Hur många rå?


Såg nyss på denna söta film på Söder med Mimmi och nu blire sushi. Wihå.


Vilken härlig film asså! Såg den nyss med Hilda. Den var en jätte mysig och rolig film dock lite konstig slut.
Men jag rekommenderar ändå den till er som inte sett denna filmen.
Så ta en paus från pluggandet eller jobbet och gå och se den, ni kommer inte bli besvikna!

love/NELLIE

Våren är på väg!



love/NELLIE

Just one wish!

alt="" />
jag och hilda för kanske 3-4 år sedan. Checka Hilda Stenmalm! I natt sover lilla hilda över hos mig, väldigt mysigt!Vi har varit hela långa dagen. Har hunnit med att gå en promenad runt stan och söder, köpte godis, kollade på hockey, ätit, suttid vid datorn och lyssnat på skön musik. Jäkligt nice dag. /NELLIE

jag vill utomlands!!!


-till värmen, solen och jag vill bli brun!

love/NELLIE

SNÖ, really?!?



Stan med dessa snygga brudar nu!

love/NELLIE

Utställningen!


fyra av mina bilder

ursäkta för lite suddig bild

rayas bilder (vår lärare)

några av petters bilder

två av kristins bilder



Utställningen gick bra tycker jag. Det var ganska mycket folk.(ville inte ta någon bild på de som var där, men kristin kanske kommer med någon bild på hur många som var där senare.) Fick inte bild på alla bilder där men det kommer upp bättre bilder på mina bilder någon dag Det rullade en powerponit hela tiden med bilder på oss när vi var små till nu och på bilder vi har tagit. Det rullade också en powerponit som vår lärare hade gjort med lite mer info om hela kursen i helhet. Sen pratade några om kursen. Det var trevligt iallafall, de bjöd på chips och läsk också.

love/NELLIE

Imorgon är en ny dag!

Ikväll har jag och Kristin den efterläntade fotoutställningen i konsthallen i Växjö, alla som vill får såklart komma och kolla, det är mellan  18.00-20.00 Vi hoppas det kommer bli en rolig och bra kväll!
Bilderna vi ställer upp kommer vi visar er här på bloggen någon dag, kanske i morgon vem vet, så håll utkik om ni vill se dem. "Imorgon är en ny dag" heter själva utställningen.

Imorgon är det onsdag och det är nationella för oss i nian. NO och för våran del Kemi. Inte jätte roligt och inte jätte lätt menmen.
Nu måste jag rusa hejdå!

love/NELLIE


gullig bild på kristin!

HAHA


Haha, denna videon är några veckor gammal, men det var när jag och Matilda hade rast, och vi hade absolut inget att göra, så vi gick in i ett klassrum där några 7: or hade franska, hahah. Matilda började babbla upp en massa saker om ombyggnaden mm. Ni får kolla på den om ni vill veta vad hon pratar om. Franska läraren var tyst och höll med när matilda pratade haha. Checka in!

love/NELLIE

HM.com


Ny skjorta och nya skor kom på posten idag
Ett par gulliga sommar skor och en t-shirt som skjorta (nästan som en vest). Älskar att få nya kläder och skor!

love/NELLIE

Pizza!


yummie!

Ikväll är inte mamma hemma, så då passar jag, pappa och adam på att köpa pizza. Det var jätte länge sen jag åt det, kommer inte ens i håg förra gången. Det blev en kebabpizza för min del, och den var riktigt god!
Nu ska jag fortsätta att kolla lite till på spanskan, har nämligen prov i morgon.

Love /NELLIE

våren är på ingång!


några fler bilder från i söndags

Idag var det stålande sol nästan hela dagen och jag är överlycklig, det är fasen på tiden att lite värme och sol kommer hit till lilla växjö. Hoppas verkligen det fortsätter. Alla blir på så mycket bättre humör, och det är roligare att vara i skolan också. Det är bara posetiva saker med värme och sol just nu.

Kom hem från träningen för en stund sen, så sitter här med blött hår och ska snart gå till kojs. Träningen idag var riktigt rolig, gjorde nästan bara roliga saker hela tiden niceeee!

/NELLIE

7:e mars 2011


Lite bilder från igår, när jag tog lite bilder på leisel och kristin till mitt och kristin fotoprojekt
kommer bli riktigt bra tror jag.
Nu ska jag duscha, ha det braaaa!
/NELLLIE

två fina bilder från i går



två bilder från igår när vi var på Grand Sammarkand

Vädret är as nice i dag också, så det blir att gå en runda sen. 
Jag och Leisel stack och tränade vid 11, och vi var där drygt en timme. Så fort jag kom hem gick jag in i duschen och sen kollade jag på 2 avsnitt av one tree hill.
Nu sitter jag här helt klar och ska gå ner och äta en frukt och sedan plugga SO. Har prov på Islam i morgon, halv kul!
Ni får ha en fin dag!
/NELLIE

spring 2011




/NELLIE

28 februari, namnsdag Maria!


hittade en lojjigbild på mig som ni inte sett innan, tycker den passade bra nu när jag har namnsdag och allt

Idag när jag satt i matsalen i skolan fick jag ett sms av min pappa där det stod "Grattis på namnsdagen puss från puppi" haha, har tydligen namnsdag idag, hade helt glömt bort det. Jag heter Nellie Maria Bengtsson. Så alla som heter Maria där ute, Grattis till er!

/NELLIE

the tourist


Sarah och jag såg klart denna filmen för en stund sen, den var lite klepig men den var bra
Både Jonny Depp och Angelina Jolie är grymma skådespelare och båda är snygga också.

Nu ska jag lägga mig och se klart ett avsnitt på one tree hill sen ska jag sova. Ska upp kvart i 7  imorgon. Ska spela inomhus cup. Kan inte säga att jag är jätte taggad, men förhoppningsvis blir jag lite mer taggad i morgon.
God natt!
/NELLIE

studying on holidays? -okey....



sista bilden är min bild-läxa

Just nu sitter jag faktiskt och pluggar, tro det eller ej!
Det är suger verkligen att plugga på lovet. Men jag känner att jag måste, vi har så mycket här framöver. Prov nästa vecka, prov veckan efter det och natioenlla efter det +läxor, och såhär kommer det vara enda fram till sommarlovet för oss nior. Det är hård och jobbigt men man kan inte göra något annat än att plugga och köra på, för det hjälper inte ett jäkla smack att man sitter och tycker synd om sig själv bara för att det är jobbigt. Det är meningen att det ska vara jobbigt, I´m sorry but it is true! Bara man ta en dag i taget så kommer det går kanon

Nu måste jag tillbaka till plugget.
Ha en fin dag!
/NELLIE

N&B


Bilderna ovan är från när jag och amanda gick runt sjön för någon dag sedan. Kameran strulade hela vägen runt men jag fick iallafall några bilder som funkade .

Idag har jag,mamma,amanda och mormor varit på ikea. Vi har köpt massvis med saker. Det blev allt från en lampa till galgar,ramar, kuddar,blommor, ljus mm.....
Ja, vi åkte iallafall hem med en full bil.
Efter drygt en halvtimme var vi hemma igen och jag gick direkt upp till mitt rum och donade. 
Mamma och jag hann faktiskt åka till Mio också, där köpte vi en klockan,en ram till och ett stort N och B(bokstäver) till mig sen köpte mamma lite små prylar.
Nu sitter jag i mitt ny städade rum men nya prylar här. Det blir faktiskt as nice!

LOVE
/NELLIE

Btw. N&B står för Nellie Bengtsson om ni inte var så smarta och listade ut det själva

nattinatt!


Amanda och Jag just nu.

Amanda och jag gick runt sjön idag i det fina vädret. Solen var framme hela dagen men någon värme var det inte, kallt som bara den. Nu har vi det iaf varmt och skönt här i amanda säng. Ska nämligen sova över hos henne i natt, min stumpa till kusin!
Nu ska vi kolla på trassel, för mig blir det ju en andra gång men amanda ville så gärna, så varför inte?
Sov gott!
/NELLIE

smoothie

Nu ni mina vänner har jag precis gjort årets första smoothie, det var fan på tiden. Det är ju så fruktasvärt gott.
Ska ta med mig smoothien och datorn och lägga mig i ett varmt bad och kolla på one tree hill, låter jäkligt skönt jag vet.
Nu ska jag gå och njuta att det är lov snart

/NELLIE



Alla ♥-dag






Nellie gillar! Skorna är snart mina, ska beställa dem snart men de andra sakerna vet jag inte om jag ska beställa, men dem är grymt snygga!

PS: Grattis på alla hjärtansdag!

/NELLIE

Tidigare inlägg

Det sociala nätverket

Tjabbiz, frendos. Har inte så mycket mer att säga än att jag inte har gjort ett skit idag förutom att ha varit i skolan, lagat pannkisar, sovit, druckit yogi, käkat digestive och tagit det allmänt chill. Fryser som in i helvete, for da moment, så ska nu bosätta mig i soffan i några timmar, tillsammans med en kopp grönt te, för att titta på "social network". Hare pra. ♥

Jättetjock



Komsi komsi







Galen natt

Goder afton. Var precis ute på en långpromenad tillsammans med dogzen och min kära madre. Jättemysigt bortsett från att jag helt plötsligt fick bantaont i röven nu, vilket inte alls har någonting med det här att göra. Annars så har jag bara varit i centrum med fashan idag där jag, allt som allt, köpte tre tröjor och lite toggommin. Har även druckit mängder av te & käkat voflizar. Det gäller att ta igen alla de te-dagar jag nu har missat! På tal om te så äre precis vad det är god tid för just nu. Tja.

News


En del av det jag köpt under de senaste veckorna inklusive idag :)

Cry krya kryp

God morgon. God morgon? God morgon! Ni anar inte hur jäkla ont jag har i kroppen atm men det är sånt man får stå ut med när man stoppar i sig fel sorts skit. Blö. Hur som helst så ska jag strax hoppa in i duschen, tvätta håret & allt det dära för att sedan träffa Fanny. Ska bara spela lite lite lite CV först. Heho. Ha en fortsatt trevlig lördag nu, människor. Och glöm för guds skull inte att släcka lamporna ikväll!

Trött och seg och sjuk


Fullt normal brud som tar egobilder när man är sisådär lagom frisk. Aja. Godnatt finisar.


Krya på mig!

Hej vänner. Hoppas ni mår bra för det gör verkligen inte jag. Är magsjuk + att jag hade feber igår. Har inte ätit någonting alls på två dagar förutom vatten och pyttelite youghurt. Vill inte äns ha te eller tuggummi och det är so not Johanna stajla. Känns som att mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. Ska titta film nu. Puss ♥

Nattisdags

Nu ska jag slagga hähä godnatt kompizar imorgon väntar en okort dag tjarå.

Thug life

Bara tagit det lugnt idag. Har bland annat kollat på "Smådeckarna", som var en av mina favoritfilmer när jag var a little boy, + "Flickan som föll överbord" och träffat födelsedagsbarnet Fanny. För att inte glömma att jag har ätit massor av mat också. Fat camp nästa, hey. För i övrigt äre skola imorgon igen. Och jag känner nästan på mig att jag kommer komma i tid. Hallelujah moment! Efteråt ska jag iallafall gymma med Mimmi och troligtvis möta upp bästis en snabbis. Nu ska jag faktiskt sova. Tro det eller ej. Men först: klä av mig. Omgash.

Stuart Little


Nacka Forum

Vaken. Nu: duscha. Och tvätta håret. Och dricka te. Och sminka mig. Och fixa håret. Och klä på mig. Och borsta tänderna. Och möta upp Mimmi. Och sedan dra iväg. Bäst att jag sätter igång.

Fred's dag

Den har utomordentligt aktiva dagen inleddes med ett besök på UMO. Alltid lika trevligt. Nä, men alla i vår skola ska dit av någon anledning. Slutade iallafall runt tolv då jag tog bussen hem. Frös som in i satangatan och var allmänt seg så somnade framför nåt random program. Åt sushi till middag. Och sedan dess har jag bara tagit det allmänt lugnt. Druckit massor av 7-up och så vidare. Nu ska jag göra i ordning mig och sedan mysa ner mig i sängen. Imorgon blire Nacka med Mimmi. Hehejdå.

Chillar galet i min nya tröja


Fuck snön

http://mjsson.se/wp-content/2010/jan-mars/fryser.jpg
Nu ska jag gå och dö i soffan tillsammans med mitt täcke & en kopp grönt te. ♥

Puppeee


Johanna da vattenkanna

God kväll. Har precis hällt i mig 1 liter vatten. Det var gott. Och uppfriskande. Heho. Nu sitter jag iallafall och spelar Cityville - ball som jag är - och knaprar på halstabletter. Idag då? Pluggade svenska, hade spanska och spelade pingis. För att inte glömma att jag och Josefin glömde trycka på 'stopp' så vi var tvungna att gå av vid Sköndal, för att därefter ta bussen tillbaks. Doktikt. Nu blire dusch, målning av naglarna och kanske städa. Men bara kanske...

Happy dude

Som vanligt finns inga av de underkläder man hittar i ens storlek. Kul. <3


You make me feel like I'm losing my virginity


Chillig tisdag

Riktigt boring skoldag idag. Kom försent som vanligt. Slutade strax innan 15-tiden då jag tog bussen till cerre med Mimmi och Jelena. Köpte tuggummi på Filmis och chillade som in i fasen. Sedan träffade jag Emma för att därefter ta tåget till Chordbro och möta upp Erica, där vi även stötte på Rommis. Kom hem vid sju. Drack te. Hade 'möte' med fasho & mosho. Mest fasho faktiskt. Gick ut med hundarna. Åt tuggummi. Käkade läkerol. Nu: duscha!

La música


Jag och min korv


Dagens planer bah


• Fixa mig och allt det dära - sminka mig, borsta nutzen, byta om och platta/sätta opp håret.
• Dra till Friskis & Svettis för att gymma med min fina Mimmi. Tjockt taggad, ja0.
• Följa med Momzi till arbetsförmedlingen för att söka sommarjobb. Håll tummarna, folks!
• Åka hem. Duscha, raka benen o smörja in moi. Får inte missa Top Model heller.

Like a dough ball

Igår vaknade jag upp i soffan breve en viss Erica. Då fixade vi oss osv för att sedan taggish till Handen. Lodade omkring i centrum ett tag för att därefter möta upp Emmiz. Kollade då på film, Isprinsessan om jag minns rätt, hos henne. Gos. Mötte också upp Hizir vid vikingaskolan där vi hade det allmänt chill. Blev hämtad av fashan runt sex. Och somnade i såfan strax efter tolv. Det var lite skönt tycker jag.

Idag väcktes jag kl. 07:00 av mi madre. Softade då framför nyhetsmorgon och tog sedan bussen + t-banan till SÖS. Pratade med min läkare i bara en halvtimme den här gången. Shit pommes. Efter vårt fina lilla samtal köpte jag iallafall en Pepsi Max och åkte därefter hem igen. Och sedan dess har jag bara degat ut mig i soffan framför Animal Planet. HD och allt. Wonderbar kanal med wonderbara program. Promez.

Jag tror jag dog lite


Kommer ni ihåg?


Åh, vilken gammal och vacker video. Vår fina stumfilm. <3

Oh yes

Goder afton i denna sal alla damer och herrar. Som ni kanske förstod från förra inlägget så sover Erica här ikväll. La trevligt? La ja. Vi sitter just nu och tittar på någon random rulle som går på 4:an. Annars så träffade jag henne och Emma runt 19 då vi drog till Jordbro en stund. Sedan tog vi tåget till Skogås och chillade framför melodifestivalen (förjävligt program) med två kära kamrater. Kom hem vid tolv och nu ska jag hämta mitt tuggummi. Tjarå.

Gissa vem som sover här ikväll?


Galna grodor


Bologneese

Cha cha. Spagetti bologneese. Sitter just nu och tittar på Big Brother med en kopp te och lite toggommo. För i övrigt med Mimmi idag efter skolan. Körde crosstrainer i en kvart, 150 situps (med hemsk träningsvärk från gårdagen) och lite annat benövningsskit. Efteråt åkte jag hem och chillade en stund. Sedan tog jag bussen till Handen och mötte upp Erica, Emma och Hizzan. Var ute med dom tag och kom hem runt tio. Nu ska jag skörda i min fina stad. Hahahahohe.

Röv röv röv röv



Rövigt värre

Lite snabb update bah. Mimmi sov hos mig inatt. Och idag, på dagen, drog jag in till stan med Emma och Erica. Kikade efter plastpiercingar och fikade på nåt random café. Kom hem vid 6-tiden då jag åkte och handlade mat och sushi med farsan. Nu har jag precis käkat och ska strax ta bussen till Handen och träffa Emma en stund. Hare pra.

Dont be a drag just be a queen


Stackars vallis

Åh. Hej på er, mina fina. Det var ett litet, litet tag sen nu men man ska icke älta det förflutna. Nu kör vi på som fan. Trycka. Pressa. Och så vidare. Kanske tuta lite också. Idag har jag iallafall varit med Emma all day long. Bortsett från att jag vaknade halv tre. Vi var i centrum och hemma hos Kenny. Hennes fästman. Hihiho. Sedan var det tydligen några som hade försökt 'råna' vallalivs? Ah. Det var två brudar som hade bevittnat skiten så vi ringde copsen. Nu ska jag måla naglarna råsa. Pozhäi.

RSS 2.0