Mumsfilibabbisen


Film med mig själv

Hej, ni. Bloggar från iPaden just nu samtidigt som jag tittar på "Varning för vilda djur" i min lonelyness. Full i magen är jag dessutom efter att dels ha ätit sushi (<3) men också druckit way to much Pepsi Max. Men dä lugnt. Imorgon kommer Mårten, världens sötaste farbror, hit för att fira jul och nyår med oss vilket ska bli mucho trevlans. Hähä. Nu: koka mig en kopp te. Tack & hej, leverpastej. :3

<3


Sleeping beauty


Bio och shit


Goddagens. Igår kväll såg jag på bio med Mimmi och Martin och innan det var vi i da stad en stund. Tittade, iallafall, på "Sherlock Holmes 2" och trots att jag inte ens brukar tycka om såna typer av filmer så var den askalasbra. Hoheha. Idag då. Vaknade runt 12-13, tittade på TV och gick sedan ut med hundarna. Det var väl typ... det. Ska strax hoppa in i duschen för att därefter röja upp i mitt rum inför lördag. Ha en fin fredag, allesammans. ♥


Herpadurp


Moviemys

Holaholahola. Har precis sett klart på "Trassel" (som förresten var stört jävla cpbra) och sitter nu och kollar på "Dumma mig" tillsammans med min käre moder. Galet mysigt, ska ni veta. Annars kom jag hem runt halv åtta idag efter att ha varit med mina älsklingar. Och sedan dess har jag inte gjort något särskilt. Rätt tjill. Nu ska jag kika vidare på da film. Yes sir!

Lilla långisen


Gangsters


Kissemisse


On my way

Hello, små människovalpar. Precis käkat lite mat så nu ska jag bara byta kläder & borsta tänderna så är jag redo för avgång. Tihi. För vet ni vad jag ska göra idag? Jo, jag ska faktiskt träffa Jell-o, Danni och Ericsson. Nice, ha? Har däremot ingen som helst aning om vad vi ska hitta på utan det återstår fortfarande att se. But, but. Ska rusha nu. Pozz!

At mammas tröja


+ pepsi max

http://mohammedialdebis.blogg.se/images/2011/trassel_2_134589809.jpg

Nördar är vi allihopa

Hallå, hej och tja. Idag har jag varit med min käre Erica. Både i Handen och hemma hos mig. Spanade in mellandagsrean en snabbis men hittade bara en endaste pryl. Lyckat. Sedan playade vi iallafall tv-spel, närmare bestämt "upp", at my place i mer än hela två timmar. Waw. Träffade Emma en stund runt 21-tiden och kom hem halv tolv. Ettvligt, tvåvligt, trevligt.

Sjuttiofem spänn fattigare


Dagen i bilder



Julafton is over


Tjalla ballisar. Nu är julafton officiellt över. Vi syns igen nästa år, my darling! & min dag slash kväll har, hursomhaver, vart hur trevlig som helst. Den enda som saknades var sjuklingen Mårten, men honom ska det firas med på nyår istället. Fick, allt som allt, smink, världens bästa plattång, underkläder, den där Sims-grejen, strumpor, presentkort, några XBOX-spel (hihi) och... Inget mer, tror jag. Pettan lovade att bjuda alla på middag å bio iallafall. Gos. Nu är det bums i säng - åtminstone för min del. Hoppas ni haft en fin kväll! Godnatt, babes.

Årets tomte


En viss tös


Kalle the man

Skam på mig för att jag bloggar på julafton! Men jag har trots allt ingenting för mig just nu, så varför inte passa på? "Kalle anka" börjar ändå inte förrän om cirka 10 minutos. Så dä chill. Hittills har jag hunnit vara i centrum med hela familjen och handlat det sista inför ikväll, däribland en hel drös med XBOX-spel. Fick även med mig lite söta underkläder och en tidig julklapp från syrran. Sims i mitt ♥ Nej, nu måste jag sticka. Tv-time, folk!

Undiesar plus en 'tidig' julklapp


Snutt av plutt



Dan före doppardan

Hej svejs. Har precis käkat middag som, idag, bestod av potatisgrejsimojser och en riktigt köttig quornburgare. Det var askalasgott! No joke, people. Annars vaknade jag runt 10-11 imorse då jag duschade och sedan fixade mig. Drog till Hampe vid tvåtiden och var där fram tills fem, någon gång. Kul det. För i övrigt har jag inga som helst planer för ikväll. Ska bara vara hemma och göra klart det sista inför imorgon. Chilla o.s.v. Tehehe.

Fire in the hole


Sexy mama


Mina snygga kamrater


Just me

Wä och wä och wä. Idag har jag bestämt mig för att bara vara hemma och vila upp mig. Inte gjort det på ett förjävla bra tag plus att jag fortfarande inte mår så himla bra. Ska alltså bara hänga & flänga med mig själv. Kanske se på en film eller måla om mina naglar (igen). We'll see about that, helt enkelt. Nu ska jag iallafall göra i ordning en stor kopp te till mig själv. <3

Meep meep


Mohahaha


Trött som en apa

Godmorgon på er alla! Gick upp vid 10 idag för att möta upp min syrra vid hennes jobb. För guess what? Så snäll är jag! Hursomhelst så ska jag, alldeles strax, gå ut med mina hundar för att sedan tagga vidare till Mimmi-pimmi. Ska nämligen hjälpa henne med lite grejor innan Martiniboy är hemma igen. Tehe. But. Måste dra. Pusselipuss.

Coffee bean


Bomullstussen


Jo men visst


Nittonde december

Hey hoe, let's go! Har just slått in en massa klappar och hällt i mig tonvis av Pepsi Max. Som always. Att jag ens nämner det nu för tiden. Well well. Today har jag, iallafall, varit i Farsta med Emmut och införskaffat mig ännu mer paketos. Så nu är jag, i princip, klar med all julhandel - åtminstone för det här året. Hähä. Det var nog allt för mig. Nåväl. Adios!

Mumsfilibabba


(fler bilder kommer)


Röv tillbaks hem


Halft avliden



Vill inleda det här inlägget med att säga: tack för igår, ladies! Underbart kul kväll. Verkligen. Kom hem vid 11-tiden idag, fixade lite grejer och somnade sedan snabela soffan i cirkus fyra timmar. Närmare kvällen åkte jag, mamma, pappa och Petro till Länna och käkade sushi- slash kinabuffé. Firade alltså min käre sistro, därtill. Nu ska jag äta nötter. Pöz.

Snart så



Lite allt möjligt

Tjabba tjena hallå, läserz. Anledningen till den obefintliga uppdateringen igår berodde på att jag var med Mimmi hela dagen, kvällen och natten. Schlaggade nämligen med henne. Hähä. Roligt hade vi iallafall. Inget snack om saken. Men nu lämnar vi tha past och blickar vidare in i framtiden. För idag är det faktiskt filmkväll/filmmys hos Jell-o med tjejorna. Ska bli chill. Nu ska jag laga en förjävla tidig middag och bara dö här hemma. Tills vidare iallafall. Tjarå.

Weoweoweo


Naw



Fina fisken


True dat

"I don't understand why people do drugs when there's Pepsi Max"

Tjuvarnas jul



Varit med femman Emma nästan hela dagen idag. Handlade lite julklappar, gjorde i ordning en jättegod middag och hard workade nere i tvättstugan. Åkte hem från min babe strax innan 22 och har, sedan dess, hunnit slå in mina paket, dricka te och agera slöfock framör datorn. Och nu... Nu ska jag se på... Wait for it... Julkalendern! Tjiho!

Puss


Johanna the vattenkanna


"Kardemumma"


Ching chong

Cha chaaa! Ni undrar förstås vad jag har haft för mig denna onsdag. Eller? Klart ni gör! Oh well. Bäst att jag berättar då... Jo. Först var jag, Emma och Mimmi hos Martin där vi badade bubbelpool och bara hade det allmänt mysigt. Därefter drog vi till cerre, jag & Emzo, och käkade mat @ Heng King. Askalasgott! Sedan har vi inte gjort så mycket mer... Bara chillat, tieeeep. Och nu måste jag måla naglarna för dom ser förjävliga ut! Kramizzzz. <3

Längtar


Ojojoj


Why go bananas when you can go apple?


Intresset flödar

Precis kommit ut ur duschen och nu återstår det bara att föna/platta håret, borsta tänderna och byta om innan jag kan tagga vidare till Mimmi (eller snarare Martin). Sedan så kommer Emzo dit och joinar oss också. Ultranajsmajs! Har inte så mycket mer att säga, för tillfället. Men vi hörs väl antagligen ikväll! Puss och hej, leverpastej!

Cool_tjej_95


10 dagar kvar...


Nattsnack

Nopilope. Jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Sitter nämligen och snackar med Emma samtidigt som jag drägglar över alla fina underkläder på nätet. Vill bara klicka hem hela alltet. Men nej. Life sucks ibland. Som tur så har jag en flaska Pepsi Max i kylen att trösta mig med. Just in case, liksom. Nej, nu ska vi babbla vidare. Puss, vänner. ♥

Gör mig rik


Mämämämämämämä


Galet väder

Godkväll, kompisar och fiender. Har precis fått i mig lite smoothie, made by mi padre, och väntar nu på att mitt te ska bli någorlunda kallt. Eller drickbart, at least. För i övrigt var jag med Hampus idag på "förmiddan". Tittade på film och så vidare. Efter det, omkring 18-tiden, drog jag till Emma där jag även åt middag. Gottigottgott! Var hemma strax efter tio och nu ska jag ta mig an mitt smaksatta varmvatten. Ha en fortsatt fin tisdag!

Döchill


Min mupp


What's going on

Tjena macarena! Sitter, right now, och lyssnar på musik i mitt rum samtidigt som jag fixar och donar bland mina kläder. Kände att jag måste sysselsätta mig med något åtminstone.

Annars då? Idag har jag varit med Mimmi hela dagen då vi först var förbi hennes praktikplats och sedan drog vidare till Martino's house och storstädade. Svabbade golven och hela köret. Snacka om hemmafruiga bruttor! Efter mycket slit badade vi bubbelpool iklädda kalsonger. Ha-ha-ha. Don't ask. Var iallafall hemma lagom till middagen. Och nu är jag helt död.

Morgondagens planer är, än så länge, att först möta upp Pettan, tagga hem och därefter invänta Hampelampe. Så hela dagen kommer, i princip, spenderas med honom tills jag, vid 18, ska möta upp Emsipems för lite mat i magen. Now ya'll know. Puss på er alla!

Lämna mig ifred.

Jag idag hihi


Elfte decembro

Lite smått kortfattat om min dag idag, då. Vaknade, duschade, städade, fixade mig, käkade middag och drog sedan till Handen och mötte upp Emma. Någonstans däremellan kom Erica hit också. Vi gjorde inte så mycket faktiskt. Gick nästan bara omkring ute. Rätt skönt ändå. Blev hämtad 21:30 och nu ska jag snart sova. Ska nämligen upp stört tidigt imorgon för att följa med Mimsanpimsan till hennes praktikplats. I know I can do it! Yes sir! Godnatt. ♥



Fjorreborretider


Girl, look at that belly!


Lite snabb update sådär

Hei-hei-hei. Vaknade för snart en timme sedan av att mamma sjöng opera (?) i duschen och har, sedan dess, inte gjort ett skit. Yeah. You heard me! Nothing at all. Dagens planer är att träffa Erica men måste, innan det, duscha & röja upp i mitt bombnedslag till rum. Bäst att jag sätter igång på direkten så jag kommer iväg någon gång. See ya!

Här ska det spelas

http://cdn.gametreemac.com/skin1/img/products/sims-3-mac/sims-3-mac-product.jpg

Mat i mängder


Aloha. Helt slut är lilla jag efter en fartfylld dag med min sugar pie, Emma. Var i Nacka Forum från 14:30-18:00 då vi handlade julklappar till våra la familias (+ lite andra behövligheter). Ytterst, ytterst, ytterst trevligt. När vi, iallafall, skulle taggish så hade direktbussen slutat gå vilket innebar att vi fick ta värsta kringelkrångelvägen hem istället. Skitkewl. Well, well. Kom home runt halv tolv och nu hade jag tänkt att koka te. Puss och kram. Tihi.

Nytt inne


Hulken/grinchen/ninja-turtle


OMGOMGOMG


Meningslöst prat

Usch George Bush. Klockan börjar bli alldeles för mycket och jag vill fan inte vända tillbaks på mitt dygn igen; så som jag hade det tidigare. Det var alldeles för awful för att behöva återupplevas! Fyfanders Anders, is all I have to say. Har egentligen inte så mycket att dela med mig av i denna stund. Åt sushi idag och det var amazing, som vanligt. Men shit pommes vad tiden flyger förbi. Jag måste verkligen gå och lägga mig nu. For real. So long!

Alltså va? (syftar på kyssen)


Älskade skoldator


Awesomeee


Hutterihutter

Fasiken vad kallt det ska vara ute! Kom precis in efter att ha tagit en prommis med Chester och det kändes nästan som om jag skulle dö. Seriously. Nej, men på ett ungefär iallafall. Men... What to do. Har iallafall varit med Mimsan idag. Och... Ja. Inte så mycket mer med det. Nu ska jag koka te och se på julkalendern, i min lonelyness. Tjarå.

Like a baws


Läggdags

Hejsan svejsan! Idag var jag, som planerat, på öppet hus med Mimmi i hennes coola skola. Hela 3 timmar tillbringade vi där, actually. Inte dåligt, inte dåligt. Trevligt var det iallafall. Och förjävla flummigt på vägen hem. Hahuhå. Imorgon är det Mimpim-time again! Ska nämligen hjälpa min babe med lite grejer. Jag = snäll. Yes ma'am. Nu: sova. Nattinatti.

Genialt


Stretching


Värsta bildbomben


Shut up and read

Är jävligt trött så I will make this kinda' quick. Idag har jag spenderat hela sex timmar hos och med min käre vän, Mimmi. Riktigt mysigt, må jag säga. Höhe. Tittade på gamla filmer från när vi var små och bara tog det allmänt chill med tonvis av Pepsi Max. Glas på glas på glas, and so on. Get it? Yes? Bien. Träffade även Hampe en stund på förmiddagen, då vi slog på en rulle och bara relaxade. Nice price at Burger King, bitchez!

Imorgon bitti ska jag upp waaay to tidigt för att bege mig iväg på hemligt uppdrag med, ingen annan än, Mimzy. Sedan, på kvällen närmare bestämt, ska vi vidare till Kungsholmen för öppet hus på min bruttas skola. Bara så ni har lite koll på läget lizzom. Nä. Nu måste jag börja tänka på refrängen så jag orkar ta mig upp om cirkus... 5 timmar. Högst. G-natt.

Söta människor


What the?


Kall brud

Fryser som en sate, är vad jag gör i denna stund. Den förbannade Pepsi Maxen isar ner hela mig. Still underbart, though. Idag har jag inte gjort någonting, at all. Bara legat å degat + segat i sällskap av Emspems & Memzo in da telefono. Tittat på "Julkalendern" och en massa andra random program därtill. Det är så kallt ute att jag nästan funderar på att gå i ide. Någon som är på? Äsch. Får trösta mig med te istället. Japp. Så får det bli.

I miss this


Lite sugen blir man ju


In och ut

Hej på er, puttinuttisar. Idag har jag träffat min fina darling, Emma. Var, bland annat, i centrum (standardstället...) där vi uträttade lite ärenden, så att säga. Sedan drog vi hem till henne ett tag och vid sju var jag back at home för att käka middag. Nu på kvällen har jag sett på två filmer: "Bröllopsprovet" & "Mr. Bean" samt druckit way to mycket saft. Men who cares, egentligen? Inte jag iallafall. Bara min blåsa. Hihi. Sanningens ögonblick.

Mr. böna



Riktigt jävla sevärt


Up and away


Nyvaken & allt

Good morning på er, mina deariga vänner. Vaknade precis (!) och sitter nu och väntar på att fashan ska bli klar med min smoothie. Sedan återstår det bara att koka + dricka te så är jag go' och glad igen. Annars så är planerna för denna lilla dag att antagligen träffa Emsipemsi. Lunka upp till cerre en snabbis ochsåvidare. Nej, nu ska jag ner & gotta mig. Ha det fint!

Meow


Skenet bedrar



Tjollahej, leverpastej. Dricker Pepsi Max i ett Fanta-glas medan jag tittar på något random matlagningsprogram iklädd mina älskade tofflor. Livet leker, vettni. Eller... Vädret leker, med andra ord. Brutala Berit är nämligen i farten. Inte det minsta roligt. Varit i HC och Port 73 idag, varfrån jag fick med mig lite grejor som ni kanske märkt vid det här laget. Ätit sushi har jag också gjort. Sedan har det inte hänt så mycket mer. Actually.

Hemköp


Lördagsgodis



Fram och tillbaka

Hola i stugan. Today has been a long day. Eller ganska iallafall. Rätt chill ändå. Träffade Hampus vid tre och tog det lungan hemma hos honom till ungefär 18-tiden. Sedan begav jag mig till Emmo där vi tittade på Julkalendern tillsammans. A w e s o m e. Lite senare mötte jag upp M&M för att åka till Martins pläjz och där har vi tillbringat resten av kvällen tills... Ja. Nu. Fick även en tidig julklapp av mitt fina hjärta. Tack, tack, tack! Åter igen. ♥

Wonderbart


Tack finaste mimmi <3


Jävla berit!

Godkväll. Träffat min älskade Mimmi idag. Checkade läget i centrum en snabbis för att sedan dra hem till henne och chilla, chilla, chilla. & runt fem mötte jag upp Emmis för en pratstund i det utomordentligt härliga vädret. Saknat min sjuka lilla fis! För i övrigt käkade jag sushi till middag och det var... Fantastiskt gott. Som alltid. Hihi. Now I shall re-painta my nails. Mkey?

Me so happy


Just precis


RSS 2.0