Going to da buss


Precis kommit hem från skolan så nu drar jag till Handen och träffar Emma. Hej på er!

Helt slut

Är faktiskt förjävla trött, atm; believe it or not! Brukar i vanliga fall behöva sitta uppe ett tag innan ögonlocken riktigt hänger, men nu äre totally tvärtom! Rätt najs faktiskt.

Hur som in i helsike. Efter senaste inlägget tog jag bussen till Handen där jag mötte upp Fanny och Emma. Gjorde inget särskilt men var kul att få träffa mina darlings igen efter ett bra jävla tag av att bara vara hemma. Blev hämtad av lilla pappo strax innan elva och nu ska jag läsa lite i fysikboken innan jag går till sängs. Prov imorgon, vettni. Blö. Men något positivt är iallafall att jag ska hänga med Emsi after schoolish samt käka sushi. Standard. Herre min lord, så jag babblar. Sov gott, hörni.

Just rollin'


Refill


Min trevliga dag

Hähä, hej. Skola idag från 09:55-14:30. Efteråt drog jag hem och käkade tidig middag, numera tradition, och ruschade sedan till bussen för att träffa Mimmi. Vi tog en långprommis och snackade om allt. Drack vatten och lunkade därefter upp till centrum. Köpte underkläder, strumpor och ett par mjukisar. Gick hem någon timme senare och nu har little moi precis druckit te. Väldigt, väldigt, väldigt behövligt. Now: träffa Emmisen. ♥

Woop woop


ÅNGEST

Johannahihi @ wordfeud


Back to reality

Sista hemmadagen, tudej. Tjoho! Varit totalisolerad i cirka en och en halv vecka och nu får jag finally gå till skolan. Bara det att jag ligger fan så efter med mina studier, så på onsdag blire möte. Kult. Ännu roligare är att vi har runt 30 sidor matte i veckan - jag kommer, bokstavligen, plugga ihjäl mig. Utbränning, here I come! Nu: koka te och spela Sims, som den nörd jag är. Hasta la vista, babies. <3

Omnomnom


Schteeek



Jävligt rastlös

Pappa har köpt en iPad. Hojhohahej. Och jag har precis ätit lite tortellini. Hällt i mig en massa Pepsi Max också. Min hals tillåter nämligen att jag dricker det nu. Bästabästabästa. <3 Men. Vad gör jag nu då? Jo, jag ligger och myser lite sådära smått i madres & padres bigga säng. Breder ut mig, ni vet. Askalas. Känner mig som en degboll. Feels kinda' good. Visst?

Ny familjemedlem


Sötaste bebo


Middagstajm

Cha-cha. Har precis satt igång ugnen och väntar nu på att den ska bli tillräckligt varm så jag kan skjutsa in mina två la mini baguettas. Hoho. Är knappt hungrig men känner att jag måste få i mig någonting, för en gångs skull. Äta bör man annars dör man, vettni. Annars mår jag fortfarande långt ifrån bra. Min hals fucking dödar mig. Långsamt men sakta. Nu ska jag klunka i mig min medicin. Aoch.

Coola gänget


Fett nytt



Ren och fin

Hej, hej, hallå. Har precis tagit en bantaskön dusch, tvättat håret & allt det dära. Så nu är jag ultrafresh! Har även satt på mig ett par enorma mjukisbrallor och världens snyggaste luddstrumpor. Rätt awesome. För i övrigt mår jag inte nå' bättre idag heller; min hals gör bara ännu ondare. Har heller inte ätit på snart 24 timmar så är mucho seg. Ja, så här sitter jag och fruktar för att svälja. Känns bra.

Chokladbollar


Stackars lilla jag

Så... Jag var hos läkaren igår. Och hon konstaterade att jag INTE hade halsfluss. Utan något annat random virus. Fick medicin iallafall. Men. Nu ska ni få höra. Idag är det värre. Mucho värre. Kan inte ens dricka te. Kan knappt suga på mina Fun Light-isbitar. Min hals ser hemsk ut - sämre än igår (behöver inte gå in på detaljer). Orkar inte med den här skiten. Missar så galet mycket. Skona mig!

Älskpälskos



Min vardag <3<3


Inte ett dugg kul

Herre-min-gud, säger jag bara. Det går inte att beskriva hur jäkla ont jag har i min gulfläckiga hals, just nu. Säkert hundra gånger värre än igår. Om inte mer. Kan varken äta eller dricka. Inte ens Pepsi Max går ner. Jag får till & med ont av att prata. Att vrida på huvudet över huvud taget. Så det blev ingen BUP idag, för min del. Tack å lov. Sitter istället och överdoserar Strepsils, tuggar tuggummi och suger på isbitar. Sjukan ikväll. Woho. Nä, nu ska jag sluta whina. Ha det gott.

Mitt nya beroende


Antik


Halsfluss?

Hej. Hoppas ni mår bra, för det gör fanimej inte jag. Är sjuk. IGEN. 3:e gången på en fucking månad. Helt jävla sick. Och nu anar jag halsfluss pga att mina mandlar spökar. Har även skitont i halsen och är galet förkyld. Så ska till läkaren imorgon tror jag. BUP med för den delen. Kul liv? Svar: ja.

Har ingenting intressant att dela med mig av, i övrigt, så nu ska jag göra iordning en tjockt stor kopp te, gräva ner mig under mitt feta täcke och slå på en film. Men först spela lite TSS (=the sims social). Att jag alltid ska fastna för sån där skit. ♥

Jag är bäst


Kocken kaari


Osminkat is the shit


Äntligen fredag

Hemma-aaah-aaaaah. Finally! Började 08:30 med fysik i 1,5 timme för att därefter ha egentid tills halv ett. Sedan vare dags för spanska och en timme senare var den kuliga skoldagen över. På vägen hem sällskapade jag med Jelli och nu har jag hela en hel kväll framför mig fylld med chill x 1000. Orkar nämligen inte göra något annat - I'm förkyld, you see. Nu ska jag geeka Wordfeud, som alltid. Höw.

Snygging-bygging


Naturell brutta


Halvt död

Är seg och trött och fryser som in i bengan. Bra kombination? Åh yes. Kom hem från skolan strax innan halv fyra idag. Kollade på tv och käkade sedan middag. Lite senare ska jag, som sagt, träffa Emmo. Men tills dess bara mysa galet med, ingen annan än, mig själv. Nu ska jag hämta in en Pepsi Max från da förråd. Hoppas ni har en fin torsdag. Puss på er. ♥

Gäsp


Inte ok



Satans migrän

Shalalojsan. Idag var det skola, as usual. Slutade runt tre och då åkte jag hem på direkten. Men självklart ska jag få äckelmigrän och börja må illa precis när jag placerat min röv på bussjäveln. Inte särskilt kul, kan jag lova. Väl hemma lagade jag iallafall middag och somnade sedan i soffan - thank god! Var just på Maxi med momi och nu ska jag strax dricka te. Så stört kallt ute!

Mina ögonstenar


Jag idag


Pantalamera

Började 09:35 tudäj. Då vare matte och sedan lunch då jag gick till Globen City med Oliver, Robban och Jennifer. Avslutade dagen med engelska och fysik och drog, efter det, till Handen och gymmade med Jellzuw. När jag kom hem gjorde jag iordning mat; faktiskt kyckling å noodles vilket är gottigottgott. Tog en prommis till Lidl med Cherre där jag buyade PM och bubblegum och nu ska jag snart kila iväg till Coop med mor och panta burkar. Panting is fun liksom.

Schleten


Från igår



Vill bah sova

Helio. Idag var Petro, min käre sistah, iväg till Tierp och hoppade fallskärm med mor å far (fast dom hoppade inte jö) vilket innebar att jag fick lov att vara hemma ensam och ta hand om dogzen. Så relaxade heeela dagen. Enda tills klockan sex då pappa kom hem med sushi till moi. Det satt bra, det. Sedan mötte jag upp Jelena och Danni i spöregnet. Lagom mysigt att vara ute då, så vi sökte skydd i en lekplatsgrejsimojs. Hihihi. Trevligt var'e iallafall. Nine o'clock träffade jag FH ett tag och nu ska jag minsann såva. Godnatt allesammans.

Sims-time



Fakta



Stannade hemma igår med. Tog det lugnt hela dagen tills vid 18 då jag mötte upp Mimmi i el Haninge. Sedan kom Felicia också som jag inte träffat på 98473 år. Askalas. Vi var först ute i någon timme, satt och pratade å så, tills vi drog hem till Mimmo's place där vi drack te + Pepsi Max och skrattade som, rent ut sagt, galningar. Alltid lika trevligt.

Idag vaknade jag upp hos, ingen annan än, Mimsan. Hjälpte henne att rensa sin garderob - sjyrre som jag är - och tog det allmänt chill medan hon städade sitt room. Tog en tur till cerre och köpte lite grejor för att därefter ta bussen hem. Åt tacos till middag och nu ska jag geeka lite dator and later: städa. Måla naglarna med för den delen. Hej då ren.

Korvimorvi


Plockgodis


Fortfarande cpsjuk

Ah men tjabba. Det var inte igår! Snarare två dagar sedan. Och ja... jag är fortfarande sjuk. Misstänker influensea. Så KNC är, med andra ord, som bortblåst för mig. Sorgligt nog. Hursomhaver.

Idag, på förmiddagen, var jag på min farfars begravning. Vila i frid, än en gång. <3 Sedan satt vi, alltså alla som var där, och fikade i någon timme. Därefter åkte jag & mamma till Jakans centrum och tittade runt lite. Kom till Handen vid 6 då jag äntligen fick lite sushi i mig, efter åtta timmar utan mat i magen. Och... Ja. Sen har det inte hänt så mycket mer. Är crejzy hängig så ska bara kolla på film nu. Rätt gos.

Degar för fullt


Amazzzzing


Roligt liv

Jag. Orkar. Inte. Skulle egentligen åkt till KNC med skolan idag, men nej. Då ska jag självklart vakna upp med ett dunkande huvud, värkande hals, ond nacke, blåmärken på höftberna och en fuckedup mage. Inte nog med det så kunde jag knappt sova inatt pga att jag hade så jävla ont i min lilla belly. FML. Big time. Har iallafall sovit halva dagen, druckit Pepsi Max och käkat Extra. Skitarselfanmök.

Pra krejer


Emma the hemmafru


Chillaxing

Lång skoldag idag. Började 08:30 och slutade halv fyra. Men fick min data och det, så jag är glad ändå! Efter skålish mötte jag upp Mimmi vid Globen för att sedan vara med henne en stund. Kom hem lite senare, åt tortellini och nu håller jag på att fixa & trixa med min lovely computah. Vid 7-tiden ska jag träffa gullisen Emma men tills dess ska jag bara koppla av. Nu är det god tid för en stor kopp grönt te!

Pups


Leker med min nya dator


Fängslande kvällsbabbel

Innan jag går och lägger mig hade jag tänk berätta vad jag har haft för mig denna fina, men numera förbipasserade, kväll. Blev först skjutsad till Klockiz av fader Niclas varfrån jag gick till el Hando. Mötte upp Emma, gick till Filmkedjan (behöver jag ens säga vad vi gjorde där?) och snackade om everything nonstop. Efter ett tag kom söta Mimmi också. Åkte hem vid 9, drack te, spelade Sims - hihihi - & nu ska jag somna in. Sov tajt.

I brist på bilder


@ tisdag-fredag


Väntar å väntar å väntar

Hallå där, sugen på lite blåbär? Idag har jag inte gjort ett jäkla skit. Bara varit hemma och degat. Men som ursäkt så är jag ännu inte helt å hållet återställd. Sitter iallafall och väntar på att mamma & pappa ska komma hem så jag kan åka och träffa Emmisen. Har nämligen bara vanligt terminskort, atm. Sugilug. Nu väntar duschen på moi. S k ö n t.

Min älskade


Hakuna matata


Värdegrejor ni vet

Hej igen. Efter senaste inlägget låg jag och degade framför tv:n resten av kvällen, käkandes majs, i väntan på att mor & far skulle komma hem med min underbara sushi. Och det gjorde dom. Klockan sju. Snacka om att jag var hungrig vid den tiden. Men attans vad gott det var! Vid 9 blev det handling på Ica Maxi där jag fick ännu mer tuggummi + Pepsi Max. Man tackar. Kissnödig? Yes. Ha det fint. ♥

Sevärd. Lovar.


Janne långben


Obeskrivligt


Ofrisk

Hello mina dearisar. Stannade hemma från skolan idag igen. Mår fanimej, fortfarande, inte bra asså. Men har knarkat både te och halstabletter så vi får hoppas på att skiten ger med sig snart. Hursom. Gick upp vid åtta idag. Tittade på "Have You Heard About The Morgans" och "Dumpad" samtidigt som jag pluggade matte. Börjar bli en slags tradition, känns det som. Gick ut med hundarna och sedan dess har jag bara softat gärnet.

Ikväll står sushi på menyn men tills dess får jag nöja mig med Pepsi Max. T to the e också faktiskt. Svårgissat? Ganschka. Har inte så mycket mer att säga, för tillfället. Tycker att jag kan krya på mig lite smått rejält. Blir nojig av att bara sitta inne och uggla. That's right. Hejdå.

Från pojke till man

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/739586/images/2011/dsc_0491_161455653.jpg


Stört snygg



Klumpig hals

Sjuk, sjuk och sjuk. Stannat hemma från skolan både igår och idag. Känns som om jag har en stor klump i halsen. Får till å med ont av att tugga tuggummi. Not very najs. Under den här förmiddan har jag iallafall hunnit se på två filmer - "Blind Dating" och "Sharpays Fabulous Adventure". Har även pluggat en del matte, druckit en hel flaska Pepsi Max och käkat soppa. Nu blire ännu mer filmo; Remember me, & pluggilugg. Te med för den delen. Ha're gött.

Rajt nao


♥♥♥


RSS 2.0