Tefantast

Eftersom mitt te fortfarande inte har svalnat så bloggar jag om allt skit så länge. Började skolan halv tio this mornin' vilket innebar att jag hann duscha, fixa mig i lugn och ro, byta kläder 159 gånger och titta på tv i min ensamhet, innan jag skulle dra till bussen. Slutade 14:30, åkte hem, lagade tidig middag och tog det allmänt lungan. Enda tills nu! För nu ska jag nämligen plugga matte å dricka te. Awesome.

Dödstrött kanske


Mimmi mouse


Precis gjort några tal i matteboken så nu tar jag bussen till Vädurens och träffar Mimmi!

Klunka på

Aloha, mina vänner. Dagens skola är härmed avklarad. Check på den grejen liksom. Efter fem timmars konstant (eller inte riktigt, men nästan) plugg slutade vi, då jag tog bussen hem på momangen. Lagade nudlar & kyckling, drack te och hällde även i mig en hel del Pepsi Max + Fun Light. Här slår man på stort vad gäller drickan, vettni. Tittade på barnprogram också. Hi hi hi hi. Chill.

Falun times


Dagens partyoutfit


Plugghäst

Nu har jag pluggat matte i mer än en timme, och fy sjuttsingen vad trött jag är. Inte på pluggandet alltså, utan fysiskt. Hursomhelst. Idag var jag, som sagt, i Länna med moshan där jag fick mina efterlängtade Conversisar. 20% rabatt å allt, inte dåligt. Efteråt handlade vi på City Gross och när jag kom hem gjorde jag iordning middag till mig själv. Sedan så. Ja. Har jag inte gjort så mycket mer. Rätt chill ändå. Nu väntar duschen på mig. Mmmm-ah.

Nyinköpt


Cute


Uppe tidigt å allt

Idag är jag vaken och uppe stört tidigt - på en söndag! Fanny sov nämligen hos mig igår och today vare jobb för hennes del så jag följde med henne dit strax innan 9. För i övrigt promenerade vi från Handen till mig på kvällen och när vi kom hem pluggade jag matte. Träffade även Emma en stund på förmiddagen. Min bebis. Annars ska jag till Länna med mammi idag och köpa svarta Converse. Wihoo. ♥

Fjant


Gosmos


Wet dreams

Vet ni vad? Drömde, inatt, att jag gick och kissade hela tiden, hade urinvägsinfektion ochsåvidare. Sedan när jag vaknade visade det sig att jag även var jävligt pee-nödig irl. Tyckte det var lite småkul. Kroppen ropade liksom på hjälp genom att hemsöka mina drömmar. Söta lilla jag.

Kom precis ut ur duschen. Har även hunnit sminka mig och platta håret. Här går saker och ting undan, vet ni. Idag ska jag iallafall träffa Fäno. Och ikväll blire plugg. Måste nämligen bli klar med min matte tills på måndag. Kul jul. Nu ska jag käka och därefter kolla buss. Kisshey.

Strump-toffel-kärlek


Görlzzz



Kom just hem från stan där jag var med Jell-o och Mims. Slutade 13:30 så mötte upp mina älsklingar direkt efter skolan. Käkade sushi, kollade runt lite och snackade om, i princip, allt. På vägen hem köpte jag en Red Bull och nu har jag precis bytt om till myskläder. Sovshorts och bigmamatröja. Småsnyggt, eller vad säger ni? Fan vad törstig man blev helt plötsligt, rå. Time to flytta röven to da kitchen.

Småsaker bah


Nutte då


T to the orsdag

Tjabbz, grabbz! Idag äre min farsas b-day och därför ska resten av den här otroligt vackra dagen spenderas hemma med my dear familia. Vi ska, bland annat, käka sushi till middag - gottigottgott. ♥ Baka tårta till papsi också, för den delen. Då blir han nog glad. Annars så har jag bara varit i skolan idag. Umgåtts med Ollie hela förmiddan + mina nya c00la vänner. Askalas. Nu: sörpla te. Löw.

Mängder av grattis till världens bästaste fader på hans birthday ♥


Dagens ansiktslookar


Lååång rast

Började 08:30 idag med BG. Sen hade vi tema och därefter håltimme i 3 timmar. Lagom kul. Fast pluggade faktiskt en del fysik däremellan - disciplinerad som jag är. Avslutade med engelska och fick dra hem runt tre. Och sedan dess har jag bara rastat d0gzen, lagat middag och varit på Konsum med syrris. Skulle egentligen träffat bästaste Emma men ungjäveln har gått och blivit förkyld. Ajabaja...

Brygg-gymnastik


Veckan ut



Monday ey

Hej på er, alla mina gullbullar till läsare. Hade min allra första lektion i skolan idag. Började 12:30 så det var rätt najs faktiskt. Men iallafall. Vi hade tema i två timmar där vi skulle skriva en uppsats om det demokratiska idealsamhället. Trevligt, trevligt. Mhm. Slutade 15:00 då jag och Jellsi gick runt en stund i Globens centrum. Blev hämtade av hennes far runt halv fem och nu har jag precis ätit quornfärssås. Hoheh. B-vitamin-dags, för fasen! Tjohej.

Mmm


Nutte då


Bakbrudarna


Första bilden garvade vi som fan åt. Det var till&med så illa att vi låg på golvet och klagade på att vi knappt kunde andas (vi råkade ha ut massa tacokrydda). Och sen är det våra sexiga muffins också. De ser jätteäckliga ut men tvärtom (!!!) - de var tydligen skitgoda enligt Martin Morning och Mimmi Mus.

Heeeeje. Sista inlägget för idag innan jag går å lägger mig. Den här kvällen tillbringade jag hos Marre och Mimzan, as usual. Vi bakade muffins, pratade och lyssnade på musik men, framför allt, skrattade som fucking galningar. No kiddin'. Blev hämtad vid ett och nu ska jag hoppa in i duschen. Natti, dudes.

Dunkar musica


Världens snyggaste tofflor


El weekend

Igår hade vi skola från 10-14. Efter det drog jag hem och tog det lungan för att sedan dra till Handen och käka sushi. Strax därpå tog jag bussen till Martin & Mimmis crib. Bakade niggah ballz, drack världens godaste te, plattade Mimzis hår, spelade in en ful dans-video och mös i soffan. På kvällen badade vi bubbelpool, tog en dusch och somnade kanske runt tvåtiden.

Idag gick jag/vi upp vid 11. Kokade te - mmmmm ♥ - och röjde upp i deras hus. Fixade oss lite snabbt och packade ner mina grejor innan jag skulle tagga home. Blev hämtad av mor & far några timmar senare och nu är jag hemma. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vädret suger och jag är seg som bara den. Vill bara gosa ner mig i soffan med en kopp te. *Stönar*.

Snyggfis


Jag idag


M&M

God kväll, folket! Har precis kommit hem från Martin där hela kvällen har spenderats. Laddade upp med Pepsi Max och kom dit runt 6. Då vare bara jag och Mimmi där. Bakade svarta bollar till Martini-mannen, satt och snackade, råkade ut för en olyckshändelse när vi satt vid datorn och mucho meeer. När Marre, till slut, var hemma köpte vi ännu mer PM (fem burkar faktiskt <3) och badade sedan bubbelpool. För att inte glömma att vi har garvat som jag-vet-ej-what idag. Fuckin' perfect.

Wanna lick?


Picks


Rätt spännande faktiskt

Hei. Idag var det, som sagt, skola. Första dagen i gymnasiet och allt. Nervigt värre! Men det gick faktiskt jäkligt bra. Började 10 och slutade 11. Fick busskort, skolkort och information däremellan. Efteråt gick jag till Pressis och köpte en Pepsi Max för att sedan åka hem. Gick ut med hundarna och tittade på 'Oprah'. Å nu ska jag bara ta det allmänt chill tills klockan fyra då jag ska träffa bästa Mimmi. Ha en fortsatt fin torsdag, allesammans.

Yesterday för fasen


Lilla brittan


Sista sommarlovsdagen

Var precis nere på Statoil med syrran där jag köpte en big mama Pepsi Max och tuggummi. Har också hunnit käka quornfärssås. Ultragott (!) eftersom jag är så jäkla bra på att laga mat. Annars då? Imorgon är det skola. Lite småtaggad är jag faktiskt. Det ska bli... intressant, liksom. Ska även börja gå till BUP igen. Så sjukt trött på skiten. Hatare. Blö. Men, barn och kvinnor. Ska tvätta håret nu! ♥

Min lilla pad


Schleten


Är så jävla trött. Lagom najs att ögonen rinner som in i fan också. Värre än Niagara-fallen, no joke. Har iallafall rakat benen och smörjt in mig nu. Går typ inte att beskriva hur gott min nya hudkräm luktar. Gah. Har även tryckt i mig ett helt tuggummipaket, i brist på annat, + en wonderbar Pepsi Max. Awi! Nu ska jag koka te. Grönt sådant. Mmm. Simma lugnt, vänner.

I got it from my mama


Tjena


Balla gänget

Har så förbaskat ont i huvudet, atm. Men jag har ändå inget bättre för mig än att sitta vid datorn så... Here we go! Idag har jag varit med Jelena, Mimmi och Danni. Så glad över att min favorit-tiggerska äntligen har kommit hem - 100 år senare. Vi gick omkring, snackade om allt som hänt sedan senast och käkade en förjävla god sushi. Och nu är jag hemma; halft avliden. Ska läsa bloggar nu. Ciao.

Underbara människor


Dagens höjdpunkt


Slappig brud

Hola, dear amigos. Kom precis ut ur duschen. Eller inte direkt, men nästan. Har hunnit föna och platta håret däremellan också. Beautiful liar. Heheh. Men iallafall. Gick upp vid 2 idag eftersom jag somnade först runt fyra. Och sedan dess har jag bara lagt och degat. Kollat på tv och spelat Guitar Hero. Äkta slapp, ni vet. Nu ska jag vidare till Mimzan. Possiloss ♥


Evil betty


Giant hand


Chilligt värre

Som ni kanske förstått vid det här laget så åt jag sushi idag. Det var... himmelskt. Som vanligt, dårå. Har även kollat på två filmer: 'Norbit' & 'Kommissarie Späck', målat naglarna, varit med Fanny, haft deep-talk med Mimmi och druckit Pepsi Max. Full rulle, sa Mulle. Nu ska jag ut och gå med hundarna för att sedan kolla på ännu en film medan jag städar klart i mitt rum. Ha det fint. ♥

Matorgasm


Weoweoweoweo


I väntan på bf

Dodododo. Sitter, eller okej halvligger, just nu och lyssnar på musik and väntar på att min B-vitamin ska brusa klart. Vaknade kl. 11 och har sedan dess hunnit sminka mig, platta håret och dricka te. Kort sagt. Snart, vet inte när än (!), ska jag iväg med gullbullen Fanny ut på nya äventyr. Men så länge ska jag ta bort mitt gamla nagellack och måla på nytt. Toppenbra tidsfördriv tills vidare.

Bambi look-a-like


Alldeles nyss



Te å film å städning

Goder afton i denna sal, allesammans. Knappt gjort någonting alls idag. Vaknade strax efter ett, duschade och gjorde i ordning mig. Tog en prommis med hundarna + Petro och lagade quornfärssås till mig själv som middag. Satt hemma och tråkade gärnet tills jag tog bussen till Vädurens och träffade Mimmi. Vi tog det bara lugnt ute bortsett från att vi var hos Martini en snabbis. Kom hem strax efter nio och nu har jag precis kokat te och tagit upp en massa rena kläder till mitt rum. Time to röj!

Oh my gawd



Videon <3


Lite smått nördiga

Sista inlägget för idag, rå. Har spenderat hela den här kvällen at Mimzys place. Lagade mat till min babe, hällde i oss två pepsi-max-flaskor och pratade om allt från himmel och jord. Sedan sjöng vi Singstar i säkert en timme, enda tills Martin och Emma kom förbi. Då spelade vi Buzz och hade det allmänt mysigt. Och nu... Ja, nu sitter jag här, kära vänner. Lyssnar på musik ochsåvidare. CozZzy.

Little toungie


Sushi sushi sushi


Bilden är förstås tagen från Google eftersom maten var så gott som uppäten redan när jag fått den.

Chena babes. Kom just hem efter att ha varit med Mimmi i Haninge centrum. Åt sushi och köpte en cpsnygg klänning. Testade ett par svarta Conversisar också - intresseklubben antecknar! Javisst, ja. Nu sitter jag här och dricker Fun Light i min ensamhet. Mitt förra beroende. Reunion? Kanske... Hursomhaver så ska jag iväg möta upp den brudjäveln nu igen. Vi synes och höres.

Johani banani


Godnatt folket!

Lite halvdålig uppdatering men har ändå inte gjort något speciellt idag. Bara tagit det lugnt eftersom jag har varit så förbaskat seg. Imorgon, däremot, ska jag träffa min älskade Mimmi. Vi ska iväg och shoppa någonstans, käka sushi och bara umgås. Saknat mitt hjärta. ♥ Ska bädda ner mig i soffan nu. Är redan supertrött! + att jag ska upp jäklit tidigt imorgon. Hoho. Puss på er.

Största tönten evör


BFF:s


Palla'nte leva

God evening. Är totally död men bloggar ändå; bara för att jag inte orkar sitta framför tv:n och uggla. Inte ensam iallafall. Men vem bryr sig? Idag var jag och hälsade på Mimmi da sjukling, där även Marrebarre befann sig. Överraskade henne med en B&J och tittade på Bad Teacher. Var där vid 1 och kom hem runt fem. Men iallafall. Var precis och handlade med mor och syster så nu ska jag gå och avlida någonstans. Har stört ont i huvudet. Halsen med. Fok mi lajf. </3

Ren spegel


Där är ju jag


Singing in the rain

Tjena alla rena. Vädret suger lollipop och därför ska den här otroligt fina söndagen spenderas hemma med, ingen annan än, mig själv. Tidigare idag var jag på loppis med FH, pappa och Fannys mamma men vi drog hem rätt tidigt eftersom vi blev attackerade av brutalt regn. Har precis tryckt i mig en avokado och nu ska jag Simsa gärnet. Fan vad cool jag är - and you can't take it off.

Världsbäst

Precis bakat (enligt mor and far) supergoda muffins till mi familia. Så jävla snäll är jag.



Min nya piercing hihi


Långkalsong



Snacka om lång dag!.. Började med att gå upp tjockt tidigt eftersom vi skulle iväg. Så vi skjutsade hem Fanny och åkte därefter vidare till Barkarby (jag, mor och far). Vandrade omkring på Ikea med motha' och fortsatte sedan kollandet på någon random outlet + Plantagen & Rusta. Middagen serverades på Pizza Hut där jag käkade jättemomzig pasta. På vägen hem handlade vi på Coop och nu kan jag äntligen pusta ut i sällskap av ett glas Pepsi Max. Hoho. Fast nä. Ska ut istället. Tja.

Gos


Allmänt babbel

Någon trevlig (???) människa undrade vilken mascara jag använder mig av. Och nu är det faktiskt så att jag lever för Telescopic. Japp-japp. Vilken av dom spelar ingen roll så länge det inte är den där jävla explosion-skiten, som tar en evighet att sätta på. Tack föresten!

Har just precis duschat, tvättat håret och sminkat mig så nu ska jag alldeles strax göra i ordning lite te. Dagens planer är att träffa bestis runt två, följa med henne och sola och troligtvis möta upp Emma en snabbis. Finns inte så mycket mer att säga. Mitt jävla magsår (inte ordagrant förstås!) gör ont som in i fan. Har även fått nya blåmärken på ryggen. Livet är alltför härligt ibland. <3

Grattis skitunge :*


Lite smått trött


Seeeg

Shenna. Gårdagen orkar jag tyvärr inte ta upp. Men vi hade riktigt jävla roligt iallafall. Vaknade runt 11 idag och lagade pannkakor till alla som frullbull. Tog det chill hela dagen fram tills 15-tiden då jag och Mimmi drog till centrum och köpte lite grejsimojsisar. Nu är jag iallafall hemma & hur jäkla cpmätt som helst. Fett med onajs. Senare blir'e att träffa Emma som, numera, är 18 barre. Grattis på dig finis! ♥

Känsliga tittare varnas föfan


Här om dagen och nu. Lyckades spräcka min blåsa. Najs med hög infektionsrisk ochsåvidare.

Rapunzel


RSS 2.0