First worlds problems


Gårkvällen


O'hoj. Filmen igår skrämde skiten ur både mig, Mimmi och Fred. Så. Den var alltså läskig. As fuck. Minst tio gånger värre än de andra Paranormal-filmerna, utan tvekan. Bah så ni vet, liksom. Annars var även x-factordeltagarna + någon snubbe från Panetoz i samma salong som oss. Koolt. Kom, hursomhelst, hem runt 01, tror jag, stekte bacon & ägg åt bebben och gick sedan och la oss. Å idag ska jag träffa Erici! Yezzir.

Rofl


Läskigt värre


Sha sha sha. Sha. Ska snart knata till da bawz som tar mig till Handen där jag ska möta upp älsklingen, för att sedan rulla vidare in mot stan där M&M nu befinner sig. Vi ska, som sagt, se på bio - närmare besämt "Paranormal Activity 4" - snabela Sergel. F1 myzpyz. Och efter det sover Freddey här. Ha nu en fin kväll.

Min älskling


Bakat hihi


Våran helg

Hallå världen! Tänkte berätta lite om helgen. I fredags åt jag och Fredrik middag på Arena (femtioelfte helgen i rad) för att därefter ta det lugnt hemma hos honom i några timmar. Ett tag senare drog vi hem till Martin med Mimmi där vi spelade spel, drack och bara hade det allmänt roligt. Åkte hem strax innan 02 och somnade dirr.
 
Och igår vaknade vi rätt tidigt för att då äta frukost och sedan hoppa in i duschen. Umgicks en stund med bebbens la familia och mötte, efter det, upp mina päron i cerreberre. Handlade, lagade tacos, tittade på film och sov. Å nu sitter mitt hjärta och spelar Xbox medan jag blöggar. Ikväll blir det, för i övrigt, bio med Mimsan & Marre! Woopie.

Katt gillar cider


Höstlovis


Lol


Hej och hå. Idag är det äntligen, äntligen fredag och även höstlov! Så himla cpskönt. <3 Och trots att min hals inte mår sådär jättebra just nu så tog jag mig ändå till skolan för att gå på matten som började 09:30. Väl där fick jag dock reda på att den var inställd. Så då var det bara att ta bussen hem igen. Värt. Annars ska jag sova hos Fred idag med hela lägenheten för oss själva. Wöpwöp. Och även äta ute. Någonstans. + gå till läkaren. Dat's dat.

Hjälp


Åh så cool


Day 09: what's in your bag

Använder mig nästan aldrig av väskor längre eftersom jag bara tycker det är jobbigt & klumpigt att hela tiden släpa omkring på. Så jag byter ut 'bag' mot 'jacket' istället, där thiz nästan alltid finns: kort (bankomatkort, Espresso House-kort, H&M-kort, presentkort och legitimation), p-piller, pengar, läppbalsam, headset, cigg + tändare och hundgodis (lolol).

:'D


Kom hit nu va


Hej vinter

Det snöar, människor. Det fucking snöar! Nej. Jag skojade bara. Men det snöar faktiskt. Annars är det kallt som satan och lilla jag har börjat livnära mig på te. I mängder. Har dessutom äckligt ont i halsen. Så ont att jag knappt kan äta. Eller dricka överhuvudtaget. Och det blir bara värre & värre. Så imorgon ska jag till läkaren. Igen. Andra fredagen i rad. Kul.
 
För i övrigt hade vi bara en lektion i skolan idag, från uno till dos. Och efter det hade jag utvecklingssamtal med mor å far, vilket ändå gick hyfsat bra. Väl hemma kom Fred hit och gjorde mig sällskap fram till kl. 20 någon gång. Supermysigt, as usual. Och nu ska jag dricka upp mitt te. Och sedan göra nytt. Och kanske plugga. Eller nåt. Hähä. Pöss.

Snuttegull


Day 08: your beliefs


"Your beliefs", alltså vad jag tror på? Hmpf. Helt ärligt så tror jag inte på någonting. Eller. Inte gud iallafall. Tycker bara att hela grejen låter så påhittad. Och otrovärdig. Att en gammal tomteliknande gubbe, bosatt någonstans i himlen, styr och ställer över allt som händer i världen. Eller att jorden skapades av någon överhuvudtaget. Tror inte heller på himmel eller helvete. Eller karma. Eller något sånt. Jag föredrar, kort och gott, vetenskapliga förklaringar framför religiösa.

Kriminell


Måste. Ses.


Philosoraptor


Day 07: a moment


A moment. Vadå "a moment"? Ett moment? Ett ögonblick? En stund? Ett minne? En händelse? Jag förstår inte riktigt. Det är ju hur svårt som helst att välja ut ett. Bara ett. Men aja. I'll give it a try, i vilket fall. Måste bara tänka lite först. Fast det märker ju inte ni. Såklart. Lawl.
 
Okäy. Så. För att inte knata tillbaka alltför långt i tiden så tänkte jag ta upp något som inträffade ganska så "nyligen". Och det var den dagen, eller rättare sagt kvällen, då jag kom hem från Spanien. Och Fredrik skulle sova hos mig. Vi hade då varit ifrån varandra i åtta, kanske till & med nio, dagar. Och jag var, hur som helst - på fullaste allvar, nervös inför att träffa honom. Och inte lite heller. Skakade, skrattade, snubblade på ord. Och när jag väl fick se, träffa & röra honom var det nästan som att jag fick någon slags kick. Var så himla, himla, himla glad, exalterad och gud vet vad. Efter att ha saknat honom så förjävla cpmycket. Och. Nej. Det var underbart, helt enkelt. Så fint. Så fint så.

Ytterligare mer españa


Dör

Alla ni som tycker om "alla barnen"-historier, t.ex. "alla barnen var glada utom Jens för han hade mens", eller bara har redigt tråkigt borde kolla in >den här< sidan. Sitter nämligen och skrattar för mig själv, just nu. Högt. Så. Checka, checka, checka.
 
Alla barnen var rädda för blottaren i parken utom Emma. Hon ville suga lemma. ~ Alla barnen gillade sex utom Kalle, för han hade ingen balle. ~ Alla barnen är normala utom Susanne, som är en man. ~ Alla barnen tar fröken i hand utom Amalia, som tar i hennes genitalia.

Hej hona. Vart tror du att du ska, bebis?


Fuk schul


1. Idags superdupergoda, och fett med nyttiga, frullisbullis. 2. Världens snyggaste pojke. Hej hopp, badkarspropp! Idag stannade jag hemma från skolan p.g.a. olika anledningar, och passade istället på att gymma med beb0 och bara ta det lugnt. Har haft både huvudvärk, halsvärk och ögonvärk. Fett med skoent.
 
Imorgon börjar jag iallafall kl. 13 och slutar 14:00 vilket är hur jävla najs som helst. Enda negativa är bara att jag har utvecklingssamtal strax därpå. Men & men & men. Ni som känner för't får jättegärna followa min nya Tumblr: http://ta-me.tumblr.com/ på tal om någonting helt annat. Annars får ni ha en fortsatt trevlig kväll/natt. Yo.

Fettonalle


FML


Ny babe


Fak dis

Hej, ni. Vet ni vad? Jag kan inte sova för att jag är så äckligt jävla otaggad på imorgon (idag*), eller den här kommande veckan överhuvudtaget. Har så sinnessjukt mycket att göra att jag, helt seriöst, inte vet vart jag ska ta vägen. Vill bara att det ska bli fredag, helg och lov, already. Liksom. Kom igen nu, va? Har dessutom en klump i halsen, bokstavligt talat. Vilket stör mig. Som in i fan. Och inte vet jag varför heller. Duh.
 
Sitter, just nu, i min säng tillsammans med Chestie och gör absolut ingenting värt att nämna. Klockan är nu 02:02 och jag ska egentligen upp senast kl. sju imorgon för att sedan börja skolan 09:30. Har ont i huvudet, ögonen och röven. Vill sova så satans badly, men ändå inte. Det här suger. Väldigt, väldigt mycket. Och hårt. Förstått? Bra.

Ännu mer españa


Så fucking hemskt


Day 06: your day


Idag vaknade jag och älsklingen strax runt 11 då vi pallrade oss upp för att käka frullisbullis. Gick ut med hundarna två gånger och bakade muffins. Hähä. Spelade sedan Left 4 Dead en stund och tog, någon timme senare, en prommis innan snubben tog bussen hem. Har även hunnit plugga lite vilket jag ska fortsätta med nu. Har nämligen matteprov i veckan, och en massa annat skit. B to the ajs. Annars ska jag bara ta't lugnt ikväll. Nöjz.

Min skäggis


Här ska det nördas


The kings curve

Tjenamors, fan. Var hos läkaren yestördei där en viss Vanja, om jag minns rätt, konstaterade att jag faktiskt hade urinvägsinfektion. Jättekul ochsåvidare. Jappjapp. Fick iallafall någon random antibiotika utskriven som jag nu ska äta i totalt 5 dagar. Helt ok ändå. Annars åt jag och bebben på Arena igår kväll. Fett med standard, br3.

Och idag åkte vi till Kungens Kurva (IKEA) med mödrarna och Freddans syster. Kom hem först runt fem/sex då vi käkade middag nästan dirr. Rullade sedan vidare till Coop Forum en snabbis, och nu har jag precis duschat. Har inte så mycket mer att dela med mig av, tro det eller ej. Men hoppas ni får en superdupercool lördag. Kramizzzzz.

Day 05: what you ate today


Så. Idag har jag ätit pannkakor ^ vilket jag gjorde i ordning till mig och babe imorse som frukost. Och sedan lax med rotfrukter by le papi till middag. Omnomnomnomnom.

Ruwligt


Ajdksjdkajbsjdkfs


Day 04: your definition of love


Min definition av kärlek, ay? Well. Det är förfasen svårt att sätta ord på, nu när jag tänker efter. Men. Om vi nu snackar förhållanden så handlar det inte bara om att pussas, kramas och ha sex, utan även att finnas där för varandra, stötta och ställa upp. Att ta hand om varandra, leva för varandra och kämpa för varandra. Trots motgångar. Att skratta. Att gråta. Att förlåta. Att sakna. Att längta. Och att bara kunna vara.

Själv är jag cp-mega-anus-kär i Fredrik; min allra första och riktiga löw. Den finaste människa jag någonsin stött på, och fått chansen att lära känna. Utan tvekan. Och. Jag påstår inte att vi kommer vara med varandra för evigt, gifta oss, flytta ihop och skaffa en miljon barn men som jag känner nu kan jag, på fullaste allvar, inte se mig själv med någon annan. Jag vill inte se mig själv med någon annan. Comprende?

Annars har jag nog inte så mycket mer att säga om saken. Eller alltså. Jag har massor att säga egentligen. Men. Ni vet. Det skulle bli så långt och rörigt. Det får, helt enkelt, räcka såhär. Jag kan iallafall tillägga att jag mår så jävla bra just nu. Och att jag är så fucking kär, att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har aldrig tidigare förstått hur man kunde känna så starkt för en viss person. Men. Jo. Aja. Enough is enough. Punkt slut.

Here I am. Once again.


Orka'nte


Heya! Just nu ligger denna ^ skäggiga tjockis och myser med mig i sängen. Avundsjuka? Jag trodde väl det. Hursomhelst så har jag, troligtvis, åkt på en jädrans urinvägsinfektion vilket gör att jag kissar fyrtioåtta gånger per timme, ungefär. Därför ska jag till läkaren imorgon bitti och ta pissprov, lawl. Har även varit i skolan, hos BUP och på gymmet med Fred, som jag dessutom spenderat resten av kvällen med. Nu ska jag kissa. Igen. Suck.

Ha to the ha


Mer españa


Day 03: your parents

Är det någon här som ens finner det här med mina föräldrar intressant? Haha. Oh well. Skriver om det i vilket fall. Läs om ni känner för't, helt enkelt. Tjohej sa Frej.
 

Vi kan börja med fadern min som heter Niclas och nu är hela 47 år gammal, alltså född år 1965. Han arbetar som IT-konsult/specialist/whatevah någonstans i Kista, och älskar att fika vilket han gör ungefär 45626 gånger i veckan. Han lyssnar på allt från klassisk musik till dödödöbstep, köper inget annat än märkeskläder och är en riktig carpe diem-are efter att ha blitt le utbränd. Han tycker även om att spela WoW, Diablo, Star Wars eller CoD och är jävligt bra på att dra konstiga skämt. Så söt så.
 
Sen har vi mamma, vars namn är Solveig/Sollan, som, tvärtemot pappa, är en riktigt chillare som alltid kommer sent till jobbet, men som trots det alltid åker tidigast därifrån (lawl). Hon är, i stort sett, alltid glad och helt överpepp på livet, och allt vad det innebär. Yep. Köper nya mjukisbrallor all da tajm och älskar, liksom jag, te och Pepsi Max. Hon är också helt beroende av Wordfeud, svarar aldrig när man ringer eller smsar och lyckas alltid, alltid somna i soffan. Det var väl typ det, kompisar. Roligt, ha?

Tetetetetete


Sociala ligan

Aloha, läserz. Slutade 13:45 idag och på vägen hem mötte jag upp älsklingen som nu är här med moi. Åt, tog en cigg och sitter (eller ok, ligger) nu och chillar framför le datorn medan ungjäveln spelar. Vidare planer för idag ärlikamed nada. Vi ska antagligen bara vara hemma å myspysa. Måste plugga också. Duh. Mennnn. Hejrå.

España


Nu <3


Mmmmmmm

Tjue. Idag är det för fan tisdag. Fett kewl, aop. Fast kanske inte. Höhöm (=harkel). Bebben sov iallafall hos mig igår till idag vilket var hur jävla fittmysigt som helst. Som vanligt då. Gick på långprommis med vovarna och tog det sedan allmänt lungan resten av dagen slash kvällen. Lagade mat och så. Freddi drog runt sju och nu sitter jag här, i min säng, och dricker te och Facebookear och Tumblrar och Youtubear. Och bloggar förstås. Gosmos.

Gullefar


För att jag kan


Day 02: your first love


Ok. Så. Min första riktiga kärlek är förstås Fredrik, the one and only Janan69, lol. Visserligen har man väl gillat eller varit intresserad av någon tidigare, men aldrig på det här sättet. Nope. Inte på långa vägar. Omöjligt att ens jämföra.
 
Hursomhaver så träffades vi på en fest någon gång i mitten av februari (om jag minns rätt). Var själv löjligt packad och hade inga som helst planer på att 'hooka up' med någon, eller vad man nu ska kalla det. Ragga? Jaja. Skitsamma. Iallafall så hälsade vi på varandra och kom sedan in på att båda gått i Vikingaskolan och var bra kompisar med Fanny (trots det hade vi aldrig träffats tidigare). Drack, pratade å bytte nummer. Slutade med att charmiga lilla jag badade i spyor och världens sötaste Fred, trots det, tog hand om mig.
 
Morgonen därpå smsade han och frågade hur det var. Och sedan dess har det inte gått en enda dag utan att vi, på ett eller annat sätt, snackat. Träffades ensamma, för första gången, en vecka efter kalalalalaset, som föresten styrdes upp av Schenling. Känslor började, så småningom, väckas och den nionde mars blev det vi. <3

What. The. Fuck.


Fet å söt


Day 01: introduce yourself

Ok. Klockan är nu 01:00, och jag ska upp klockan sex imorgon (idag*) vilket innebär att jag inte orkar skriva värsta wall of text här och nu. Utan jag tar'e lite kort bah. Comprende? Bra.


Mitt namn är då Johanna Olin. Jag är 17 coola år och bor i ett gölligt litet rött radhus i V to the endelsö med min kära familj. Jag har tre heltotroligtcpsöta hundar, som ni redan sett allt för mycket av, och även världens bästa pojkvän, mr. Fredrik Jansson som jag snart delat åtta jävla månader med. Fyller år gör jag den 16:e juni i tvillingarnas tecken, om ni nu finner det intressant. & jag går första året på Kunskapsgymnasiet Globen med inriktning sam/beteende.
 
Jag är ungefär 170 centimetrar lång, väger ? antal kilo och har en tendens till att alltid riva bort skinnet runt mina naglar vilket är en jävligt dålig och ful vana, men som jag inte tycks kunna sluta med. Jag är demi-vegetarian, som det så fint kallas, sedan snart 2.5 år tillbaka vilket innebär att jag inte äter något som helst kött bortsett från fisk å kyckling. Jag får också ont i kroppen av att inta godis, eller sötsaker överhuvudtaget. Konstigt? Ja.
 
Jag tycker om Pepsi Max, chailatte, te, Fredrik, tuggummi, ledighet, borsta håret, underkläder av alla dess slag, Espresso House-mackor, kaffe, tacos, banan, sova, mysa, Tumblr, mjukisbyxor, pannkakor, laga mat (ibland), "Fråga Olle", nyrakade ben/nymålade naglar, sommar, kramas & pussas, tofflor, tjockisstrumpor, värme, läppbalsam, parta, vänner, apelsinjuice, handla, UGGs, Risifrutti, dega, nötter, Kapten Röd och Läkerol. Och tycker mindre om drygfisar, lukten av rap, smör, lussebullar, "like this if..."-statusar, att sova ensam, skola, vinter, regn, skrikande barn, russin, oborstade tänder och snö/is/slask.
 
Det var väl det jag hade att säga. Är det något ni undrar kan ni alltid fråga likzåm. Nej, nu måste jag fa-an sova. Sov gott å dröm sött, allehopa. Och puss på rumpestumpen. Hähä.

Going with da flow

Gör som alla andra coola män i skor och kör på >denna< tuffa utmaning. Beror väl till störst del på att jag aldrig vet vad jag ska blogga om, bortsett från alla jätteroliga saker jag hittar på i min vardag. Woopey. Jepp jepp.

Stenansikte


Ny vecka rå

Tjänare, bloggi. Den här helgen försvann fan lika fort som den kom. Eller. Det känns nästan som det iallafall. Vilket, bokstavligt talat, suger.
 
Fredagen spenderades hemma med Fredrik, och lördagen i Handen med Jocke, Patrick & Emilio. Efter det åt vi middag på Arena, #standard. Å några timmar senare träffade vi Mimsan och Marre. Idag har vi bara degat och åter degat. Varit och handlat + lagat tacos men inte så mycket mer än så. Redigt skönt, ändå. Nu ska jag gå och grina över att det är måndag imorgon. Bu to the hu.

Fjksjdkfdsbfjs


Sweet


Helg ftw


Hola bola, babies. Idag gick jag och plutten upp redan vid nio bara för att vi är så extremt hurtiga. Käkade frukost och bah chillade (ja0), å nu sitter Fredo och gamear medan jag kollar Tumblah. Ska snart hoppa in i duschen + fixa i ordning mig, för att därefter dra till Handen och träffa någraw. Jag och pöjken alltså. Hoppas ni får en cool lördag, boys & görlz.

Igår små får


Ty fatha


Kaffefefefe


Gå'mårrån, chicks n' dicks. Lol. Igår slutade vi 11:20 (wöpwöpwöp) då jag, Jelena & Erica åkte in till något random café i Skanstull för att, förstås, fika. Superdupermysigt. Rörde mig hemåt ett tag senare och strax därpå kom älsklingen hit. Myste, i stort sett, hela dagen fram tills 19 då vi, mor och far åkte till Länna en snabbis. Spanade bl.a. efter UGGs men det har de tydligen slutat med, av någon konstig jävla anledning? Man ba no.
 
And idag vaknade jag strax innan nio vilket innebär att jag missar min första lektion. Och min andra börjar inte förrän 12:30 - nayz. Vad som händer efteråt är fortfarande oklart men det är inte hela världen. Nu ska jag fortsätta göra iordning mig. Puss på lilltån.

You heard meh

 
 

Tjo blogg


6y


Godkväll, allesammans. Klockan är nu 20:02 och jag är redan trött som ett as. Kan nog bero på att jag inte fick tillräckligt med sömn inatt, men still. Hähä.
 
Slutade iallafall 13:40 idag då älsko mötte upp mig utanför le skolan. For vidare till Hollister där Fred bytte lite grejor och åkte därefter hem till mig å lagade nudlar. Tjillade gärnet och följde sedan med honom till bussen. Trävligt, osv. Nu ska jag plugga. Hero.

Fyller på


Lördags förfanders


Hejdå helg

Oha, vilken bra helg det har varit. Synd bara att den redan är slut. :( Men, men. Hur som haver så blev're middag på Espresso House på fredagen, för min del, för att sedan vandra hem till Fred där jag napade ett tag. Spenderade resten av kvällen framför TVn tillsammans med hans far och somnade, gjorde vi, strax innan tolf. Eller något. Skitsammeh.
 
Igår, lördag, var vi och handlade i både Haninge Centrum och Coop Forum med mina päron under 'förmiddagen'. Plockade ihop en del grejor hos mig och tog därefter bussen tillbaka till le Handen där vi rullade förbi Arena. ♥ Omnom. Å på kvällen var det 18årsöverraskningsfest för Martin och Limpan. Askalaskul, faktiskt. Kom hem kl. 02 och däckade dirr.
 
Och sist men inte minst idag. Både jag och bebben vaknade upp cpbakis, med en hemsk jävla huvuvdvärk, så vi låg bara och degade nästan all day lång. Gosade, badade, duschade. Fett med mysigt. Såg även på gamla bilder från när Freddie var liten pöjke. Hihohiho. Blev iallafall hämtad av papzi när klockan drygt nio. Och nu ska jag sova för jag är hortrött.

Åhåh


Sadface


Aw yeah


Idag har jag: 1. mått dåligt och 2. umgåtts med min älskade pojkvän. Han kom hit runt 15-tiden någon gång då vi mös framför en massa randomdokumentärer, tillsammans med alldeles för mycket Pepsi Max. Gick till Lidl och handlade lite gottenz strax efter maten och gosade sedan vidare till "100 höjdare" x3. Nu ska jag spela barnspel på datan. Pussheil.

Trassel


Självies


Buhuhuhu

Hejejejej. Och. Ajajajaj, vad jag har ont i min lilla mage. Tycker så förbaskat synd om mig själv, alltså. Men snart kommer Fredrik hit så då har jag iallafall någon att gosa ner mig hos. ♥ wihi. Sitter nu och degar i min säng framför Youtube och Tumblah. Ska strax hoppa in i duschen snabbt och därefter invänta le boyfriend. Löl. Har inte ens något kul att dela med mig av. Skriver antagligen ikväll. Hare.

Bebispojken


Feint


Som en boss


Shit pomfritt vad rebellisk jag är som fortfarande är uppe trots att jag egentligen borde ha gått och lagt mig för länge sedan. Börjar liksom 08:30 imorgon med redovisning och grejer. Me_cool_lady_95. Ball och tuff och häftig, ja men visst.
 
Idag har jag bara varit hemma, chillat å tagit det lugnt. Tittat på någon alldeles för random b-film, städat iordning rummet och pluggat matte, i stort sett. Imorgon slutar jag kvart i två och då ska jag hem och invänta mitt hjärta. Annars: nöthin' speschöl. Sov tight.

True shit


Glad själ


Chillar på en buss


Hejsvejs! Megadegaskön dag idag i skolan! Började nämligen 08:30 och slutade 12:20. Hade bara två lektionas, med andra ord. Dönays. Väl hemma gick jag ut med hundarna och nu har jag precis ätit å lagat middag. Lax å nodlz, omnomnom. Ska nog bara ta det lugnt ikväll. Har jätteont i magen. </3 Tröstar mig med Pepsi Max. Bajs.


Plugg, megatröja & kaffe


Myspys

Hola bola. Är nu hemma efter att ha varit med bebben hela dagen idag. Kom dit, duschade, tittade på "Project X" , tog en promenad, åt superdupergod middag, gosade, såg på TV och gick sedan till bussen. Det omysigaste som finns är för tusan att sova ensam, på tal om det lizåm. Kvällsdega ensam överhuvudtaget. Nej. Usch, säger jag bara.
 
Imorgon är det iallafall tisdag vilket ärlikamed en dag närmare fredag. Ya man! Börjar dock äckligt tidigt (08:30) så måste åka hemifrån senast kvart i åtta. Förstår ni hemskheten eller? Lagom okul. Men jajaja. Nu hade jag tänkt att bädda ner mig i sängen med en kopp kaffe & plugga lite vidrig spanska. Gå, för fasen, inte och lägg er allt för sent, barn!

Cha cha


Degar ändå


Mer bilder. ^ Hej världen! Huvudvärken är still kvar men inte fan ligger jag och degar för det. Nej, nej. Utan jag kämpar mig upp, as always. Hö-höm. Nej men. Har precis ätit frukost och sitter nu & myser i min säng med världens zoetaztew Diesel. Dricker Pepsi Max också. Livet är bra fint ibland. Börjar egentligen 09:30 men... #yolo. Skoje bare. Tehe. Hejdo.

Godmorsning


Dö, söndag. Dö.


Söndag (...) och man mår som man förtjänar. Vaknade nämligen med en fet jävla huvudvärk som fortfarande sitter i, och vägrar avgå. Lagom oskönt. Ja.
 
Jag och bebben har iallafall tillbringat den här söndagen till att gosa och käka pizza på Arenis. Och nu på kvällen har jag bara varit iväg till Ica Maxi en snabbis med mamí. Funtar på att gå och lägga mig snart men orkar verkligen inte borsta tänderna å det. Way to ansträngande. Eller. Ok. Sova får det bli. Behöver min skönhetssömn, ja0. Häh. G-natt.

Ok ok ok


6y


RSS 2.0