Goodbye my lover...

Trött som en sate, är vad jag är! Men vill jag gå och lägga mig? Nope. Not yet, bitchez and hoes. Tolka't hur ni vill. Erriperri har precis lämnat denna byggnad och vi hade det mucho trevligt. Fast det är ju inget att häpnas över direkt. Höhähå. Imorgon ska jag till skolan och lämna in mina grejer. Sedan är jag utskriven för gott! (om jag inte bestämmer mig för att börja där igen, dårå) Kommer dock sakna min fina dator. Yes and yes. Life is hard. Duh.

Feta och tjocka


Sex laxar lex laxax


Gosjuice

Hallåsansa. Idag har jag inte gjort ett dyft bortsett från att ha åkt iväg till Handen en snabbis this mornin'. Har också halvsovit, varit ute med vovarna och bara segdegat som en galning. Fått i mig en hel del Fun Light därtill. Rätt mysigt, ändå. Runt 19 ska jag träffa little Erica men tills dess måste jag platta håret och byta om. Inte hela världen. Jaop.

Min fina


Finn ett fel


Angående da school



Ja och ja och ja. Jag har hoppat av skolan, eller snarare tagit ett sabbatsår, eftersom jag halkade efter så extremt mycket under min sjukperiod. Skulle, med andra ord, aldrig hinna ta igen det utan att behöva plugga ihjäl mig. Så istället ska jag börja nästa år med 96:orna.

Foodilood


Like a svamp

Mmmm. Sitter här, framför datorn, i min nästintill ensamhet och dricker världens godaste Fun Light. Vaknade vid 10 idag, duschade, gick ut med Chester och mötte sedan upp Pettan i el Handen. Har även tagit en prommis med Dasse och druckit en massa te. Ytterst ljuvligt, må jag säga. Strax efter fyra har jag tid hos BUP och efter det ska jag träffa Emma, om bruttan mår bättre d.v.s. Annars är det Mimmi-time. Men tills vidare får ni ha det så bra.

No-lifers



Em and em

Hej på er, mina kära kamratisar. Mådde lite sådär halft jättedåligt "imorse", eller snarare på dagen, vilket sedan gick över bara sådär. Ni vet. Sådär. Ja, precis. Ganska så småskumt, män och kvinnor. Några timmar senare mötte jag upp M&M i Handen och fixade lite grejor. Secret stuff, ya know. Eller inte. Orkar bara inte berätta. Trevligt var det iallafall. Lagade middag @ Mimmo's place och begav oss därefter till Martini. Hängde där ett tag och nu sitter jag och väntar ut mitt löwely te. Hemma förstås. Awesomeee.

Min lilla gubbe


En rubrik bah


Stackars mig

Öhhh. Vaknade precis och har så äckligt ont i kroppen (musklerna?). Vettefan varför heller. Och skönt är det inte, kan jag lova. Nerk. Gårkvällen spenderades, hursomhelst, hos Ericafika framför två filmer. Superotrevligt. Däremot har jag ingen som helst aning om vad lilla jag ska hitta på idag. We'll see 'bout that, helt enkelt. Nu: koka teeee. <3

Rendåm


:3


Knazzzzzz

Vilken jävla kväll, säger jag bara. Fyfanders, Anders. Sov hos Martin, med Mimsan förstås. Kollade på film med Max och Limpan innan vi bestämde oss för att sova - vilket jag ändå inte kunde göra av någon skum jävla anledning. Vaknade iallafall vid elvatiden idag då vi, jag och Memz alltså, duschade och gjorde iordning oss. Blev hämtad vid 14 och är numera hemma. Är så förbaskat trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Wä, säger jag bara. Huhu.

Omnomnomnom


Chärlek


Sushidag woho

I'm home, sweet home, göllisar. Åkte till Mimmi vid tvåtiden där vi tog det allmänt chillpill med Marrebarre. Höll även sjuklingen Emma sällskap en liten stund. Alltid lika trevligt att träffa min babe. Sedan drog vi iallafall vidare till cerre för att M&M skulle käka donkis. Och nu väntar jag på att mina kära parents ska komma hem med min efterlängtade sushi. Men tills dess ska jag göra lite grejer; däribland packa och duscha. Hej så länge. ♥

Nawnawnaw


Tröjan <3


Mimmi hela veckan

Varit med min älskade, Mimmo, hela dagen idag. Åkte först till Farsta en snabbis, sedan till henne och därefter fram och tillbaka till centrum från Martins crib. Och där har vi varit och stojat resten av kvällen. Lagat pasta och kört charader, bland annat. Azkalaz. För i övrigt, kom jag precis hem. Ska göra te + dricka Päpz. Skriver mer imorgon/senare!

Satans snyggt


Onsdagsmys


Pust å stön

Bläeh. Sitter här och gäspar för fullt med rinnande ögon och rövont as hell. Vill sova so badly, men har ett och annat att ta itu med först. *ger ifrån mig en tung suck*. Men & men & men. Mat för dagen har jag iallafall fått i mig. - kycklingkorv med chipsformade pommes. Enkelt men gott. Fryser som en dick så funtar på att göra te. Nu! Genast! Ögonblickligen! Todilo.

Fett bezt


Höh


Dagens Diesel


Snart redo för avgång

Godmorgon, sockerbitar. Tänka sig att jag är vaken såhär tidigt en onsdagsmorgon! Inte ofta det händer, liksom. Har just käkat lite yoghurt iallafall och även kokat te till mig själv. Sedan ska jag bara klä på mig och borsta tänderna så är jag good to go. Ska nämligen ta med mig Disse till Handen och, där, möta upp syrran. Och efter det blir det hem och värma sig. Ahhh ♥

Fortfarande awesome


Gullpulle rå


Älskade kunskapsskolan

Cha, chompizar. Gick upp tidigt idag. Någon gång runt tio - och har äntligen fått en normal dygnsrytm! Hallelujah momento! Tog bussen till bussgaraget och mötte upp el sistro för att sedan dra hem igen, fixa mig å allt det där. Ni vet. Därefter åkte jag till KS (<3<3) med Mimsan och hälsade på världens sötaste lärare. Och resten av dagen/kvällen spenderade vi två hos Marrebarre. Körde chatroulette (haha!), låg och skrattade åt allt & inget, lagade mat och var ute. Rewligt. Nu ska jag klunka PM. Simma lugnt.

Wawowiwa


Old school


Herrå bloggen

Halloj. Kom precis ut ur duschen så nu är jag clean och fresh! Får man hoppas på åtminstone. Haha, närå. Har även käkat mikrofiskgratäng (mumsfilibabba ♥) och tittat på film + "Come dine with me". Nya favoprogrammet - åh ja. Nu återstår det bara att platta håret lite sådär lagom fort för att sedan ta bussen till Vädurens och möta upp Mimzi. Ha en kul kväll allihopa!

Nytvättad spegel osv


Älskade syster


Potatismosiga jag

Aloha, amigos. Sov bara någon enstaka timme inatt så är hur såsig som helst. Can't describe it, ya know. Var iallafall på möte i skolan med mamsen imorse, runt halv elva, och skrev på lite papper. Väl hemma tog jag en prommis med Cherreberre och nu ska lilla jag göra everything I can to inte somna. Måste vända tillbaka dygnet, jööö. Jaja. Pöwz.

Nallar


Så jävla mobbad


Skit

Ta mig härifrån.

Hemmafruarna

Go'morron, snuttisar. Idag är det torsdag vilket innebär tvättstuga med Emzi för min del. Standard, numera. Men tills dess ska jag bara vara hemma och lata mig. För i övrigt vaknade jag för cirkus en timme sedan. Somnade vid 5-6 inatt (aja-baja!) så var i rätt så stort behov av sömn. Nu ska jag göra i ordning lite Fun Light till myself. Ha det fint.

Mitt i natten


Bräk


Just can't get enough

Hallojsan, svojsan. Tänkte inleda det här inlägget med att säga att jag är beroende av Pepsi Max. Verkligen. Och det är illa. Har haft konstant och dunkande huvudvärk i nästan tre dagar nu - ingenting har hjälp. Varken treo eller att sova. Och idag, eller alldeles nyss närmare bestämt, när jag drack PM för första gången på bara några dagar släppte det. Direkt. Scary...

Annars då? Idag har jag inte gjort något särskilt. Vaknade vid 12 och tog det allmänt chill fram tills fem då jag mötte upp Martiniboy och Mimsan at centrum. Efter att ha varit med dom ett tag träffade jag Emma en snabbis och now I am homilome! Sitter och tittar på en massa inspelade program + dricker världens godaste dricka. Kan ni gissa vilken? Hihihi. Yeah.

Obeskrivligt

http://sourz.blogg.se/images/2007/pepsimax_1194185412_2619818.jpg

Hähähä


Nu ska jag sova (!!!) så... Godnatt på er, käre läsare. Sov sött.


Youtube: min räddare i nöden

Hej, hej, hej. Hemskt mycket hej. Kul att jag fortfarande inte har somnat... Och ännu roligare att jag ska upp om mindre än 4 timmar. Är inte ens trött. Yey. Min dygnsrytm är helt fuckad, om jag inte nämnt det förut. Härligt. Verkligen. Har iallafall glott på YT-klipp i flera timmar nu. Vilket jävla liv. Får se om jag dygnar or not. If I ork, ya know. Next: more tubis. Pöwz. <3

Da ball



Fullt seriös


I'm alive!

Förlåt (Emma!) för semzt uppdatering men jag har ingenting intressant att skriva om. Igår var jag med Emmo och Ericsson och somnade någon gång runt 4/5. Är cptrött, med andra ord. Mina ögon gör lissåm ont. Ajajaj. Och idag har jag inte gjort någonting bortsett från att vara ute med hundarna och... Nada more. Känns nästan som om jag fortfarande sover. Feels good. Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan schpela, som den player jag är. Herrå.

Tötisar


Gottilott



Elfte i elfte i elfte

Fredag idag. Weho. Har precis hällt i mig en stor kopp te och känner nu hur det börjar hitta sin väg ut igen. For your information, liksom. Får se om jag orkar hitta på något framåt kvällen, men i nuläget känner jag bara för att ligga hemma och slappa sönder. Dels för att det är så förbaskat kallt ute, men även för att jag är cpseg rent fysiskt. Lite update bah. Bye.

What the?


Så det kan gå...


Frezzzzing

¡Hola bola! Den här fina dagen har jag tillägnat mestadels åt att bara dega. Så satans skönt eftersom jag vänt upp och ner på mitt dygn totally. Efter att ha ätit och duschat åkte jag iallafall, runt sex, till Handen och mötte upp Emmo & Erici. Tog det allmänt chillipill ute och bara frös halft ihjäl. Träffade även Hizir en stund. Ettvligt, tvåvligt, trevligt. Nu ska jag dricka te och sedan simsa galet. Ha det så pra, mina fina! ♥

Värsta gourmetmåltiden


Foxy



Jäkligt seg

Hallå. Vaknade cpsent idag igen... Eller runt tvåtiden iallafall. Och det är faktiskt le much. Eller vad säger ni? Är iallafall helt död. - stön, pust och så vidare. Hihiho. Har just käkat lite jordnötter till frukost och håller nu på att dricka upp mitt lovely te. Sedan måste jag städa, för mitt rum ser ut som ett helvete. Och jag skojar inte. Äsch. Vi hörs. Pussi <3

Jag & mina spel


Myspyser


Nyvaken

Öhhh. Vaknade klockan tre idag av att pappa kom in och väckte mig. Gick då upp å drack te, Pepsi Max och B-vitamin. Fader Nicke håller nämligen på med middagen just nu så det får bli min frukost istället. Annars händer nada. En sak är iallafall klar och det är att jag ska träffa Erico ikväll. Men tills dess då? No freakin' idea. Men, men, men. Ha det så gött/röv/ass. :)

♥ tröjan


Never ending story


Så jävla ensam

Har tillbringat tre cpstörda dagar nu tillsammans med min sjuka kamrat, Mimmi @ Martinis place. Jag fattar allvarligt inte vad vi får allt ifrån. Serrrri. Hähä. Men iallafall. Nu är jag hemma och gör inte ett jävla skit. Tråkar sönder... - så bli ikke förvånade om jag avlider av rastlöshet inom kort. Självklart så ska alla ha någonting för sig just ikväll. Forever alone. Mobbad och utstött. ♥ mig. Tror jag ska ut en stund. Helt. Ensam. Punkt. Hejdå, världen.

Me love you long time


Epic...


Fest hos danni

Här sitter jag och dricker Fun Light - all by myself. Lite mysigt faktiskt, eftersom vädret inte är särskilt fint idag. Fast tur har vi ändå att det inte hunnit snöa än. Visst, visst, visst? Ja. Idag, klockan 18, ska jag på tjejmiddag hos Danni med chicksen utan dicksen. Men innan dess: fixa mig hos Martiniboy med Mimsan. Tagga till, för sjuttsingen! Nu ska jag packa ner mina grejer, borsta tänderna och platta håret. Bloggar mer ikväll, bitchezzz.

Älskade skäggis


Sadface


Sov så gott

"Gäspiläsp" säger jag bara. Är trött som in i sjutton men tänkte ändå slänga in ett inlägg här på min fina blogg innan jag går och lägger mig; only because I'm so fuckin' sweet. Har suttit och spelat Tetris och nördat Youtube halva jävla natten, vilket resulterat i rumpont. Hemskt mycket rumpont. Men... What to do, liksom. Annars har jag bara varit hos Erica idag. Skaffat tolvpack av att skratta dessutom. Hähä. Ska sova nju. Tack å hej, leverpastej. Gay-tjej. Wei ♥

Grymt


Taking pictures of yourself: expectations vs. reality


Mystime

Godkväll, kära ni. Idag har jag inte gjort någonting alls förutom att ha träffat sjukfian Emma en liten stund och handlat på Ica Maxi med mamí. Rätt jävla skönt ändå. Tänkte alldeles strax koka ännu en kopp te till mig själv och sedan placera min kalla röv i soffan, i sällskap av mitt feta, älskade täcke. Fatta vad gos liksom. Crazy. Men sov så gott nu, mina vänner, så hörs vi imorgon. Nattinattnatt.

Galet gott


RSS 2.0