Lycka


Hej, amigos. Nu är det äntligen, äntligen fredag & helg! ♥ Hur superduperunderbart som helst. Hittills har jag iallafall varit i skolan och även på mammas jobb en stund. Tog en kopp kaffe och rullade därefter hem. Och nu har jag precis tryckt i mig lite käk. Kl. 17:51 ska jag ta bussen till Handen för att möta upp Emzi, å sedan får vi helt enkelt se vart kvällen för oss (lol). Nu ska jag ta itu med lite grejor. Pusspuss!

Chillpillar i skolan


Seven am wakin' up in the mornin'

Godmorgon, pluttisar. Jag har precis ätit frukost och ska alldeles strax börja göra iordning mig. Börjar nämligen 08:30 idag (blö) och slutar först 14:45. Lite smådrygt på en fredag men it could be worse liksom. Sedan, framåt kvällen, ska jag iallafall träffa min babe, Emma, och därefter slaggar min älskling här igen; snubben som breder ut sig i min säng för tillfället. Hihi. Nu ska jag sminka moi. Hare bra, bre.

Hjälp


Snösnösnö


Tjabba. Som ni säkert redan vet har nu snön kommit vilket är hur mysigt som helst. Om man är inne d.v.s. Annars är det lite mindre fint. Hähä. Hur som helst så hade vi studiedag idag vilket innebar att vi skulle jobba med några idrottsuppgifter hemma istället för att behöva pallra oss till skolan. F1 skönt. Och ikväll sover min babe här. <3 Nu: duschaaaa.

Hej vinter


Ok


Bu to the hu


Nej, fy. Idag mår en viss Johanna inte alls bra. Har nämligen löjligt ont i magen. Och vädret gör det knappast bättre. Ligger därför ihoprullad, like a bawll, i min käre säng ätandes Läkerol, i väntan på att skiten ska gå över. Och om inte, får jag helt enkelt lov att stanna hemma idag. Nu ska jag fortsätta dö.

Älskade säng


Vad i hela friden


Skönt väder

Hej, babies. Fick sluta en timme tidigare idag, alltså 11:25, p.g.a. att vi inte hade någon spanska. Hur skönt som helst. Väl hemma gick jag iallafall ut med hundarna, åt mandlar och drack Pepsi Max. Och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Snart kommer Fred hit och då ska vi bah mysa (?) eftersom vädret är långt ifrån fint. Så det så.

Bildz


Rajt nao


Semzt

Hejpa. Idag är det fittmåndag vilket innebär att jag börjar halv tio och inte slutar förrän halv fucking fem. Är dessutom trött som ett jävla as med tanke på att mängden sömn jag fick inatt inte var särskilt stor. Woho. Har precis druckit te iallafall och även gjort i ordning mig. Nu återstår det bara att borsta gaddarna och platta klart mitt hår. Kasldklaskda. Hej.

xP xD


Hej ostabil tjej


Myskväll


Hej söndag (usch, fy å blä). Idag vaknade jag och min beb strax innan tio då vi gick upp och käkade frukost. Tog det lugnt i några timmar och åkte sedan och handlade på Willys. Fick skjuts till Fred, duschade och tog, 17:10 för att vara exakt, bussen till Erica. Lagade kycklingwok, åt, pratade, spelade spel/kort och bah mös. Jag, Svante, Erica och Fredrik alltså. Åkte hem strax innan 22 och nu ska jag duscha. Igen. Hero.

Kul lördag osv


Nyrakad och fin


Sho bre


Nu är jag hemma efter att ha spenderat natten med min finaste älskling. Hela gårkvällen överhuvudtaget. Åt middag på Arena för att sedan se på film, "Cockpit", med hans päron. Tittade även på "Breaking Bad". En serie Fred laddat ner, dat lawbreaker. Hursomhelst så ska jag snart äta, antar jag. Och ikväll kommer bebben hit. Å sover. Igen. Och övriga planer ärlikamed nada.

♪♫


Adíos


Skola hej

Morsning korsning, allesammans. Nu har jag precis sminkat mig, ätit frukost och druckit te (vilket jag iochförsig fortfarande gör, höhö). Jag ska gå till bussen, som tar mig till skolan, om ungefär 40 minuter, för att därefter sluta strax innan tre. Sedan blir det stan med syrris och älsklingen, utekäk ♥ och slagg hos babe.
 
För i övrigt sov Fredrik här igår. Supah dupah mysigt. Lagade spagetti med köttfärssås, handlade läsk på Konsum och tittade på två randomfilmer. Å somnade gjorde vi strax innan ett. Tror jag. Nu ska jag krypa ner hos mitt hjärta ett tag innan jag behöver vandra to da bus. Hoppas ni får en underbar fredag. För. Det är ju fredag.

Segisveckis


Tjäna. Tjäna. Tjäna. Onsdag nu, snart torsdag, och fa-an vad den här veckan har rullat på segt. Inte ok, alltså. Inte ok. Jag drog iallafall från Fredrik strax innan tio och nu ska jag snart göra iordning mig inför da night genom att tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och avnjuta en skön, varm dusch. Mmmmmmm. ♥
 
Imorgon är det slackdag i skolan, som vanligt, och jag börjar därför inte förrän kl. 13:00. Hur skönt, kompisar?! Slutar dessutom en timme senare. Endast. Wopeliwop. Juste. Tog även en promenad med Mimmi och Martin nu på kvällen vilket var jättemysigt. Och trevligt. Hihi. Nu ska jag checka Youtube en snabbis och därefter tagga. Bre. Sov gött.

Tjockisar


Chokladregn

 

Herrå


Hejhopp! Nu har jag precis tryckt i mig a bit of kycklingsallad till middag och även hunnit duscha och göra i ordning mig. Ska nämligen ta bussen till Handen snart för att träffa min bebis. Vi ska väl antagligen bara ta det lugnt hemma hos honom. Inte helt fel. Nej, nu måste jag tyvärr rullibulla. Skriver ikväll. Vi höreeeees. Poss. <3

Nattinutt


Day 12: your siblings


Vad gäller syskon har jag bara ett. En storasyster vars namn är Petronella och som fyller hela 21 barre den artonde decembah. Hon är alltså 4 (eller 3,5 för att vara mer exakt) år äldre än mig men trots det kommer vi överens hur jäkla bra som helst. Minns inte senaste gången vi bråkade, eller ens tjafsade. Slängde ur sig något dumt överhuvudtaget. Coolt, ha?
 
Lite onödig fakta om 'na är iallafall att hon fortfarande bor hemma, vägg i vägg med mig faktiskt, är ungefär en decimeter kortare än självaste jag, jobbar på ett hunddagis någonstans vid bussgaraget, älskar kinapuffar & chiliostbågar (lawl) och varit med om en trafikolycka som nästan tog hennes liv år 2008 (det jobbigaste jag någonsin varit med om, men tack gud att hon klarade sig). Slutord: världens finaste tjej. That's that.

Dagens käk by #memyselfandi


Amen sho


Båring

Dammsugit nunununu. Phew. Äntligen. Mitt rum var nämligen som en enda stor dammråtta. Typ. Haha. Så illa. Snart kommer i varje fall Fred hit och då ska vi äta middag för att sedan göra I dont know what. Antingen stannar vi hemma å bah myspysar eller så rullar vi iväg någonstans. Jag har ingen aning. Vi får se. Hähä. Ok. Meningslöst inlägg.

:):):)


Just dance


Hejhopp! Hade en helskön kväll igår med världens bästa personas. Det var jag, Martin, Fred, Mimmi, Felicia & Robin. Lagade först middag medan pojkarna gameade och någon timme senare dansade vi som aldrig förr, både till Wii och vanlig musik, drack, spelade ett aproligt spel (alltså med pjäser och sånt), drog till en skrev jävla 'fest i en övergiven lokal (lol) och massa massa annat. Väl hemma gick jag och bebben å la oss dirr. Och idag vaknade vi runt tio, om jag minns rätt. Nu ska jag dammsuga innan älsklingen kommer hit. Pussen!

Igår kväll


Äntligen fredag


It's friday, friday, bitchez. Och jag är uppe med tuppen! Har både ätit frukost och gjort i ordning mig. Ska däremot inte till skolan på grund av olika aneldningar. Utan istället sitter jag här å dricker te + Pepsi Max i väntan på att mitt Sims ska uppdateras klart. Haha. ♥ Vidare planer för dagen, innan jag tar mig till bebben, är att: dammsuga, bädda, gå ut med hundarna och packa. Å ikväll ska vi, som sagt, till Mimmi. Tihi.

Day 11: what you wore today


Game time


Godnatt babies


Planer för helgen

Fredag: Skola från 08:30-14:45 (duh). Och kl. sex blir det middag + krök hos Mimmi med, bland annat, älsklingen och Martin. Sover sedan hos min babe. Lördag: Troligtvis träffa Emma på dagen, äta ute på kvällen och antagligen myspysa med bebben, at my place, resten av lördagen. Söndag: Jag. Har. Ingen. Jävla. Aning.

Lycka i en kopp


Kroppsbyggarna


Helu. Gick i skolan från kl. 13-14 idag och efter det tog jag bussen till Friskis där jag mötte upp Mimzi och Freppa. Gymmade i ungefär en timme och promenerade sedan hem efter att ha behövt åka fram & tillbaka till Klockarleden, p.g.a. omständigheter. Väl hemma gjorde jag iordning två mackor. Moms. Å nu sitter jag här och dricker te, i sällskap av Tumblr. Lol. Har även halvsovit ett tag. Hur skönt?!? Hehe.

Dafuq did I just watch


Godmorgon från min babe


Master chef

Hej kompisar! Efter senaste inlägget kom Fredrik hit då vi gjorde i ordning kylling med pommes, vilket turned out to be apgott. Kocken Kari numero dos, för fanders. Ett tag senare tog vi en promenad med Mimmi å Martin, i ungefär en timme tror jag, för att sedan återvända hem igen. & nu har jag precis glott på "Stalkers" i min ensamhet. Numera "Hells kitchen". Annars börjar jag kl. 13 imorgon. Me likeyyyyy.

Tittut


Älskade säng


Never ending promenad


Äntligen, äntligen, äntligen hemma!!!!!!11 Alltså. Helt ljuvligt. <3 Hade nämligen idrottsdag idag i skolan där jag hade valt promenad i förväntan på att det skulle vara rätt lugnt. Och skönt. Men icke sa Nicke. Fick istället vandra runt en hel vik (?) vilket tog nästan 2,5 timmar. Som var tur hade jag sällskap av Eleni och hennes vovve, men ändå ja0.
 
Nu är jag iallafall, som sagt, hemma och dricker te. Ska snart ta ut hundarna på ännu en promenad (morr) och sedan ta det lungan en stund innan jag rullar vidare till Freddis. Hoppas ni haft en fin dag, än så länge. :3

Rofl


Kiwis och bananskal


Tänkte precis gå och lägga mig men först: blogga. Sjyrre, ha? Yup. Idag har jag bara varit i skolan, myst med min älskling och pumpat muckler med Mimmi. Och när mitt hjärta väl tagit bussen hem åt jag kiwi ^ omnomnomnom. Har även duschat, borstat gaddarna och bytt om till en jetefin nattröja jag haft sedan jag gick i lågstadiet. Lawl. Som ni säkert sett fick jag också hem mitt bananskal idag! Efter sjuhundra års väntan. Jaja. Godnatt.

Awesome


Guten morgen

Godmorgon, allesammans. Eller. Ni som läser det här, och min c00la blogg, helt enkelt. Idag är det tisdag (endast </3) och jag går i skolan från 08:30-12:20. Slutar alltså innan lunch. Jippi. Efteråt ska jag väl antagligen hem för att sedan gymma med fina Mimmi och även träffa min babe. Nej, nu måste jag göra i ordning mig om jag ska hinna i tid till skolan. Puwz.

Overly attached girlfriend


Klassiker


Tjenamors. Idag hade vi, som vanligt, skola från 09:30 fram till halv fucking fem. Ren jävla tortyr. Eller nästan iallafall. Väl hemma mötte jag upp min älskling för att då vandra hem till mig å laga middag. Sedan tog vi det bara lugnt resten av kvällen.
 
För i övrigt slutar jag 12:20 imorgon. Har idrottsdag på onsdag (=promenad). Och är förhoppningsvis ledig på torsdag. Hoppas, hoppas, hoppas. Ska även träna med Mimzi tömöröw. Lagom hurtigt och så vidare. Nu ska jag kissa. Nattinufsan, sötfisar.

Hawt


Världens sötaste unge


Anus

Har ingenting att blogga om, egentligen, men bloggar iallafall. Har precis lagat och ätit middag som, idag, fick lov att bestå av kyckling med pommes. Borde plugga och städa mitt förbannade rum, men jag har för fasiken ingen ork till någonting. Överhuvudtaget.
 
Vill bara lägga mig ner och sova. Se på en film, eller hänga framför Tumblr i femtioåtta år. Kramas med min fina pojkvän. Dricka alldeles för mycket te, och såklart Pepsi Max. Och bara vara. Då kommer förstås livet och tränger sig på. Allt det där eländiga, ni vet. Apslddklcsx.

Hej fjörtis


*dör*


Övrigt


Och så var den helgen över


Hellululu. I fredags hade jag och min älskling 8 månader vilket 'firades' med massvis av mys, här hemma. Var iväg till Ica Maxi där vi köpte lite grejor för att sedan titta på "Jidda inte med Zohan" tills vi bestämde oss för att sova. Inget märkvärdigt, men hur jävla gosigt som helst.
 
Igår, lördag, åt vi frukost på Subway (<3) för att därefter röra oss hem mot Fred. Tog en dusch, gick ut med hans vovve & såg på nån random alienfilm. Framåt kvällen var'e middag hos Andreas, min barndomsvän, och efter det mötte jag upp bebben igen för att slagga där.
 
Och. Och. Och idag då. Vaknade, käkade våfflor till frukost och rullade, någon timme senare, hem till Mimmi där även Martin var. Gick upp till Centrum och tog en fika på Espresso House med mina babies och nu är jag hemma. Är aphungrig så ska ta något att äta. Tjo.

8 mån. <3


[varning för känsliga tittare]


Mumma


Just chillin' with ma julmust. Wöpwöpwöp. ^ Hej hopp. Idag hade vi yoga på idrotten vilket var lagom flummigt men samtidigt fett jävla avslappnande. Åtminstone i slutet. Efteråt rullade jag hem & tog en snabb dusch, bland annat, för att sedan möta upp Emma i centrum. Köpte en varsin chai på EH och snackade redigt mycket skit. Jättemysigt faktiskt. Runt åtta tog jag en promenad med Erica i ungefär en timme och när jag väl kom hem, helt nedkyld, lagade jag soppa. <3 Annars har jag både huvudvärk & träningsvärk. Ruwligt.

#yolo


Tralala


I to the dag

Aloha, ni. Idag hade vi endast skola från 09:30-10 eftersom våran engelskalärare var sjuk vilket förstås var jätteskönt. Enda negativa var att jag var tvungen att komma tillbaka, till tre, för att göra det förbannade matteprovet jag missat från förra veckan. Det gick väl... Bra. Hoppas jag iallafall. Fredrik kom, hursomhelst, hit däremellan. Gjorde mig sällskap ett tag. Och även när jag kommit hem för andra gången, lol.
 
Lagade mat, myspysade och drog sedan till gymmet. Runt åtta följde jag med min älskling hem för att därefter bli hämtad av min käre mor. Handlade mat på le Coop och dricker nu te. Ominominom. För i övrigt börjar jag 13 å slutar 14 imorgon. Nayzzzz. Och after dat blir det att träffa min finfina Emma. Hihi. ♥

Skön



Najti najti

 
Halli, hallå. Idag, efter skolan, åkte jag hem och pluggade en liten stund för att därefter röra mig mot Haninge centrum där jag mötte upp min lilla babyboy. Köpte läsk på Sabis och promenerade sedan hem till honom. Tittade på "Gustavsson 3 trappor" och sådär va. Till middag blev det soppa och pannkisar (igen), hihi, vilket var apgott. Bebben övningskörde även och kom hem gjorde jag runt åtta, tror jag. Godnatt nu, folket. <3

Puss bruttis


Paranoid parrot


Pigg & glad (nawt)

Godmorgon, babies! Idag är det tisdag (som de flesta säkert redan vet) och slutar gör jag vid lunch, 12:20 faktiskt. Annars har jag inga planer, över huvud taget, bortsett från att hooka up med min fina pojkvän. Måste även röja upp i mitt rum, som ser mindre bra ut för tillfället, och stressläsa den förbannade boken som ska vara gjord tills på fredag. Ok. Lite planer kanske. Men still. Nu ska jag koka te (omnom) och byta om. Hoppas ni får en skön dag. :3

Pretty woman


Hahahaaaaa


Matmatmat


Tjäna. Idag hade vi skola enda fram tills kl. halv fem, vilket vi nu kommer ha varenda jävla måndag, p.g.a. psykologin som just dragit igång. *snyft* kom iallafall hem strax runt 17 då Fredrik kom hit nästan dirrebirre. Tog en snabb dusch och låg sedan och gosade fram tills det var dags att görish mat. Agerade hemmafru och lagade pannkisar till både mig å bebben. Bakade även bruna bollar till min käre far. Hihi. Nu ska jag tvätta bort mitt smink & dricka te.

Hejsvejs


Du är allt


Slut på're ruwliga

Go'kväll. Lovet är nu slut, vilket minst sagt suger. Måste även sova utan min älskling som jag nu spenderat 10 nätter i rad med, vilket också suger. Och skriva en krönika tills imorgon. Duh. Allt bah suger, ja0. Närå. Har faktiskt haft ett riktigt fint lov.
 
I fredags såg vi, som sagt, på bio, käkade kinabuffé och var på något random chillkrök med Mimmi & Martin. I lördags, alltså igår, var det middagsbjudning hos bebben med gäster och grejer. Helt ok faktiskt. Och idag har vi bara tagit det lugnt hos mig. Myspysat och så vidare.
 
Fred drog precis hem så nu ska jag snart käka och sedan plugga, duscha och städa mitt rum. Kanske dammsuga också. Jag vet faktiskt inte. Imorgon är det iallafall skola från 09:30 till 13:40. Palla'nte. Hursomhelst så får vi se vad som händer efteråt. Teheee.

Ey yo


Bokat & klart


Day 10: this week

Den här veckan har, hittills, varit helt okej bortsett från att den förbaskade urinvägsskiten kom tillbaka i måndags. Annars är det ju lov för fanders. <3 Hehe.
 
Måndagen spenderade jag iallafall med Erica fram tills hon drog hem, runt 20-21, då jag mötte upp min babe. Rullade vidare hem till mig där vi även sov. I tisdags tog jag och Fredo en promenix fram & tillbaka till vårdcentralen för att kirra medicin, trots att det var någon form av storm ute (hurtiga hey hey hey). Sedan mös vi bara, hemma hos honom, resten av dagen/kvällen. Igår, alltså onsdag, var jag som sagt med Emma för att därefter möta upp pojkarna vid gropen. Drog till arenis o.s.v. Bebben övningskörde och sedan vare dags för fezt at Martinis hus. Slutet gott, allting gott. Hejdådådå.

Enda bilden från igår kväll


Nays


Hejhejhej. Sov hos Fred natten till igår och spenderade sedan hela förmiddagen med Emma, fram till kl. 17. Tog en fika på Café Momo och så vidare. Efter det drog jag, Danne, Jocke & bebben till Arena. Och runt åtta var det dags för Freppis att övningsköra. Avslutade iallafall kvällen med fest/krök hos Martin, med lite kul människor. Kom hem strax innan halv tre och somnade strax därpå.
 
Måste även tillägga att jag gått och fått urinvägsinfektion igen. Andra gången på två veckor. Så jag går alltså på antibiotika nu, vilket jag ska göra i fyra dagar till. Why god why?