Sovit gott

Hej på er! Vaknade för lite mer än en timme sen och fysatan vad skönt det var att få sova ut. Nu har jag nog med power för att tacka och ta emot vad dagen har att erbjuda. Kom precis ut ur duschen och ska snart dra och gymma med Mimmi. As vanligt. Nu ska jag borsta nötterna och proppa min väska med träningsgrejsimojser. Vattenflaska, kläder - ja, ni vet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man måste älska detta i-land! Där man kan bli så irriterad över en sådan värdslig sak. Som jag sa så har jag varit med och tillverkad sushi många gånger och även fiskens hälsosamma influenser kan gå bort om man inte använder riktigt lax eller riktig fisk överhuvudtaget. Det finns billigare sorters fiskar som inte har lika mycket omega i sig och det finns lax som består av mycket mindre laxkött än andra laxsorter. Jag skrev ju att jag själv åt sushi så jag förstår inte varför du går på som om jag hade fördömd sushin i all evighet? Det är många som inte vill äta en diet med socker men som äter sushi för att dom inte tror att det ska vara massa osunt i. Men jag upplyste om att det var det för deras skull. Jag struntar väl i sockret personligen.

Det är för andras skull jag skrev det....

2011-05-03 @ 13:05:31
Postat av: linda

Sv: No hard feelings. Vi släpper det där nu :) Det lät som du var så förbannat arg på inlägget så jag ansåg att det var lite överdrivet. Det är väl problemet när man bloggar och med kommentarer. Man ser inte personen uttryck eller tonläge så allting kan ju feltolkas och anses vara hårdare än vad det är. Vi är ju överens om att sushi är gott i alla fall :)

2011-05-03 @ 17:58:09
URL: http://baduizm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0