Taggar till Erica nu!


Heeeeelg

Kom hem från skolan för snart två timmar sen. Ultranajs med fredag och allt. Friday friday gotta get down on friday, liksom. Planerna för ikväll är att grilla med Emma Sjöö, Erica, Jocke och troligtvis Fanny i Raman. Och sen får vi se om någon liten filur slaggar här. Hihi. Just nu sitter jag och dricker te och lyssnar på music iklädd världens skönaste vilken-tid-på-dygnet-som-helst-rock (eftersom jag inte bara använder skiten på morgonen). That was that. Wä.

Skogsmys

Samma stund som vi upptäckte Jelenas gåva - hon kan slicka sin armbåge...


Sittin' in the sofa



Dagen i ära

Hallå, hallej. Kirrade ett välförtjänt MVG i slöjd idag. Det gjorde mig mucho glader. När vi slutat tog jag och sötröven Mimmi bussen till 'Brandbergen' för att gymma i drygt en timme. Åkte till Konsum och köpte Sprite Zero för att sedan vandra hemåt. Väl hemma gjorde jag i ordning soppa och te. I'm like lovin it?! Nu ska jag iväg och handla med mamzopamzo. <3

Pussparty


Mjölkbovarna


Daniela gömmer sig för polisen aka aina. Coolt uttryck, jag vet.

Roligaste dagen på länge. Satan vad vi skrattade. Wonderbart. Drog hem direkt efter skolan och chillade galet, man. Åkte sedan till Ica Mäxi med moshan och shoppade mat. I LOVE SHOPPING FOOD, HELL YEAH BITCHES! Det är sjukt hur seriös man kan vara ibland. Men det är faktiskt kewl. Har precis käkat sallad och nu ska jag ut och promenera. All night long.

Ey yo!


Uppdatum

Ber om ursäkt för, nästintill, zero bloggning men jag har liksom tagit vara lite på lovet sådära. Har blant annat kollat på "Big mommas house" på bio med min dear familia och umgåtts med nåra snygga kompisvänner. Ätit massvis av sushi också. Älsklingarnas älskling som mitt hjärta brinner för! Bortsett från 7-up light, te, tuggummi och underkläder, där dom också platsar... Intressant information, åh ja. Whopiz.

Idag spenderades, i stort sett, hela skoldagen ute på ett berg eftersom skolans datorer inte funkade. Lagom gos. Efteråt drog jag till Friskis och gymmade med Mimzo i cirkus en timma. Åkte till centrum med mor & far där dom överraskade mig med sushi. Cpgott. Ovanligt, ha? Fick även med mig lite grejsimojser hem men det får ni troligtvis bild på later aligater-kamrater. Nu ska jag se på "Parlamentet" med moshan. Hey, hoe.

Häng på berget


(skulle ha publicerats iförrgår)

Hemsk dag idag! Vaknade upp hos Andrea, åt frukost och fixade oss för att sedan dra till bussen. Hade dunkande huvudvärk - fan så okul. Hursomhelst så började jag må cpilla på bussen vars chaufför körde som en galning på en 'landsväg'. Men det försvann efter en stund. Bytte buss vid Tyresö centrum där jag självklart började må illa, again. Otippat. Kväljde x antal gånger tills jag spydde i min egen mun som jag då var 'tvungen' att svälja. Kom hem strax därpå. MEN. Varken min syster eller mina föräldrar var hemma, och jag hade inga nycklar, så fick bosätta mig på vår baksida i lite mer än en timme. Mådde en smula bättre tills jag spydde fyra gånger till. Varav en gång i min mun (igen) och tre gånger på tomten. Nu ska jag sovasovasova. My head es killing me. </3

I'm off!


Drar till Fanny nu och sedan Andrea. Ska nämligen sova där inatt. Hallelujah moment!

Hahohuhå


Fan så seg man kan vara

Nu har jag tydligen fått en remiss till en fet jävla psykiatriker, av någon puckad anledning. Visserligen ska jag dit först i slutet av maj men jag har ingenting där att göra. Ingenting. Ingenting att prata om. Ingenting hon behöver veta. Ingenting hon ska säga åt mig att göra. Ingenting. Lämna mig ifred istället och låt mig leva mitt egna fucking liv. Tack!
Klad chey hey! Har sovit som ett rövhål inatt. Knappt fått någon sömn alls pga att jag vaknat flera gånger. Plus att jag har en hemsk träningvärk överallt. Så nu är jag, kort sagt, helt död. Lite sådär lagom mysigt. För i övrigt åt jag sushi igår. Det var förjäkla gott och behövligt. Nu ska jag slänga mig i soffan som den degboll jag är med en varm kopp te. Nomenomsi.

Supah hot

Jag och min pulle idag. Baotasnygga. Eller vad säger ni?


Påskgodis


Äggen vi buyade var ganska så små tycker jag.

Var precis och handlade mängder av godis och choklad till mina älskade parents. Dricka och tuggummi till oss själva också. Wonderbart. Snart kommer Mimmi hit och då blire film-maraton för våran del. Bara för att vädret är så otroligt fint just nu. Eheh. Ha nu en riktigt nice-price-på-burger-king-tisdag så hörs vi. Hasta la vista mista' turista!


Bulljävlar


Mina intressanta dagar

Igår: Drog till centrum med fashan där jag kikade runt ett rätt så bra tag. Men fick bara med mig en tröja, underkläder och lite annat småskit (däribland tuggummin ♥) hem. Alltid något. Gick sedan hem till min älskade fantabantabästis och tog det lungan en stund. Tog bussen till moi, tittade på "The exorcism of Emily Rose" och hade det kulkulkul. As usual. Var ute ett tag och somnade vid tres.

Idag: Vaknade av mig själv vid halv 10. Dä pra shit. Gjorde i ordning oss lite senare för att därefter gymma med Mimmi och Felicia. Två hela timmar höll vi på. Shit pommes vad trött jag var efteråt! Hursom. Gick till Emma efter träningen och spenderade resten av dagen med henne. Var ute, lagade mat åsåvidare. Askalas. Kom hem strax efter elva och nu sitter jag i mitt rum, lyssnar på musik och käkar tuggummi + läkerol. Mhm.

Handling


Nu drar jag till centrom


Fint med gigantiska armar. <3

El weekend

Gårdagen tillbringades i Fruängen hos Jocke med Erica, Emma och Richardo. Tog det allmänt lugnt. Pallrade oss iväg så vi var hemma strax efter tolv. Jag och Erica alltså. Drack te, tittade på "Drag me to hell" och halvsov framför en dokumentär om feta människor. Alltid lika trevligt. Somnade iallafall vid 03:00 och vaknade klockan twelve. Hohohoha.

Idag har vi bara chillat för fullt. Duschade, fixade oss, målade naglarna och det för att sedan ta bussjäkeln till el Handen. Hyrde film och laddade upp med läsk för att därefter bli bjuden på sushi av Fikus moder. Sedan har vi bara myst som galningar framför tres filmos: "Charlie st. cloud", "The last exorcism" och "Tusen gånger starkare". Nu äre te-time. Pussssss.

Ful hahaha



Påsklov för fasen

PÅSKLOV! ÄNTLIGEN! Hehohå. Fick slutade tidigare idag - 11:10 för att vara lite sådär petig. Har bara druckit te, ätit soppa, tittat på tv och lyssnat på musik sedan dess. Ska strax hoppa in i duschen och allt det dära för att därefter möta upp Emma och Erica. Vi ska nämligen till Älvsjö och härja. Galna eller vad?! På kvällen sover iallafall Erici här. Ah. Tjadå.

Yo! Hanna!



Jelenas vardag


Morsning korsning

Godmorgon. Sitter och väntar på att mitt te ska bli drickbart. Vilket kan ta ett tag. Stön. Som ni kanske förstod så fick jag iallafall min kära mobbis igår. And... I think I'm in love. Hursom. Ska strax gå till bussen och sen möta upp Jelena. Np i engelska idag, kamrater! Slutar 13:50, och då blire solning + gymning (kan man äns säga så?) med min Jellsipells. Hörs!

Älskling ♥


Mina bebbosar

Ska precis gå ut med hundarna och sedan dra iväg med syrris. Hare pra.


Stört söt


Måndagsbarn? Nae!

Var precis på Konsum med mams, paps och dogzen. Köpte hubba-bubba och Sprite Zero. Hähä. Annars gymmade jag, som planerat, med Mimmi tidigare today. Cpskönt! Efteråt gick vi till cerre där vi luffade omkring med en påse tuggummin i handen. Köpte iallafall ett par trosor och två nagellack. Sen tog pengarna slut. Typ. Nästan. Kom hem vid halv sju, lagade mat och drack te. Mös lite med min kära moder osså. "Aw!" - jag vet.

Imorgon, efter skolan, ska jag till Länna med min älskade sistah och kolla på ny telephone. Är totally förälskad i Xperia Arc. Min nuvarande mobbes fasha. Cute. Därefter ska jag träffa Emma som jag nu inte sett på ett tag. Ska bli rålit. Nu blire deg i soffizen med te och hela rubbet. Eller okej, bara te... Mytoman på hög nivå. Harkel.

Här och nu


Söt brutta. Nu drar jag och gymmar med Mimmi. Pöz.

Kära brandlarm

Shallan i brallan, Allan. Om ni undrar så gick precis brandlarmet, igen. 4:e gången på två veckor. Därför måste something vara wrong! Så nu är mina huvudstrumpor i alla fall helt grusiga och blöta. Snabbt, stabilt och jättejättebra. Slutar 13:50 idag och klockan tre blire gym med Mömzi. Nu ska jag plugga engelska som en stinkande gammal farfarstoffla. Eheh.



To the sweat drip down my balls


Najsig helg

Hej och hå. Har tillbringat hela helgen med min fina FH. Det satt inte helt fel, kan man la säga. Hon sov hos mig igår och idag har vi bara degat framför massa random program. Ätit sushi också - för andra dagen i rad. Hihiho. Hon drog iallafall precis hem och nu sitter jag och tittar på "Fenomen" med... ingen annan än mig själv, actually! Har duschat, tvättat håret och målat naglarna så jag är all prepared för den allra sista skolveckan före det efterlängtade påsklovet. Nu blire chill i mängder, kompizar. Omgash.

Hair är jag


Dags att röra på fläsket

Hola amigos! Började dagen med nationella i engelska. Det gick väl bra (hoppas jag iallafall!) bortsett från att brandlarmet gick två gånger. Jättekul. Really. Kom hem vid ett, lagade soppa och gick ut med dogzen i det söta regnet. Nu tittar jag på film samtidigt som jag packar och dricker te. Ska vara med Emmut och Erici idag/ikväll för att sedan sova hos bästavän. Hörs imorgon, för nu ska jag snart tagga till da buss. Simma lugnt, vänner!

Aw


Snyggigt värre


Svullnaden har gått ner sickt mycket bara sen imorse. Det är najs. Riktigt najs. Ultranajs.

Onödigt babbel

Jag gick till Ica Maxi iallafall. Köpte tuggummi och Pepsi Max till både mig och syrran för att sen promenixa hem igen. Var tillbaks innan det äns hade gått en timme. Jag går ganska så snabbt tror jag. Nu har jag hunnit klunka i mig en kopp grönt te och ett stort glas vatten. Ja, jag suger åt mig vätskor som en liten svamp! No kidding, asså.

För i övrigt har min mens uteblivit igen, sen första gången på hela två år i julas. Men jag antar att min kropp prioriterar annat som är betydligt mycket viktigare; precis som min dryga läkare sa. Fy farao vilket onödigt inlägg, nu när jag tänker efter... men det får ni helt enkelt leva med denna icke-blåsiga torsdag. Nu ska jag pissa innan min blåsa, bokstavligt talat, överfylls och därefter sprängs. Ha en fortsatt fin kväll! ♥

Hoppashoppashoppas!




Varför jag?

Fint att mitt öga är jättesvullet, fult och gör bantaont. Det är inte speciellt najs, tycker jag. Men vad göra när det ända man kan göra är att vänta på att skiten ska packa väskorna och dra hem? Nä precis - nada! Sitter iallafall och dricker te, for da moment. Lyssnar på musik också. Funtar på att dra till Maxi men det ser ut att börja regna vilken sekund som helst. Så... jag vet inte. Får väl plugga engelska tills vidare. Ciao Mao (Zedong).

Så jävla bäst


Kungkungkungkungkung. Wonderbar låt med världens bästa artist. Mini-me. <3

Pra krejer


Duduru

Idag blev're schkola för min del. När vi slutat pallrade jag mig hem, drack te och tog det allmänt chill tills kl. 15 då jag mötte upp Mimmi på bozän. Drog sen till Friskis och gymmade gärnet. Fast... jag körde bara crosstrainer i en kvart eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Minus 300 kalorier - hallelujah moment! Efteråt drog vi iallafall till cerre och buyade lite undies på rean. Oh, vad underbart. Kom hem runt sex då jag gjorde iordning soppa för att därefter walka mina älsklingar. Nu ska jag till Konsum och köpa Pepsi Max. Det är fint, det.

We are family!


Sköter om min stad


Jag undrar verkligen när fan jag kommer tröttna på det här...

Behövlig handling

Shenare! Åt precis frukost/lunch/middag och allt därimellan paketerat in i en måltid - nämligen kycklingsallad. Får alltid zero matlust när jag är sjuk, eller andra saker händer, istället för att äta sönder mig som en uppblåst jävla badboll. Hursomhelst så har vi - jag, moshan och syrsan - varit och handlat på Maxi också. Fick läkerol, massa tuggummin och en pepsi max. Livet är bra underbart ibland. ♥ Nu ska jag göra te. PusseN.

Gamla goda Falun



Bollpositionen

Rekommenderas för er kallblodiga frysare där ute i vida världen! Hahahuheho.


Alldeles för kyld

Ja. Jak es fortfarande sjuko. Tillbringade halva natten med att hosta och nysa så jag fick helt enkelt stanna hemma. Är fortfarande jätteförkyld. Och tappar rösten lite till och från. Mycket trevligt, sådär. Fast nä. Hann iallafall montera min TV-bänk igår så jag kan alldeles snart se på televisión i mitt eget rum, igen. Annars då? Har bara chillat som en galning idag. Gjort lite korsord och tittat på Animal Planet (vilket jag fortfarande gör) hähä. Nu ska jag hämta vatten som den crazy drinker jag är. Aa. Hejdå, rå.

För att du är du


Älskar dig cpcpcpmycket min världsfina bästo. Pallekino. Babenos. Chåsen. Ling?! Min Mira. ♥

Sleepa gotteh

Sista inlägget för today, rå. Har städat lite i mitt rum men mest rensat garren. Har behållit allt utom ett trasigt, fult linne. Doktig flickah. För i övrigt rinner min näsa som in i jag-vet-inte-vad och har även hunnit riva upp mitt paket från H&M som mi madre kom hem med idag. Den innehöll tröjor och ett par undies. Kanske lägger in bild imorgon. Nu ska jag sova. I need my skönhetssömn, faen.

Simple Simon


"I rymden finns inga känslor" - fy satan vilken bra och söt film. Rekommenderas!!

Sjukling

Hade helt glömt bort att någon anonym liten prick, för ungefär en vecka sedan, hade wondrat var min rosettröja var ifrån. Men den är iallafall köpt på New Yorker. Now you know dat, dude.
Hej vänner. Är jätteförkyld så låter som en intryckt gammal åldring när jag pratar. Jättefint och så vidare. Har, hur som helst, tillbringat denna aktiva lördag med att kolla på "I rymden finns inga känslor" hela två gånger (!) och, som alltid, fått i mig mängder av te och Pepsi Max. Vart å handlat med fashan också då jag köpte hubba-bubba som lördagsgodis. Momz. Ska gå ut på en kvällsprommis nu. All by myself. Hähä. Hey, tja.

Kompis, det går bra nu!


Idag är en bra dag. Varför säger jag inte. Men idag är iallafall en bra dag. Jag upprepar: en bra dag.

Lite sådär lagom lättroad


Kolla 0:29! Den svarta snubben som den vita står och myttar för står plötsligt och pratar i telefon i bakgrunden. Så äckligt jävla roligt. Sitter och skrattar högt för mig själv. Lite sådär lagom charmigt.

Ganska frisk och så vidare

Skulle egentliget ha träffat Erica, Emma m.fl. idag men är sjuk (?) så det blev inget. Har superont i halsen, fryser som in i satan och börjar bli förkyld. Fett roligt att man var magsjuk för bara någon vecka sen. På en friday (gotta get down on friday) också. Mitt liv är så fint ibland. Nu ska jag titta på "I rymden finns inga känslor" med mig själv. Puss på er. <3

RSS 2.0