2010-09-13

Skola idag. Började 8:25 och slutade 13:50. Jobbade kurs med Jelena hela dagen och tog sedan bussen hem direkt. Hade jätteont i huvudet plus att jag var trött som bara den så somnade en stund i soffan. Åt middag vid 5-tiden och åkte till Nacka forum med pappa och Petro runt sex. Medans de gick till Media Markt och köpte en ny dator och skärm till Petro så passade jag på att kolla i affärer. Köpte, allt som allt, ett par trosor, en stickad tröja, en ring och ett par supersöta benvärmare!

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och därefter gå och lägga mig. Är helt slut. Godnatt och sov gott pluttisar ♥

Mer än ord


Galet gullig låt! ♥ - Älskling, om du bara visste hur mycket jag kan sakna dig ibland...

Har precis varit på CRT och Arken Zoo med Petro och köpt lite saker till Diesel. Däribland ett halsband med matchande koppel, mat- och vattenskål, tuggrullar, tuggben, tuggskor, bajspåsar och, sist men inte minst, en babyblå bricka formad som ett hjärta som det fick stå 'Diesel' på. Såklart. Det var rena rama julafton för honom och han blev jätteglad! :) Nu ska jag åka och handla med mamma och pappa innan de åker utan mig. Ha en fortsatt trevlig söndag!

Mina älsklingskorvarGodnatt


Ligger nerbäddad i sängen. Lyssnar på musik. Pratar med någon random på MSN. Smsar med Elias. Är jättetrött men orkar inte sova. Inte än i alla fall. Sista inlägget för "idag". Sov gott nu!

Vår nya bebis ♥


Och för er som undrar så är han en blandning mellan jack russel, tibetansk spets, tax och papillon. Vår fina (andra) älskling.

Ny hund!

Hej sötnosar! Det var ett tag sen nu. Sommarlovet är, som de flesta nog vet vid det här laget(?), över vilket betyder att skolan dragit igång. Igen. Sista läsåret innan gymnasiet och ska plugga som in i jag-vet-inte-vad. Hur som helst så orkar jag inte gå igenom vad som hänt under de senaste veckorna eller vad det nu är, så jag kör på som vanligt istället.

Idag gick jag upp runt halv tio. Åt frukost, tittade på en dokumentär om World Trade Center (det är ju 9 år sen som 9/11 och allt det där var) och gjorde i ordning mig. Väckte Fanny runt 11 - hon sov nämligen här igår. Vid tolv kom Simon hit, Petros "kompis", och då åkte även FH hem. Sedan åkte vi till Länna Sport där jag fick mina efterlängtade UGG's. Tusen tack! ♥ Därefter fortsatte vi till Haninge centrum en snabbis. Hittade dessvärre inte ett skit! Åkte hem, hämtade Petro och Simon och bilade vidare till Bromma för att kolla på valp. Och ja, VI KÖPTE LILLSKITEN. För sex lax fick vi med oss världens sötaste lilla kille hem som fick namnet Diesel. Bild kommer! Återvände hem, åt middag och så. Och resten av kvällen har vi ägnat oss åt att titta på 'Kung Pow', gosat med vår nya bebis och spelat tv-spel. Haha :D Har även hunnit plugga lite. Nu ska jag strax sova. Har ätit godis (inte bra!) så har asont i magen. Puss på er!

RSS 2.0