Nattuggla or what?


Osminkad brutta med way to much fritid when sittin' on tha toilet.

Tjockt seriös rubrik. Inte smal - tjock. Okej? Var iallafall på IKEA med mams och paps idag. Köpte en bordsliknande bänkgrejsimojs till mig och någon slags hylla till dom. För att inte glömma lite fettosaker. Hi-ho-ha. Åt kycklingben till middag och har, sedan dess, spenderat resten av kvällen med att facebook:a med Chrillan. Trevligt? Oh yes. Bortsett från att han precis gick och la sig. Den jäveln. Men, vet ni vad? Nu ska jag ta och sjunka till hans nivå genom att göra precis samma sak. Så ha det bra, kexchoklad.

Min kuliga vecka

Måndag: Träffa min fina Emma Tisdag: PH-samtal och träna med Memz Onsdag: Gymma togethah with Jellsi Torsdag: No idea - träffa min lilla bog Fredag: Vara med bästaste vän + äta soshi Lördag: Hänga med Jelena @ kvällen och..? Söndag: Dra till Svartb, träffa Andreas.

/ Morwejkorven

Jag älskar dig min fina tiggerska ♥

Pluggish

Hejso. Hur är läget, rå? Själv är det prima ballerina. Or not. Mår sketilla. Men... don't stop me now! Hursom. Har massor att göra idag, bortsett från att jag kanske ska träffa Mimz. Men först ska städning av mitt rum och plugg prioriteras. Lördag - wihå! Nu ska jag iallafall översätta mitt tal, som handlar om abort, från svenska till englishka. Hej så länge!

Nu jävlar ska det spelas!


Håller på att installera om alla The Sims 3 eftersom vår andra dator, på något sätt, gick sönder. Så nu vet ni vad jag kommer sysselsätta mig med resten av kvällen.

Intresseklubben antecknar

Kom hem från skolan för inte så längesen. Skulle egentligen varit med Memsi men jag orkade verkligen inte. Blev dödare och dödare ju längre skoldagen gick. Somnade även på Pers föreläsning då jag drömde om cheerleading. Söt chey. Nu sitter jag iallafall här hemma, halvt ihjälfrusen. Har precis ätit en stor, fet macka och klunkat i mig massor av te. Ska strax gå på prommis med dogzen och sedan sova eller plugga. Det återstår att se. Chaoi.

Nya grejsimojser


Kallblodig?

Jag förstår mig inte på mina kompisar. Dom klagar på att det är för varmt i mitt rum, iklädda endast underkläder och ett tunnt täcke, medans jag sitter här och fryser som en möglig limpa trots att jag sitter invirad i två dunisar samt mjukisbrallor, en tisha och tofflor. Nu skulle en kopp te icke sitta fel. Lite synd bara att jag skulle väcka halva Haninge om jag skulle sätta på tekokar'n. Oschibosch.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Har, först och främst, skola från 08:25 till 13:50 iallafall. Sedan får vi se vad som händer. Och fötter. Heho. Men blir väl att träffa någon. Eller isolera mig at home. Får se. Nu ska jag nog försöka sova. Är übertrött fast ändå inte. Dröm sött, vakna trött, undvik kött. Simma dött.

Någonstans i Egypten...


Någon gång förra veckan, ifall ni ville veta. För mycket fritid? Oh ja.

Min söndag

God kväll, snyggisar. Jag antar att ni undrar vad lilla jag har hittat på en underbar söndag som denna? Att jag ens frågar - det är klart som sjutton att ni gör! Vaknade iallafall vid 11/12, gick upp, drack te, åt frukost och fixade mig för att sedan GÅ till Handen med farsan. Tog en "fika" med honom för att sedan möta upp Emma. Köpte två par trosor, ett par örhängen och en ring däremellan osså. Sedan träffade vi Emma nr. 2 och Erica. Åt sushi tilll middag, jag och Emma, medans de andra gick hem. Ett tag senare, när Emma drog till Kenny, mötte jag upp Fikus och Emmut igen. Degade på Torvalla och gick omkring ute. Snacka om att det var kallt! Tog iallafall bussen hem vid halv nio och nu ska jag dricka te och titta på Solsidan med mi madre. Ha det najs!

Myskväll och så


Kom nyss hem efter en wonderbar kväll med wonderbara, uppblåsbara barbaras. Lagade kycklingtacos, spelade spel och tittade på film. Lövely.

Tjockizar

Var på SÖS idag där jag skulle prata med en läkare om mina ont-i-kroppen-av-att-äta-godis-besvär, vilket slutade med att jag babblade på som en galning i drygt en timme. Ska tydligen börja föra dagbok om vad och när jag äter. Kewl. Efteråt drog jag iallafall hem och fixade mig, för att sedan möta upp Ibz vid Fridhems. Kom hem runt 20 då jag åt pannkisar till dinner.

För i övrigt måste jag bara påpeka hur otroligt jävla lata alla är, nu för tiden! Folk står hellre och gnider sig mot varandra en i överfull rulltrappa (eller hiss) när det, precis bredvid, står en tom trappa bestående av bara några steg. Jag menar, rör på fläsket som mama gave ya'll.

Love don't cost a thing

Spenderade hela gårdagen med Emma. Remember att jag alltid finns här för dig, gumman. Alltid. Och idag träffade jag Ibbe. Kom hem vid sju/åtta då jag lagade pannkakor och käkade Digestive. Drack te också. Kärlek ♥ Just nu sitter jag iallafall och tittar på film + leker med min systers nya, men otroligt bigga, dator. Det är kul, tycker jag. Lättroad brud? Absolutely.

Vem kan detta vara?


Pluppebuppen



Hehähohiha

Helå. Ligger, right now, i sängen och degar i sällskap av Erici. Hon ska nämligen slagga här. Mysigt? Oh, ja. Igår tränade jag iallafall stenhårt - hela två gånger faktiskt - vilket har resulterat i en sjukt jävla jobbig träningsvärk. Åt soshi osså. Det var gott. Som vanligt. Köpte även en spetströja och ett par trosor som jag sedan tappade. Jävligt skillat, om jag får säga det själv. Idag då? Hade utvecklingssamtal kl. 09:20, vilket gick prima ballerina. Sedan drog jag hem och sov tills runt ett. Därefter fixade jag mig och tog the bus till Handen där jag mötte upp Imma och Fika. Var ute, i cerre och käkade sushi än en gång. Lite senare tog jag och E bussen hem till henne för att gå ut med hundarna. Och när vi gjort det åkte vi till Västerhaninge där vi blev skjutsade hem till mig av hennes kära moder. Kom hem, kollade på TV och återvände sedan till Handen. Väl där träffade vi Emma och Hizir. Tillbringade sedan resten av kvällen med att vara ute, spela spel och bara ha det allmänt skitkul (med dom, dårå). Kom hem strax efter tolvtiden och nu ska vi alldeles strax sova. Kort inlägg, punkt.

Playahead <3

Fanny! Titta vad jag hittade! (ni andra behöver inte fatta)


Dum av dig

Har sprungit ända sen barnsen, från allt jag egentligen var. <3

Har precis borstat nötterna (som min pappa så fint uttrycker det) och klätt på mig. Ska snart ta bussen till Handen och möta upp Erica, för att sedan dra hem till henne och gå ut med Tjabbe och Tobbeponken. Sedan återstår det att se vad vi hittar på. Sitter iallafall, för tillfället, och tittar på Biggest Loser i min ensamhet. Det är kul. Nu ska jag kolla buss. Tjarå.

Polis polis potatismos

Att dricka te, äta naturgodis, titta på gamla Beck och hälla i mig tonvis med vatten är vad jag har tillbringat de senaste timmarna med att göra. Kul? Absolutely! Är också allmänt glad med tanke på att vi har den chilligaste veckan evöh denna vecka. Börjar nämligen inte förrän på onsdag, och på torsdag och fredag är vi lediga. Skönt som in i satan, om jag får säga't själv.

Mars 2010


Vettesjutton vad jag gör på de två sista bilderna..

Tittade på Alice I Underlandet med papsen på bio, tog blodprov för att kolla upp varför jag fick ont av att äta godis - något jag inte fick svar på och köpte massor av påskgodis för 29 kr/kg. Kul jul.

(skulle ha publicerats igår)

Igårdagen (fredag): Vaknade, gick upp, fixade mig och åt frukost. Därefter kom Erica hit. Tog då en långpromenad till Handen där vi käkade sushi och hade det allmänt chill. Mötte även upp Emma Sjöö efter maten. Var ute en stund, och drog sedan hem till henne. Runt elva kom fatha' och hämtade mig och fikiz. Kollade då på en massa filmer och snackade med Ibbe och Izze tills vi somnade, in da sofa, runt 05-06:00.

Idagdagen (lördag): Låg och drog oss till strax efter två då vi masade oss upp för att göra frulle. Åt, fixade oss osvosvosv för att sedan bli skjutsade till Handen av papsen. Väl där, tog vi bussen till Jordbro för att träffa Izze. Var hos honom ett tag tills vi åkte 'baka till Handen - Erica åkte hem och jag solade. Sedan kom papí och hämtade mig. Vid 18:00 kom Emma + hennes familj hit på middag. Vilket var supertrevligt. Dags att sussa nu. Nattinuttan.

Orgasm


Jättegammal låt, men så otroligt jävla bra. <3

ILY


Sanningen svider. Icke.

» Jag har aldrig svalt en tablett (då syftar jag på värktabletter och sånt).
» Jag är en beroendemänniska. Just nu är det underkläder, tuggummi, tofflor, Monopol och sushi som är my thing, men tidigare har jag varit även varit ett stort fan av råa havregryn, skummad mjölk, cashewnötter, halstabletter/läkerol, Ben & Jerrys o.s.v.
» Jag har aldrig gjort en överfull taco. Aldrig.
» Jag kan vara väldigt perfektionistisk av mig. Jag mår, exempelvis, skitdåligt av att skriva eller rita fult och kan heller inte lämna in skolarbeten där ett kommatecken sitter på fel plats.
» Jag har jättesvårt för att rapa, vilket i och för sig är bra eftersom raplukt är något bland det äckligaste som finns.
» Jag sväljer minst fem gånger per klunk när jag dricker.
» Jag absolut älskar underkläder, som tidigare nämnt. Jag har cirkus 40 bh:ar och över 100 par trosor (lovar att räkna exakt, one day). Det, liksom, får mig på bra humör.
» Jag blir öm i hela kroppen, t.o.m. huvudet, av att äta godis, glass, choklad eller bakelser.
» Jag, bokstavligt talat, hatar när kartong gnids mot kartong eller ifall man skriver med en dåligt vässad blyertspenna så att det runtomkring nuddar själva pappret. Usch. Ryser ihjäl!

Sleepy time

Jag är jättejättejättetrött. Fast nu överdrev jag allt. Ärligt talat så är jag faktiskt bara lite sömning - inget mer med det. Nu ska jag iallafall gå till kojs. Hörs imorgon bitti!


Från mig alla, till er alla: en riktigt god natt

Vet ni vad? Det är nog dags för mig att sova nu. Har rullat omkring på mitt golv som en liten cpboll med seriösa problem, allt night long, p.g.a. att jag har varit så otroligt uttråkad. Eller inte. Har legat och fnittrat som en oskyldig liten skolflicka, såklart. Nämen, ops! Snackat med Ibbe en stund också, tills min kära fathah' kom in och klagade på att jag pratade på en way to hög ljudnivå. Icke bra, farbror Johanna. Icke bra. "Whatta beep" tänker ni då. Inte sant? Jag visste't! Men... whatever. Nu ska jag somna in, långsamt men sakta. Sussa sweet.

Snart ryker bollarna...


...på denna prinskorvsformade skitunge. Goodbye, dear ballz. <3

Februari 2010


Var fortfarande beroende av Ben & Jerrys, blev magsjuk i en vecka vilket resulterade i att jag gick ner 4 kg → såg helt hemsk ut (!), firade Alla Hjärtans Dag med presentkort på H&M och choklad och bowlade med Johanna (skolan) medan alla andra var och åkte skidor. Ganska tråkig månad faktiskt.

Dagens super-duper-mega-xl-shopping


"Jag kan inte andas!"


Någon random bild på någon random chey som jag fann i någon random mobil, bah.

Hej, kompisar! Varit med världens golligaste Emma idag. Möttes i centrum, då vi placerade våra arslen på Café Momo där vi fikade och snackade om, i princip, allt i x antal timmar. Sedan stötte vi på en, bokstavligt sagt, nerbajsad toalett som man fick kväljningar av att bara se på. Då begav vi oss till Apoteket där Emu fick snacka med någon random städare i telefon. Drog hem och åt hos henne lite senare, för att därefter gå ut- och sedan in igen. Nu är jag hemma och ska strax dricka te och så. Trevligt, eller vad?!

Helt amazing


Lite kort bah

Igår då. Var, som sagt, hos Romina med lite trevligt folk. Sov sedan där på kvällen. Eller man kan nästan säga morgonen eftersom jag skypeade med Ibbe halva natten. Hur som. Vaknade runt ett idag. Då kom Danni och Rommis kompis dit, Sam tror jag han hette, för att hjälpa till med städningen. Mötte upp father lite senare för att gå hem tillsammans med honom. Till middag lagade jag pannkakor (måndag = pannkaksdag) och sedan dess har jag inte gjort så mycket mer - bara tittat på TV och lallat omkring. Snackat med Ibbe i två timmar osså. & nu är det  dags för mig att tänka på refrängen. Imorgon ska jag nämligen träffa Emma. Så.. natti, natti.

Hohiheha

↑ Såhär ser jag ut just nu, ifall ni ville veta ↑


Duschen es waiting

Morsning, korsning! Ska alldeles strax duscha och tvätta håret, men först: blogga. Vaknade runt 13-tiden idag p.g.a. att jag inte somnade förrän fem inatt. Doktig chey. Ikväll, klockan 18:00 för att vara exakt, är det iallafall parre hos Rommis med tjejorna, och innan dess ska jag ha hunnit måla naglarna, duscha, sminka mig, fixa håret, sola solle och köpa "bidrag". Måste hitta något att ha på mig också. Bäst att jag sätter igång. Ciao. ♥

Januari 2010

Jag bröt min tå, utvecklade ett beroende för Ben & Jerrys samt havregryn (fråga inte) och Blue Keld, färgade håret från blont till mörkbrunt + köpte nytt löshår, blev "anklagad" för att ha ätstörningar p.g.a. att jag inte vägde mer än 45-46 kg och pluggade på som en galet galen galning i skolan.


Titta! Kolla! Se!


Precis städat mitt bord. Fan vad duktig jag är.

RSS 2.0