Who's that chick?


Gangstah

Bästa uppdateringen - jag vet. You like that, ha? I know you do. Idag vare iallafall träning, som alltid på tisdagar, med Mimmi. Lite synd bara att Tompan var sjuk. Det kanske berodde på to much stake; att allt blod i hans kropp samlades på ett och samma ställe under en för lång tid. Just saying. Har för i övrigt gjort mina gymnasieval nu. Thug eller vad?! Nu ska jag begrava mig under en filt eftersom det är så satans kallt. Herråå.

Värsta parren


Kul kväll

Goder afton i denna sal, älskisar! Kom hem från Jelena för ungefär en timme sedan där vi hade det mucho roligt. Käkade tacos också. Bilder kommer senare - om inte imorgon bitti. Promez. Nu har jag precis stoppat i mig lite jordnötter och slukat upp en hel kopp te. Och på tal om någonting helt annat så har det nu gått 7 månader sedan jag slutade äta kött. Lite kul bah att tiden går så nedrans fort. Nu ska jag knata upp till mitt rum, ladda min mobbe och därefter snacka med Chrillan. Ha det fint. ♥

Jag idag hihi


Free-air-day

Bowlingen idag var rolig. Fast eftersom vi höll på i två timmar så tröttnade vi lite efter ett tag. Jättekult att man fick en massa stötar där också. Plus att banorna cp:ade från och till. Rikemanshall? Jo men typ! Hinner inte skriva så mycket mer. Ska måla om naglarna, fixa mig, byta om och slå in min present för att sedan möta upp Mimz i Handen. Tjejmiddag hos Jelena ikväll - wihå!

Bowlingcheyer


Beautiful dirty och lite rich


De tre vännerna och Hizir

Varit med Erica, Hizir och Emma idag i både Vendelsö och Handen. Vi hade det lite roligt, tycker jag. Kom hem vid åttatiden, helt avdomnad pga den här underbara kylan, och gjorde iordning te. Det var gott och varmt, tycker jag. Nu tittar jag på tv tillsammans med min halvt sovande madre. Det är lite trevligt, tycker jag.

Imorgon, 11:00-13:00, ska jag bowla med mina kära skolkamrater Mimmi och Jelena. Vi har alltså sovmorgon + inga lektioner at all vilket kommer bli hur fränt som helst. Sedan, på kvällen, blire tjejmiddag hos Pellsi med lite kult folk. Något att se fram emot? Jo men typ! Nu ska jag kissa och sedan koka some tea. Så lång allesammans.

Todays nyttigheter


+ lite presenter till Jellzo, tuggummin och en pepsi max. Na-na-najs.

Vackra namn

Det finns 1 man som har förnamnet Anal. Det finns 2 kvinnor som har förnamnet Anus. Det finns 2 personer som har efternamnet Ass och 1 man som har förnamnet Ass. Det finns 11 personer som har efternamnet Bånge. Det finns 1 man som har förnamnet Bög. Det finns 1 person som har efternamnet Fet. Det finns 1 person som har efternamnet Ful. Det finns 18 personer som har efternamnet Gay, 26 kvinnor som har förnamnet Gay och 89 män som har förnamnet Gay. Det finns 157 personer som har efternamnet Kiss och 5 kvinnor som har förnamnet Kiss. Det finns 1 man som har förnamnet Lebba. Det finns 1 man som har förnamnet Petter-niklas. Det finns 3 personer som har efternamnet Pung, 8 kvinnor som har förnamnet Pung och 7 män som har förnamnet Pung. Det finns 7 kvinnor som har förnamnet Sexy. Det finns 2 kvinnor som har förnamnet Snor

Fatzo hår


Jag vet att mitt hår inte är det tjockaste men erkänn att det har blivit lite långt. Bah lite.

Onsdag eller nåt

Först och främst: Eminem är bäst. Vet att jag har sagt det förut. Men han är det. True story. Min älskling. Näst bäst är såklart jag. Vem annars liksom?! Nej men jag är faktiskt jäkligt doktig. Oftast iallafall. Egoist? Nä, snarare feminist.

Idag vare, as I told ya'll, hörförståelse i svenska vilket gick super. Tror jag. Hoppas jag. Sedan så rullade dagen på med svenska osvosvosv. Skulle egentligen gymmat efter skolan men Jelle var så pass lat att hon inställde skiten. Tycker förstås om dig ändå, baby.

Resten av dagen har jag spenderat med att spela CV + Robot Unicorn Attack, lyssna på musicia, promenera med dogizarna och ätit mat. Däribland soppa. Momsi. Druckit te har jag också gjort. Oh ja. Mhm. Nu ska jag » plugga « och sedan duscha. Hej så länge.

Nattisdags

Nu ska denna lilla tös börja tänka på refrängen. Har nämligen nationella prov imorgon kl. 08:00. Behöver liksom ladda batterierna. Hihohe. Godnatt alla damer och herrar. <3


Gullepluttar


Allmänt skit

Helåw. Kom hem från skolan för en dryg timma sedan. Och jag ser det snöar (!) utanför. Så jävla äckligt. Usch. För i övrigt ska jag träna med Mimzy today. När då? Jo, klockan sex med vår hårda favvotränare. Ska köpa present till Jelena också. Vad hon ska få är förstås en hemlis tills på fredag. Hihihi. Ska spela Robot Unicorn Attack nu. Nörd? Nae.

Kära skoltoalett


And other drugs


Såg på bio - Love and other drugs faktiskt - med Mimmi igår, därav orsaken till varför min uppdatering inte varit den bästa. Den var föresten tjockt bra och verkligen hur gollig som helst! Sov iallafall över där också. Det var la trevligt. Tvångsväcktes vid 10 idag och drog till Kenny (där Emma befann sig åfkårz), en trappa upp, vid tolv. Resten av dagen spenderades alltso med den söta bruttan. Vi fikade, solade och så. Nu ska jag käka fiskgratte. Hörs!

Babyboy


Glass i stora lass

Tjabba, tjena, hallå. Sitter och spelar CV med en kopp vaniljglass i ena handen och en datorråtta i den andra. Och svar nej: jag ska egentligen inte äta sån fettomat. Men jag måste eftersom att jag ska till doktorn på fredag och inte har skrivit ett skit i min dagbok. Busigt flickebarn? Mhm! Annars ska jag äta sushi idag - något att se fram emot. Hihe.

Staden Ville


Stort tack till Fredrik som fått mig beroende av ännu ett skitspel. Morr.

Gårkvällens sötnos


That's a lot of nuts

Cha cha, Johannigörl här! Precis käkat en massa nötter och hällt i mig en halv flaska 7-up. Och nu sitter jag och tuggar tuggummi för fulla gubbar. Skulle egentligen käkat sushi idag men det blev inget pga vädret så jag bestämde mig för att laga nudlar istället - da ultimate måltid. Nu ska jag fixa bland mina underclothes eftersom jag vill och har lust. Hej och hå.

Mini-me


Pluggfia


Nu ska denna doktiga lilla tös plugga trots att skolan es inställd. Puss så länge :*

Last week


Onderkleder


Det sista (fina) setet som jag hittade i min storlek igår. Chärlek. <3

Älskar SL ibland

Hej, kåmpizar. Vaknade runt ett idag pga att all trafik, som alla vet, har fuckat ur totalt. Så det blev ingen skola för moi - och säkert många andra. Annars då? Sitter just nu, i detta ögonblick, och dricker te + soppa. Snacka om att min mage kommer vara proppad med vätska när jag ätit klart. Gos. Har, för i övrigt, en hel del saker att göra idag. Ska städa och dammsuga rummet, duscha, raka mig, tvätta håret, noppa ögonbrynen, plugga och måla om mina naglar (bara för att liksom). Det var allt jag hade att säga. Ciao.

Amigo a-a-amigo


Totally slut

Träningen idag gick bra. Likaså nationella provet i svenska - hoppas jag iallafall. Annars då? Efter vår superhårda workout tog vi en seg promenad till centrum för att köpa tuggummi. Sedan satte vi oss ner på en bänk och snackade om everything and nothing. Det var la trevligt. Kom hem vid halv nio, gjorde te och hoppade in i duschen. Och nu har jag precis tvättat håret och haft ansiktsmask. Måste även måla om mina naglar och ta fram kläder till imorgon. Men först: spela CV. Hihi. PussN. ♥

Frisk och svettig


Ska träna med Mimz klockan 18:00 - nu jävlar ska jag plantera lite grövre magrutor!

Viktig information

Tittade precis på Top Model. Och svar nej: jag gillar inte Ann. Ifall någon skulle undra, alltså. För i övrigt har jag gått och skaffat magrutor. Japp-japp. "Upp till bevis" tänker ni då. Och självklart ska jag bevisa't - bara inte just nu. Det kommer lissom. Håll ut, älskade vänsingar! På tal om något helt annat så är det nationella prov i svedish imorgon bitti. Taggad? Nja, jo, visst, kanske. Det ska bara bli skönt att få det överstökat, tyckero jago. Så. Tjah.

Mina fina


@ Mimmis place

Tjänare, alla tjänare, butlers, pigor och hembiträden där ute i världen. Slutade runt tre idag pga att Kjelly drog över tiden som in i jag-vet-ey-vad pga att någon av hans små elever hade tappat/snott ett viktigt papper för nationella proven i svenska. "Det är inte mitt fel" - jo, men tjena, gamling! Hursom. Nu är jag iallafall hos Mimzy. Kollade underkläder i cerre också, men hittade inga. Heartbroken görl. Nu ska vi dra till Vallalivs och handla soppa. PozZzZz. ♥


Och vad mer?

Just nu sitter jag och degar på golvet i mitt rum. Och lyssnar på Björn Rosenström. Och chattar med Mimmi. Och sms:ar med Chrilly. Och äter tuggummi. Och är allmänt mätt. Och pratar med Freddan. Och har ont i handen. Och skrattar lite för mig själv. Och sörjer min tomma 7-up. Och sträcker ut ena benet. Och kollar ansiktsboken. Och nu ska jag cooka tea. Hejdå. Och puss. Och kram. Och så vidare.

Jag är bra snygg ibland


Jag i min nya tjocktröja. Kanske startar en ny trend, vem vet. Hiss/diss?

Riktig söt gosse



ChillarN

Upptäckte nyss att jag kan nudda mitt huvud med foten - när man böjer det bakåt, ni vet? Kult. Idag åkte iallafall Petros käre kamrat hem till England igen. I mean, that's just so sad.. Själv har jag varit vaken sedan 10-tiden för att duscha, fixa mig, tvätta håret och allt det dära. För vad? Ingenting. Än så länge. Nu ska jag laga te och kissa. Ah. Tjarå.

Söta peps? Oh yes!


Blabliblobla

Kom precis hem efter en heldag med wonderbara människor. Drog, som sagt, in till stan med Jellzu och Mimsan; kollade lite i affärer och tog en fika på Wayne's Coffee. Ett tag senare kom Romina och Victor också. Det var la trevligt. Kom tillbaka till Handen vid 18-tiden då jag och Mimmi gick hem till henne. Därefter tog vi en jättejättejättelång prommis till cerre där vi träffade på Hizir, Erica och Emma. Umgicks med dom en stund och drog sedan hem. Nu ska jag dricka te. Momze.

Hawt


Drar in till stan med Jelena och Mimmi nu. Hörs senare. Poss on the rompah.<3

Random


Just my luck

Det måste, seriöst, vara min turdag idag. Först och främst, när jag väl skulle komma i tid till skolan, så var jag, av någon anledning, tvungen att ramla så att jag fick lov att gå hem igen. Sedan hittar jag massvis av skitfina underkläder på internet - men absolutely ingen i min storlek. Och nu, för någon timme sedan, åt jag quorn med nudlar eftersom mamma igår sa att vi skulle äta sushi då istället för idag (fredag = sushidag). Därefter, när de kommer hem från da jobb, så bah "ah, nu ska vi åka och handla pizza hut, sushi osvosv". Lagom surt.

Vad har jag gjort för att förtjäna detta elände?


Fan vad roligt att alla fina underkläder man hittar, som minst, finns i strl S. Jag börjar nästan tro att gamlingen som är bosatt där uppe i himlen har någonting emot mig idag..

Posseliposs


Poor little görl

Ingen skola för mig idag. Vaknade runt sju, plattade håret och klädde på mig för att sedan gå till bussen. Olyckligtvis ramlade jag och slog i min hand hur hårt som helst on da way - ey kul - vilket resulterade i att jag gick hem igen. Och nu kan jag knappt röra min arm utan det gör ont. Så jag antar att jag får stanna hemma och dega idag. Rolig fredag, mhm!

Just nu sitter jag iallafall i soffan tillsammans med Diesel och någon värmegrejsimojs. Det är jävligt kallt här, you see. Kollar på Disney Channel också. Ifall ni ville veta. Glömde föresten att berätta att syrrans engelska kompis är här. Han kom igår och ska vara här tills på söndag, om jag inte har fel. Heho. Nu ska jag noppa 'bryna. Tjaa.

Lalalalelolali


Kralliga brallor


Mina newa jeans som jag köpte idag, rå.

Kelly Family

Slutade 14:30 idag. Tog då bussen till terminalen och mötte upp Erica. Drog sedan in till stan där hon köpte löshår och jag ett par cheap mondisar, underkläder och leggings. Det var fint. När jag kom hem gick jag ut med mina perros för att därefter käka sushi, som mina söta foreldrar överraskade mig med. Nu då? Sitter och lyssnar på Björn Rosenström + dricker cola zero i livingrummet iklädd mina nya tights och mi madres bigga tröja. Ska strax måla om mina naglar, duscha och sedan plugga. Nu ska jag whina över min överfulla mage. Baj. <3

Nytt in


Hot dogz


Tisdag och allt

Tja på er, alla snygga human beings. Kom precis hem efter att ha träffat Emma ett tag. Var och solade vid HT en snabbis och gick omkring i Haninge + pratade om allt från himmel till jord. Galet myz, om jag får säga't själv. Innan hade jag skola till tre då jag åkte hem, för att sedan möta upp Mimsi. Hann med att hänga en stund i cerre, som de coolingar vi är, innan vi drog och tränade. Fy fasiken vad jobbigt det var. Och för att inte glömma att vår "tränare" fick stånd under passet. Herre-min-skapare så upphetsande, säger jag bara. Nu ska jag klunka upp mitt alldeles för heta te - mumsfilibabisen - och sedan hoppa in i doschen. Hare fint.

RSS 2.0