rör tog hon. Inte dåligt! Sedan tittade jag och min lilla mamma på film; I love you, man. Tog det lugnt i stort sett hela dagen. Åt lasagne till middag och är fortfarande äckligt mätt. Har även duschat och hunnit slänga ihop en sockerkaka som just nu är inne i ugnen. Inte för att jag förstår hur jag ska orka äta något, men.. ja. Nu ska jag titta till min vackra lilla skapelse. See you!


.

Respekt är ingenting man har - det är något man får när man lärt sig att respektera andra.


Alice i Underlandet

Hej på er! Tittat på bio idag - Alice i Underlandet - tillsammans med pappa, medans Petro och mamma såg på "Shutter Island". Den var i alla fall jättebra, rekommenderas!!! Innan köpte vi massor med godis och läsk och käkade sushi. Men måste typ sluta äta godis för blir alltid öm på hela kroppen dagen efter att jag ätit det. Ingen aning varför! Ska till läkaren någon dag i veckan, förhoppningsvis, och kolla upp vad det är. För i övrigt så ska jag vara med Johanna imorgon. Får se vad vi hittar på. Nu ska jag kolla min FB. Puss ♥


RSS 2.0