Snart åker vi...

Känns som att det var ett tag sen som jag la in en bild på mig själv. My bad!


Godmorgon f(l)in(t)isar! Har precis käkat frukost, duschat och hällt i mig en stor kopp te. Sitter i min säng med en jättefin turban på huvudet och dunkar B.R. - 'Tja la la la la' Ska alldeles strax börja göra i ordning mig. Vi åker ju snart; om bara någon timme! Det är förjävligt hur mycket jag har längtat... Bloggar mer senare idag/ikväll - troligtvis! Men så länge får ni ha en fortsatt trevlig söndag.

12 timmar kvar!

http://www.nykvarn.com/galleri/d/1467-5/Bommersvik_1_g.jpg


Packning och städning

Gammal favorit <3

Jag låter rubriken tala för sig själv. Ska precis dammsuga i mitt rum, bädda min säng och sedan fixa det sista, helt enkelt. Är fortfarande inte klar med packningen, men det kommer. Älskar att packa föresten. Lyssnar på Björn Rosenström, och ska snart käka hamburgare (the new hamburger: McHamburger) också. Ifall ni ville veta. Nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång.

You make me smile

Förlåt, för att jag är konstig ibland men det 'ligger i min natur' och beror absolut inte på dig ♥


Midsommarafton

För det första: GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA! Hoppas ni haft det minst lika trevligt som jag. Visserligen har jag inte gjort särskilt mycket, bortsett från att ha umgåtts med min family, men ändå. Har i alla fallk äkat så mycket att jag knappt orkat gå och proppat i mig massor med jordgubbar. Mumsfilibabba. Är fortfarande mätt trots att vi åt vid 18-tiden. Hihi. Nu ska jag fortsätta med städningen, som jag fortfarande inte är klar med (...). Strax tillbaka! :D

Nattisdags

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.45907/Image/sov.jpg http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.45907/Image/sov.jpg
Orkade inte städa klart idag, så fixar det imorgon bitti istället. Har istället suttit och lyssnat på musik i mitt rum, druckit 'Fun Light' och smsat med Elias. Borstat tänderna och bytt om också. Så nu återstår det bara att sova. Finns inte så mycket mer att säga. Lägger in bild(er) på mina oerhört snygga muffins om några timmar. Nej, nu är det dags för mig att dra mig tillbaka och gå och lägga mig. Men först: hämta min mobilladdare. Godnatt!

Äkta skönhet

Gammal bild, men ack så rolig!


3 dagar kvar... ♥





Pro

Hej babes! Har precis bakat muffins; tiger- och choklad. Och de blev asgoda, no kiddin'. Vad har jag annars gjort idag då? - inte ett skit! Har bara lagt hemma och degat hela dagen, bortsett från att jag varit ute med Chester, ätit sushi och unnat mig ett låååångt bad. Laddar upp inför Bommersvik, nu på söndag(!), you see. Ikväll/inatt blir det att storstäda mitt rum. Med andra ord, ta bort alla jävla kläder, men även övrigt stuff, som ligger utspridda över hela mitt golv. Ibland förstår jag inte hur  sjutton jag lyckas...

Midsommarafton imorgon, vilket innebär: eh... ja, midsommarafton helt enkelt. Har ingenting planerat hittills förutom att jag ska vara hemma och fira't med min kära la familia. Måste även börja tänka på vad jag ska ha med mig till Bommers; kläder, hygienprylar m.m. Jag längtar, helt seriöst, ihjäl mig!

Dålig uppdatering



Hej hopp! Jag vet att min uppdatering varit gles på senaste tiden men det ska det bli ändring på. Förhoppningsvis, i alla fall.

Idag har jag varit med Erica. Mötte upp henne i Haninge centrum och gick sedan omkring där och tittade lite. Köpte fyra par string, tre bh:ar (jag ♥ underkläder) och två nagellack + att jag fick en navelpiercing av min fag som födelsedagspresent. Tack än en gång! Därefter åkte vi hem till mig och degade p.g.a. det dåliga vädret. Åt sushi och umgicks med Petro och Fiia. Vid 9-tiden skulle Erica hem och då passade vi, mamma, pappa och jag, på att handla på Ica Maxi. Och sedan dess har jag bara spelat "The Sims 3" och ätit strawberrys. Älskar't!

Min födelsedag :D

Idag fyller jag år! 15 bast. Wow, liksom. Hur som haver så ska jag alldeles strax äta frullebulle och dricka te. Därefter ska jag träffa Fanny, så fort hon har städat klart dvs. Ikväll ska vi dra in till stan, närmare bestämt Odenplan, för att äta på sushibuffé. Åh, längtar! ♥ Finns inte så mycket mer att säga. Bloggar mer senare!

Be right back

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/ICA_Maxi_i_Kung%C3%A4lv,_den_27_juni_2006.JPG

Nu drar jag till Ica Maxi med FH, mamma och pappa. Skriver mer ikväll/imorgon. Vi får se! ♥


Vad jag ska ha på mig imorgon:

Jag och mina fina "outfit"-bilder alltså...


Nytt







Orkade inte ta kort på allt, men det här är i varje fall en del av vad jag köpt den senaste veckan! Så ni vet och så alltso! :)

I'll never be the same if we ever meet again


What's somebody like you doing in a place like this?

I am back! Nej, men nu, idag, mår jag faktiskt lite bättre än vad jag gjorde häromdagen. Jag har dock fortfarande ont i halsen och är förkyld + att jag låter som en jag-vet-inte-vad men... skitsamma. Imorgon ska jag gå! På tal om imorgon så börjar vi kl. 10:15 (om jag minns rätt) och slutar elva. Sedan åker jag och några fler till stan ett tag för att därefter grilla i Rudan(?)
Annars då? Jo, idag har jag bara lagt hemma och degat tills vid 15-tiden då jag mötte upp madre i Haninge centrum. Köpte ett par jeansshorts från Gina. Bilder kommer, promez! Nu ska jag springa på toa innan jag kissar på mig. Strax tillbaka! :)


Sick

Sjukling (ling, you forgot your bling-bling!). Är jätteförkyld och har asont i halsen. Kan knappt prata. Bara så ni vet och undrar varför jag knappt uppdaterar. Hörs när jag är frisk igen. Hoppas ni mår bättre! än vad jag gör ♥

Att-göra-nu-lista

~ Plugga matte; göra klart hela steg 26
~ Läsa klart min bok till engelskan
~ Duscha/bada, ha inpackning, raka mig o.s.v.
~ Städa mitt rum - om jag hinner/orkar alltså
~ Måla naglarna(!)

Vår nya familjemedlem:

http://animals.timduru.org/dirlist/lizard/001001-luipaardgekko2%20-%20leopard%20gecko.jpg

Bild: Google


Hemma nu

Nu är jag hemma från stan! Köpte, allt som allt, fyra nagellack, två linnen, en tjocktröja och en slags tubkjol. Det var 50% rea på allt i hela BikBok så jag och Erica letade gärnet. Var där i säkert en timme - själva butiken var helt proppfull! Herre jössanes, säger jag bara. Åh juste! Igår fick jag ett par leggings, ett nagellack och en skolavslutningsklänning också! För i övrigt så fick jag MVG på min svenska idag, och även det som slutbetyg. Bra va?!?! :D

Nu går jag till bussen!

Hinner inte skriva särskilt mycket. Ska snart ta bussen till handenterminalen, möta upp Erica och sedan ta tåget till stan. Eller jag ska gå på samma tåg som henne, rättare sagt. Bara så ni vet, alltso. Vi hörs när jag kommer hem. Med andra ord, ikväll. Puss på er, hjärtegulls!

Haninge centrum

http://www.haningecentrum.se/virtupload/content/10/eskil_stor.jpg

Nu är jag hemma från skolan och har även hunnit äta, gå ut med Chester och dricka te. Så nu drar jag vidare till Haninge centrum för att möta upp mamma. Ha en fortsatt trevlig dag! :)


Morgoninlägg


Svar: Jag piercade mig, likaså förra gången, på 'Lenas Studio' som ligger någonstans på Odenplan. Och man måste ha föräldrarnas tillstånd om man är under 18 år. Sedan så måste man även vara minst 14 bast för att få pierca sig där! :)


Nu beger jag mig till skolan för att plugga gärnet. Trevligt, huh? Sedan, någon gång efter tre (har PH-samtal idag...) ska jag träffa sötaste Erica. Min fag! Vet inte vad vi kommer hitta på, men vi får väl helt enkelt se. Och ikväll ska jag träna - woho! Men nu ska jag borsta gaddarna och därefter springa till bussen. Hörs lite senare, om inte imorgon bitti. Puss på er! ♥

Om idag

Först och främst så vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering. Så... förlåt.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag inledde denna wonderbara tisdag med att stanna hemma från skolan p.g.a. hemsk huvudvärk. Sedan somnade jag om och vaknade igen vid 12-tiden. Kollade då på 'Kath och Kim' samt satt och pusslade med Petro. Runt fem, när mamma kom hem, tog vi bilen till Farsta centrum en snabbis och tittade på kläder. Fick två mascaror, ett par leggings, en bikini (under- och överdel) och tre par "ballerina-skor-strumpor". Därefter åkte vi till Länna och Haninge centrum; för att köpa sushi (♥) och sedan hem. Har även gått på långprommis med mamma och Cherreberre. Bilder kommer snart!

RSS 2.0