Mer nyttigheter


Completely döda


Tusen tack!



Kom precis hem efter att ha varit i Handen och nu sitter jag och degar med ett gottgott tuggummi i monnen. Efter senaste inlägget mötte jag iallafall upp sötnosen Emma vid Ica. Träffade även Jellsbells en stund, både ute och i centrum, där jag köpte en tröja och fick min present. Tack igen, bebo! Käkade också sushi för den delen. Det var... himmelskt. Som vanligt. Nu: dela upp mina kläder till Bommersv! ♥

Blåsfisk



Gårkvällen i (mängder av) bilder




Uppe med muppen

Tjalalala. Allt bra? Själv är det prima-fatima. Var precis ute på en morgonprommis med Disse & Dusse och nu ska jag strax hoppa in i duschen. Som ni kanske förstår så har vi hämtat vår fina puppy nu. Vilket vi gjorde igår. Och eftersom vi inte kunde enas om ett namn så fick han heta "Dusty" som uppfödaren döpte honom till. Min Dusstuss ♥

Gårdagen spenderades först på Rudan med Mimmi och Daniela där vi solade och tog det allmänt chill. Sedan åkte jag hem en snabbis för att därefter möta upp Louise, Erica och Lissi i Handen. Köpte grillprylar och vankade vidare till Raman där vi grillade, solade, badade, lyssnade på music ochsåvidareee. Även Sebbe, Pontus, Pontus och Linus joinade oss efter ett tag. Kom hem vid 02 och somnade på direkten. Nu ska jag gå ut och sätta mig i da nice weatha' en stund. Pöz.

Våran nya babe ♥


Hahaha aw


Sommartider

Oioioi. Pratade nyss med fag0 i telefon medan hon var ute med Tjabbelabbi. Very trevligt. Annars drog jag till Handen, runt 14-15, och mötte upp Emmut + Ericfis för att då lunka vidare till Rudan. Solade, badade och hade det förjävla mysigt. Fick även sällskap av lite annat folk ett tag. Hohe. Efter x antal timmar gick jag till Linus och gjorde inte-mycket-alls. Kul ändå. Kom hem strax efter elva och nu ska jag koka tetete. Satan i gatan så gott det ska bli. Mommilomma.

Badbollar


Bästa


Puppisar

Eheheho. För det första: idag fick jag min jäkligt efterlängtade sushi! U n d e r b a r t. Var även i centrum där jag köpte en tröja, ett halsband & en bh + bytte min kära piercing. Visar bild senare, chompizar. Träffade Linus en stund och åkte sedan till Bergshamra med mi familia och tittade på valp. Fyfarao vad söta alla var! Men vi bestämde oss såklart för en som vi ska hämta hem så snart som möjligt. Nä nu pallar jag inte skriva nå mer. Ska dricka te istället. Grönt sådant. Stön.

Megatönt


Osynligt skärp


Sushidrömmen krossades

Aa, tja. Gick upp vid tolv idag; fixade mig, gick ut med dogizarna och allt det dära. Hade sett fram emot att äta sushi ett förjävla bra tag så var det tydligen stängt. Får ta det imorgon istället. Sorgligt nog. Får härda ut. Ouf. Men iallafall. Var med Limpiz en stund för att sedan möta upp Erica, Pontus och Sebbe. Tog bussen hem strax efter 23 och nu har jag precis druckit te. Värmande. Mmm. ♥

We are not just art for Michelangelo


Tröstdricker


Midsommar hihi

Hey görls and boys! Dagen i ära spenderades först hemma med mig själv och min la familia. Tog det lungan, käkade god mat och hade det allmänt trevligt. Drog sedan till Handen och mötte upp Erica för att därefter ta bussen till henne. Var där i några få timmar tills vi återvände till el Haninge again där vi mestadels satt och pratade om allt och inget. Just nu äre crazy fredagsmys med Pepsi Max och te tillsammans med mor och sistah, framför någon random film. Tjockt najs. Ta't lugnt nu, frendoz.

Sötttt


Världens godaste soppa


Full i magen

Chabba chena. Askalasbra uppdatering, mkey. Idag har jag iallafall träffat Andrea en stund. Vi drog till cerro och checkade kläder tills hennes moder kom och hämtade henne. Gick därefter hem (hurtig som jag är!) och käkade jordgubbar + drack Pepsi Max. Nu ska jag till Handen again och träffa bästiz. Herå.

Jahaja


Kukhuven


Min orangea snygging-bygging. Fint att Diesel gör I-dont-not-what i bakgrunden också.

Godmorgon amigos! Var precis ute på en långpromenad med Erici. Innan tittade vi på två filmer och inte fan blev vi trötta efter det. Inte ens nu känner jag för att sova. Min gay friend gick just och la sig och därför ska jag spela The Sims tills vidare. Hihihihohe. För i övrigt har vi bara chillat ute idag. Varit i Rudan och Haninge centrum med mor & far åssåvidare. Mucho najso.

Upptäckte, för någon timme sedan, att Chester hade två köttsår i nacken och vid benet som han blödde ifrån. Fick då veta av fashan att Basse (en hund stor som en jävla elefant, no joke!) hade flygit på honom tidigare idag när han blev rastad av en liten-liten pojke som inte haft någon chans till att kunna 'hejda' honom. HUR FAN KAN MAN LÅTA EN FUCKING BEBIS GÅ UT MED EN GIGANTISK JÄVLA CEMENTKLUMP TILL HUSDJUR?! Blir så sjukt irriterad. Så imorgon ska min älskling iallafall undersökas hos farbror doktorn. Min stackars lilla korv. ♥ Aja. Långt inlägg. Men who cares? Not me. Good bah.

Big is beautiful


16 barre

Från & med nu är jag 16 år. Fan vad stor jag är. Gigantiskt flickebarn. Har inte fått något än förutom min älskade mobil som jag fick som tidig present för 2 månader sedan, men det kommer ikväll. T to the aggad. Har precis käkat lite yoghurt i väntan på att moshi och fashi ska komma hem så vi kan äta sushi + hämta upp Fanny. Finns inte så mycket mer att säga. Ha en fortsatt kul torsdag. Eheh. <3

Grattis till mig!


Bilder från slutet av 2009 hohohohi.

Hey-hey-hey


Fagra fotografier


SOMMARLOV

...och så var skolavslutningen avklarad. Har haft 4 wonderbara år med helt fantastiska människor, inräknat med alla älskade lärare. OM jag ska hälsa på så ofta jag bara kan i framtiden! ♥

Goddag, föresten. Kom hem från absolutely sista skoldagen för cirkus en timme sedan. Har taggat till för ikväll med massvis av Pepsi Max. Mkey. Runt tre blir det grillning med görlsen och sedan drar vi troligtvis vidare till Skrubba där 'alla andra' befinner sig. Nu ska jag göra i ordning mig eftersom jag än så länge lunkat omkring utan smink. Ta't lugnt nu.

Running away

Drar till Handen nu. Skriver seeeeen. Puss på näsan!


Åldrig


Congratzz

Hellolojah, alla hundratusentals läsare. Här sitter jag och dricker Pepsi Max i min ensamhet. Idag fyller Mårten, min golliga farbror, år + att mor & far har bröllopsdag. Sedan så blev även Diesel (inkl. hans syskon) 1 igår. Grattis-powah. Nu ska jag gå ut med hundarna och sedan åka iväg. Far, far away...

1-årskalas


Snoopyloop


Jajamensan

Kom hem för snart en halvtimme sedan efter att ha varit i Rudan med lite människor. Innan var jag med Mimzi i centrum för att därefter möta upp Limpklimp och Hampus. För i övrigt har jag bara sovit idag. Till klockan ett, för att vara lite sådär exakt. Missade Tom Tits (<//3) för att jag var så otroligt duktig på att ta mig upp imorse. Tummen upp, upp, upp. Nu ska jag dricka el te. ♥♥♥

Jag idag

Snygg ställning, visst? Nu drar jag iallafall till Konsum och köper Sprite Zero. Hörs!


Hemma ah ah

Kom hem för drygt en halvtimme sedan efter att ha varit med Limpani och bestiz ett tag. Träffade även sötnosen Emma en snabbis för lite talkie-talkie. Spelade kort, var ute och drack Pepsi Max. Very nice. Har precis snackat med Erica i tele och sitter, just nu, och lyssnar på musik i väntan på att mitt te ska bli drickbart. Bal imorgon. Fett otaggad. Får se om jag äns går. Tveksam. Hm. Får sova på saken.

The grilling @ fredags


White chick


Tvättningsdags

Tjena mors! Nu har jag precis druckit te och raderat en förjävla massa bilder på datorn. Nödvändigt som satan! Ska snart hoppa in i duschen och sedan kommer Fanny hit och våldgästar. Mucho trevlans.

Efter senaste inlägget igår åt jag, inget annat än, sushi och mötte därefter upp Erica i Handen som skulle käka detsamma. Träffade Nils och Linus → drog till Rudan → chillade like galet. FH var också med ett tag. Hiho. Kom hem vid 23-24 och somnade strax därpå. Fängslande historia, right?

If it matters - max it!


<3<3<3


Jackpot på lördag

Överlyckad morgon-dag-kväll-natt igår! Åkte först till stan med Mimmi där jag köpte underkläder, en tröja och present till Jossposs. Sedan drog jag hem och gjorde i ordning mig. Tog bussen till Tyresö vid 17 och fortsatte därefter hem till Josefin där det var tjejmiddag. Jag, Mimmi, Jellsi, Rommis, Josefin och Giselle blev're. Åt, körde kubb och hade det riktigt jävla trevligt. Damn, liksom. Kvällen avslutades iallafall i Skrubba där vi firade Nils med lite kul folk. Hihiho.

Löw


Picsis från igår


Allright, allright

Hello chicos. Igår stannade jag kvar i skolan ända till fyra (!) för att göra klart lite plugg grejsimojsisar. Kirrade bland annat ett VG i bild, vilket kändes mucho praa. Idag vaknade jag flera gånger men gick först upp vid 1-2. Har hunnit duscha, tvätta håret, fixa mig och tatt det allmänt lungan. Nu ska jag börja röra mig mot bussen. Ska nämligen till Fänö. ♥

Gagiz


RSS 2.0