Söta pojkar


Varmt!

Hej på er! Kom precis hem från Haninge centrum efter att ha varit där med Johanna ett tag. Köpte 2 par skor, 2 st linnen och 2 st nagellack (inkl. en Sprite Zero och tuggummi). Nu ska jag snart kila iväg igen, denna gång till Brandbergen, för att möta upp Felicia och sola solle. Tar bussen som går 17:46, för er som ville veta. Vi höres och synes.

Kor, kor & korSmåpengar

Räknade precis mina småpengar som lagt och skräpat i min gamla sparnalle ett ganska så bra tag nu och upptäckte att jag har hela 193 kr där i (+ lite till lite här och var). Dags att växla kanske? Nja, jo, aa, visst, okej.


Snabb uppdatering

Varit i stan idag. Köpte bara underkläder. Fem par string, ett par hotpants och två stycken bh:ar. Som om jag inte har tillräckligt? Tydligen inte. Till middag åt vi sushi. Tröttnar aldrig<3 Kom hem strax efter 23-tiden och nu sitter jag och degar i min säng.

Imorgon ska jag vara med Felicia. Det var ett tag sedan nu! Annars vet jag inte vad mer jag ska säga. Ska alldeles strax borsta nötterna (dvs tänderna) samt ta bort min mascara. Måste bara tillägga att mitt hår är jättelent just nu - för er som möjligtvis ville veta.

Ha nu en god natt + fortsatt trevlig onsdag alla nattugglor! :)

Här och nu

Varit i HC med Erica på dagen där jag endast köpte en tröja (den jag har på mig), tuggummi och en dricka. Har käkat middag och nu tar jag bussen till Handen. Posseliposs!


RSS 2.0