Day 03: your parents

Är det någon här som ens finner det här med mina föräldrar intressant? Haha. Oh well. Skriver om det i vilket fall. Läs om ni känner för't, helt enkelt. Tjohej sa Frej.
 

Vi kan börja med fadern min som heter Niclas och nu är hela 47 år gammal, alltså född år 1965. Han arbetar som IT-konsult/specialist/whatevah någonstans i Kista, och älskar att fika vilket han gör ungefär 45626 gånger i veckan. Han lyssnar på allt från klassisk musik till dödödöbstep, köper inget annat än märkeskläder och är en riktig carpe diem-are efter att ha blitt le utbränd. Han tycker även om att spela WoW, Diablo, Star Wars eller CoD och är jävligt bra på att dra konstiga skämt. Så söt så.
 
Sen har vi mamma, vars namn är Solveig/Sollan, som, tvärtemot pappa, är en riktigt chillare som alltid kommer sent till jobbet, men som trots det alltid åker tidigast därifrån (lawl). Hon är, i stort sett, alltid glad och helt överpepp på livet, och allt vad det innebär. Yep. Köper nya mjukisbrallor all da tajm och älskar, liksom jag, te och Pepsi Max. Hon är också helt beroende av Wordfeud, svarar aldrig när man ringer eller smsar och lyckas alltid, alltid somna i soffan. Det var väl typ det, kompisar. Roligt, ha?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0