Just my luck

Hej på er. Vet ni vad? Jag spillde precis kokande vatten på min mage när jag skulle hälla av mina nudlar. Så nu är jag röd som en blodig tomat på min lilla belly + att världens snyggaste brännblåsa håller på att växa ut. Kan inte gå utan min ispåse - herre min skapare vad duktig jag är ibland. Som tröst fick jag iallafall tuggummi, läkerol och Pepsi Max. Fungerar lite som plåster på såren.

Min fina rygg


Allt möjligt


Back in black


Tjabba. Det var länge sen. Alldeles för länge sen faktiskt. Men till mitt försvar så kom jag precis hem efter att ha varit på Bommersvik i ytterligare en vecka. U n d e r b a r t. Vi har badat, fiskat, paddlat kanot, solat och myckemyckemer. Träffat Christoffer, Adam och Elias också. För att inte glömma deras übersöta småsyskon. Hoho. Bilder kommer senare. Promise. Nu ska jag duscha. Pusssi. ♥

R.I.P.



Från veckan


Time to showah

Hello, guys and gays. Gårdagen spenderades, kort sagt, hos Mimmi och sedan ute med Emma & Erica. Kom hem strax efter tio och chillade galet resten av kvällen/natten. Pratade i telefon med fikoz ochsåvidare. Somnade runt kl. 03 och vaknade prick tolv. Har just målat naglarna blåa, hihi, och ska strax hoppa in i duschen. Sedan blir'e att träffa Maxiflax. Ha en fin tisdag, sötkorvar. ♥

Chillaxar


Shirtrippah



Goin' out



Hellowziwawo. Kom hem för inte så länge sedan efter att ha varit med Emmot. Och innan det Mimmi. Vi, jag och Mimzo alltså, tog en prommis till Ica Maxi vid kl. 2 och köpte lite nödvändigheter. Gick därefter tillbaka till Handen och chillade ett tag i cerreberre. Mötte upp Emma vid fem och nu ska jag ut och träffa Maxen. Skriver troligtvis när jag har kommit hem, again. Ha det supah good tills dess :*

Pippi långstrump


Hur söt?!


Ping å pang

Igår vaknade jag vid 11 och Erica strax efter ett. Fixade oss och allt det dära för att sedan ta bussen till Haninge 136, bre. Lallade runt där ett tag tills vi mötte upp Danni och Jellzuzo. Gjorde inget särskilt men garvade som in i fan åt en massa olika prylar. Wonderful. Åt sushi till middag och tog det lungan resten av kvällen. Kollade på film med moshan ochsåvidare. Lagom gos.

Idag har jag inte gjort ett jävla skit. Så förbaskat lat är jag! Nä. Sanningen är faktiskt den att jag mådde cpdåligt av olika anledningar. Skulle egentligen grillat hos Erica med lite folk men icke sa Dicke. Får ta det en annan gång! Så... Jag har, kortfattat, look't at a movie, vart ute med dogzen och handlat. Spelat på mobilen och halvsovit i soffan också. Kul jul. Myes. ♥

Ah men sha


ILY


Yesterday bitch

Hejhejhej. Vaknade för cirkus 10 minutus sedan och herre vad trött jag är! Hähä. Igår eftermiddag mötte jag iallafall upp Mimmi i Handen för att därefter ta bussen till Hanviken. Satt mest och pratade om allt som hade hänt, men still - supermysigt! Runt åtta drog jag vidare till Lidaskolan där jag och Erica tittade på 'Harry Potter' tillsammans med Isabelle & Jenny. Blev hämtade av fashan vid 12 och somnade omkring 2. Tihihi.

Hey boy


Min week

Torsdag - Fira Giselle @ Skrubba, sedan sover Erica här. Fredag - Antagligen vara med min Ericsson ♥
Lördag - Bada bubbelpool med gott folk hos käre bögg0t. Söndag - Träffa Maxpax och chilla like galet.

11 dagar kvar...


Little britain ♥


Levande död

Tjänare! Kom (nästan) precis hem efter att ha varit på Konsum och köpt tuggummi + Sprite Zero and, innan det, träffat Maxi & Axel. Gjorde ingenting särskilt förutom att titta på film och spela playstation. Typ. Hähä. Nu sitter jag på golvet i mitt rum och tittar på el filmo - Big Daddy - med min älskade läsk. Sedan får vi se vad som händer för jag är verkligen helt död, atm. Koffeinkrasch? Niggah please...

Fotografen herself

Dagens big mama-shopping och mina nymålade naglar. Söt jag är.


Såhär snygg är jag idag


ÖverdoserarN

Idag har jag druckit 3 liter Pepsi Max. Lite? Aa, rätt så faktiskt. Interesting fact, I know. Men fyfarao vad gott det är. Som nedsänt från himlen. Stön. Hursom. Träffade Emma idag, efter att ha städat upp i mitt rum. Var i cerriz och ute. Senare träffade vi Danne, Danne, Mile (?????) och Mange ett tag. Det var trevligt, tycker jag. Kom hem innan 23 någon gång då jag fixade i min garre framför dos filmos. Huhu. Hey.

Nawawaw



Nyvaken brutta


Pissnödig hihi

Shalla alla balla! Time for a ostfralla? Hahaho. Jag är så kul ibland. Idag då. Efter senaste inlägget drog jag till Handen och mötte upp Erica. Tog det allmänt lugnt i x antal timmar innan vi träffade Schenling, och därefter Fanny. Satt mest ute och snackade shit, coola som vi är. Körde truth or dare också. Hahaha töntisar. <3 Nu ska jag kissa efter att ha druckit upp 1,5 liters Max. Tjah!

Totalförälskad


Färgigt


Hemma ah ah

Guten morgen, kamratoz. Nu är jag hemma igen. Det suger att den här veckan har gått så äckligt jäkla fort men what to do? Åker iallafall tillbaka dit om två veckor. Längtar! ♥ Har precis druckit Loka och nu ska jag göra i ordning mig för att sedan träffa Erica. Är fortfarande cptrött trots att jag vaknade för en timme sedan men, men, men. Fett kul inlägg, bre. Hörs!

Så jävla awesome


Liten borre ha?


Next stop: Gnesta


Vädret i mitt hjärta

Chalala folket! Ligger, right now, i sängen och myser med min lilla bajskorv till älskling. De andra är nämligen och spelar kubb. Så jag är forever alone liksom. Idag har vi inte gjort något särskilt. Solat, chillat, ätit sushi, varit ute och spelat kort, i stort sett, ihop med världens skönaste lökväder. Ska koka te nu. Avundsjuka? Visste det!

Bildisar från idag


Ut och sola

Men först: smörja in mig och dricka lite mer Zero. Mmm.


Doppat mig!!!!!

Nu blev jag faktiskt förjävla trött efter att ha suttit och laddat upp en massa bilder med det här cpsega internetet. Finally, liksom! Hur som haver så det skaver. Hela förmiddagen spenderades på bryggan där jag solade gärnet. Nä, inte direkt men nästan iallafall. Så nu är jag brun/röd och fin. 6y. Käkade kylling till middag och kl. 21 tittade jag, Fanny, Tobbe och Max på American Pie 2 in the 'bastuhus'. Tog mitt första dopp på 2 år också. Wöhö. Sedan spelade jag och Fanti kort innan vi gick in. Dags att sova. Godnatt, people.

Rändåm


Johani banani


I väntan på maten

Hej på er, allesammans! Just nu sitter jag ute och tar det megalugnt innan vi ska käka. Vi (okej, jag då...) ska nämligen grilla quornburgare today. Fät gåt. Annars har vi inte gjort något särskilt idag. Varit ute hela dagen, solat och gått omkring. Typ. Tagit det lungan, med andra ord. Hähä. Det var väl, i stort sett, allt jag hade att säga. I nuläget. Fo sho.

Thuglife


Dricker Pepsi Max i ett vinglas. Lite sådär lagom klischigt.

Mina fina fishies - stolt tös!


Bildisar


Dag numero tres

Hej there. Idag vaknade jag runt 10-11 då jag åt yoghurt, drack te, duschade, tvättade håret och fixade mig. Åkte sedan ut och fiskade med Mårten och papi schulo. Var ute i 2 timmar och fick, sammanlagt, 5 st gäddor. Tjockt najs, man. Och sedan dess har vi solat, vart i Nykvarn, ätit sushi (<3<3) och handlat. Ska tagga nuew. Baj.

Fiskedags


Nu drar jag ut och fiskar med Mårten (min faders brotha') och pappi.

Satan i gatan


Lördags


Snart gittar vi

God kväll/natt, alla vänner jag känner. Tänkte bara uppdatera er lite om idag innan jag går och lägger mig. Vaknade runt tvåtiden, åt frullbulle, tvättade håret, duschade, fixade mig och packade lite smått sådära. Mötte upp Erica, Lissi och Louise i Handen vid 18, handlade mat och drog därefter till Raman där även Wille & Limpo var. Grillade korv och hade det mucho mys. Kom hem vid ett och har sedan dess packat och tittat på två filmer. Om 6-7 timmar åker vi! OM jag längtar. Nä, nu ska jag försöka sova för en gångs skull. Lolali.

Chill @ ramis


Packar för fullt


Gotten natten

Sista inlägget för idag'rå! Har precis druckit te och 7-up och ska nu göra i ordning mig för da night. Annars då? Vaknade vid 13-tiden och träffade Mimmi i HC kl. tres. Åt sushi (igen, hihi ♥) och lallade runt lite här och var. Ett tag senare tog jag en prommis med Emma runt Valla. Mucho la skönt men lite för el varmt. Och sedan så har jag bara varit med Limpo resten av kvällen. Nu ska jag packa lite inför nästa vecka. Fyhelvetesatanigatan vad jag längtar ihjäl mig!

Mangeboi


Påfyllning


Undiesarna fick jag av min fina Mimmi. Tack gullbulle! <3

Vilt barn

Aloha i stugan. Sittligger just nu i sängen framför en film - "Wild Child" faktiskt (!) - med Erico. Dricker 7up light och käkar tuggummi också. Livet leker len. För i övrigt spenderades den här kvällen hemma hos Emma där jag, Erica och hon hade torsdagsmys. Fett, fett, fett gos. Nu ska jag pissa. Sov gott nu så hörs vi imorgon bitti! :)

RSS 2.0