Måste ses!

Vissa är verkligen bra dumma i huvudet...


Hey carnival, you want my meat - I know it

Åkte hem från skolan efter föreläsningen idag, alltså en timme innan lunch. Åt, tittade på "Kurage, den hariga hunden" (som nästan aldrig går längre! ♥), somnade i soffan. Vid 13-tiden tog jag 825:an till handenterminalen och mötte upp mamma. Kom till tandis, och gick nästan direkt. Mina tänder var tydligen jättefina - ja, men man tackar! Sedan fortsatte vi till Nordea där vi fixade leg; d.v.s. fyllde i papper. Därefter åkte vi hem igen, om man bortser från att vi svängde förbi på Konsum en snabbis. Till middag käkade vi kyckling och herre-min-gud vad mätt jag blev. Mår äckligt illa. Usch! Ska klunka i mig ett stort glas vatten nu, innan jag dör av törst.

Uppe med tuppen

"Dagens outfit" - ormskinnsleggings, linne och mjukiströja.


Ska till farbror tandläkaren idag och checka mina tänder. Förhoppningsvis kommer det gå bra, men man kan aldrig vara för säker... Hur som haver så vaknade jag, och gick upp, kl 06:00 idag för att hinna duscha och tvätta håret - vilket jag gjorde. Har också hunnit locka mitt hår och dricka te (som jag i vanliga fall inte brukar hinna). Om 10 minutrar tar jag bussen till skolan. Ifall ni ville veta. Nu: tvätta min piercing.


Allt gick bra

Nu har jag piercat mig! Och allt gick prima, ballerina. Efter senaste inlägget mötte jag upp Emma vid handenterminalen då vi tog tåget in till Stockholm Södra där vi träffade mamma. Sedan begav vi oss, via tunnelbana, in till Odenplan och tog perre. Gjorde verkligen inte lika ont som jag trodde att det skulle göra. Därefter återvände vi till mammas jobb för att lätta på trycket (kissa) och fortsatte sedan "hemåt". Var i haninge centrum, hos Emma och tog bussen hem vid 6-tiden. Nu ska jag sminka av mig och borsta gaddarna. Simma lugnt!

Bild får ni imorgon ♥

Färdigfixad

Godmorgon/goddag! Nu har jag fixat klart mig, varit ute- och gett mat till Chester, ätit frukost, klätt på mig och borstat tänderna. Alldeles strax, det vill säga om ca 20 minuter, tar jag bussen till Handenterminalen för att möta upp Emma och sedan åka in till stan för att pierca naveln. Fast innan ska vi till min mammas jobb dels för att ta bedövning (jag gillar inte smärta, okej?) men också för att hon ska följa med dit. Skriver ikväll. Puss på er! ♥

"Den som väntar på något gott..."

Hej bloggen. Och alla miljoner läsare. Först och främst: det blev ingen piercing idag. Snyft! Men stället var fullbokat så fick en tid imorgon istället. Kl. 14:00. Då jävlar! Hur som haver så åkte jag in till mammas jobb, som ligger vid Medborgarplatsen, direkt efter skolan. Var där tills fyratiden, då vi mötte upp pappa i Odenplan. Sedan gick vi och bokade tid, för att därefter ta tåget hem. Åt middag, och nu ska jag strax hoppa in i duschen. Studiedag imorgon, vilket betyder SOVMORGON; det behövs..! Puss <3

Cheap monday

Måndag. Igen. Skola. Igen. Icke roligt! I varje fall så slutade jag 13:40 - som vanligt - då jag tog bussen till Haninge Centrum tillsammans med Jelena och Romina. Mötte upp mamma och pappa för att därefter gå till en fotograf och ta kort till mitt leg. Blev asful på bilden, helt ärligt. Såg ut som en... jag-vet-inte-vad. Men, whatever. Vid 18-tiden åt vi våfflor, och sedan dess har jag inte gjort särskilt mycket. Sitter och lyssnar på musik i mitt rum, right now. Nu ska jag göra i ordning en kopp te. Mmm, vaniljte... ♥ Be right back!

I miss you


Min söndag


Bildbrist! Typ. En vecka gammal bild, för er som ville veta.

Idag har jag bara varit hemma
och tagit det allmänt lugnt. Först låg jag och degade framför "Jersey Shore" halva dagen, och sedan tog jag mig ett varmt och skönt bad. Skulle egentligen ha åkt till Länna eller Farsta, men hade så himla ont i huvudet (vilket jag fortfarande har...) så vi skippade helt enkelt det. Var precis ute på en långpromenad med Chester tillsammans med min madre och padre i mulet - om man nu kan säga så (?) Och nu ska jag faktiskt städa mitt rum samt garderob, eller ja, fortsätta med det rättare sagt. Höres!

Nästa vecka:

Måndag: Fixa ID-kort och kanske åka till Länna med mamma.
Tisdag: Pierca naveln. Vara med Fanny. Chester fyller 6 år - gamling!
Onsdag: Träffa Emma (saknad<3) och bada/sola eller åka in till stan.
Torsdag: Gå hem innan lunch för att sen gå till tandläkaren (!)
Fredag: Vara med Johanna och sedan sova där eller här + äta sushi ♥
Lördag: Träffa Fanny, bästa vän.
Söndag: ???

Sleep tight

Jag börjar verkligen bli trött nu. Så ska nog ta och sova. Har borstat tänderna och bytt om, så jag är ready to sleep. Ha-ha. Blev ingen städning av varken rummet eller garderoben. Orka(de) inte. Gör det imorgon istället. Har ändå ingenting planerat, förutom att kanske sola. Den här sommaren ska jag pressa som in i *****! Hatar när man skriver så, ändå gör jag det. Hörs imorgon, darlings. Puss på er!

Min sötnos


På tisdag smäller det!

Längtar! Bättre sent än aldrig, eller hur?


Hitting on me, what?


"Hey, dinosaur. Baby, you're prehistoric. Hey, dinosaur. That's what you are. Ha!"


Godkväll/natt, everybody! Inte gjort ett skit idag. Skönt, faktiskt. Har varit i Tyresta By med mamma och pappa. Målat naglarna också. Annars har jag bara ätit chilinötter och suttit ute njutit av att det nu är SOMMAR (!) ♥ Älskar't. Måste städa i mitt rum + min garderob. Funderarar på att göra det typ... nu. Så. Hejdå. Skriver seeeen.

Solbränd!

Okej. Jag ska börja blogga igen. Eller i alla fall försöka! Vi får helt enkelt se.

Idag var vi i Alby med alla åttor. Gick på en tråkig tipsrunda och lapade sedan sol resten av "skoldagen". Så nu är jag bränd/röd och fin. Lyckat! Vid 13:00 tog jag bussen hem, vilket kändes som flera timmar. Bussresan alltså. Åt mellis, gick på långpromenad med Chester, åt sushi, handlade, gick på prommis igen(!), drack te o.s.v. Gud, så intressant, tänker ni då. Har även vaxat benen och gjort i ordning mig. And now ska jag bara fixa lite och sedan sova. Åhåhåh. Men skriver mer imorgon bitti, och då kanske jag - om ni har tur d.v.s - lägger in bilder från gårdagen. Men godnatt, nu!

Min nya älskling


RSS 2.0