He's not gay


Sabla migrän

Hej på er. Hoppas ni mår bra, för det gör fan inte jag. Haft ont i huvudet enda sedan jag vaknade och nu, efter att ha tagit mig en treo, kom allting upp igen. Behöver inte gå in på några detaljer men det var långt ifrån fräscht, kan jag säga. Så... Här sitter jag i väntan på att pappsen ska komma hem med sushi till mig. Frågan är bara om jag kommer få i mig någonting. Uh. Även varit hos BUP idag. Jeterolit. Now: dö. Bleh.

Någon random bild bah


Piglets


Ytterst stora problem

Döh. Hade jättesvårt för att somna inatt av okända (?) anledningar. Så bara för det är jag självklart cptrött just nu. Wiho-moment! Sitter och dricker te i mammas megatröja, at denna stund, och bah liksom typ dör. Lite sådär lagom kul. Vid 16 ska jag iallafall träffa Erica och innan det behöver jag duscha och fixa mig. But I don't ork. I-landsprobbe. Nerk.

Newly vaken brud



Riktiga hurtigbullar


Gullig bild, jag vet! Men kände för att vara lite extra bildlig idag. Nice_girl_95. Håhå. Hur som in i haver så det skaver. Emma drog hem för inte så länge sedan efter att ha varit "här" ett bra jävla tag. Eller. Hon kom hit vid halv åtta och sedan dess har vi bara varit ute och promenerat gärnet. I nästan tre timmar faktiskt. Hur jävla bra är inte det?! Träffade även på hennes homie Andreas en snabbis. Kul jul. Nu ska jag dricka en välförtjänt kopp te. Bajbajbaj.

Amagad (!!!)


Lördagsgodis :3


Halvt avliden

Godmorgon, sunshines. Sov extra länge idag vilket var megadegasegaskönt. Även unnat mig en fet kopp te + risifrutti. Gottigott. Dagens planer är fortfarande oklara men funtar på att bara vara hemma och dö. Sedan kanske Emmapemma kommer förbi en stund ikväll också. Mah babygörl, lixåm. Hihohahe. Nu ska jag borsta gaddarna och därefter hoppa in i duschen en kvickis. Puss på (stek?) pannan!

Google är en man


Supah cute


Kom hem för snart en timme sedan efter att ha varit hos Gurra med lite trevliga människor - däribland Mimmi och Emzo. Trävligt ochsåvidare. Annars vart det sushi för min del tidigare idag (mhm ♥) as you can see on da pictöre. Och nu, nu, nu sitter jag och dricker Pepsi Max i mina superheta Canada-byxor som är sååå fashion right now. Riktig modebabe typilyp. Tihih.

Voffar in action


Dösöt

Tumblr_ly62czlhld1r6f0j5o1_500_large

Here we go again

Uppdateringen är fortfarande at the bottom och jag orkar seriöst inte bry mig så mycket. Blogga gör jag när jag känner för't och sedan får vi se om det blir bättre eller sämre med tiden (satsar på bättre men you never know). Så excuse me I don't mean to be rude... But tonight I'm fucking you! Haha. Me so bored. ♥

Today-ey-ey. Eh. Aa. Gick upp runt 13-tiden och låg sedan och degade resten av dagen. Mötte Jellsan & Dannipanni vid sju och efter ett tag kom även Emma. Promenerade omkring i le snön och bara pratade gärnet. Lagom mysigt. Kom hem strax efter tio, drack te x2 och glodde på TV. Å nu ska jag surpla i mig mitt megaglas med saft och game:a Sims. 8D

Dogge doggelito

Tumblr_lwz3yidede1qd5k8xo1_500_large

Älskling


Wazzzzup

Okej, folket, jag erkänner... Jag har uppdaterat som en fullkomlig l00ser på senaste tiden vilket jag bör skämmas så in i helsike för! Nej, men jag har helt enkelt inte haft någon tid eller ork. But I will bättra mig! Möhö. How does that sound? Good, right? Mm. Vet.

Iallafall så spenderades gårdagen med Erica och sedan Emma, bara för att ha någonting att skriva om. Och idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blev upptvingad för cirkus en timme sedan och har sedan dess varit ute på en långprommis med Disse. Nada more, nada less. Nu ska jag dricka upp mitt underbara te. PusseN. ♥

It's not prostitution if you pay them in bacon


Utfyllnad


Meo


Oduktig flicka

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt (!) för en usel uppdatering, och inte blir den bättre idag heller. Har nämligen lagt hemma och sovit hela dagen p.g.a. hemsk huvudvärk och ska nu vidare till Mimmi & Martin för filmkväll. Precis ätit sushi så mätt är jag dessutom. Hinner inte skriva nå' mer. Ska taggish nu. Puss på er alla söta! ♥

Wednesday



My darlings


Fortfarande instängd

Jag är fortfarande fast här hemma eftersom mina föräldrar är så stört sega på att fixa busskort till moi. </3 Så man får helt enkelt göra det bästa av situationen och passa på att köra lite Sims, dricka mängder av te + Pepsi Max och bara ha det allmänt chill. Håhå. Ikväll ska jag iallafall iväg, för en gångs skull, och träffa Mimmi. Så fort min mamma slutat jobbet, det vill säga. Och iövermorgon är det äntligen fredag (=sushidag). Tjohosan.

Inte ok


Om jag är!


Tihi


Världsbäst


Early mornin'

Godmorgon. Någon vaken än? Well. De flesta kanske. Men. Jaja. Klockan elva ska jag dra till Handen för att möta upp min käre sistro men innan dess måste jag gå ut med alla tre dogz, äta frukost (risifrutti <3), dricka te och fixa mig. Borsta tänderna dessutom. Uh. Efter det ska jag iallafall hem och chilla and maybe träffa någon fin själ. Vi får helt enkelt se vart dagen leder. Nu måste jag tyvärr dra. See ya.

Säger godnatt med denna c00la bild


December tvåtusenelva


Finner inga ord för det här


Ensamvarg

Erica kom aldrig... And you know why? Stackarn mådde inge bra. Så. Det blir ensam- slash hemmadag för mig idag igen. Woho! Och för att utnyttja tiden så mycket som möjligt har jag tänkt att städa och dammsuga mitt rum så det är ingångsvänligt again. Tagga till, för bövelen! Men först ska jag göra i ordning något att äta. Funtar på ravioli av det icke-köttiska slaget, men vi får se hur det blir med det. Annars får ni se till att ha en fortsatt fin tisdag! :)

Dagens hemmajag


November tvåtusenelva


Inget liv


Pigg å alert

Uppe med tuppen, är vad jag är denna ljuvliga tisdag. Vaknade för snart en timme sedan av att Mimsan ringde mig och sedan dess har jag varit rätt så pigg, actually. Skönt att inte gå upp efter kl. 12 iallafall; för en gångs skull. Tänkte bara uppdatera er lite snabbt innan jag fixar frulle. Närmare bestämt te & yoghurt. ♥ Hähä. Todays planos är, hur som helst, att träffa Ericfik omkring tvåtiden. Därefter får vi se vad som skjer. Tack och hej för mig.

Så fin


Ledsen kvinna


Mmmmmmmm

Goder afton i denna sal. Eller land kanske man ska säga? I vilket fall så klev jag precis ut ur duschen. Te har jag även hunnit få i mig vilket innebär att värmen är påväg upp. Ska också repainta mina naglar snart samt smörja in mig med världens mest underbara kräm + slänga på mig en ansiktsmask. Ta-hand-om-sig-själv-natt för bövelen! Who's with me?!


Hårigt hår


Oktober tvåtusenelva


Totalisolerad

Pratade nyss med min Erica i telebele, som jag även ska träffa imorgon, och ska alldeles strax koka mig en kopp te. Living the good life, ni vet. Annars har jag inte gjort ett skit idag eftersom jag inte kan ta mig någonstans utan busskort. Fät ruwligt. Så det blir att stanna hemma och chillipilla resten av kvällen; ta en dusch och kanske måla naglarna. Skönt det.

Nya prylar



Klockan nio

Sho bre. Sov, som sagt, hos Jell-o inatt med lilla Danni. Men innan det chillade vi bara galet med några söta människor framför någon random film, men även ute. Somnade strax runt 04-tiden och vaknade omkring nio. Illa, gorilla. Några timmar senare mötte jag upp mor å far i centrom där jag köpte lite stuff, och nu är jag så gott som hemma! För i övrigt ska jag träffa min Emmipemmi ikväll. Avis? Visste väl det. Tihi.

Teparty för bövelen


Jao bre län


It's lördag, lördag. Gotta get down on lördag! Right, kidz? Nä. Men. Vaknade för nästan exakt en timme sedan efter att ha somnat runt 06 inatt. Jetteherligt. Så har, sedan dess, hunnit få i mig lite Digestive och en stor kopp citron- och limete. Läskigt gott. Just saying. Ikväll blir'e slagg hos Jellsan men tills vidare ska jag bara gå och dö här hemma. Peace out. ♥

Babyboy



Ett tag sedan


Sushi och film och te

God jävla kväll på er, alla homo sapiens sapiens där ute i el Sweden. Hoppas ni haft en fin fredag! För vet ni vad? Det har jag. Fick nämligen hem min efterlängtade sushi, till slut, som for ner i magen på bara några sekunder plus att jag druckit massvis av... Wait for it... Pepsi Max! Och till det har jag också tittat på "One missed call" med mamzen. Gosgosgos. Nu ska jag göra iordning den sista koppen te för idag samt plocka upp lite snabbt i mitt rum innan jag beger mig iväg till drömmarnas värld. Sov gott! Eller äckligt. Eller nåt.

September tvåtusenelva


Amagad


Hungrig brud


Sushifredag

Tjänna där borta i Länna. Är nu hemma och inväntar sushin efter att ha umgåtts med min Mims all day lång. Mötte upp ungen i 'stan' vid ett och drog därefter hem till henne och fixade lite grejor och chillade, förstås. Standard. Även Martiniboy kom efter ett tag. Precis fått i mig en kopp av världens godaste te och... Ja. Det var gott, helt enkelt. That's all. Adjö.

Sötfisar


Mina nya älsklingar

http://resources1.mynewsdesk.com/files/99c75f38d358aeb11a840ea40f22d14b/resources/ResourceWebImage/thumbnails/kobbs_nyheter_new_large.jpg http://resources1.mynewsdesk.com/files/99c75f38d358aeb11a840ea40f22d14b/resources/ResourceWebImage/thumbnails/kobbs_nyheter_new_large.jpg


Te te te te te

Soooooooo. Här sitter lilla jag nyduschad med dyngsurt hår. Alltid mysigt! Full i magen är jag dessutom efter att ha druckit tres koppar te och en halv flaska P-Max. Lite sådär halvjobbigt. Men det är så det ska va' vettni. Or not. Men iallafall. Ska alldeles strax hoppa i säng för att ladda batterierna inför morgondagen, då jag ska träffa Mimzi. Å på kvällen är det sushitajm (!!!) som vanligt. Täg, täg, täg! Lite planos, bah. Skepp å hoj!

Momsfilibabba


Augusti tvåtusenelva


Bre

Shalla, guys and gays. Var precis ute med Chester på en liten prommis i da regn och sitter nu framför datorn med ett stooort glas Fun Light. Galet gott, ska ni veta. Tänkte alldeles strax platta igenom mitt hår + byta om och sedan checka buzz - ska nämligen till min Mimmo idag. Men hoppas ni får en c00l torsdag. Bloggar mer ikväll, jao. Tjarå så länge.

+ mjukisbrallor


Tjabba tjena hallå


Klockan är nu en minut över tolv och jag är väldigt, väldigt trött. Fick way to lite sömn inatt. Icke bra, chompizar. Hursomhaver. Varit med min älskade Mimsan idag. Mötte henne vid TC på förmiddan för att sedan dra till Händän och därefter till M's plejs. Åkte hem och åt plättar (♥) runt 18-tiden och tog en långprommis med Pettan & Robin någon timme senare. Nu ska jag lira lite Sims innan jag somnilomnar. Pössss.

Chipmunk


Riktigt het


Nattuggla

Hi. Är fortfarande vaken av någon jävla anledning. För har jag något speciellt för mig? Nej. Knappast. Är helt enkelt bara så otrött man kan bli. Knazigt nog. Jaja. Idag har jag inte gjort ett skit och imorgon ska jag möta upp Mimmi vid hennes skola. Vad mer finns det att säga? Hm... Jag är stört kissnödig och har druckit alldeles för mycket te, Pepsi Max och Fun Light. Interesting, tänker ni då. Ha ho he ha. Nu ska jag försöka Wordfeuda mig till sömns. ♥

Efterlängtad jävel


Juli tvåtusenelva


Cpkallt

Hello, gott folk. Efter att ha varit i Farsta med mor å far, där jag förresten köpte lite grejor som det kommer upp bild på strax (!), åt jag middag för att sedan dra till Handen och möta upp Ericafika. Följde med henne till donkis och spelade in en massa fula videos. Runt 20 kom Jellzu och Danni osså. Åkte hem någon timme senare och nu ska jag värma mig med en kopp te, för jag fryser som in i fa-an. Hemskt kallt ute! I'm warning you...

Inväntar maten


Little britain <3


Så ni vet

God morgon, nuttisar. Gick upp lite extra tidigt idag för att hinna duscha och fixa mig inför Farsta som vi ska till om någon timme. Och med vi menas jag, mamma & pappa. Känner ett stort behov av att nyttja mina presentkort så why not passa på? Efteråt ska jag iallafall träffa min darling, Jelena, och troligtvis Erica. Så det ska bli trävlanz. Hinner inte skriva så mycket mer, för tillfället. Måste börja göra i ordning mig, ya know. Men ha det pra!


Nu kör vi


Juni tvåtusenelva


Lazy görl

Heja sa Freja. Efter att ha tagit bussen hem från Mimmi, tidigare idag, käkade jag middag (tacos <3) och bara tog det allmänt lungan. Vilket jag även gjort resten av kvällen. Inte orkat göra något annat, helt enkelt. Så. Istället för att gå ut och träffa någon har jag chillpillat med mamsen; däribland tittat på film och druckit te. Nu ska jag kissa. Badass, jag vet. Pusshejdå.

Dagens jag


Maj tvåtusenelva



Guten morgen

Hej och hopp! Vaknade precis av att min klocka ringde. Somnade nämligen runt 05 igår så ville inte sova bort hela dagen idag. Nej, nej. För vet ni vad jag snart ska göra? Jo. Nu ska ni få höra. Jag ska faktiskt träffa min söta lilla Mimzy. Håhå. Men innan dess måste jag dock duscha, sminka mig, platta håret och dricka te. Å det sistnämnda är ytterst importante. Te ♥

April tvåtusenelva


@ mamis tröja


Kul jul


Tredje gången gillt

And I'm homilome efter att ha varit och sett på bio för tredje gången (!) på en vecka. Cool chey hey hey. Vi glodde iallafall på "New year's eve", as planerat, som förresten var superduperbra! Rekommenderas! Tihi. Och innan det åt vi middag på Taco Bar. Yummi. Så... Kort & gott hade jag en fin kväll med trevligt sällskap. Hoppas även ni haft en najz fredag! :D

Mars tvåtusenelva


Birdies

http://4.bp.blogspot.com/-hmtANgh2tA8/Tvo9F6SiBfI/AAAAAAAAKQI/Vb9mvJFa7oo/s1600/IMG_4158.JPG

Playtime


Det blev ingen bio idag för de filmer vi kunde tänkas se gick inte att boka längre. Så istället reserverade vi biljetter till imorgon kväll. Hähä. Så. Har precis ätit sushi, för i övrigt, vilket var ljuvligt as helvete. Tittat på "Audrina"-maraton dessutom. Gos. Men vet ni vad? Nu ska jag faktiskt koka mig en riktigt fet kopp te och sedan placera min röv framför The Sims. Håhå. :3

Februari tvåtusenelva



Riktigt charmtroll


Fuck snö

Hahahoj! Vaknade strax efter 12 idag, åt frullebulle ochsåvidare. Dagens planos är att se på bio med sötingen Emzi någon gång ikväll. Och då undrar ni såkart: vilken film? Jo. Det lutar faktiskt åt "New year's eve" - om vi lyckas köpa biljetter över nätet d.v.s. - annars får vi väl nöja oss med någon random barnfilm. Hihihi. Har inte så mycket mer att säga nu, faktiskt. Tänkte hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Hörez.

Januari tvåtusenelva


Ninja turtle


Innan jag går och lägger mig

Ey. Ericofiko sov hos mig inatt igen. And we had so much fun! Hursomhaver så vaknade vi strax innan kl. 15 idag av att Emma ringde. Och resten av denna coola onsdag spenderade vi i soffan. Japp-japp. That's right. Kollade på tres filmos; Hitch, I love you Phillip Morris & Doctor Dolittle 5, och bara hade det riktigt jävla cpchill. Nu ska Johäni såvilåva. Sleepa tight. ♥

Förjävla awesome


Min kära rödtott


SpanarN


Bögen och jag

Tjenis klenis. Har precis käkat middag som today bestod av kycklingwok med nudlisar. Yam. Yam. Yam. Och innan det var jag at Hampes house och chillade ett tag. Hohoho. För i övrigt så sov Erica här inatt. Fast... Somnade inte förrän klockan sju, typ. Men damn så kul vi hade det! Med XBOX, "Pojken med pruttbyxorna" och hela köret. Sedan så har jag även besökt BUP på förmiddan. Så extremt roligt! Nej. Nu ska jag göra mig i ordning lite snabbt för att sedan dra till Handen och möta upp mitt fikon igen. Hejdå, vänner. :*

Stackars smalben...


Fett hawt


Rulle på rulle

Nu är jag hemma igen! Och filmen vi såg var väl helt okej. Bättre än 1:an iallafall. Lite småläskig dessutom. Hähä. Har precis hällt i mig en stor kopp te och ska now se på en film med madre. Gosilosmos. Annars då? Well. Imorgon ska jag träffa min fina Mimso. Plus att Dustys kulor kapas om exakt 7 timmar. Lezkit. Nåväl. Godnatt!

Bighead


Mätt och belåten


Babyface bitch


Gott nytt 2012, mina vänner! Hoppas ni haft en fin avslutning, och även början, på året. Själv firade jag julafton för andra gången igår - this time med Mårten. Fick massor av fina paket som jag troligtvis lägger in bild på senare! Om jag orkar, det vill säga. Men iallafall. Snart ska jag och min little la familia dra till Pizza Hut och gotta oss. Och sedan blir det "Paranormal Activity 3" på Heron, yo. Nu ska jag fixa håret. Duh.

Mellandagsrea


RSS 2.0