Awesomeeee

Sho to the bre, allihopilopa. Cpsoft dag idag ja0. Mötte upp Freddie vid le terminal strax innan 15, köpte chailatte och vandrade sedan vidare hem till honom där vi chillade gälet. Och så. Där spenderades även resten av dagen/kvällen. Superdupermysigt. Nu ska jag dricka något. Apelsinjuice tror jag. Omnomnom.


Grattis babe ♥


Min älskling


Stadsvandring


Fyfanders vad jag är trött, gott folk. Måste bero på bristen av sömn sedan a couple of dagar tillbaka.
Därför ska jag nu blogga och sedan sova. Yes ma'am. Så får det bli.

Idag då. Skulle egentligen dragit in till staden med Emma men slutade med att jag gjorde det med mammzi istället. Köpte b-day presentos till min fina pojkvän och även en hel del saker till mig själv. L to the öwely. På vägen hem hoppade mr. Fredrik på bussen och spenderade någon timme hos moi innan han var tvungen att taggilagga. Och nu på kvällen har jag bara glott på Big Brotha' och käkat K-special. Lagom nice.


Tröttilött


True dat



Måndagsfan

Godkväll, natt och snart morgon, allesammans. Lång dag idag men inte fan har jag haft tråkigt. Snarare tvärtom. Flängt runt lite här och var med olika söta människor. Alltid kul.

Åkte först till HC och köpte chailatte med mi padre för att därefter knalla vidare till min käre lilla Freppa. Några timmar senare tog jag bussen till Erica där även Isabelle befann sig. Vi vandrade bara omkring i Tungelsta, i stort sett. Rätt mysigt ändå. Och på vägen hem hoppade jag av vid Handen för att träffa min fina Emma i cirkus en timme. Hihi.

Nu ska jag iallafall måla naglarna (vilket jag aldrig hann göra "imorse") gröna, dricka alldeles för mycket saft och bara avlida framför världens bästa TV innan jag schåver. Kramiwzzzzz.


Spring för livet


(vettefan varför jag tar på mig själv)


Några nya grejor


Guten morgen

Sho brä, jao, len. Wazzup? Själv ligger jag och halvdegar i soffan med sällskap av min feta hund. Rätt gosigt ändå. Ikväll ska jag iallafall träffa Ericafika. Men tills dess: duscha, borsta tänderna, städa, måla naglarna och göra iordning mig. Hoheha. På tal om något helt annat så är jag förjävla sugen på en fet chailatte. Skulle sitta ganska så jättefint just nu. :3


Tjohej leverpastej



Krampowah


Bilder förfan


Listen up. Eller down.

Goder afton, mina damer och herrar. Anyone vaken? Inte? Hallå? Ok. Idag är det iallafall söndag (måndag till å med) och helgen som numera är förbi har rullat på skitbra.

Fredagen spenderades, som sagt, på Pizza Hut och därefter ute med Emilio, Patrick, Jocke & Freppo. Och lördagen i Rudan med Erica, Mimmi, Svante, Martin och Fred. Planerna var att chillgrilla vid ett berg, vilket vi också gjorde, tills vi blev övertalade till att komma på 'strandkrök' en bit bort. Drack, dansade, kissade, sjöng, badade fötterna, pratade och bara hade det allmänt jävla cpkul med massor av söta peps. Kom hem vid två och somnade strax efter 04. And todäj har vi (jag och F) bara myspysat galet, bl.a. med bakismat på EH. Asakalasanajs.


Jobbar vidare



Min fredag

Idag är det - äntligen - motherfucking fredag, män och kvinnor! Fysatan vad nice, säger jag bara. Själv sitter jag och sminkar mig just jävla nu för att snart tagga in till staden med Mimmi för att inhandla födelsedagsprylar till Fredzor. Pojkspolingen fyller nämligen 17 förbannade bast om bara 5 dagar. Och ikväll blir det Pizza Hut med gubbgänget. Sedan sover herr F här. Let's go. Yaman. ♥

♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫


Din mamma


Jag är bäst


Tjenis penis mellan benis. På bilden ser ni min skitgoda, överskummade chailatte som mrs. jag gjorde imorse. Cred, cred, cred. Eller vad säger ni? Hursomhelst så vaknade jag cptidigt idag igen. Runt 07-08. Galet mannen. Fixade allt som behövde fixas och drog sedan till Fred där vi solade, lyssnade på musik och drack juice. Till middag blev det pizza (fet) och resten av kvällen spenderades därefter hemma hos min käraste bf. Life is good.

Het hund


Bästa bror


Skona mig


Hallå igen. Jag har egentligen ingenting intressant att dela med mig av, men... You know what? I'm blogging ändå. Livet suger fortfarande och jag är minst lika sjuk som jag var innan. Te har det druckits mängder av och halva jävla dagen har spenderats framför TV:n eller ute på altanen. I min förbannade ensamhet. Typ. Även iPaden har överanvändits (kan man ens säga så?). Äsch. Nu ska jag göra någon nytta och sätta igång med att städa mitt rum. Hoppas ni mår bra, kära people.

Världens bästa



Bad boys


Som en chef


Fuck my life

Haihai. Vet ni vad? Jag är sjuk. Förkyld. Igen. Och idag är det riktigt jävla illa. Har ont i näsan pga konstant snörvlande. Träningsvärk i magen pga konstant hostande/nysande. Och min hals ska vi inte ens tala om. Alltså. Pallar inte. For real.

Blir iallafall en hemmadag för mig today, som ni kanske förstår. Trots det superduperfina vädret. Sad but true. Men jag måste verkligen bli frisk. Nu. För på fredag ska jag käka på Pizza Hut med grabzen och lördag: grilla med några fina polers. Tetime. Pöss.


Följ bara


Woff woff


Swaggin'


Vad gör jag?

Jag har ingen jävla aning om vad fan jag gör vaken vid den här tiden på dygnet. Fast. Jo. Det var nämligen så att far min kom in och väckte mig runt 07 för att fråga en grej, och sedan dess har jag inte kunnat somna om. Jätteroligt. Javisst. Ehum.

Jag sitter iallafall här och hostar som en crazy person eftersom jag, än en gång, lyckats bli sjuk/förkyld/ni fattar. Tredje gången på kanske två månader. - hur i hela fucking helvete lyckas man? Lagat egen chailatte har jag också gjort. Och ätit Risifrutti. Ack, så gott.


The ugly truth


Pyttipannakanna


Min man


Barnrumpor

Tjenatjenatjena. Är nu hemma efter att ha sovit ute på landet med Mimsan (+ hennes faster och kusin). Kom dit runt tre igår, hoppade studsmatta, lekte burken med hennes kusse, spelade Yatzy, gungade gärnet i en lianliknande grejsimojs, tog alldeles för mycket bilder (cirka 300 st), åt jordnötter och såg på TV. Superduperkul. Och superdupermysigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig för att sedan dra till Freddiboi så fort han kommit hem från Uppsalis. Dricka Pepsi Max ska jag också göra. Faktiskt. Hmpf.

Löwely


Lilla tungan


Sleepover ok


Good morning, sunshines. Idag är det fredag, som ni förmodligen redan har koll på, vilket, för min del, innebär att jag ska sova borta, närmare bestämt i Tungelsta, med Mimmi. Men ska först och främst dricka upp mitt wonderbara te, duscha, göra i ordning mig och packa ner lite prylar in mah fat bag. Ha det så bra, babes!



Durudutu de vet du


Sexy ladies


Tillbakakaka

Hej för första gången på snart en vecka, älsklingar! Har haft alldeles för fullt upp för att hinna blogga men jag har iallafall haft sjukt jävla kul sen senast.

Festat enda till kl. 03-04 hos Felicia, varit på Gröna Lund och sett "Maskinen" (vilket föresten var fucking cpamazing, stod nästan längst fram & grejer, coolt!) med några fina vänner, umgåtts + sovit massor med Freddyboy, köpt alldeles för mycket chailatte, grillat för första gången i år och träffat mina underbara kompisar.

Och idag vaknade jag upp bredvid världens bästa Fredrik efter en superbraig gårkväll. Fixade oss och åkte sedan och handlade mat med mor å far. Runt sju, när Fred dragit hem, var det dags för mat (grillat ♥) och någon halvtimme senare drog jag till Handen och mötte upp söta Emma. Snackade lite och rullade därefter vidare till Mimmi där även Jelena och Danni befann sig. Såg på film, spelade spel och hade det förjävla roligt. And now... I'm home. Punkt.

Från senaste veckan


Forever alone


Träningsdags


Guten morgen, fina ni. Idag är jag uppe riktigt jävla tidigt - för att vara mig alltså - eftersom jag & Mimmi har planerat att dra och gymma innan det är dags att rulla vidare till F to the elicias place. Vilket föresten ska bli riktigt skönt! Men innan dess måste jag packa ner lite prylar, göra iordning mig och gå ut med hundarna. Bloggar mer senare eller imorgon. Eller nåt. Simma lugnt.


Fina ninen


Fett jävla glad


Woop woop


Saft förfan

Mmmmmm. Fun Light. ♥ Är nu inne på 4:e glaset. Och inte fan är det litet heller. Kommer kissa floder snart. Men det är en annan femma. Let's njuta så länge, liksom! På tal om ingenting. Tehe.

Men. Idag då. Chillade nästan hela dagen fram tills fem då jag tog bussen hem till Fred och hämtade lite grejor. Fortsatte sedan vidare till Erica, någon halvtimme senare, för myspys med min älskade bög i världens äckligaste väder. Drack te, kacklade gärnet och tittade på CSI. Kom hem strax efter 23 och nu ska jag fixa och dona inför imorgon då det är middag + fest + sleepover hos gullbullen Felicia. Tagga till!



Bebis


That's right


Iglig kotte


Trött tuttinutta

Som rubriken lyder så är jag skitigt pömsig just nu så I will make this kinda' quick, dudez. Har, idag, varit med världens bästa Fredrik i hela 6 timmar, för att vara exakt. Mötte upp snubben runt 16, köpte en chai, träffade Emma, drog till honom, myste, gick ut, knatade tillbaka, rullade till bussen och vips (!) så var Johannisen back at home igen.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men en sak är iallafall säker och det är att jag ska till älskade, underbara BUP. Redigt kul. Javisst. Annars får vi se vad som händer och fötter. Nu ska jag, hursomhelst, borsta tänderna, ta bort mitt smink & byta om för att därefter bädda ner mig i min supersköna säng. Sov sött, starkt, salt och surt! ♥


R to the andom


Tangotrosor


Ingen liten röv här inte


Ms. hurtigbulle

Nämen tjohej leverpastej! Den här fina måndagen har, först och främst, spenderats på gymmet med Mimmi, men även i Handen med min söta Emma. Köpte varsin latte och knatade sedan ner till gropen där vi satt och schtekte i solen i drygt en timme vilket var freakin' askalas. Drog och handlade med mamsen innan jag kom hem och nu på kvällen har jag bara glott på "Fråga Olle" och tagit en prommis tillsammans med Emzi på andra sidan luren. Kul det. Tack & tja.



Man in the mirror


Upupupupup


Seg söndag

Hå och hej - hej och hå. Är ganska så megatrött i detta förbannade jävla ögonblick, men inte fan skiter jag i att blogga för det! I've got the magic in me, ya know. Hursomhaver så sov Fredrik hos mig inatt och vaknade gjorde vi (eller okej, jag då...) någon gång runt 12 då vi käkade å så. Softade sedan gärnet hela dagen fram till sex when we träffade några polerz. Någon timme senare mötte jag upp Emma plusilus Erika och nu är jag så gott som hemma. Obviously. Blogg-läsnings-dags. Hareeee.


Bästa broder


Igår rå


Tough bastards


Övertaggad b-rud

Morsning korsning bröder! Som ni kanske märker är jag nu vaken vilket är freakin' amazing eftersom jag har en del saker att fixa innan det är dags att rulla vidare in till Gröna Lund med Fred, Fanny, Danne & André. Behöver nämligen städa iordning rummet lite sådär halvsnabbt, ta en fet jävla dusch, gå på en prommis med hundinizarna, fixa mig (och allt vad det nu innebär), käka frukost och... och... Nada more, I believe. Bäst att jag sätter igång. Pösspösspöss.


Seriously



Nice price på burger king


Tjabba tjena hallå, vänner & fiender. Fin dag idag. Började med att jag gick till läkaren med min förbannade jävla hals där allt iochförsig gick prima ballerina. Efteråt tog jag en 'fika' med mor på Espresso House tills jag mötte upp Jelena och Danni utanför el centrum. Sedan drog jag och Fredrik hem till mig ett tag och därefter tillbaks till Handen. Och nu... Ja, nu är jag hemma. Och imorgon ska vi till Grönis och se på LMFAO. Wopwopwopwop.

Din moder


Dissepissepäronpung


12:37

God jävla morgon alla ni. Idag är det onsdag, som de flesta kanske redan vet, men inte fan känns det som det. Snarare måndag. Eller åtminstone tisdag. Äsch. Who the fuck cares. Jag är iallafall vaken nu (obviously) och har varit det sedan cirkus en halvtimme tillbaka. Hunnit få i mig en risifrutti dessutom. Och nu står apelsinjuice på schemat. Därefter är det god tid för att walka the dogs, duscha & dammsuga mitt rum. 'Nuff said. Herå.


Mm najs



Avlider



Hjaerta


Min lillhelg

Igår: Valborg, dudes! Världens mest överskattade högtid. Wopwopwop. Det 'firades' iallafall med middag på Arena med Fredrik där även Casper & Emma befann sig. Och sedan med chillkrök hos Martin and Mimmi där vi drack, spelade spel och badade bubbelpool. Kom hem strax innan 02, glodde på BB och somnade någon timme senare. Var även hos tandis på förmiddagen där jag fick reda på att mina tänder var fabolous as alltid. Nej men, bra mådde de iallafall. Punkt slut.

Idag:
Vaknade, gick upp, chillade, fixade oss och drog därefter iväg till Handen för en lite småsen bakisfrullebulle på Espresso House. Med Fred dårå. Mötte upp Fanny runt 16-tiden då vi lunkade hem till Danne där resten av the gäng hängde; alltså Emilio, Danne, Patrick och André. Hoppade studsmatta och så. Resten av kvällen spenderades med FH och nu ska jag läsa + sova. Godnatt.


2 cool 4 school



Igår och idag


RSS 2.0