Vaniljlatte omnomnom


Nacka forum


Ey. Jag kom precis ut ur duschen och Fredrik har åkt härifrån. Men. Tänkte berätta lite om gårdagen. Vaknade, gjorde i ordning oss, gick ut med hundarna och spelade xbox för att sedan ta bussen till Nacka forum i sällskap av Robin och Felicia. Några timmar senare, efter att Hampus kommit dit, åkte vi tillbaka till Handen och käkade på Arenis till middag. Alla fem alltså. Hur gott som helst. ♥ Och resten av kvällen spenderades hemma hos Felle. Hihi. Åkte hem strax innan 02 och somnade dirr. Det var allt för mig. Hej!

Goat edition


Cool


Sportlov yey


Hejsan hoppsan och förlåt för att jag knappt uppdaterat men det är ju sportlov, för tusan. I fredags träffade jag och Fredrik Jocke, Patrick, Danne och Dannes flickvän. I lördags tog vi det bara lugnt hemma hos Fred, kollade på "Torkel i knipa" och "Stockholm boogie", bland annat. I söndags gick vi upp till centrum med Mimmi & Martin för att därefter promenera hem till mig. I måndags, alltså igår, träffade jag Felicia en stund på dagen innan jag och F knatade hem till honom, och på kvällen åkte vi in till stan och fikade med Felle och Robin på EH. Och idag skulle vi egentligen åkt till Nacka Forum men det blir av imorgon istället.
 
Har precis städat rummet, bäddat sängen o.s.v. och planerna för idag är ärlikamed nada, so far. Ska troligtvis fara till min fina pojkvän men we'll see about that. Nu ska jag iallafall ta en promenad med mina tjocka hundar. Hej så länge! ♥

Butthurt?


G-night


Bert stjärt


Näst sista dagen before the lov. Så nedrans underbart. Har tillbringat denna torsdag i skolan, där vi bl.a. gymmade, och med min babyboy. Mötte upp honom i centrum efter att jag slutat, köpte två tröjor och rullade sedan vidare hem till mig. Käkade middag, såg på en jävla massa avsnitt av Bert och bakade chokladbollar, än en gång.
 
Imorgon börjar jag kl. 08:30 och slutar 14:45 och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. En sak är iallafall säker och det är att jag och Freddiboi ska sova här, hos mig. Annars får vi se vart kvällen för oss, lol. Nu hade jag tänkt att göra iordning mig inför sovdags. Vill gärna orka upp imorgon. Så. Godnatt, lovelies.

At da moment


Hihi


Day 13: give pictures of three famous guys you find attractive


Lov snart ✌


Wednesday, people! Gick i skolan fram tills ungefär klockan ett idag för att sedan åka och gymma i cirkus en timme. Mötte upp min babe och promenerade därefter hem till mig ifrån Klockarleden. Riktiga hurtigbullar. Till middag köpte vi hem mat från pizzerian (caesarsallad 💕) och resten av kvällen spenderades med att baka chokladbollar, se på film och bara gosa. Imorgon har jag sovmorgon till 10:10. Så så så nice.

6y


Ginatricot


Engelskaföreläsning

Hej ni. Hade håltimme i 3 timmar och 10 minuter idag då jag passade på att åka hem och bah mysa. Satt vid datorn, käkade nötter och drack Pepsi Max. Omnonom. Nu är jag iallafall tillbaka i skolan igen, och slutar gör jag först kl. 16:30. Efter det ska jag röra mig mot min babe, och senare ikväll blir det troligtvis handling med mamma. Nu: jobba vidare. Pöss!

Ett år sedan idag


Lite bilder bara


Sista veckan innan lovet


Tjabba tjena! Nu är det endast fem skoldagar kvar tills en hel veckas ledighet. Woho! ♥ Jag har iallafall haft en superduperkul helg. Gårdagen spenderades först i centrum med Felle och Robin där vi köpte presenter till Mimmi och därefter hemma hos Fred fram tills det var dags att röra sig mot lokalen. Orkar inte gå in på detaljer men hade en jättejättetrevlig kväll med apsköna människor, hihi. Och kom hem gjorde vi runt två.
 
Idag vaknade jag och babe strax runt tio, åt frukost, gjorde iordning oss och knatade sedan upp till centrum med Felicia och Robin där vi käkade donken, bland annat. Var hemma några timmar senare och resten av söndagen har tillbringats i soffan, i stort sett. Åkte hem vid tio och nu ska jag snart gå och lägga mig. Börjar halv nio imorgon, fy.

Babes


Majestic creature


Wopwop


Godmorgon amigos och amigas! Jag och Fredrik var uppe redan vid nio imorse, efter att ha somnat någon gång runt ett eller två. Spenderade gårkvällen med att spela xbox och titta på Bert. Bästa serien evör. Om tio minuter, för att vara exakt, ska vi röra oss mot Handens centrum för att köpa present till söta lilla Mimmi. Hennes artonårsfest är ju ikväll, vilket vi ser FETT fram emot. Hinner inte skriva så mycket mer. Hoppas ni får en fortsatt fin lördag. Puss! Och bilderna ovan är från Mimsans middag/chillkrök förra året, tihi.

Mmmmmmm


Produktiv as fuck


Åh, så underbart med fredag. ♥ Som jag har längtat. Idag fick vi sluta klockan ett istället för tre, alltså två timmar tidigare än vad vi brukar, vilket var hur skönt som helst! Stannade dock kvar i skolan en stund med Rebecka & Eleni men var ändå hemma till 14. Sedan dess har jag städat, dammsugit, dammtorkat, plockat ur och in all disk, bäddat sängen och även pluggat #jagbahkör. Snart kommer Fred hit och planerna för ikväll är att bara ta det lugnt. Mys hihi :)

Köp inte denna lol


Äntligen, äntligen fredag


Day 12: your highs and lows of this month

Lows: Att det är tvärmycket i skolan i stort sett hela tiden. Att det är kallt as fuck och vägrar sluta snöa, once and for all? Att mina pengar snart är slut (eller har hälften kvar men still). Att jag slog i mitt öga så hårt att jag knatat omkring med en blåtira i exakt åtta dagar nu.
 
Highs: Att det börjar närma sig våren – i alla fall månadsvis, hihi. Att jag och Fredrik numera har varit tillsammans i hela 11 månader. Att det, den artonde februari, var exakt ett år sedan jag och min älskling träffade varandra för allra första gången. Att både Mimmi och Jelena har/haft sin artonårsfest. Att jag haft en jättemysig alla hjärtans dag. Att det är lov om exakt en vecka och helg om endast några timmar. Och. Inget mer.

Från i lördags


Torsdag


Forgot to raka mig


Alla <3 dag

Godmorgon snuttisar! Jag har precis sminkat klart mig så nu återstår det bara att platta håret, byta om och borsta tänderna innan jag kan fara vidare till skolan! Har, som sagt, sovmorgon till 10:10. Hihi. Alla hjärtans dag idag vilket jag ska "fira" med min pojkvän, när jag kommit hem d.v.s. Har endast två lektioner idag, wöpwöp. Nej, nu ska jag fixa det sista. Hoppas ni får en skön torsdag, allesammans. Posshei.

4chan


Min tjockis


Utmattad tjej hej


Sådär ↑ ser mitt öga ut idag. Det har alltså gått från jättemörklila till pissgult, euw. Så fult och äckligt. Haha. :( Blåtiran i sig syns dock ännu mer i verkligheten. Snyft.
 
Idag är det iallafall onsdag vilket ärlikamed två dagar kvar till helg och nio to the sportlov. Så. Jävla. Skönt. Längtar verkligen, verkligen till att få sova ut på riktigt. Är så trött nu för tiden. Har ingen energi alls, och somnar minst en gång per dag, i stort sett. Jaja. Annars så har den här dagen, eller snarare kvällen, spenderats med min älskling. Har även gymmat med Mimmi och såklart varit i skolan från halv nio till ett, på ett ungefär. Imorgon har vi vår enda sovmorgon. Till 10:10. Så ska se till att ta vara på den. Natti natti. ♥

Oi


Idag jao


Knas


"Kraniets starka prognatism med en breddindex 70-74 och abnorma tjocklek, som låter negern uthärda slag, hvilka ovilkorligt skulle krossa en normal europeisk hufvudskål".
 
Hej pojkar och flickor! Idag är det tisdag som de flesta säkert redan vet, hiho, och jag har just nu "lunchrast" fram till klockan två. Slutar gör jag inte förns halv fem. Ugh. Efter det ska jag iallafall ta bussen hem till min älskling och kramas i några timmar. Å senare ikväll åka och handla med mor min. Nu hade jag, hursomhaver, tänkt att plugga lite. Eller något. Jag vet ej. Och på tal om något helt annat så längtar jag apmycket till helgen. Period.

Från igår hehe


Shopping för tusan


Fezt


Hejsan hoppsan! Igår spenderades hela kvällen på Midgård där Jelles artonårsfest ägde rum. Grattis än en gång! Efter det gick jag och Fredrik hem till honom där vi även sov, och vaknade gjorde vi strax innan 12 idag. Åt frukost, duschade och tog det lugnt i några timmar tills vi, runt fyra, pallrade oss upp till centrum. Käkade tacos till middag och nu är jag hemma! Måndag imorgon vilket ärlikamed skola. Blöh.

Imagine Dragons


Elva månader idag


Day 11: your favorite movie and what it's about


Min absoluta favoritfilm är Kung Pow just because den är så jävla konstig och rolig. Jag har tittat på den otaligt många gånger och kan alla repliker utantill. Så. För er som inte har sett den: köp den, ladda ner den, streama den, whatever. Ni måste se den. For realz. Föresten. Jag tyckte själv att den verkade tråkig från första början men hell no. Bästa jag sett.
 
"I Kina vandrar en ensam man från by till by. Han är en talangfull kampsportare som kallas för The Chosen One och är på jakt efter den onde Master Pain som har mördat hans föräldrar. I en by träffar han en gammal mästare som låter honom träna i sin dojo tillsammans med sina två elever. Ett rykte som säger att Master Pain har kommit till byn börjar cirkulera. The Chosen One börjar leta efter mördaren för att utmana honom i kung fu och hämnas sina föräldrar."

Hahaha lol


✌ ✌ ✌


What to do


Morsning korsning! Idag är det lördag och min blåtira har, under natten, växt sig ännu större. Jippi. Jag ska ju, som sagt, på Jelenas artonårsfest ikväll, kl. sju för att vara exakt, och jag ser helt hemsk ut. Bokstavligt talat. Ugh. Vet inte om jag ska sminka över det eller partaja med en stor jävla kaka i ansiktet. Vet ej vet ej vet ej.

Annars så sov min bebis här igår och vi tillbringade kvällen med att köpa hem mat från VKB, spela Far Cry och se på en film som handlade om hajar. Somnade runt 01-02 någon gång och vaknade vid halv tio. Fred åkte precis iväg till hans landställe, iallafall, så jag tänkte göra iordning mig för att därefter fara iväg till centrum med min mamma. Hörs senare!

Randombilder


Godmorgonpromenad hihi


Pannkakor för sjuttsingen


Hejhejhej. Precis stekt pannkakor, som den kvinna jag är, och duh så gott det var. Vad gäller mitt öga så har jag fortfarande apont, eftersom jag hela tiden blinkar å sånt. Och blåtiran, i sig, blir bara mörkare och mörkare. Hela ögonlocket är dessutom helt svullet. Yey.
 
Jag har iallafall bara varit hemma idag, spelat Far Cry 3, pluggat lite engelska, tyckt jäkligt synd om mig själv och tittat på Dr. Phil. Jo, juste. Jag ska på artonårsfest på lördag. Jag & min blåtira. Kunde det blivit mer otajmat? Nej. Argh. Vad har jag gjort för att förtjäna detta.

Så fucking söt


Vad gick fel?


Stackars öga


Guess what? Jag har gjort mig illa. Väldigt illa. </3 Allt började med att jag skulle byta jeans nere i badrummet. Slog då i ögat i en stång, på något konstigt jävla vänster, och har nu världens fulaste bula, helt blårödlila, nedanför ögonbrynet; precis vid tinningen. Ni anar inte hur jäkla ont det gör, alltså. Kyler ner det med is konstant. Så ja. Därför är jag inte i skolan idag heller. Ska istället tillbringa den här dagen hemma. I min säng. Och inte försöka anstränga ögat för mycket för argh så det bultar och spänner och jag vet ej vad. Snyft.

Heuheuheu


Bäst



Inget märkvärdigt


Hej babes! Kom hem för inte sådär jättelängesen efter att ha varit hemma hos min älskling sedan några timmar tillbaka. Vi spelade, bland annat, kort - vilket ni kanske märkt by now - och tittade på TV. Mycket mer om idag har jag faktiskt inte att tillägga. Imorgon har jag iallafall sovmorgon till 10:10. Apskönt, eftersom vi numera börjar halv nio varenda jävla dag. Och efter det ska jag in till stan med Erica.

 

Åh, by the way. Skaffade twitter häromdagen så ni som vill kan ju ta och följa mig på: http://twitter.com/olinjohanna. Annars får jag önska er en fortsatt trevlig kväll. Puss!


Just nu


Min mysis


Fett produktiv


Så. Här sitter jag och pluggar next to min kära klasskamrat, Eleni. Slutar om ungefär en kvart, istället för kl. 16:30, vilket ska bli skönt as fuck. Har nämligen varit här sedan halv nio imorse. - inte ok. När jag kommer hem ska jag iallafall laga mat till mig och min pojkvän. Nuggar, pomfritt och mangoraja. Foodgazm. ♥ Han ska även sova hos mig ikväll. Myspys. :)


På lektion


Day 10: something that you miss


Sittin' on the bus


Några confessions

• Jag hatar fiskar, och skulle aldrig i livet kunna få för mig att bada i främmande vatten eller överhuvudtaget dyka. Idk. Tycker bara att de är så förbaskat äckliga. Och läskiga.
 
Från årskurs fyra till sex gick jag i en musikklass i Brandbergsskolan, believe it or not. Hade där musik ungefär fyra gånger per vecka vilket jag, till slut, tröttnade på.
 
• Jag har piercing i naveln, men även ett hål i vardera öra. That's it. Har dock haft piercing i överläppen också, men det var för länge sedan nu. Däremot så sitter ärret fortfarande kvar.
 
Jag är sjukt duktig på att skjuta upp saker, samla allting på hög och sedan stressa som in i helvete framåt slutet. Det gäller främst inom skolan, men även med annat också.
 
• Förra året, i ettan på gymnasiet, blev jag så pass dålig under en alltför lång period att jag var tvungen att hoppa av. Gick dessutom natur/natur på det. Im to the possible att ta igen.

xD xD


Day 09: somewhere you'd like to move or visit


Blue waffle


Random bild från igår när vi gjorde våfflor ^ Hejsvejs. Idag vaknade jag prick klockan sju och ungefär en och en halvtimme senare anlände jag till skolan. Har hittills bara haft en lektion, spanska, och slutar gör jag 15:30. Ugh. Efter skolan ska jag iallafall ta bussen hem till min babyboy. Så jag hoppas på att den här dagen rullar på bra, och inte i en alltför seg takt. Nu ska jag kolla Tumblr snabbt och därefter plugga. Ha det fint.

Bästa


Day 08: a moment you felt most satisfied with your life


Det måste förmodligen ha varit i slutet av maj/början av juni förra året, alltså 2012, när jag visste att jag hade hela, hela sommaren framför mig. Att jag hade världens finaste pojkvän, sedan ungefär tre månader tillbaka, och även att jag skulle fylla sjutton förbaskade år om bara någon vecka. Att jag i stort sett hade hela lovet planerat med en resa till Göteborg och Spanien (Gran Canaria), plus Bommersvik i totalt två veckor. Att jag hade kommit in på mitt förstahandsval efter att ha tvingats hoppa av gymnasiet. Och att jag dessutom hade alla mina fina vänner vid min sida. Allt var bara så. Bra. ♥ Hehe.

Snart ett år med min finaste skatt


Joe goes


Våfflor m.m.


Söndag. Igen. Så hemskt. Fredrik åkte hem strax innan sju, nu på kvällen alltså, och sedan dess har jag bara kollat igenom gamla bilder och även försökt plugga lite engelska. Vilket jag ska fortsätta med alldeles strax. Annars, idag, har vi gjort våfflor, spelat vändtia och bara tagit det allmänt lugnt. Förjävla mysigt ändå. Jaja. Skriver förmodligen mer senare.

Ännu en bild från igår


Lite somrigt sådär va


Yup


Pizza och film


Godmorgon! Gårkvällen spenderades hemma med bebben, vilket var superdupermysigt! Åt Pizza Hut-pizza till middag och tittade sedan på film fram tills det var dags att gå och lägga sig. "Cabin in the woods" tror jag den hette. Vaknade strax innan tio idag och nu har Fredrik åkt till sin mormor, så jag hade tänkt passa på att plugga lite medan han ändå är borta. Annars är planerna för idag: nada. Vi får se om det dyker upp något.

Day 07: one of your favorite shows


Snart är det fredagsmys


Slängde in några randombilder från last summer, i brist på annat. Vill att det ska vara varmt och soligt ute. Inte någon kall jävla äckelvinter med bara snö, is och slask överallt. :( Ugh.
 
Hursomhelst så sitter jag just nu i skolan och pluggar lite till och från. Slutar 14:45 och då ska jag ta en fika med Erica i en timme eller två. Senare, framåt kvällen, ska min älskling komma hem till mig och även sova där. Sedan återstår det att se hur vi väljer att tillbringa kvällen. Nu: plugga vidare. Hoppas ni får en fin fredag! Puss.

Mysigt


RSS 2.0