Mina fina


Äntligen hemma!

Cp-dp-lång skoldag idag. Stannade nämligen kvar till kl. 16 för att göra C-delen i matte. Går inte att beskriva hur stört jäkla mycket jag frös under tiden men jag blev iallafall el claro till slut! Hade även seminarium i religion som jag fick VG på. Klad ponke, ochsåvidare. Nu har jag precis ätit och varit ute med hundarna och ska strax, närmare bestämt om 15 minotos, ta bussen till Haninge 136 (!!!!) för att träffa min käre vän Fanta. Herråååå.

Blekspökfis


BFF


Vaknade, läste, åt frukost, drack te, fixade mig, åkte till Farsta med mor & far, handlade mat, köpte sushi, kom hem, åtåtåt, spelade Sims, chillade crejzy och nu: träffa min fina Fannis. ♥


Ericsson och jag

I'm sorry för hemsk uppdatering! Men har vart sjuk nu i två dagar + att jag helt enkelt inte har pallat lägga ner energi på att skriva under den senaste veckan. Något det ska bli ändring på från & med nu! Wihå-moment, eller vad?! Hursomhelst så är Erica här, atm. Vi har precis målat naglarna, om ni ville veta. Ikväll, runt 18-tiden, ska vi, tillsammans med Emma dra in till stan, käka sushi och titta på bio. Då undrar ni säkert vilken film vi ska se på. Jo, nämligen "Water for elephants". Sedan så sover Ericusfikus här ikväll. Goz. Nu: städa rummet. Aa. Cha.

SimsarN


Nu ska jag bygga klart mitt tuffa hus på Sims. Jag är nämligen fetaste TS3-nörden.

Vyssan lull koka kittelen full...

Är så trött att mina ögon svider men jag bloggar ändå - för er skull, dear bloggreaders! Denna avlånga måndag spenderades, efter senaste inlägget, med Ericoz för att sedan, runt åtta, möta upp Fenu. Satt ute och snackade, till större del av tiden. Ultranajs, Green Giant-majs. När bögfian dragit hem stötte jag och FH på Danni och Jelö helt random, så gick en liten prommis med dom. Tog bussisen hem strax efter 22, drack te, och gjorde i ordning mig for da night. Och nu ska jag sova. Finally! ♥

Babenos


Prima fatima

Det var tydligen till BUP jag gick till idag. Usch, vad jag hatar skiten. Inte nog med det så ska jag dit igen den 8:e juni. Palla'nte. Känner mig så jävla obekväm där. Kan inte slappna av. Blö.

Kom nyss hem efter att ha varit på Prima med mamma. Köpte även sushi och läsk på vägen hem som jag precis käkat/druckit upp. Wanderfol. Ska strax ta bussen till Handen - again! - och möta upp min Erica. Antar att vi bara ska ta det lungan tills vidare. Får se vad som händer. Drar nu. Poz.

7-up light


Har precis käkat sushi och nu sitter jag här och dricker läsk. Hohe. ♥

Bighead


Galna styrkan

Aloha, frendos! Varit med FH, i princip, hela dagen idag. Underbaraste människan på jorden. Evör. Kom hem strax innan elva, nu på kvällen, då jag gjorde i ordning te och 'städade' i min garderob + rum. Är fortfarande inte helt klar, men det kommer ska ni se... Annars då? Ligger, right now, i min käre bädd och tittar på G-force, helt cpkall trots att jag har brallor & tisha. Imorgon är jag, för i övrigt, ledig och klad. Ska nämligen till psykiatrikern. Fett taggad asså.

Hur söt?!


Städar rummiset


När kommer jordens undergång, rå?

Morsning, babes. Hela gårkvällen spenderades med världens bästa Fanny. Var med Emma & Kenny en liten stund och resten av tiden satt vi bara ute på olika ställen och pratade. Asmysigt bortsett från att det var hur jäkla kallt som helst! Usch! Fy! Blä! Euw! Blev iallafall hämtad av mamso runt tolv, och somnade nästan direkt efter jag hade druckit upp mitt te. Idag då? Ja, världen ska bland annat gå under. Stor chans, Harran. Stor chans...

Hahaaa <3


Dagen innan domedagen

It's friday, för fasen! Halva tiden i skolan gick åt till att skriva prov som handlade om olika världsreligioner. Skrev cirkus 10 sidor på 3 timmar. 1 sida på 18 minuter, med andra ord. Ultrasnabb på att skriva - yes, I know. Efter skolan mötte jag upp FH och Emma vid Ö&B. Köpte Pepsi Max + tuggumi åsåvidare. Käkade även sushi tillsammans med amatörätaren Emmot. Haha, närå. Nu är jag iallafall hemma sedan några enstaka timmar tillbaks. Har hunnit tvätta håret och byta om. Snart kommer Fanö hit, och då ska vi möta upp E again. Härligt, härligt.

I väntan på fänu


Påfyllning i garren


Intresset flödar

Torsdag idag (!), som de flesta iochförsig redan är medvetna om. Hursom. Dagen inleddes med skola där vi bland annat hade golf på idrotten. Efteråt drog jag hem och gick ut med hundarna för att därefter möta upp Emma i Handen. Satt och snackade en stund om allt möjligt och hade det allmänt mysigt. Strax därpå mötte jag upp Danni och Jelena för ett besök at da sushihouse. Var i HC ett tag och nu är jag hemma. Intressant dag. Åh yes, yes, yes.

Bildexplosion


Brutal


Fina fotografbilder

Var precis nere på Konsum med mami shulo där jag fick tuggummi & Sprite Zero. Nu: te. Löw.


Fatzo mot spinky

Någon random anonymfis undrade om jag kunde lägga ut bild på alla (?) mina underkläder. Tyvärr har jag så stört mycket trosor att jag inte pallar ta bild på dom men skulle faktiskt kunna visa mina BH:ar some time. Kanske idag. Kanske imorgon. Kanske nästa vecka. Kanske nästa år? Vi får se!

Hola bola. Kom hem efter att ha varit med världens bästa Fanny för inte så länge sedan. Var i centrum och käkade sushi. Finns, helt seriöst, inget godare. Alls. Hade annars orientering idag i Nacka och fysatan vad jobbigt det var. Men vi klarade det - alla kontroller också! High five för mig och Jelu. Nu ska jag koka te och se klart på "Supersize VS. Superskinny". Hoheee.

Nu:

http://4.bp.blogspot.com/_SzbOsLzNDsk/S7IpSs6xpmI/AAAAAAAAD7k/dXxxYwVYjBg/S660/wallpaper_mamma_mia.jpg

Hjördis

Ho-hi-ha-hejsan svejsan. Blev inte hemma hela dagen iallafall. Mötte istället upp Erica vid cerre för att sedan dra till Farsta med hennes mor. Åt middag hos fagoz moster åsåvidare. Kom hem runt åtta och nu har jag precis tittat på "desperata hemmafruar" och druckit te and Pepsi Maxi. Ska nu måla naglarna, doscha och tvätta håret. Oh really? Really.

Los leopardpluttar


Ensamstående

Trots att jag var ledig idag så vaknade jag runt 8-9 för att mina föräldrar var på undervåningen och härjade. Jag somnade nämligen i soffan igår med tjocktröja, tofflor och hela tjottahejset. Alltid lika mysigt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på; alla är i stort sett upptagna av olika anledningar + att jag har skitont i knät pga att jag slog i det igår. Klumpedunsi chey. Nu ska jag kissa och sen gå ut med hundarna. Ciao!

Gissa vad jag äter?

http://www.bisca.se/Files/Billeder/Ecom/produkter/steming-digestive-svenske.gif

Ball asså


Kall kväll

"Tjena mors" sade Jesus upphängd på sitt kors. Efter senaste skriv-inlägget, eller vad man nu ska kalla det, mötte jag, som sagt, upp Ericsson. Satt ute och snackade skit ett rätt så bra tag innan vi träffade Fanny. Pratade om helt wacko minnen från när vi var små flicketjejer och bara hade det allmänt chill vid en bänk. Rätt gulligt faktiskt. Erica drog hem vid 10 då jag och besto drog till Torvalla och hängde. Kom hem, drack te och nu blire TV-titt. Bueno natt!

Bommersvik 2010


TaggarN


Nu har jag hunnit käka, gå ut med småsnubbarna och ladda min mobil så jag är totally redo för att strax lunka vidare till bussen. Ska nämligen möta upp Erorica vid Haninge centrum.

It's raining rain

Sitter och degar i soffan med en kopp te, at the momento. Har cpont i tån pga att jag slog i den så blodet började forsa i morse. Charmigt värre. Men iallafall! Skulle egentligen ha gymmat med Mimmi idag men hon svek mig strax innan så det blev inget. Närå. Det tar vi imorgon istället när vi är la lediga. För i övrigt ska jag träffa min faggy lite senare om regnet, någon gång, ger med sig. It's raining men hallelujah, liksom. Eheh. Herrå.

Usch och fy


Hade tråkigt så gjorde en vacker bild över äckliga matgrejsimojser. Söt jag är.

Softish


Jävla finnejävlar

Kul att Sverige torskade med 6-1 till Finland, som de flesta nog vet. Fan, pinsamt. Hursom. Gymmade med far idag. Men fick ont i huvudet så pallade bara en halvtimme på el crosstrainer. Käkade soppa till middag och mötte sedan upp Emma och Erica i Handen. Drog hem till Emmo vid åtta för att kolla matchen, men gick ut lite senare för att träffa FH ett tag. Blev hämtad strax innan gameat slutade och nu har jag cpfuckmigrän som vägrar försvinna. Mår fan så illa - låt mig bara spy? Nä, går å sover istället för att whina vidare. Tack för mig.

Fin arm osv



Hurtigbulle

Bästis sov hos mig igår och hon har fortfarande inte vaknat. Ovanligt, ha? Nej men klockan är faktiskt bara 11:40 så it's cool. Vaknade runt nio idag av mig själv (wtf liksom?) och har inte gjort ett skit sedan dess. Bara tittat på tv och suttit vid datorn. Ja, jag är rätt en väldigt aktiv ung kvinna. Det är inte många som orkar med ett så hektiskt liv. Men jag är ju rätt så ball av mig...

Du är bäst


Storhandling på H&M


Sleepy time

Shallan i brallan, Allan. Tänkte bara uppdatera lite innan jag somnar in i den heta sommarnatten. Lång, men asnajs, dag idag! Inledde den med skola för att sedan dra till center room med Danni och Jelli. Köpte Pepsi Max och underkläder som ni - bortskämda djävulsungar - får se bild på imorgon. Efteråt gick vi till Jelena och gymmade + lagade bueno mat inför hemkunskapen imorgon. Och resten av kvällen spenderades med FH och Emma. Hände massa konstiga (okej, snarare vidriga) grejor men det tar vi upp någon annan gång. Nu ska jag dra mig tillbaka för idag. Godnatt, vänner!

Här ska det ätas. Och drickas.


It's go time!


Nu tar jag med hundarna på en prommis för att möta upp fashan. Hare gott!

Stackars bellyn

Idag är jag hemma eftersom min mage har valt att leva sitt egna lilla liv. Och vad gör man då? Jo, man dricker Activia eller why not Actimel. Fast nä. Så otroligt söta och trovärda reklamer. Hursomhelst så tittar jag, just nu, på el Simpsons i sällskap av mina kära hundar. Har även hunnit kolla på "Fired up!" och halvsovit i soffan. Fasen vad min ska mage gör ont, nurå. Bäst att jag ställer in mig i bollpositionen genast. Hey.

Småflickor


Titta vad jag hittade när jag kollade igenom min dator! Emma, syrris, Sara och jag.

Teparty


KUL ATT DET GÅR ATT LADDA UPP BILDER OCKSÅ


Disney channel

God morgon! Vaknade typ alldeles nyss och eftersom jag sov i soffan inatt så ligger jag nu begravd under mitt feta täcke och tittar på "Fairly odd parents". Supergos. Igår var jag med bästis och idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Min sisto ska iallafall till England i eftermiddag så jag kommer vara ensam hemma ett tag. Håhå. Tråkigt inlägg. Palla'nte.

Röven sticker fram

Hahahahahahaha. <3


Sommar å sol


Man bah what

Efter skolan, igår, drog jag Danni och Jelena hem till mig en stund. Tog sedan bussen till s-malm där jag mötte upp Fanny. Gick ut med Ludde för att sedan ta tåget + tunnelbanan till stan. Var där i kanske en timme. Åkte därefter 'hem' igen och käkade sushi med världens bästa. Vi åkte till Jordbro och träffade Yasse en stund tills jag tog bussen till Emma. Resten av kvällen tog vi det bara allmänt lugnt hemma hos Kenny. Avslutade dagen med att spy två gånger hos honom. Vettefan varför.

Idag ska jag bara vara hemma och chillis. Är skitseg. För i övrigt fattar jag inte varför jag spytt så mycket på senaste tiden. Det är liksom 3:e gången på lite mer än en månad. Och nej, jag dricker inte. That's so not jag-stajl. Börjar snarare ana migrän, or something. Nu ska jag iallafall duscha, titta på film och dricka te. Puss på er! ♥

Hej så länge!


Nu äre god tid för gymning med min käre vän Mimmi. Vi höres och synes! ♥

Korvy as hell


Askallt osv

Gårdagen spenderades först med Erica i centrum för att sedan möta upp de två Emmorna i Handen. Satt ute, pratade och tog det allmänt lugnt trots att det var helt stört kallt. Isigheten liksom målade mina läppar lila/blåa. Superfint. Köpte även en tröja och lite underkläder (som finns i inlägget nedanför). Hähä.

Idag kom jag självklart i otid till nationella provet i matte tack vare den jävla bussjäveln som var 7 minuter sen. Så åkte tillbaks hem igen för att plugga istället. Har även druckit te och Pepsi Max + varit ute med hundarna. Frös som en cpgalning. Det är fan inte okej att man ska behöva halft dö av kyla iklädd en Goose i fucking maj?!

Nytt i byttan


+ lite andra grejor som ni troligen får bild på senare :)

Slickepott


Bråttomig brud

Hinner inte skriva så mycket. Har precis ätit soppa och ska strax ut med hundarna för att sedan möta upp Erica vid centrum. För i övrigt gick nationella provet i matte idag (muntliga delen) ganska bra. Iallafall enligt Perran. Nu äre dags för mig att röra på fläsket gud gav mig!

Puppisar



Supermänniskor


Jag och mina spegelbilder. Hohohe. Togs för cirkus 5 minutos sedan. Coolt ju.

Hey, you. Gymningen gick helt okej bra. Kom hem vid fyra då jag lagade soppa. Alltid lika wonderbart. Har annars vart ute med Chester, druckit te, tittat på tv och ätit digestive. Vilket jag även gör just nu - kollar tello alltså. Imorgon äre skola igen och efteråt ska jag träffa Ericuz. Ballt, va? Nu ska jag se på Supersize vs. Superskinny. Varför? It's fun fun fun fun.

Sovit gott

Hej på er! Vaknade för lite mer än en timme sen och fysatan vad skönt det var att få sova ut. Nu har jag nog med power för att tacka och ta emot vad dagen har att erbjuda. Kom precis ut ur duschen och ska snart dra och gymma med Mimmi. As vanligt. Nu ska jag borsta nötterna och proppa min väska med träningsgrejsimojser. Vattenflaska, kläder - ja, ni vet.

Kramgodingar


Pure fakta

» Jag har tre små sötingar till husdjur. Däribland Chester och Diesel - mina älskade doggiez - men även en ödla, leopardgecko för att vara exakt, vid namn Zoe.
» Jag har inte haft min mens på 4 månader. Och innan dess hade den inte varit på besök alls på hela två år. Lite sådär småskönt att slippa skiten som alla brudar går och whinar om.
» Jag suger åt mig dricka (och då snackar jag inte om alkohol) som en svamp. Får liksom aldrig nog, vare sig det är vatten, läsk eller te. Törstig chey or something.
» Jag älskar verkligen att pussla. Låter som värsta gamla tantiluttan men alltid när jag har tråkigt, är sjuk eller helt enkelt inte har någonting för mig sätter jag igång med det.
» Jag kan inte äta godis, bakelser, glass eller annan fettismat utan att få ont i kroppen vilket är anledningen till varför jag undviker det. Det är liksom så inte worth it. Alls.

Mätt och belåten

Shrimp Salad


Värsta bildbomben



Pepsi Max

Fick reda på resultatet från nationella provet i engelska idag. Och gissa vad? Jag fick MVG på alla delar! Snacka om att min dag gjordes. Hoho. Right now sitter jag och softar jag framför tv:n ihop med en Pepsi Max. Ska strax ta ut hundarna på en prommis för att sedan dra till Vegabaren med syrran. Ska nämligen käka där. Say what? Uhm. För i övrigt är jag en ledig liten tös imorgon. What makes me happy is nämligen att få sova ut. Lycka. Mhm.

RSS 2.0