Partaj

Hej och hå! Inatt slaggade jag hos Freddy efter att ha käkat på Vegabaren med Emilio, Patrick och Danne, och idag vaknade vi runt tolv någon gång. Gick upp, käkade frukost och kollade på gårdagens avsnitt av BB för att sedan bli hämtad någon gång runt 16-tiden. Städade, fixade mig och åt sushibushi.

Ikväll är det inflyttningsfest hos Emma & Madde med Erica som släptåg (tähä) men innan dess bär det av till Mimsan en stund. Ericsson sover även här ikväll, den bögen. Nu ska jag borsta tänderna och därefter kolla buss. Pusspuss!

Tack pappa ♥


Ajajajaj


Tog blodprov idag för att kolla alla mina värden vilket var obehagligt as fuck. Gjorde först i vänstra armen där tantiluttan inte fick ut något blod alls och sedan i högra där sammanlagt sju hela rör stals. Kände mig helt borta trots att jag hade bedövningsplåster. Snyft.

Men iallafall! Efteråt åkte jag och handlade med mami på Ica Maxi och tog sedan en prommis med voffen min. Gjorde även i ordning mig och käkade kycklingsallad, hohihahe. Ska möta upp Freddan i Handen om fyrtio minutrar så jag måste tyvärr gå. För nu. Bye, folk. ♥

I detta moment



Maddafakka

Tjallor alla ostfrallor. Idag var jag hos BUP med mammut där jag fick reda på att jag gått ner ännu mer sedan sist vilket innebär att de inte släpper mig än. Ändå har jag ätit halft ihjäl mig men icke. Så jävla trött på skiten. Men och kvinnor. Efteråt käkade jag tacobar för att därefter möta upp Freddie i centrum då jag bland annat köpte mina c00la jeans. Kom hem vid 22-tiden, drack Pepsi Max och checkade "Partaj" i en timme eller två. Trävligt.


Nyaaaaaah


Mina nya brallor


Dagens goding


Min helg

Fredag: Drog och köpte gymkort + gymmade med Mimmo på F&S för att sedan dra hem till Martini för att duscha and fixa oss. Mötte upp Fredrik i Handen vid sjutiden där jag käkade en pommes på donkisfilifjonkis. Taggade vidare till honom någon timme senare, chillade like galet och tog, närmare kvällen, en långpromenad runt vallaområdet. Natten spenderades framför BB och Disaster Movie och somnade gjorde vi någon gång runt tre.

Lördag:
Vaknade runt elva med en fet jävla träningsvärk. Lagom skönt, javisst. Gick upp, åt, gjorde i ordning oss och åkte därefter till stan i några timmar. Väl tillbaka i el Handen tryckte vi i oss middag innan vi mötte upp Fanny, Jocke, Patrick och Danne. Gick till Coop, knallade omkring ochsåvidare. Vandrade hem till käraste FH vid ett där jag även sov. Redigt mysigt.

Söndag: Tog det allmänt lugnt hos Fantis i någon timme tills jag mötte upp Fred för en tur till lillcentrum och sedan storcentrum. Yaman. Tog bussen hem för att käka middag vid sex och återvände därefter to da Händ till åtta. Var med Freppo, Emilio, Danne, Patrick och Andre. Najsmajs. Kom hem strax efter tio, glodde på teve och käkade nötter. Awzum. Och nu ska jag ta något att dricka innan jag går och lägger mig. /Författarinnan hon själv.

Badassbitchez


Nu jävlar ska det byggas muckler!

Tjohej pastej, gubbar och gummor. Idag är det fredag vilket innebär helg ("you don't say?!"). Jippie! Har precis vaknat till liv efter nästan 12 timmars sömn och dagens planer är, som sagt, att gymma gärnet med Mimmipimmi på vårt saknade place. Ska dock inte iväg förrän strax innan tvåtiden så tills dess blir det chill i mängder. Sedan blir det även sushi och troligtvis slagg hos Fredrik, för min del. Myz. Nu: koka te, förfanders. Ha det fint! ♥


Rawr


Vädret i mitt förbaskade hjärta

Måste bara säga att vädret idag har varit helt jävla cpamazing! Njutit av varenda satans sekund. Så stört underbart. Mimmi kom hit och tog en promenad med mig vid 14-tiden vilket var najz as häll. Gick hela vägen till Ica Maxi där jag köpte Cola Zero för att sedan knalla hem igen. Har även lagat mat och plattat håret. Ska nämligen träffa Emma en stund runt sju. Wopeliwop. Vidare planer för veckan är iallafall:

Fredag - köpa gymkort på F&S med Mimzy + gymma och därefter får vi se vad kvällen har att bjuda på. Lördag - träffa Freddie, Fanny och deras chompizar aaand sleepover med FH 1928 år senare. Söndag - vara med söta lilla Fredrik. That's that. Tjarå.

Det växer iallafall


Maaaaaat


Nybäddade sängar. ♥

Before jag sover

God kväll, darlingz. Drömde inatt att jag var höggravid och skulle föda på en busshållplats - lite sådär lagom normalt. Eller? Tjoho på den. Har hursomhaver varit med Frediledo nästan all day idag. Inga konstigheter med det. Till skillnad från da dream. Whattabip is all I have to say, people. Men och men och men. Sitter nu och pratar med min käre kamrat Emma på fejjan. And it's freakin' askalas. Det var väl allt för now. Kram på er!

Kath & kim <3


Durutu


Tisdagsmys


Tired

Hej vänner. Idag har jag bara varit med Freddisen. Mötte upp honom vid ett, chillade hemma några timmar och drog sedan till centrum en stund. Taggade till moi runt 18-tiden, lagade lax med nudels och bara halvdog i soffan framför Storebror. Är stört trött trots att jag hällt i mig två energidrickor. Inte bra bre. Okej. Skittråkigt inlägg. Herå.


Sibbelibbe


Wall of text

Hallåja. Händelserik dag idag, må jag säga. Helg, eller vecka, överhuvudtaget. Kul det. Ericifik har iallafall sovit hos mig heeela helgen vilket har varit superkul, supermysigt och supertrevligt. Steg upp någon gång runt 11 today, duschade och fixade oss för att därefter möta upp Emma & FH i Handen. Fikade gärnet på EH och käkade sedan Subway till middag för 4:e gången denna vecka. ♥ Närmare kvällen tog jag och Emzo en prommis med Jelena och strax efter sjutiden pallrade jag mig vidare till Fredo. Var hemma runt tio och... Ja. Kort och gott så har jag haft ett najzit slut på den här förbannade veckan. Närå. Men. Puss.

Brutal


Lagom skyldig


Muchie to do

Godmorgon babies! Hoppas ni har sovit gott för det har nämligen jag. Tihi. Avis? Fast ne. Yeah yeah yeah. Så. Här sitter jag och äter frukost bestående av risifrutti och Pepsi Max vilket är freakin' delicious. Går inte att klaga asså. Sedan ska jag dammsuga och damma av mitt rum, ta en lång jävla dusch och fixa mig innan jag, ikväll, träffar min finis Mimmi. Blir det som planerat drar vi ut men vi får helt enkelt seeee. Nu: agera hemmafru. Yey me!

Omnomnomnomnomnom


Som en boss


Ganska så jättesjukt


Idag och så

Sho bre. Vad händer jao? Peace bre. Närå. Nu återgår vi till det svenska språket. Hej. Sådärja. Ja ni. Var hos läkaren idag för att prata om lite olika grejsimojser. Gick väl bra. Efteråt drog jag iallafall till Freddie för att då pallra oss vidare till centrum och käka Subbe för andra dagen i rad. Läskigt gott, people. Resten av kvällen gick åt till att chilla och hämtad blev jag någon gång runt nio. Annars har jag bara glott på BB, sett på film och städat rummet. Duktig kvinna, javizzt. Ska snart återgå till städningen men först: kolla läget at the internet. :3

Falun <3



Mepmepmep



Okrya fanskap

Nämen hallå i stugan. Hur står det till? Själv är det väl sådär. Är nämligen cpförkyld plus att jag har jätteont i svanken vilket knappast gör situationen bättre. Ingen aning om varför heller. Lagom annoying.

Hursominihavrefras. Idag är det läkarbesöksdags för min del. Och efteråt ska jag hem till lilla Fredrik för att bara ta det lugnt. Äta ute står också på listan. Vad och vart vet jag däremot inte än. Men det lär väl märkas såsmåningom. Nu måste jag duscha, fixa mig och allt vad det innebär. Puss på fingertoppen.

Cool kille


Minimalist


Ny vecka

Holabola. Idag har jag varit med Fredzi igen. Inget mer med det. Förjävla trevligt bara. Pratade med en fullgubbe vid namn Janne, bland annat, i hela fyrtio minuter. Sociala ligan, men ja. Och sen var vi även hemma hos honom och töntade oss. Dansade gärnet å så. Lagom göllit. Och nu på kvällen har jag bara avlidit framför BB. Detta tillsammans med massvis av saft. Omnomnomnom.

Blablablablablabla

Uh, så trött jag är. Det börjar nog bli dags för meyeyey att schova snart. Ska bli skönt. Myez. Annars har jag bara varit med Freddo idag. Käkat Subway snabel-a le centrum ochsåvidare (så otroligt jävla cpgott). Otherwise... Nada, i stort sett. Göttgöttgött.

Övriga planer för den kommande veckan är fan nothing, bortsett från att jag äntligen ska införskaffa mig ett efterlängtat gymkort på F&S med Mimsan. Saknat vårt älskade plejs. </3 No joke, people. Fick även nyligen reda på att jag gått ner i vikt trots att jag käkat som en kossa, bokstavligen, sedan senast. Man ba whattabiiiiip. Avföring också. Godnatt.

Bebizar


Ny hihi


På lördag på lördag

Eftersom jag ändå inte gör någonting för tillfället, i väntan på att maten ska bli klar, så kan jag lika gärna blogga. Dagen hittills har spenderats med Fredrik. Åkte först till Farsta ett tag där vi bl.a. käkade pommes på donken (tjocka, jappjappjapp) och efter det pallrade vi oss hem till honom. Åkte och handlade med far någon timme senare och nu sitter jag och tuggar på Hubbabubba. Mmmmm. Ikväll ska Erica sova här. Woho-moment!

Summer times


Lejonkungen


Nattinuffsan.


Everybody's looking forward to the weekend

Tjenamors! It's friday, friday bitchez! Fast not any more, å andra sidan. Damn, liksom. Men & men & men. Mötte upp Freddis runt ett idag vid cerre. Käkade Subway och begav oss sedan vidare till mårdvägsdonken. Lite senare träffade vi Erica m.fl. en snabbis och efter det chillade vi bara hos han. Drog vidare till Emsi kl. 19 där vi bara glodde på tv och hade det allmänt myspys. Även Elin & Madde joinade oss en stund. Kom hem för cirkus en timme sedan och nu ska jag... Göra något. Puss & hej. ♥


Klassiker


Bananliknande brutta



Dissepissepäronpung



Wakie wakie

Godmorgon snuttisar. Har precis fått i mig en kopp te och lite b-vitamin och ska snart ut med Dustan på en promenad. Dagens planer är att träffa Mimsan vid fyratiden men tills dess ska jag bara ta det lugnt här hemma. Är nämligen dötrött trots att jag sovit i ungefär 12 timmar. Men och kvinnor. Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag. <3

Nyttigheter


Snyft


Sammanfattning

Dundundundundun. Tittar, just nu, på någon random dokumentär om märkliga missbruk, dricker saft och tuggar tuggummi i mängder. Lagom underbart. And also... Efter senaste inlägget mötte jag upp Emma i Handen där vi vandrade runt ett tag för att därefter knalla hem till henne. Kul jul bre. Någon timme senare bar det iallafall av till Fredriks place för vidare chill. Och kom hem strax efter tio. Ni <3 mina dagar. Hejdo.

Far och flyg

Here I am - once again! Nej, men tja på er. Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag rullar vidare till bussen för att möta upp Emmapemma. Ska nämligen dra om endast 20 minuter så kvickt ska're va! Inte gjort ett skit idag förutom att ha varit iväg till Handen en snabbis. Ätit mat och följt med min syster upp till Lorinas dessutom. Intressant. Mjo. Nu ska jag rensa gaddarna, platta håret och sedan byta om before I take off. Puss på näsan!

"Jag kastade in henne i tegelväggen"


Mmmmmm saft


Hurry harry

Här sitter jag, nydsuchad, och borstar håret i väntan på att det ska bli helt torrt så jag kan platta't. Måste även klä på mig och borsta tänderna innan jag kan tagga vidare. Ska nämligen möta upp Fredrik i Handen runt 16-tiden så måste vara completely klar tills dess. Annars har jag, i princip, bara pratat i telebele idag. Med både Emsi och Mimmo. Jappjapp. Druckit en hel del Max också. Ovanligt, myez. Jaja. Ha det göttt.

Populär snubbe


Långstånk


Mina kuliga dagar

Hej och hå så det kan gå. Gårdagen tillbringades med Freddis efter att Erica dragit hem. Vi åkte in till stan där vi käkade pizza (feta hihi) och bara promenerade omkring. Efteråt for vi hem till han och bara relaxade tills jag, runt elvatiden, blev hämtad av fader Nillepille.

Och idag då. Blev väckt strax innan 12 då vi gick på husvisning i el Haninge. Kom hem någon timme senare och har sedan dess inte gjort så mycket mer än att dega och lyssna på musik. Börjar nämligen bli förkyld. Die die die. Ajuste. Har äntligen fått Spotify Premium. Wopiewop!


Ling-ling


Mängder av mat


Bögen min

Godkväll, kära ni. Bloggar från iPaden så kan tyvärr inte lägga in några bilder men that's life! Sitter iallafall hemma hos mig, jost no, med Ericifiki framför da tävä. Myser galet, vettni. Hon ska nämligen slagga här inatt. Gosmos. Tihi. Annars har jag varit med Fredrik nästan hela dagen idag. Åt sushi till middag och mötte sedan upp Jelena och Emma en stund. Nu ska vi avlida framför BB. Pöz.

Tors dag

Hi hi hi. Denna dag har spenderats med lilla Freddibeddi. Vi var bland annat i centrum och käkade donken (första gången på mer än ett år people!) men även hemma hos han och degade gärnet. Kom hem strax efter åtta, drack massvis av Pepsi Max och glodde på två avsnitt av BB. Beroendeframkallande skit. Nu ska jag fortsätta med det jag tidigare höll på med: Facebook och musik, bitchez. Sov så supersött. :3

Qatt


RSS 2.0