Ska sluta blogga. Igen. Gjorde ett nytt försök men orkar verkligen inte - det är liksom inte min grej. Inte längre i alla fall. Nu ska jag sova så hörs vi väl någon gång. I uppföljaren kanske? Jaja. Puss på er alla ♥


Busted!

Kom på mina två små snuttepluttar med att ligga sked med varandra för ett tag sedan. Ja, du/ni. Man kan ju lugnt säga att de inte är speciellt diskreta med sitt förhållande...

Kisspelle

Bilden är från Falun, för er som undrar.

 

Kan ni gissa vad som precis hände? Verkar inte som det. Hur som helst så satt jag och höll på med Diesel i min säng när han helt plötsligt började bädda. Sedan satte han sig i kisställning och lättade på trycket så det rann ner över hela mitt täcke. Typ. Taskig han är...

 

Hur som helst så har jag inte gjort ett skit idag. Bara lagt hemma och degat. Till middag åt vi sushi. Så satans gott! På kvällen gick jag och mamsen på en promenad med dogsen. Och nu sitter jag och lyssnar på musik i mitt rum, som jag, i stort sett, alltid gör på kvällarna. Busig jag är. Förstår inte hur jag vågar. Tänk om jag blir påkommen eller nåt? Modig eller vad?


Morsning korsning

Vaknade för kanske en timme, eller två, (om inte tre) sedan. Och har sedan dess bara ätit frukost och spelat på min älskade mobbe. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för att... ja, duscha helt enkelt. Nu ska jag hälla i mig det sista av min 7-up som står och väntar på att bli uppdrucken. Avundsjuka? - jag vet. Försök inte dölja't.

Sjunde november tvåtusentio
Twister, förfan!

Godkväll/natt allihopa. Är, just nu, hemma hos Jelena tillsammans med Erica och Fanny (+ Milli). Har precis kört Twister och är hur varm som helst. Galet roligt, men galet jobbigt! Hur som helst så var jag som sagt i Kista idag. Köpte 3 par trosor, 2 bh:ar, tre tröjor och, slutligen, tops. Vid halv sju åkte jag vidare till Jelena för att titta på film med henne och bögen. Sedan kom FH. Och resten av kvällen har vi kört Twister och tittat på Saw 3. Hela högen sover här ikväll. Woho. Bilder kommer imorgon. Så ni vet. Hejdå. Föralltid.

Fullt normal chey


Wakie wakie, pluttisar. Sitter och lyssnar på musik i mitt rum i väntan på att åka till Kista c med la familia. Det vankas shopping. Mmm... Underkläder. Dräggel. Nu måste jag kissa innan min blåsa sprängs. Höres!

Hejdå fula egobilder


Som en liten degklump


*Busvissel* eller vad?!?!

Sitter just nu och degar framför TV:n tillsammans med min teeny (weenie-string-bikini) computah. Imorgon ska jag upp tidigt för att troligtvis följa med far och syster till Kista centrum. Vi får se hur jag gör. Sedan, på kvällen, blir det sushi (som vanligt) för att sedan dra vidare till Jelena för filmkväll med henne och min älskade faggot, Erica. Myspys. Nu: borsta gaddarna.

Lite "gamla" webbilder baraVad gör vi? Nu kör vi!

Hej, hopp, gummisnopp! Jag vet att ni har saknat mig. Efter en lång tids väntan har jag bestämt mig för att blogga igen. MEN jag kan inte lova någonting. Så bli inte förvånade om jag slutar igen, helt plötsligt. Hohahi.

Hur som helst. Vad har jag för mig en vacker torsdagskväll som denna? Jo, jag sitter nämligen och äter tårta (som min söta pappa har bakat), dricker Pepsi Max och lyssnar på musik i mitt lilla rum. Är helt slut - har bigcleanat mitt room hela dagen today. Och jag är fortfarande inte klar. Ska rensa/städa klart mitt garre, byta sängkläder och lite annat smått och gott.

Nu ska jag fortsätta med vad jag tidigare höll på med. Puss på er, om det äns är någon som läser det här. Haha! ♥

RSS 2.0